neden sattın abi hayırdır üzdümü seni
neden sattın abi hayırdır üzdümü seni
arkadaşlar vites milinin ordaki keçeyi değiştireniniz oldumu hiç bir yerde bulamıyırum
üzerine bişey kaplatıverseydin yahu,öylede bi abest durmazmı
---------- Post added at 02:25 ---------- Previous post was at 02:22 ----------
40 bin mi benim motor 12 binde,çok kilometre yapmışım 3 yılda diye üzülüyordum,rahatladım
ya balata olayı bittiğinden değil sorun okda ,değiştiriyim diye kafama taktım birde subap ayarı yapıcam havalar ısınsında.
ne yakıyodu abi enson zmanlarda motorun?
---------- Post added at 02:27 ---------- Previous post was at 02:25 ----------
çalışmadımı öyle
bujiyi söktüğünde şaseye değirip marşa basınca kıvılcım çıkıyorsa ,ki dediğine göre ateşliyormuş,pistona benzin koyduğunda motorun çalışması lazım
20005 model 2bine verdim. Gösterge bozuldu geçen ay, ön lastiğin de değişmesi gerekliydi. Yağ ve buji değişim zamanı da gelmişti.O şekilde olduğunu söyleyerek verdim.
Senin gibilere Kelebek motorcu veya tatlı su motorcusu diyoruz. :D
Bi ara 4 litreye çıkmıştı, sonra karbüratör temizliği ve ayar yaptım 3 ay kadar önce. 3 litreye düştü yakıt.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:05 ----------
Yan kapak ve Gidon soran arkadaşlar. Alın size DEC16 nikli yeğenimin motoru...Karbon kaplama bile var.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
sağolasın özcan kaptanım elimizden geleni yaptık
iyi bişeymi kötü bişeymi anlamadım napalım ankarada binilmiyor öyle yazdaaaaan yaza akşam keyfi yapıyorum,yanımda dolanacak bi arkadas grubumda yok napalım.kapalı garajda duruyor koç öyle yazı bekliyor
---------- Post added at 12:54 ---------- Previous post was at 12:51 ----------
motorda gerçekten hoş durmuş eline sağlık yapan arkadaşın.
abi karbüratör ayarını nasıl yapıyorsun,doğru ayarı bulmak için ne yapmalıyım? bugun boşum sökeyimde temizleyim karbüratörü .ayar konusunda yardımını bekliyorum
Ben söküp temizledim.Ayar işini mahalledeki usta halletti. Öğrenince yazarım.
Sen istersen karbüratörü sökebilirsin.Ama depoyu kaldırırken dikkat et altında kablolar var devir saatine giden kablolar.yanında bir kişi daha olsun,biri depoyu hafif kaldırsın,diğeri kabloların soketlerini çıkarsın.
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum motora. Bi sorum olucak size. Ön koruma demiri arıyorum ama bulamadım bitürlü bildiğiniz yer varmı nerden bulabilirim
Çok saol özcan hocam. Burda olmadığını söylemişlerdi. Şimdi bi kendim bakıyım dedim. Ama site üyemi kabul etmiyor yada ben olamadım. Üyeliği olupta sitede koruma demiri varmıymış diye bakabilecek olan varmı?
Gecen motoru devirdim sanırm disk yamuldu teker donerken bi yerinde sürtünme sesi geliyor. Birde motor boştayken çok yumuşak bi şekılde itebiliyorum ancak vitese taktıp debriyajı sıkıp ittigimde çok agırlaşıyor sizde bu kadar fark hissediyormusunuz ?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)