arkadaşlar bugün mondial imi sattımda şimdi tiger almak istiorum açıkcasıda başka seçenek yok gibi 4-5 milyara tigerden başka önerebileceğiniz motor var mı ?
arkadaşlar bugün mondial imi sattımda şimdi tiger almak istiorum açıkcasıda başka seçenek yok gibi 4-5 milyara tigerden başka önerebileceğiniz motor var mı ?
selamlar bende fazla kullanmadım doğrusu 500km kadar anca oldu ama ilk izlenimlerimi paylaşmak isterim titreşim var 15 dişili ile geçer diyorlar henüz takmadım yakıt güzel ,11kr civarında yakıyor görüntüsüde güzel alımlı bir motor tabi alabiliyorsan japon alderim şimdiden hayırlı olsun
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
arkadaşlar mrb kazalı bir tigerim var motor calısıyor sadece cantim egri ve maşalar egri degerinin cok altında vermeyi planlıyorum ilglenenler olursa site yoluyla mesaj atsınlar haberleselim motor mersindedir 12000km cıvarındadır kazadan once bobin yastıgı ve konjektör dahil elektrik tesisatı yenilenmişti bilginize bol ruzgarlı ve keyifli kazasız surusler dilegiyle
nıhna minbet mohsen ahhad amaytıhsin
arkadaşlar benim anlamadığım tiger da benzin aça kapama yok ama iki aşamalı biri açık diğeri ne??? şimdiden teşekkürler...
TİGER...
bu motorların asıl sorunu arka teker çektirme vidalarının önündeki sac.
bu sac yüzünden 2 kere yolda kaldım çelik malzemeden yaptım kurtuldum.
sonra vibrasyon da var tabi. Yakıt tüketimi ile deviri azaltıp hızı çoğaltmak için 42 diş olan arka dişliyi 34 diş yaptım CNC makinada.
şimdi az devirde çok hız yapıyo bu melet.
örnek:
otobanda tam gaz,bağıra bağıra giden bir tiger vardı 100 km falan
120 ile yanından geçtim arkadaşın ağzı açık kaldı ...
ŞİMDİ MEMNUNUM şükür
TRAFİK: tatlı tatlı ilerliyor, ne hızlı, ne yavaş, ne sıkıcı, ne de akıcı.......
::pcgum:: [COLOR="DarkSlateBlue"][B][I][U]...M u R a T...... Motorunu seviyorsan kendinden başkasına verme.... [/U][/I][/B][/COLOR] ::123434:: Not: bilinç altı ::yanliss:
elektromurat bey, arka dişliyi küçültmeniz motosikletin kalkışında bir sorun yaratıyor mu, yaratmıyorsa birinci vitesi uzattı mı? Bunu yapmayı biz de düşünüyoruz ancak bazı çekincelerimiz var özellikle kalkışlarda sorun yaşamak gibi.
daha önce arka lastik için kullandığım irc nr-30 u önermiştim. lastiği nereden bulabiliceğini soran beyler olmuş, lastiği anlaş diye bir Türk firması üretiyor google dan taratırsanız sitesi var. Ben internetten satın aldım 72 ytl idi. internet sitesi rialli diye taratırsanız bulabilirsiniz. Lastik dışında bir çok yan sanayi yedek parçada mevcut hatta 15 li ön dişlide vardı uyumundan emin değilim ama sorabilirsiniz.
Son olarak, geçenlerde motosikletimi boyattım, boya için depoyu sökmüşken çok sararmış solmuş olan devir saati camımı temizlemek istedim ancak durumu çok kötüydü söküp atmak zorunda kaldım. Devir saatinin camını tek satmıyor Kuralkan ve devir saatide çok pahalı. Ben yerine ne koyabilirim diye bakarken şu bildiğimiz üçgen kesilmiş karper peynirler var ya onun kabının kutusunu denedim tam uydu. Benim gibi zor durumda kalan arkadaşlara öneririm.
bugün gidip 15 dişli taktıracağım motora yarında adana mt olarak gezi yapacağız motorumla ilgili gözlemleri paylaşırım herkese iyi günler bol motorlu günler
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
arkadaşlar ben ankaradan katıldım aranıza buradan bulamadım koruma demirini yardımcı olurmusunuz...fabrikasında 120 tl diyolar ama göndermiyo diyolar nasıl olacak bu iş...sitede 65 diyen gördüm ...bu şekilde eğersiz ata binmek gibi sisbar..arka koruma...sırtlık vs nerde nasıl bulurum..
ankaradan merhabalar ben burdaki bayilere sordum koruma demiri üreten yok diyolar ama bazı tiger motoların üstünde görüyorum eğersiz ata binmek gibi duruyor birde nerden bulabilirim fiyatları hakkında kesin bilgi nerden alırım,arka korma sisy bar sırtlık vs.hepsi yok bende ön koruma öncelikli ama...teşşekkürler...şimdiden ilginize
kimse bilmiyor mu?? benzinin wanası iki aşamalı biri açık diğeri ne?? bilen warsa sölesinn lüütfenn..
Selam arkadaşlar pazar gezimizi gayet güzel bir şekilde yapık motorum 15 dişli ile kendine geldi diyebilirim uzun yolda 90km ile seyir halinde iken vibrasyonun çok azaldığını belirtmek isterim ancak lastikkler bana zayıf geldi diyebilirim bu konuda çalışma yapmış arkadaşların tecrübelerini dinlemek isterim iyi günler
yedek yokki bunlarda lamba yandımı yedek sayılır 45 km civarı gidersin hepsi bu eskidenmiş o musluk çevirme işi selamlar
TRAFİK: tatlı tatlı ilerliyor, ne hızlı, ne yavaş, ne sıkıcı, ne de akıcı.......
::pcgum:: [COLOR="DarkSlateBlue"][B][I][U]...M u R a T...... Motorunu seviyorsan kendinden başkasına verme.... [/U][/I][/B][/COLOR] ::123434:: Not: bilinç altı ::yanliss:
Merhaba arkadaşlar bende 15 dişli taktırmayı düşünüyorum fakat bu arka dişliyi küçültme işide aklıma yattı aslında ama nasıl becericez bunu sanayide yaptırmak gerekecek sanırım bi akıl verirseniz sevinirim..
Merhabalar arkadaşlar. Ben İstanbul'dan katılıyorum aranıza. Benim Tiger'ın sol egzosun üst kısmında 1cm lik bir delik oluştu. Kapalı yerde muhafaza etmeme ragmen o bölüm paslandı sanırım. Yada binen artçı arkadaşlardan biri yanlışlıkla egzosa bastı, herneyse..
Sıfır egsoz 200 ytl. Bence pahalı. Başka bir çözüm önerebilecek arkadaş var mı? Fotoğrafı var ama nasıl ekleyeceğimi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
İlaveten devir saatim çalışmıyor, servis sağolsun sadece parça değiştiriyor, tamir etmeğe yanaşmıyor, ne yapabilirim? Herkese keyifli sürüşler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)