Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
31. sayfa BirinciBirinci ... 21293031323341 ... SonuncuSonuncu

Kanuni Tiger 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

keeway ön cam ve gidon saati resimleri

keeway supershadow ön cam taktırdım.Soran arkadaşlar için.Gidon saatide güzel oldu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

herkeze slm

Merhaba sayın arkadaşlar ...

2006 nisan ayından beri tiger 250 kullanıcısıyım . Yaşadığım bazı küçük sorunları sizin ile paylaşmak istedim . moturu aldığımın 3 ncü ayında benzin deposu altında ki contadan benzin kaçırdı ve garanti kapsamında serviste değiştirtim . Kışın motorumu kullanmadığımdan dolayı (belli aralıklar ile çalıştırsamda) aküsü sıfırlandı , aküyü çıkartıp şarj etmek epey zahmetli oldu benim için. Öyle bi monte edilmiş ki motun selesini bastırmadan çıkışı mümkün olmiyor ...birde akünün kasasını mutlaka kılçık veya v.b malzeme ile sağlamlayınız. Elektrik aksamında sigortalar ve bağlantıların yapıldığı (selenin altındakiler) tüm ek noktalarını kontrol ettim ve izole bant ile sağlamlaştırdım. (çukurdan geçince kesilme oluyordu.) Beyin kablo girişleri yukarı gelecek şekilde gövdeye monte edilmiş. şiddetli yağmurda ıslandığında marşa basamıyorsunuz. beyni 90 derece çervirip kablo girişlerini tamamen kapattım .
    şimdilik bukadar...
    sizinile bilgilerimizi paylaşmaktan mutluluk duyacağım

tani

bende ön şanzıman dişlisini 15 li ile değiştirmek istiyorum . Lüleburgaz da oturuyorum burada ki serviste yok . En kısa yoldan nasıl temin edebilirim. Bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin

tani...

tiger ile tiger s ler arasında ki fark nedir? görsel-mekanik açıdan.

sitelerinde şu anda sadece tiger s var. acaba model değişimi mi olucak yoksa yola sadece tiger s ile mi devam edicekler?

15 dişli

Alıntı tani adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba sayın arkadaşlar ...

2006 nisan ayından beri tiger 250 kullanıcısıyım . Yaşadığım bazı küçük sorunları sizin ile paylaşmak istedim . moturu aldığımın 3 ncü ayında benzin deposu altında ki contadan benzin kaçırdı ve garanti kapsamında serviste değiştirtim . Kışın motorumu kullanmadığımdan dolayı (belli aralıklar ile çalıştırsamda) aküsü sıfırlandı , aküyü çıkartıp şarj etmek epey zahmetli oldu benim için. Öyle bi monte edilmiş ki motun selesini bastırmadan çıkışı mümkün olmiyor ...birde akünün kasasını mutlaka kılçık veya v.b malzeme ile sağlamlayınız. Elektrik aksamında sigortalar ve bağlantıların yapıldığı (selenin altındakiler) tüm ek noktalarını kontrol ettim ve izole bant ile sağlamlaştırdım. (çukurdan geçince kesilme oluyordu.) Beyin kablo girişleri yukarı gelecek şekilde gövdeye monte edilmiş. şiddetli yağmurda ıslandığında marşa basamıyorsunuz. beyni 90 derece çervirip kablo girişlerini tamamen kapattım .
    şimdilik bukadar...
    sizinile bilgilerimizi paylaşmaktan mutluluk duyacağım

tani

bende ön şanzıman dişlisini 15 li ile değiştirmek istiyorum . Lüleburgaz da oturuyorum burada ki serviste yok . En kısa yoldan nasıl temin edebilirim. Bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin

tani...

15 dişli çok şey farketiriyor ben istanbul ümraniye galeri sayandan aldım.ayrıca ok meydanındada var.212 2206000.internette kanuni sayfası online işlemler sayfasındanda alabilirsiniz.

Alıntı acan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tiger ile tiger s ler arasında ki fark nedir? görsel-mekanik açıdan.

sitelerinde şu anda sadece tiger s var. acaba model değişimi mi olucak yoksa yola sadece tiger s ile mi devam edicekler?
    TigerS te 15 dişli ve egzos şekil ve renk farkı dışında bi fark göremedim ben..TigerS ten sonra Bende 15 dişli taktırdım siyahada boyattım.110 dan sonra titreşim azda olsa gene var.7000 devirde 115 yapar oldu eskiden 95 yapıyodu.ama 6000 dd den sonra titreşim baslıyor yaklaşık 95 km den sonra başlıyor yani 100 km geçilmezse rahatsız etmiyor.115 deki titreşimde zaten benim uzun yolda kullandığım dragstardada var.

Alıntı gmozen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    15 dişli çok şey farketiriyor ben istanbul ümraniye galeri sayandan aldım.ayrıca ok meydanındada var.212 2206000.internette kanuni sayfası online işlemler sayfasındanda alabilirsiniz.

TigerS te 15 dişli ve egzos şekil ve renk farkı dışında bi fark göremedim ben..TigerS ten sonra Bende 15 dişli taktırdım siyahada boyattım.110 dan sonra titreşim azda olsa gene var.7000 devirde 115 yapar oldu eskiden 95 yapıyodu.ama 6000 dd den sonra titreşim baslıyor yaklaşık 95 km den sonra başlıyor yani 100 km geçilmezse rahatsız etmiyor.115 deki titreşimde zaten benim uzun yolda kullandığım dragstardada var.
    qörüntüsü gerçekten güzel geldi. cuma günü akşam köprüyü geçerken gördüm gri syahtı çok heybetli duruyordu. ondan sonra araştırmaya başladım ama tek silindirli olması sebebiyle kötülüyen çok. genede 2006 modelleri için 3500 civarında ilanlar koymuşlar 2009 model 4600 iken. biraz ilginç geldi bana

black tiger

qörüntüsü gerçekten güzel geldi. cuma günü akşam köprüyü geçerken gördüm gri syahtı çok heybetli duruyordu. ondan sonra araştırmaya başladım ama tek silindirli olması sebebiyle kötülüyen çok. genede 2006 modelleri için 3500 civarında ilanlar koymuşlar 2009 model 4600 iken. biraz ilginç geldi bana
    ikinci el olarak 2006 model fazla tabii ama aksesuar varsa mantıklı olabilir.çanta koruma demiri ,gidon saati,ön cam,sissy bar derken 500 tl harcanı veriyor.KM düşükse en azından 3000 eder gibime geliyor.

Tek silindir olması torkunda yüksek olması anlamına geliyor.Enduro ve crusırlarda hız yerine tork ihtiyacı olduğundan silindir sayısı ya 1 yada 2 oluyor.250 cc lerde tigerdan yüksek beygir gücü ve tork st&kanuni gv 250 de var diğerleri daha düşük.onun için 15 dişli modifiyasini rahatlıkla kaldırıyor

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    çalışmıyo.saat ( den beri marşa basıyom çalışmıyo.vurduramıyom da ...
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çalışmıyo.saat ( den beri marşa basıyom çalışmıyo.vurduramıyom da ...
    bujiyi temizle.uzun süre bıraktığında karbüratörde benzin kalmasın.bujiyi yağlar.o zamanda çalışmaz.2005 modeli var bende hala ilk akü ve hiç çalışmamazlık yapmadı.

Motosikleti
    KLE 500
    bujiye elektrik gelmiyordu.kabloyu komple söktüm gövdeye yaklaştırıp marşa bastım ama kıvılcım felan atmadı.sonra ateşleyiciye enerji gelmedi.akşamüstü tamirci açıldı götürdüm benim yaptıklarımın aynısını yaptı.O ara ateşleyiciye tornavidanın sırtıyla vurdum. sonra kıvılcım atmaya başladı. Vurdurup çalıştırdık.

geçişolsun diyelim.

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    arkadaşlar selam bende yaklaşık iki haftadadır tiger cıyım 13 dişli var ve 5. viteste 5-6 bin devirde motor kesik kesik gidiyor sonra gazı açınca sorun kalmıyor böyle bir şikeyet ile karşılaşan oldumu acaba selamlar herkese

45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

parça tavsiye

Söylediğinize benzer bir tekleme bende de oluyordu, ne zaman olduğuna dikkat ettim genelde motor çalıştırıldıktan sonra ilk 15 dk içerisinde red line a yaklaşık devirlerde bir tekleme oluyor ben de, ancak sıcak motorda rastlamadım.

Yakın zamanda motosikletimin arka lastiğini değiştirdim, çok araştırdım ama lastik öneren pek yok ben irc nr-30 marka Türk malı lastik aldım bir aydır kullanıyorum inanılmaz memnunum. Tiger 250 için lastik arayanlara tavsiye ederim. Hamuru orta sert duro ve sava dan çok daha yumuşak, yol tutuşu çok iyi. Önceki lastiğim sava idi sert hamurlu olduğundan sanırım ıslak, kuru her yolda kayma yapıyordu şu an öyle bir sorunum yok.

Ocak ayına yakın zamanda da sulu Boch marka aküm ömrünü tamamladı yerine bakım gerektirmeyen rialli 12v 9ah akü aldım. Aküden de memnunum, üç hafta kullanmadığım oldu motoru akü genede bitmedi tavsiye edebilirim fiyatıda oldukça iyi.

Tüm Tiger cıların yolu da farıda açık olsun.

Motosikleti
    KLE 500
    Motor ısınmadan 4. ve 5. viteste kesiklik yapıyor. Fakat motor ısındıktan sonra yapmıyor.
    Tavsiye için teşekkürler Turk_Chopper. Bu lastiği Bursa da nerede bulabilirim bi fikrin var mı? Fiyatı ne kadar?
    Dişli yi değiştirmemi tavsiye edermisin.

Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bogaz mikrofonu da kullanabilirsin , asla elini birakman gerekmez. tum telsiz lere uyumlu pahali olmayan bir aparattir.

bu mikrofonun benzeri aşağıda resimleri olan gırtlak mikrofonu kullanılmamıştır soketi farklı olduğundan satıyorum.tanesini 45 tl ye vericem 2 adet mevcut
    05336852995 ve
    05322656215 telefonlardan ulaşabilirsiniz

Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    Alıntı Turk_Chopper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Söylediğinize benzer bir tekleme bende de oluyordu, ne zaman olduğuna dikkat ettim genelde motor çalıştırıldıktan sonra ilk 15 dk içerisinde red line a yaklaşık devirlerde bir tekleme oluyor ben de, ancak sıcak motorda rastlamadım.

Yakın zamanda motosikletimin arka lastiğini değiştirdim, çok araştırdım ama lastik öneren pek yok ben irc nr-30 marka Türk malı lastik aldım bir aydır kullanıyorum inanılmaz memnunum. Tiger 250 için lastik arayanlara tavsiye ederim. Hamuru orta sert duro ve sava dan çok daha yumuşak, yol tutuşu çok iyi. Önceki lastiğim sava idi sert hamurlu olduğundan sanırım ıslak, kuru her yolda kayma yapıyordu şu an öyle bir sorunum yok.

Ocak ayına yakın zamanda da sulu Boch marka aküm ömrünü tamamladı yerine bakım gerektirmeyen rialli 12v 9ah akü aldım. Aküden de memnunum, üç hafta kullanmadığım oldu motoru akü genede bitmedi tavsiye edebilirim fiyatıda oldukça iyi.

Tüm Tiger cıların yolu da farıda açık olsun.

Kardeş tavsiyelerin için teşekkür ederim, lastik konusundada bende değişmeyi düşünüyorum birde 15 dişli takacağım umarım sorun olmaz

Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor ısınmadan 4. ve 5. viteste kesiklik yapıyor. Fakat motor ısındıktan sonra yapmıyor.
    Tavsiye için teşekkürler Turk_Chopper. Bu lastiği Bursa da nerede bulabilirim bi fikrin var mı? Fiyatı ne kadar?
    Dişli yi değiştirmemi tavsiye edermisin.

internette bulabileceğini belirtiyor lar birde bizim burada kanuni parçası satan bayisi var sordum 35 tl dedi 15dişli için şayet bulamzsan sana buradan yardımcı olabilirim adana mt ahmetnr selamlar
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

15 dişli fiyatı 62 tl kanuni servislerinde var.b.çekmece.bağcılar .ümraniye gibi

Motosikleti
    YAMAHA
    gençler benimde 2000 km de bir tiger var temmuz ayında ağrı-istanbul yapmak istiyorum, uzun yol için uygun bir motormudur sizce yola çıkmadan önce nasıl bir hazırlık yapmalıyım?
    Yolda Olmak Güzel...

Alıntı gmozen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    15 dişli fiyatı 62 tl kanuni servislerinde var.b.çekmece.bağcılar .ümraniye gibi
    gaziosmanpaşada da bulabilirsin

arkadaşlar tigerime deri yan çantalar taktırmak istiyorum. sehpasız takmamın bi sakıncası olur mu ?
    birde hangi çantaları tavsiye edersiniz ... (makul fiyatlı)
    konu hk. da bilgisi olan varsa yardım etmesini rica ederim lütfen ...
    teşekkürler ..

Motosikleti
    KLE 500
    Çanta takmayı ben de düşşünüyorum.Biraz araştırdım. Deri çanta için Sehpaya gerek olmayabilir fakat çantaların arkasına gelen kısıma yukarıdan aşağıya bir demir parçası koymak gerekli.Çantalar zamanla esneme yapacağından Tekerleğe sürtünebilir.Ayrıca deri için çok kaliteli bişeyler almana gerek yok.Nasıl olsa 2-3 sene içinde güneş ve yağmuru da yerse yıpranacaktır.

Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    Alıntı tani adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gaziosmanpaşada da bulabilirsin

arkadaşlar tigerime deri yan çantalar taktırmak istiyorum. sehpasız takmamın bi sakıncası olur mu ?
    birde hangi çantaları tavsiye edersiniz ... (makul fiyatlı)
    konu hk. da bilgisi olan varsa yardım etmesini rica ederim lütfen ...
    teşekkürler ..

benim motorda da sehpasız çanta var biraz aşağıda duruyor ama zararı yok çantalar da hoş gösteriyor doğrusu selamlar

REKLAM ALANI
31. sayfa BirinciBirinci ... 21293031323341 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler