selam arkadaslarr bu tiger s lerde saplama kırılması devam ediyormuu ve konjektör arıcasıı benim bildiğim bu iki önemli sorun varr varmı başka yoksa bu hafta bende alıyorumm ve bilgilere ihtiyacım varr
selam arkadaslarr bu tiger s lerde saplama kırılması devam ediyormuu ve konjektör arıcasıı benim bildiğim bu iki önemli sorun varr varmı başka yoksa bu hafta bende alıyorumm ve bilgilere ihtiyacım varr
http://www.sahibinden.com/fiyat_dust...XQQdisplayitem tiger almayı dusunuyorum arkadaşlar forum da yeniyim yardımcı olursanız sevinirim
evet kaplancılar tigerimle 4cu senem vede 40000 km de arkadaslar tigerde benı hayrete dusuren motor kısmının saglamlıgı oldu ben motordan hıc bı arıza gormedım 20000 de cbf lerın egzantırık zıncırı ve debdıraj sorunu oldunu gorunce ben benım motorumu opup basıma koyuyorum tigerin tek sorunlu yanı elektırık aksamıdır bununda sebebı bazı arkadaslarımızın yuksek vat anpul vede ses sıstemı gıbı alenı seyler kullanmasından kaynaklanıyor tigere 15 dıs mutlaka takılmalı olmassa olmaz arkadaslar tiger tam bı uzun yol motorudur bu motor sehır ıcını hıc sevmıyor ama uzun yolda motor ısındıkca kendıne gelıyor hıcbır sısme ve performans dususu olmuyor yenı tigers le rıse gozu kapalı alınabılecek bı motor arkadaslar kronık sorunlar gıderılmıs ben kımseye burdan honda tavsıye etmıyorum 20000 de debrıjaj egzantırık zıncırı vede arkazıncır geberıyo vede parcaları o kadar pahalıkı aman ALLAHIM on takımı 1200 lıra gosterge panelı 1000 lıra zıncır 400 lıra debrıyaj degısımı 350 lıra gaz telı 40 lıra on far anpulu 70 lıra bunlar en onemsız parcaları bıde ben tigerımı cok sevıyorum bana sorun cıkarmıyor vede uzun seneler bınmeyı dusundugum ıcın bu kıs tamamen bı modıfıkasyona sokmayı dusunuyorum boya felan arkadaslar bu motor bol vede ucuz yedek parcasıyla sorunsuz motoruyla alınabılecek bı motor ben herkese tigers almasını onerıyorum
arkadaşlar bende bugün pazarlığımı yaptım kısmetse alıcam yarın.bakalım nasıl olacak?birde bu motorun gidonunun sol,sağ tarafı dengede değilmiş gibi geldi bana.sizde de aynı şekilde mi?
2 teker tek ruh tek yol.
bu motoru övenlerde varr kötülüyenlerde sanırım birazda kullanmakdan kullanmaya fark var ama benim merak ettiğim acaba kronik sorunlarr ne olduu sanırım bir cevap alamadım daha
arkadaşlar aranıza yeni katıldım tüm sayfalarıda okuyamadım geçti ise kusurabakmayın izmir de sissy bar yaptıran arkadaş varmı yardım olursa sevinirim
Dedikleri gibi motor kısmı sağlam makinanın parasına göre güzel makina kronik problem dedikleri elektrik arızasıdır onuda konjektör problemi normalde orjinal konjektör 70 tl civarı ben aynı çıkışlara sahip 12 tl ye konjektör aldım taktım hiç bi problem çıkarmadan biniyorum Allah nazardan saklasın istediğim an basıp gidiyorum motoru aldığımda yaptırdım konjektörü artık sorun kalmadı her yerede gidiyorum
arkadasım sakın o 12 lıralık konjektorle yola cıkma degıstır onu sana tavsıyem yenı tiger s olanın konjektorunu tak yenı cıkanlarda cıf cıkıs var eskılerı 3 cıkıstı 12 lırarık konjektor tigerın elektırık ıhtıyacını kaldırmaz beynı yakarsın bırde on farın 35 vatı gecmesın zenon far ektra sıs lambararı gıbı seyler takma motora evet motoru cok saglam ben uzun yollara cıktım ne sısme var motorda ne gucten dusme ıstenılırse 300cc ye cıkarılabılıyor benım yaptıgım gıbı o zaman tut motoru yolda tutabılırsen cbf yı bıle rahat gecıyorum..
evet arkadasım 300cc ye cıkardım bu motorun motoru kanunı atv 300 ıle aynı bırtek aralarında sılındır farkı var sılındır ve pıstonu degıseceksın sılındır ust kapakları bıle aynı tıgerle 500 lıra malıyetı var ama motor cok kuvetlı oluyo arka dıslıyıde ufaltman lazım dıslı saplamalarınıda mz 301 ıle degıstın mı tamamdır ondan sonra duzde 160 cbf 250 ler tozumu yutuyo yolda .
arkadas 12 lıralık konjektor scoter konjektorudur bu konjektor bozulacanı hıc bellı etmez anıden yolda tum elektırık kesılır beyın yanar yolda kalırsın benı dınle aynısını arkadasım yaptı olan beyıne oldu 70 lıradan kacıyım derken 150 lıraya takılırsın beyın 150 lıra yolda kaldıgında cabası
Bende Düşünüyorum bu aletlerden.Bulduğumuz bir alet var sahibi şuan bakıma soktu ve çıktıktan sonra teslim alıcaz.(Hoşuma giderse tabi)
arkadasımın bırı arka saplamaları kırıyo servıs cozum bulamıyor dıye yazmıs ben cozumunu yazayım sıze servıslerın bılgısızlıgı yuzunden bazen sıkıntı cekıyoruz bu butun markalarda var japonlarda bıle var dandık servıs ama ızmıttekı adem usta sakaryadakı resat usta tam bır motor ve kanunı uzmanıdır onlar bu soruna cozumu en basında buldular arka dıslı saplamaların oldugu yerde plastık takozlar var canta montelı onları soktureceksınız sız sokemessınız ya servıs ya tornacı ısıtarak soker yerıne mz 301 rın takozlarını takcaksız dıslı delıklerıne matkapla bıraz genıslettınızmı tamamdır 301 saplamaları cok kalın ebedıyen kırılmaz ızmıtte adem usta 50 lıraya yapıyor bu ısı yolunuz duserse cantı getırın halletsın .. bu kanunının hatasıdır bu yuzden kronık sorun halıne geldı seyhan 150 ıle aynı saplamaları koymuslar seyhan 150 ıle bu makınenın torku aynımı tam bı aptallık abıdesı ıste
Ben bugün farkettim ki arka dişli hafiften boşluk yapmış sallanıyordu. Parçacıdan saplama takozu alıp değiştirdim. Orjinal takozunun çevresi ve ortası metal destekliydi.Benim aldığım komple kauçuktan.
Eski olan bayaa bi yıpranmış Allah'tan farketmişim.Farketmesem belki de saplamaları kıracaktı.Böyle bişey daha hiç başıma elmedi inşallah gelmez de. Yerlerinden çıkarması çok zor.Matkapla parçalayarak çıkarttım. 2 saat sürdü takozları çıkartmam.
Yeni takozların çapı 2 mm kadar büyük geldi yuvaya. Çekiçle vura vura o işi de hallettim. Dişliyi de yerine zor kullanarak oturttum. Taş gibi oldu Maşallah.
Siz siz olun motorunuzun heryerini kontrol etmeyi ihmal etmeyin.Bakarsan bağ olur bakmazsan pert olur.
Hayırlı sürüşler
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
saol erdem arkadasım bı konuyuda paylasmak ısterım sızınle bozulan devır saatterı konjektor arızası sonucu cogunlukla devır saatıde arızalanır yenısını almayın 200 lıra bosuna vermeyın yollayın bana karkoyla 20 tl bı ucrete elektronık teknısyenı arkadasıma yaptırıyım ılk gunku calısır halıne getırtıyım ..
merhaba arkadaşlar sizce tiger 250 mi caracal 200 mu 2.500 tl butcem var sizce ne yapayım
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)