beyler dün alacağım tiger'ı görmeye gittim her şey iyi güzelde yağ filtresinin bulunduğu kapaktan yağ sızdırmış mide bulandırıyor.Sizde bir sorun teşkil eder mi?Onarımı yapılabilir mi?Bunu yapmasının sebebi nedir?yardımlarınız için sağolun
beyler dün alacağım tiger'ı görmeye gittim her şey iyi güzelde yağ filtresinin bulunduğu kapaktan yağ sızdırmış mide bulandırıyor.Sizde bir sorun teşkil eder mi?Onarımı yapılabilir mi?Bunu yapmasının sebebi nedir?yardımlarınız için sağolun
iyi etmişsin eline sağlık.moto kalite olarak çok adi değil ama yine de sorun çıkıyor.
bu arada çok iyi de değil. kullanıma göre ihtiyaca göre. mesela 3 sene binecek biri için 30bin km motor aksamı bozulmayabilir ama 40bin km den sonra şüpheli. zaten siz de yağ yakmaya başladığı için veya biyel kolu ve rulmanlar boşluk yaptığı için 300cc yaptırdınız sökmüşken sanırım.
çinli scooterlar gibi çok sık bozulmuyor ama japon motolar gibi de 100bin gitmiyor parça değişmeden.
yoo alakası yok hıc bı sorunu yoktu ben sokturdugumde tamamen keyfı ben motor kısmını cbf den daha saglam buluyorum cbf 150 sıfırken bıle yag yakıyor tiger asla yag yakmıyor ne koyarsan gerı alıyorsun hıcbı 250 lık motor parca degısmeden 100000 km re gıtmez o kural guclu motorlar ıcın gecerlıdır cbf 250 30000 bıle gıtmıyor 20000 de gelıyor egzantrık bılya debrıyaj mıllet kan alıyo o yuzden ates pahası parcalara verıyolar parayı 300 lıraya konpıle motor atılıyor tıgere cbf 250 ye kaca atılıyor en az 1500 lıra acemı degıl motor kullanma teknıgını bılen bı ınsan tigerle uzun km ler sorunsuz gıder sadece konjektor arızası verıyor oda yenı pıyasaya surulen konjektorle cozuldu arka saplama olayı var bıde oda 50 lıraya halledılıyor baska sorun yok mılletın sıkayet ettıgı baska arızası yok kı zaten ..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:49 PM ----------
yag fılıtlesınden yag akıyor dıyen arkadasa da yardımcı olmaya calısayım arkadasım oradan yag akıtması hıcbı sorun teskıl etmez yag fılıtresını degıstırdı heralde arkadasın o 3 vıdayı dengelı sıkmadı veya altındakı contayı takmadı yada conta eskı bu onemlı bı sorun degıl orada sadece yag fılıtreden gecer arıza yapacak bı parca yok orda sok sen onu altındakı conta duruyomu bak sıkarkende vıdaları dengelı sık teker teker hepsını sonuna kadar sıkma az az sık ucunude sorun kalmıycaktır..
300 cc olduktan sonra yakıt ne oldu ? son sürat ne oldu?
arkadaşlar bana tigerın ön farı (komple) lazım.ucuza satan bildiğiniz biyer var mı?
2 teker tek ruh tek yol.
slm beyler max hızı ne bu cihazın??
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
arkadaslar bir kac sorum olacak..
.tiger ın bugun kü akaryakıt fiyatlarıyla yakıt sarfiyatı nedir.
..motorun koltugunun arkasına monte edilmiş olan sırtlık koltukla berabermidir ayrı bir aparat mıdır.cogunda yok cunku.
Yeni test ettim 5 tl benzinle 45 km yol yaptım üstelik motorda 13 dişli var ve debriyaj ayarı yaptırmam gerekiyor balataları eskidi.bu halde 5 tl benzinle 45 km yol yapıyor.
koltuktaki o gördüğün aparat yani sırtlık normalde yoktur gidip satın alman gerekir .bende vardı daha sade olsun diye çıkardım benimkini.
Arkadaşlar bende 15 dişli taktırdım gerçekten çok rahat oluyor sanki motoru yeni almış gibi oldu motor şimdi tavını buldu kesinlikle tavsiye edilir...
Şanslıyım ki motor parçası satan yerden orjinalini 65 tl ye aldım elinde eskiden kalmış yeni fiyatı 140 tl bana eski fiyattan verdi.
Ben bu kadar emeği boşuna yapmadım Erdem1857
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ml#post1707027
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
arkadas zaten 15 dıslının suankı fıyatıda 61 tl ıstedıgın servısten veya kanunı sıtesınden kendın sıparıs verıosun sana kım dedı 140 lıra
İyi hoşta senin bazı tanıdıkların sayesinde bu kadar ucuza yaptırmışsın zaten ışıl işlemin kendisi tek başına dünya para yani senin gibi bi tanıdık tornacı yoksa uğraştığına pek değmez daha bile pahallı oluyor , orjinali alcan taktırcan o kadar basit.
Kartepeli haklısın sitede yanlış bişeyte baktım sanırım. fiyatı 61 tl.. neyse şu an motor çok rahat oldu 1 sene boşuna 13 dişli dolaştık
selam arkadaslar bende taygır almayı dusunuyorum budun gıttım parcacılarıda gezdım sordum parca durumu nedır dıye regal alcakttım parcası yok dedı en rahat bulunan uc marka saydı mondıal,ramzey ve kanunı herseyden once sglamlık performans vede parcası bırsuru motor var cogu parca yoklugundan yatıyo o yuzden arastırıp kafa arıtmıcak bırsey bakıyorum tavsıye edermısınız dıgerlerıylle kıyas edılırmı bır ustunlugu varmıdır. sımdıden tesekkurler
Diğerlerinden üstün olur ama iyi bakarsan üstün olur.Sonuçta kasa olarak ve motor olarak diğerlerinden daha sağlam. İri ve diri bi gösterişi ve 1 gram bile yağ yakmayan bi motoru var.
Bakarsan üstün olur, bakmazsan aygır olur
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
ben eskılerdenım ama cok ara verdım bırsuru motor gırdı pıyasaya halıyle beklemek lazımdı ıyıler kalıp kotuler yok olsun dıye asagı yukarı bellı oldu kalcak gıtcekler bızım zamanda pejoyla sınırları zorlardık ozaman bu motorlar yoktu sonra araba falan derken 10 yıl gectı halıyle sımdı secım yapmak zor oluyor secımler azaldı ramzey,mondıal,taygır altımda kaybolan bır motor almak ıstemıyorum taygırı yakından hıc gormedım ama dıyerlerıne gore ırı duruyor herkese kazasız surusler
Parasına göre güzel makina eskiden elektrik problemi vardı artık oda ortadan kalktı ister yeni konjektör alırsın istersen iyi bi elektrikçi bulursun konjektörü çift çıkışa çevirir problem kalmaz yani güzel temiz makina bulursan al..ama dediğim gibi sorunsuz olmasına bak dikkat et
slm kardeşler bana kanuni tiger mator lazım mersinden
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 PM ----------
slm kardeşler bana kanuni tiger mator lazım mersinden kangda kd-125-11 motorla takas üste ne gerekliyse verecem varsa bildiğiniz bildirirseniz sevinirim acil lazım
arkadaşlar debriyaj balatası değişmek istiyor kuralkanın yedek parça sitesinden bakıyorum ama 2 çeşit debriyaj takımı çıkıyor ince debriyaj balatası ve kalın debriyaj balatası hangisini almamız gerekiyor daha önce debriyaj balatası değiştiren var mı ?
Ben değiştirdim. İnce veya kalın konusunda birşey denilmedi Fakat bu balataların yamaha larda kullanılan balataların aynısı olduğu söylenmişti. Yaklaşık 3 ay kadar önce 80 tl. ödemiştim.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)