ben trabzon vakfıkebirden kadılıyorum tiger sürüçüsüyüm yeni ladım tiger 250 s cok memnunum alan arkadaslara davsıye ederim 4.500 aldım sımdı 5.250 cıvarında
ben trabzon vakfıkebirden kadılıyorum tiger sürüçüsüyüm yeni ladım tiger 250 s cok memnunum alan arkadaslara davsıye ederim 4.500 aldım sımdı 5.250 cıvarında
alcak olanlar almasın çok titreşim olduğu söleniyo.bide 140 150 yapıo denilenlere inanmayın 110u geçmez...
KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR-
BİNDİM KAWASAKİ ZZR1400'ÜN ÜSTÜNE KÖKLEDİM BEN GAZINI ARKAMDAN GELEN F-16 YESİN EGZOS GAZIMI:queen:
Selam Arkadaşlar Ben 10 Gun önceye kadar vt 600 shadow kullanıyordun bırgun yolda Tıger ı gördum ne oldugunu anlamadım ama çok hoşuma gıttı hemen yetişmek için gaza yüklendim we son anda tiger yazısını gördum tabı durup konuşma şansım olmadı we tıger a aşık oldum bır hafta içerisinde motosikletimi sattım tam tiger ı almaya kararımı werdımkı çewremdekı herkez sakın alma yok çok sorun werır yok turk malıdır falan dıye konuşmaya başladı ve kafam çok karıştı ben istanbul maltepe de oturuyorum eger bana yakın oturan bır tıger kullanıcısı varsa bırgun buluşup motosiklet hakkında bılgı almamı saglaya bilirmi benzin parasıda benden şimdiden çook teşekkürler
BerkBoyar , tiger türk malı değil. arkadaşım 2. el aldı, 6 defa yolda kaldı, 3ünde beraber yoldaydık, aküsü bitti, marş motoru bozuldu, vites geçmedi. . . ama duyduğuma göre sorunsuz olanlarıda var, ben maltepede değil ama çin, yazı tura işi
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
shadow satip tiger alacak olan ilk motorcusundur herhalde :] tiger biraz kisa gibi geliyor bana. yine de guzel motor tabii..
sesi nasildi yoldaki tiger'in?
buna ben aşk dıorum yolda sessız bır motosıklettı gayettte şıktı hayla gözümün önunde
tiger oturuş pozisyonu açısından çok dar bi motor, uzun boylular sorun yaşabilir, çünkü boy 190dan fazlaysa 2 büklüm oturuluyo. kısa boylular için bire bir
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
boyum 178cm
gerceken görünüş olarak süperr bi alet ama sanayiden cıkmıo motor ve ayrıca söliyim 110 u gecmio uzun yolda cok sıkılırsın sehiriçinde güzel tabee...
"davsiye" etmek hangi terbiyenin alametidir sorarım sana!!!
Hem burada terbiye şartı aranmıyor,hatırlatırım sana!
kardes sakın..bide diosunki uzun yol yapmak için güvenli..ben 120 km için cıktım yola 75 km sonraa titresimden civataları gevsemiş tam bi arabayı solladım arkamdanda bi aaba gelioo beni solliycakk tam 2 arabanın arasındayken arka tekerin göbeğindeki somun attı gergiler dustu teker cıktı cıkcak 120yle falan gidiodum ucuz atlattım yemin ederim ölebilirdim herneyse yaptırdım sonrasında motor yag akıtmaya basladı ne oldugunu anlamadım herneyse onu da yaptırdım ertesi gün motor hiç çalısmadı yine gittim sanayiye elektrik kablolarından bazıları kopmus yani bunların hepsi 2 gün içinde oldu..hiç işim gücüm yok ugrasırım diosan al tabi kardesimm..benim tawsiyem hiç elinizi bile sürmeyinnn...
İkitelide Deprem konutlarında oturuyorum ve bir Tiger var oylece yatıyor sahibi varmıdır? Kimdir sorunlumudur bilmiyorum ama yamur camur dışarda gördüğüm kadarı ile paslanma yok bu motor icin iyi bir artı olabilir.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Merhaba Arkadaşlar
Siteye yeni üye oldum.Ben de tiger aldım 6 ay kadar oluyor.Ben 2. sahibiyim motorum 2005 model.
Aldığımda statör arızalıydı yani akü şarz etmiyordu,statörü değiştirdim artık bir problem yok çok rahat çalışıyor sürüş ve görüntü keyfi olarak motor hayli güzel ve ilgi çekiyor.Titreşime gelince yapıyor ,dişliyi 15 lik takmak gerekiyor her yönden gerekli vites araları , yakıt ve sürat için gerekli bir işlem.
Bu paraya alınabilcek çok ideal bir motorsiklet bazı arkadaşlar bazı arızalar yazmışlar bütün suç motorda değil kullanıcının büyük önemi var bu motorlar sürat motoru değil 15lik dişliden sonra rahatlıkla 140km kadar çıkıyor zorlarsanız dahada çıkabilir ama ideal sürat 120 km.Motorsikleti zorlamadan normal koşullarda bindikten sonra bir problem yok.
Herkeze iyi ve kazasız sürüşler diliyorum...
mrb arkadaslar motorumun aynasını degiştirmk istiyorum sizce nasıl bi ayna yakısır?? tawsiye edebileceginiz biş war mı??
https://cid-e748d567aa681cd4.skydriv...t/kanuni03.jpg
https://cid-e748d567aa681cd4.skydriv...klet/saat1.jpg
https://cid-e748d567aa681cd4.skydriv...klet/saat2.jpg
keeway supershadow ön cam taktırdım.Soran arkadaşlar için.Gidon saatide güzel oldu
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)