Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
32. sayfa BirinciBirinci ... 22303132333442 ... SonuncuSonuncu

Kanuni Tiger 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Nc750X
    arkadaşlar bugün mondial imi sattımda şimdi tiger almak istiorum açıkcasıda başka seçenek yok gibi 4-5 milyara tigerden başka önerebileceğiniz motor var mı ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    Alıntı marfatih adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bugün mondial imi sattımda şimdi tiger almak istiorum açıkcasıda başka seçenek yok gibi 4-5 milyara tigerden başka önerebileceğiniz motor var mı ?

selamlar bende fazla kullanmadım doğrusu 500km kadar anca oldu ama ilk izlenimlerimi paylaşmak isterim titreşim var 15 dişili ile geçer diyorlar henüz takmadım yakıt güzel ,11kr civarında yakıyor görüntüsüde güzel alımlı bir motor tabi alabiliyorsan japon alderim şimdiden hayırlı olsun
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

Motosikleti
    Honda Nc750X
    Alıntı ahmetnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar bende fazla kullanmadım doğrusu 500km kadar anca oldu ama ilk izlenimlerimi paylaşmak isterim titreşim var 15 dişili ile geçer diyorlar henüz takmadım yakıt güzel ,11kr civarında yakıyor görüntüsüde güzel alımlı bir motor tabi alabiliyorsan japon alderim şimdiden hayırlı olsun

saolun peki bu tiger ile tiger s arasında ne fark var

Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    saolun peki bu tiger ile tiger s arasında ne fark var

Yanılmıyorsam birkaç sayfa önce yazılmıştı, 15 dişli ile egzostları değişik denmişti fazlada bir bilgim yok.
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

simsek333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs150-19
    arkadaşlar mrb kazalı bir tigerim var motor calısıyor sadece cantim egri ve maşalar egri degerinin cok altında vermeyi planlıyorum ilglenenler olursa site yoluyla mesaj atsınlar haberleselim motor mersindedir 12000km cıvarındadır kazadan once bobin yastıgı ve konjektör dahil elektrik tesisatı yenilenmişti bilginize bol ruzgarlı ve keyifli kazasız surusler dilegiyle
    nıhna minbet mohsen ahhad amaytıhsin

Motosikleti
    KANUNİ TİGER 250
    arkadaşlar benim anlamadığım tiger da benzin aça kapama yok ama iki aşamalı biri açık diğeri ne??? şimdiden teşekkürler...

Motosikleti
    Kanuni TiGeR 250 cc
    TİGER...
    bu motorların asıl sorunu arka teker çektirme vidalarının önündeki sac.
    bu sac yüzünden 2 kere yolda kaldım çelik malzemeden yaptım kurtuldum.
    sonra vibrasyon da var tabi. Yakıt tüketimi ile deviri azaltıp hızı çoğaltmak için 42 diş olan arka dişliyi 34 diş yaptım CNC makinada.
    şimdi az devirde çok hız yapıyo bu melet.

örnek:
    otobanda tam gaz,bağıra bağıra giden bir tiger vardı 100 km falan
    120 ile yanından geçtim arkadaşın ağzı açık kaldı ...

ŞİMDİ MEMNUNUM şükür
    TRAFİK: tatlı tatlı ilerliyor, ne hızlı, ne yavaş, ne sıkıcı, ne de akıcı.......
    ::pcgum:: [COLOR="DarkSlateBlue"][B][I][U]...M u R a T...... Motorunu seviyorsan kendinden başkasına verme.... [/U][/I][/B][/COLOR] ::123434:: Not: bilinç altı ::yanliss:

Arka dişli ve lastik ve devir saati camı

elektromurat bey, arka dişliyi küçültmeniz motosikletin kalkışında bir sorun yaratıyor mu, yaratmıyorsa birinci vitesi uzattı mı? Bunu yapmayı biz de düşünüyoruz ancak bazı çekincelerimiz var özellikle kalkışlarda sorun yaşamak gibi.

daha önce arka lastik için kullandığım irc nr-30 u önermiştim. lastiği nereden bulabiliceğini soran beyler olmuş, lastiği anlaş diye bir Türk firması üretiyor google dan taratırsanız sitesi var. Ben internetten satın aldım 72 ytl idi. internet sitesi rialli diye taratırsanız bulabilirsiniz. Lastik dışında bir çok yan sanayi yedek parçada mevcut hatta 15 li ön dişlide vardı uyumundan emin değilim ama sorabilirsiniz.
    Son olarak, geçenlerde motosikletimi boyattım, boya için depoyu sökmüşken çok sararmış solmuş olan devir saati camımı temizlemek istedim ancak durumu çok kötüydü söküp atmak zorunda kaldım. Devir saatinin camını tek satmıyor Kuralkan ve devir saatide çok pahalı. Ben yerine ne koyabilirim diye bakarken şu bildiğimiz üçgen kesilmiş karper peynirler var ya onun kabının kutusunu denedim tam uydu. Benim gibi zor durumda kalan arkadaşlara öneririm.

Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    bugün gidip 15 dişli taktıracağım motora yarında adana mt olarak gezi yapacağız motorumla ilgili gözlemleri paylaşırım herkese iyi günler bol motorlu günler

bazen25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x evo 400
    Hyosung GV 250

Motosikleti
    tiger250
    arkadaşlar ben ankaradan katıldım aranıza buradan bulamadım koruma demirini yardımcı olurmusunuz...fabrikasında 120 tl diyolar ama göndermiyo diyolar nasıl olacak bu iş...sitede 65 diyen gördüm ...bu şekilde eğersiz ata binmek gibi sisbar..arka koruma...sırtlık vs nerde nasıl bulurum..

Alıntı simsek333 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar mrb ben tigerın aksesuarlarını bulamadım ve 2,el olarak aldıgım motorumda motor koruma demiri ve sisibar yok öncelikli olarak motor koruma demiri tabiki sisibarda lazım eger bunları alabilecegim online satış magazası yada tlf nosu varsa verirseniz cook sevinirim ben internette baya aradım ama bulamadım ilginize şimdiden tşk ediyorum keyifli sürüşler rüzgarınız eksik olmasın
    ankaradan merhabalar ben burdaki bayilere sordum koruma demiri üreten yok diyolar ama bazı tiger motoların üstünde görüyorum eğersiz ata binmek gibi duruyor birde nerden bulabilirim fiyatları hakkında kesin bilgi nerden alırım,arka korma sisy bar sırtlık vs.hepsi yok bende ön koruma öncelikli ama...teşşekkürler...şimdiden ilginize

Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    Alıntı noble_m adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben ankaradan katıldım aranıza buradan bulamadım koruma demirini yardımcı olurmusunuz...fabrikasında 120 tl diyolar ama göndermiyo diyolar nasıl olacak bu iş...sitede 65 diyen gördüm ...bu şekilde eğersiz ata binmek gibi sisbar..arka koruma...sırtlık vs nerde nasıl bulurum..

ankaradan merhabalar ben burdaki bayilere sordum koruma demiri üreten yok diyolar ama bazı tiger motoların üstünde görüyorum eğersiz ata binmek gibi duruyor birde nerden bulabilirim fiyatları hakkında kesin bilgi nerden alırım,arka korma sisy bar sırtlık vs.hepsi yok bende ön koruma öncelikli ama...teşşekkürler...şimdiden ilginize

kardeş hoş geldin bende koruma demirini söktüm çok kaba görünüyordu bence takmadan gez daha güzel ama benim motorda deri yan çantalarda var belki ondan güzel duruyordur sende yaptır yançanta ön ve arka kısımlara hoş duruyor bugun ön dişliyi 15 yatım yarın deneyeceğim

Motosikleti
    KANUNİ TİGER 250
    kimse bilmiyor mu?? benzinin wanası iki aşamalı biri açık diğeri ne?? bilen warsa sölesinn lüütfenn..

Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    Selam arkadaşlar pazar gezimizi gayet güzel bir şekilde yapık motorum 15 dişli ile kendine geldi diyebilirim uzun yolda 90km ile seyir halinde iken vibrasyonun çok azaldığını belirtmek isterim ancak lastikkler bana zayıf geldi diyebilirim bu konuda çalışma yapmış arkadaşların tecrübelerini dinlemek isterim iyi günler

HeruNolweo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Alıntı baska_1_nick adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimse bilmiyor mu?? benzinin wanası iki aşamalı biri açık diğeri ne?? bilen warsa sölesinn lüütfenn..
    tiger bilmiyorum ama yedek depo geçiş olmasın??
    Ride hard or stay at home

Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    yedek yokki bunlarda lamba yandımı yedek sayılır 45 km civarı gidersin hepsi bu eskidenmiş o musluk çevirme işi selamlar

Motosikleti
    Kanuni TiGeR 250 cc
    Alıntı Turk_Chopper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    elektromurat bey, arka dişliyi küçültmeniz motosikletin kalkışında bir sorun yaratıyor mu, yaratmıyorsa birinci vitesi uzattı mı? Bunu yapmayı biz de düşünüyoruz ancak bazı çekincelerimiz var özellikle kalkışlarda sorun yaşamak gibi.

daha önce arka lastik için kullandığım irc nr-30 u önermiştim. lastiği nereden bulabiliceğini soran beyler olmuş, lastiği anlaş diye bir Türk firması üretiyor google dan taratırsanız sitesi var. Ben internetten satın aldım 72 ytl idi. internet sitesi rialli diye taratırsanız bulabilirsiniz. Lastik dışında bir çok yan sanayi yedek parçada mevcut hatta 15 li ön dişlide vardı uyumundan emin değilim ama sorabilirsiniz.
    Son olarak, geçenlerde motosikletimi boyattım, boya için depoyu sökmüşken çok sararmış solmuş olan devir saati camımı temizlemek istedim ancak durumu çok kötüydü söküp atmak zorunda kaldım. Devir saatinin camını tek satmıyor Kuralkan ve devir saatide çok pahalı. Ben yerine ne koyabilirim diye bakarken şu bildiğimiz üçgen kesilmiş karper peynirler var ya onun kabının kutusunu denedim tam uydu. Benim gibi zor durumda kalan arkadaşlara öneririm.

sorun çıkarmıyor kalkışta.
    1. vites hızlanması 30 km/h e geldi
    90-100 ile giderken devir den dolayı titşeşim çok iyi , 2 gün önce otobanda 120 km (8000 devirde) gördüm, ama rüzgardan dolayı zorluyor...:D
    TRAFİK: tatlı tatlı ilerliyor, ne hızlı, ne yavaş, ne sıkıcı, ne de akıcı.......
    ::pcgum:: [COLOR="DarkSlateBlue"][B][I][U]...M u R a T...... Motorunu seviyorsan kendinden başkasına verme.... [/U][/I][/B][/COLOR] ::123434:: Not: bilinç altı ::yanliss:

Motosikleti
    Kanuni Tiger 250
    Merhaba arkadaşlar bende 15 dişli taktırmayı düşünüyorum fakat bu arka dişliyi küçültme işide aklıma yattı aslında ama nasıl becericez bunu sanayide yaptırmak gerekecek sanırım bi akıl verirseniz sevinirim..

Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    Alıntı erdem1857 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar bende 15 dişli taktırmayı düşünüyorum fakat bu arka dişliyi küçültme işide aklıma yattı aslında ama nasıl becericez bunu sanayide yaptırmak gerekecek sanırım bi akıl verirseniz sevinirim..

Selamlar bence hiç arka dişli ile uğraşma al orjinal 15 dişli tak derim çok fark ettiriyor iyi günler

Motosikleti
    Kanuni Tiger S
    Merhabalar arkadaşlar. Ben İstanbul'dan katılıyorum aranıza. Benim Tiger'ın sol egzosun üst kısmında 1cm lik bir delik oluştu. Kapalı yerde muhafaza etmeme ragmen o bölüm paslandı sanırım. Yada binen artçı arkadaşlardan biri yanlışlıkla egzosa bastı, herneyse..
    Sıfır egsoz 200 ytl. Bence pahalı. Başka bir çözüm önerebilecek arkadaş var mı? Fotoğrafı var ama nasıl ekleyeceğimi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
    İlaveten devir saatim çalışmıyor, servis sağolsun sadece parça değiştiriyor, tamir etmeğe yanaşmıyor, ne yapabilirim? Herkese keyifli sürüşler.

32. sayfa BirinciBirinci ... 22303132333442 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler