Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
37. sayfa BirinciBirinci ... 27353637383947 ... SonuncuSonuncu

Kanuni Tiger 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kanuni Tiger 250
    Alıntı osmanba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben değiştirdim. İnce veya kalın konusunda birşey denilmedi Fakat bu balataların yamaha larda kullanılan balataların aynısı olduğu söylenmişti. Yaklaşık 3 ay kadar önce 80 tl. ödemiştim.
    Osman dostum öğrendiğime göre 5 balata var mış 4 ince 1 kalın takılıyormuş hepsinin toplamı 90 tl kadar yapıyor sadece parça parası.

Sen iyi taktırmışsın işçilik + parça 80 tl..

Bu arada yamaha uyuyorsa ondan almak lazım daha iyi olur ve hangi modelin uyuyor acaba.

Az önce netten baktım yamaha ybr debriyaj takımı toplam 8 tl kadar arada dünya kadar fark var hangi modelin uyuyorsa ondan alıp taktırabilirsek çok iyi olcak..

Osman arkadaşım hangi modelin uyduğunu öğrenebilirmisin ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kanuni Tiger 250
    suzuki GN 250 nin debriyaj balatalarını buldum üstelikte3 30 tl taktırdım fakat debriyaj bazen takılı kalıyor vitesler rahat geçiyor ama salmıyor motor boşta kalıyor eğer debriyajı bir iki pompalayıp debriyajı yavaşça bırakınca vitesi yakalıyor...

ya orjinal balataları alcaz onları takcaz yada buna bi çözüm bulabilirmiyiz bi fikri olan varsa yardımcı olsun..

Motosikleti
    Kanuni Tiger

Yağ sızıntısı

Arkadaşlar Tiger ile her gün kullanarak iki ayda 3500 km. yaptım. Çok rahat ve sürüşü insanı yormuyor. Fakat motorun yan kapağından yağ sızıyor. Alt karter kapağının ve yan kapağın contalarını değiştirdim, fakat yağ sızıntısı devam ediyor. Çaresini bilen var mı?

Motosikleti
    Kanuni Tiger 250
    debriyaj belli bir süre sonra alıştı şuan çok iyi kaçıyor motor hiç bir takılmada yok gn 250 nin balataları başta hafif takılma yapsada şuan çok iyi oldu...

arkadasım senın yag sızdırma olayın ılgınc normalde contaları degıstırdınmı bı daha yag akıtmaması lazım basıma hıc gelmedı acaba sokup takarken blogu catlatmıs olmayasın bugun bı gn 250 yı yakından ınceleme fırsatım oldu tıgerın motoru tıpkısı bıde dedım elektırık tesısatına bakayım a baktım oda aynı hatta gn 250 nın beynını soktum benımkıne taktım oda aynı saat gıbı calıstırıyo sadece gn 250 nın beynı mıtsubıhsı markalı beyın cok kalıtekı marsa parmagının ucuyla dokunmanla motorun calısması bır oluyor yenı pıyasaya cıkan konjektorler bu sorunu cozdu cıf cıkıs bunlar eskılerı 3 cıkıstı bozulyodu onunla beraber beyın gıdıyodu bende oldu 1 sefer sakın tamırcılerın uydurarak taktıgı konjektorlerı motora taktırmayın nerde yolda kalıcanız bellı olmaz gıdıp orjınalını alın tıgerden 3 sıkayert gelıyodu beyın tıtresım arka saplamalar baska bı sıkayet kımseden duymadım bu sıkayetlerın hepsı cozuldu japon motoruymus gıbı guvenıyorum ben motoruma yolda kalcam korkum hıc yok arkadasım aldı en 500 96 model tamırcıden cıkamıyor parcaları 1 ayda ancak yurt dısından gelıyor cok asırı pahalı parcaları var sız sız olun nınem yasındakı motorlara japon dıye para vermeyın cok pısman olursunuz bır yaz sezonu motorunuz yatar parca gelmedıgınden ben herkese 4 yıl kullanmıs ve hala kullanmakta oldugum tıgrı tavsıye edıyorum ozellıklede tiger s lerı debrıyaj balataları 4 kalın 1 ınce seklınde takılıyor ızmıtte adem usta oyle takıyor benımkıde oyle cok rahat bosada cok rahat gecıyor yenı motor almayı dusunen motorcu arkadaslarımızın bazıları akıllarını karıstırıyor regal deyıp duruyor mıllet arkadaslar r

]ARKADAŞ LAR TAYGIRI NASIL HIZ LAN DIRIRM HIZLAN MASI İÇİN NE YAP MALI YIM

Motosikleti
    Kanuni Tiger 250
    Alıntı taygır 40 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ]ARKADAŞ LAR TAYGIRI NASIL HIZ LAN DIRIRM HIZLAN MASI İÇİN NE YAP MALI YIM
    Yapılcak şeyler belli ön dişliyi 15 yap ,debriyaj balataların eskidiyse değiştir ve debriyaja güzel ayar yaparsan 140 civarı yapıyor

Alıntı koraytras adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
    - Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    - Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ********************I**********************
    Alıntı newbiker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başka renkleri de var mı bu Tiger 250 nin ?
    var siyah ta var gümüş rengi var bal rengi var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:03 ----------

Alıntı just_life adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bana göre uzun süren bir sabırdan sonra saatte 60 km hız
    ile rodajın ilk 800 km'sini tamamladim ve motoru bakıma verdim ertsi gun aldım servisteki arkadasa da herseyı sordum. Biraz basabilirsin dedi ve rahatladım. şu ana kadar tiger ile aramızda gayet güzel bir dostluk oluştu herhangi bir sorunuzmuz yok gayet de iyi anlasıyoruz.

Gelelim tiger ile bugun yasadıgın bir olaya sabah motoru calıstırdım 5-10 dakka arasında ısıttıktan sonra yola cıktım 12 km yol gittim max hızım 80-90 km işyerine geldım motoru kapattım buraya kadar herhangı bir sorun yok. Işim çıktı çalıştırdım motoru cıktım yola yol bos bu sefer biraz daha hızlıyım 100 km hıza cıktım motor mükkemmel yol tutuyor bu arada biraz vibrasyon var bunu es gecmıyorum. Neyse bir sure bu şekılde gıttıkten sonra bir kavşakta lambalara takıldım ve durdum motorun altında dumanların geldıgını gordum eğildim bi baktım şok oldum musluktan akar gibi her yer yağ içinde olmuş üstüm başım pantolonum yağ içinde sağına soluna bakıom nereden gelir bu yağ karburator yakınlarından bi yerden gelıyordu neyse. Haydaa dedim biraz da korktum ne oldu şimdi boyle durup duruken motora neyse motor halen calısıyor ama piston seslerini duymaya basladım artık istop ettim kontagı kapattım saat sabah 9,30 cıvarı idi ne yapacam diye dusunurken tek care servis dedim bu saatte. Servisi aradım direk dedim abi motorun heryerınden yağ akıyor durumu anlatttım adam iyi bak felan işte yag degildir benzındır felan dedi. Neyse yağ olduguna ikna ettim adı ercan bu arada konustugum kişinin. Ercan abi dedim ne olacak şimdi. Motor yurumez mi dedi. Motorun yürüyecek halı yok yag kalmadı ki yürümez dedim. Ercan abi adresi ver hemen geliyoruz dedi ve 1 saat içinde bi kamyonet ile geldiler allah razı olsun servis dediğin böyle olsun yani. Motoru attık hemen arabaya goturduler bu arada bana bi espride yaptı. Kanuni al yolda kal pantolon yag ıcınde pantolon getırecektı bana birde. Bana pistonları felan yemissindir dedi bakarıuz serviste dedi oda hayret ettiki sormayın yanı. Oradan ayrıldık o servise ben işime yayan dondum. Bir saat sonra bana tel actı. Gel olm motorunu al dedi. şaka yapıyor sandım ki gerçekmiş Motorda bir sorun var diye cok korkmustum ki yokmus allahtan tek derdimiz karburatorun yanında bir vida gevşemiş ve motorun calısması ile yaptıgı basınc yuzunden vida nın cıktıgı yerden yagı atmıs yanı. Daha sonra butun vıdaları tekrar tekrar elden gecırdık eksılen yagı tamaladık ve benıde iyice rahatlatana kadar anlattılar durumu ki ikna olayım diye. Motoru aynı gun içinde geri aldım. Yani rodaj suresince vidalara çok dikkat etmek gerekiyorrr fırlıyorlar valla. Benim en mutlu oldugum yer ise 1,si motorda bir sorunum yok 2,si bayiinin verdigi servis anlayısı süperrr. Bi espri yaptıkı sorma kırmız bir dodge ile bizde yol yardımı var olm diyordu bana ahhaa

Neyse hersey hallolduktan sonra biraz sohbet ettik siteden bahsettim resimleri gosterdim bir arkadas illa benım de resmımı koy internete dedi bende kıramadım buyrun.

hayırlı olsun farın daima acık olsun kardeş öne bitane koruma demiri tak tır hem şekıl oluyo hemde cok faydalı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:08 ----------

bugun pazardi kiz arkadasimla birlikte biraz gezi yaptik ankarada yasayanlar bilirler. Burasi camlik tepesi bu arada bir resim cekeyim dedim gayet hos bir resim cikti ortaya.

Bu arada tiger'da 1200 km yi gecti su ana kadar herhangi bir sorunumuz olmadi. Iyi anlasiyoruz sanirim. Bugunlerde bir tek zincirin kontrol edilmesi gerektigini düsünüyorum zincir biraz gevsemis gibi geliyor ilk serviste durum normal demisti usta biraz daha bin bakalim duruma gore ayarlariz demisti ikinci serviste baktiracam.
    slm zincir cok gevşek oldugunda iki kişi binildiginde anı dalış larda zincir atı yor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:11 ----------

Alıntı mb2908 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaş bende tiger düşnüyorum. yada ikinci el seyhan yada 250 jınlun siz ne tavsiye edersiniz
    TİGER BENCE NEDEN DİYECEK SIN TAYGIRA BİN DİGİN DE GERCEK TEN ALTIN DA MOTOR OLDUGUNU HISSETIYORSUN DİGERLERİ BOY OLARA KÜCÜK

abdullah_03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    hayırlı ola

Beyler bu forumu actığımda ben Tiger 250 cc yi yeni almıştım ve bir heyecan ile başlamıştım yazmaya ve burada artık tek kelime söylemek istiyorum....

Tiger Hakkını verebilen tek 20 hp çinlidir.... Rodaj süresinden sonra birde Ön dişli değişince banamısın demiyor gitmeyeceği yol yok arkadaşlar....

Uzun zamandır yazmıyordum da bugün Tiger ile biraz dolaştık keyiff motoru abi...

O polise söyleyin ben hakkını alıyorum motordan

Saygılar....
    nasıl hızlan dırırız bunu ya

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:46 ----------

Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    egsoz acan varmı hıc tiger da
    BEN ACTIM AMA COK SES YAPIYO AMA HOŞ BİSES OLUYO HELE RAMBACIKARHEN

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:48 ----------

Alıntı basri_axu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar sizce tiger 250 mi caracal 200 mu 2.500 tl butcem var sizce ne yapayım
    GELSANA BENIM MAKINEYİ VEREYIM PARAYA İHTİYACIM VAR 250CC MSN ADRESİM ..karizma_40_35@hotmail.com

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:56 ----------

Alıntı basri_axu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar sizce tiger 250 mi caracal 200 mu 2.500 tl butcem var sizce ne yapayım
    benim makı nayı vereyim 250cc para ihtiycım var sahibinden.com da ialnım kırşehir de tek saten

Alıntı darpçı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gözüme takılanlar şular arkadaşım ben zaten bir çin malı kullanıyorum dedimki motor büyütünce nede olsa yerli malıdır kanuni olsun. ama bence kanuni yerli malı tabusunun arkasına sığınmış modellerinin bir çok özelliğini açıklamaktan bile aciz bir marka. ayrıca bir seyhan 125 kullanıcısıyım bunuda belirteyim. yeni model diye önümüze getirilen motorlar, hani derler ya temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp kakalamak aynen öyle yaptılar. bu denli hızla gelişen bi sektörün üyesi olarak kanuniden tekniğini ve ürün gamını geliştirmesini ve genişletmesini beklerdim. en azından teknik anlamda bunu yapabilirlerdi..

haaa Bu Arada Unutmadan Kanunİden Yerlİ Mali Dİye SÖzettİm Ya, YanliŞlikla Oldu Kusura Bakmayin...
    MALI DIŞINDAN YARGILAMA KARDEŞŞ ÇİGERİ ÖNEMLİ BENİM MORTORUMLA BEN ANKARADAN ANTALYAYA GİTTİM SORUN SUZDU BEN ALMANYADA GİDERİM KANUNIY LE

Alıntı motor18 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alcak olanlar almasın çok titreşim olduğu söleniyo.bide 140 150 yapıo denilenlere inanmayın 110u geçmez...
    benim kı 130 yapı yo da dişlidegiş tirmedim orjinal arkadaşta var 160 yapı naberrrrrrrrrrrrrrrrrr

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Düz yolda 160 km/h diyorum başka bişey demiyorum.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Alıntı baska_1_nick adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimse bilmiyor mu?? benzinin wanası iki aşamalı biri açık diğeri ne?? bilen warsa sölesinn lüütfenn..
    biri acık biri kapalı yukarı cevirdimi kapalı bin medigin zaman lar kapat yoksa ben zin ucuyo

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:46 ----------

slm bana kanunı taygırın eksozu lazım ikinçi elde olur cizik yomuk olmasın

Motosikleti
    tiger 250
    arkadaslar tigera arka disli nasil olur.15li disli yerine arka disliyi kucultsek nasil olur.15li dislinin performansi icin ne kadar kucultmek lazim deneyen varmi acaba.hem arka disliler 15li den daha ucuz gibi sanki :D

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı digicem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar tigera arka disli nasil olur.15li disli yerine arka disliyi kucultsek nasil olur.15li dislinin performansi icin ne kadar kucultmek lazim deneyen varmi acaba.hem arka disliler 15li den daha ucuz gibi sanki :D
    Yapan arkadaşlar vardır umarım. Anlatsalar da biz de bilsek.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    Kanuni Tiger 250
    Nazar değmesin motor tın tın gidiyo maşallah motor alcaklara rahatlıkla tavsiye edebilirim temiz olduktan sonra alsınlar..

selam arkadaşlar ben de uzun süredir bu sitedeyim ama fazla vakit ayıramıyorum facbokta kanuni adına hiçbir şey yok taygir 250 kurmak istiyorum beklerim allak tekerimize zeval vermesin

Motosikleti
    tiger 250
    Alıntı digicem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    osmaniyede çarşıda bir dişlici usta 40 liraya yapıyor 15li dişliyi haberiniz olsun arkadaslar

37. sayfa BirinciBirinci ... 27353637383947 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler