Xxxxxxxxxxxxxxx
Arkadaşlar benim arkadaşımda bu motorsikletten var kendisi satmak istiyor çok çok temiz motor eger almayı düşünen varsa sıfır aldı arkadaşım dr yasaklamış motor binmesini o yüzden satacak isteyen varsa satabilir
arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba.elimizdekileri bir sıralayalım...
1-maddi imkanlarımız kısıttlı
2-elimizdeki parayla en iyiyi almaya çaılıyoruz
3-etrafımız çinliler tarafından sarılı
4-kalite bi motora 9 10 bin ytl vereceğime araba alırım diye düşünüyorum(kendi görüşüm)
bu şartlar elimizde olduğu sürece illa bi motor alıcaz ama yok şu mal hemen bozuluya diyede hepsini aynı kefeye koymak yersiz.
ben mercedes benz (hoşderede=)çalışıyorum.hepiniz bilirsiniz mercedesin kalitesini...günde 12 /13 çivarı otobüs üretiliyo ve bunların hiç yoksa 3 tanesi sınavı geçemeyip tekrar geli geliyo.test sürüsünde aküsü yanan otobüsten tutta 1 vitese takınca geri giden otobüse kadar bir çok arızayla karşlaştık ama bi şekilde düzeltildi.benim demek istediğim şey verdiğimiz para belli nekadar para okadar kalite.ama 4500 ytl lik motordanda uçmasını bekliyemezsin.yani 1000 tane motordan biri üretim hatası çıktı diye 999 tanesini harcamayalım.ben mondial 250 mtc/ zealsun 150 -19 /çelik motor 250 / jinlun 250 ////ye kadar çok motor sürdüm denedim karasızdım ama bizim altkattaki komşu motor alana
kadar tigeri getirdi kapının önüne istedim sürdüm beraber geçen yaz tatile gittik kırklareli merkeze 250 km 170 biz+30 kg yük gıg demedi motor su anda 12 700 km de olması lazım toplasan 50 ytl lik masraf anca çıkarmıştır....
sonuç olarak bana göre mondial tigerrin yanına yaklaşamaz....rüzgarınız bol kaskınız takılı olsun.....
Arkadaşlar motoru test ettim diyecek kadar uzun bir süre kullanmayan yada böyle yorumlar yapabilecek kadar sürücülük tecrübesi olmayan arkadaşların bu konudaki cürretlerini tebrik ediyorum.Doğru bildiğinizi yapın, ancak bu motoru almak için canını dişine takan ve sonuçta motorunu seven insanlar olduğunu unutmayın, yorumlarınızda ölçülü olun lütfen.Markanın şakşakçılığını yapmak yorumunu yapan arkadaşın iyi niyetine veriyorum.Buradaki birçok insanın yaşınız kadar motorculuk tecrübesine sahip olduğu unutulmasın.
ya bu arkadaşlara şaşıyorum.hadi ikiside çin malı bir çin malı diğerinden iyidir demek ne kadar doğru anlaşılamaz.şakşakçı kelimesi zoruma gitti.iyi niyeti olmaz bu kelimenin.arkadaş bu foruma yazan çoğu kişiyi töhmet altında bırakıyor.ÖZÜR DİLEMESİ gerekir.ayrıca bu makinanın ilk kullanıcılarından olan just life ve makine(hasan bey) ile görüştüm standart sorunlar haricinde iyi makina olduğunu söylediler.zorlamalardan sebep birçok arızanın olduğunuda eklediler.bu paraya honda aldığını düşünüp makinaya asılırsan tabiki sorun çıkarır.ayrıca motor üzstündeki plastik kromajlı parçalara laf eden arkadaşımızada şunu söyliyeyim CE belgesi alabilmen ayni avrupaya ihracat yapabilmen için bazı parçaların plastik olması gerekir.yani onlar kalitesizlikten değil zorunluluktan.biraz araştırıp eleştiri yapmak en dogrusu.....
YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.
Sevgili Burak ,Tiger'i yaklaşık 13.000 km dir kullanıyorum.Sorunları belli ve basit ve ucuz çözümler ilşe aşılıyor.Sürat açısından beklentin çok fazla değil ise (120 km nin üzerinde kullanmak zor ve keyifsiz) motordan memnun kalacağına eminim.Motor ağır ve oturaklı.Keyif kullanımlarında seni tatmin edecektir.Boyasını mutlaka koru,güneş ve diğer kimyasallardan etkilenip soluyor.Ben boyatarak çözdüm.
Amma çok bayi varmış forumda yaw
Debriyajı kaçırma::...
Kanuni Tiger'i beğenmeyebilirsin, başka kullanıcıların yaşamadığı bazı talihsizlikleri sadece sen yaşamış da olabilirsin.
Bir önceki yazında belirttiğin gibi Kuralkan'ı dindar görüp gıcık bile alabilirsin ama bu markayı ve modeli seven,kullanan, kişileri de bayii diye niteleyemezsin.
Elbet her marka ve modelin kendine göre artısı ve eksisi vardır.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
yaw kardeşim bırakın dalga dulgayı 250 ccde tiger ı geçebilecek çinli menşei li başka bir motor varmı onu söyleyin yahu
ya bazı arkadaşlarımız psikolojik sorunları forumları da etkilemeye başladı.ne bayisi dostum.sen neden bu kadar imalı ve bilinçsizce konuşuyorsun.senin makinan 5 para etmesse git kuralkan ile derdini paylaş.ne böle inalı konuşuyorsun.insanların sinir katsayılarını yükseltmeye hakkın yok.tamam senin makina pert diyelim..eee bundan bize ne.neden bize karşı yazılar yazıyorsun.derdin kimle.kuralkan ilemi mt üyeleriyle mi.lütfen ama.
YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.
Boşver Burak ya.Adam kalkmış bende hem Tiger,hemde Racer var diyor.1)Birinden memnun değildin diğerini niye aldın.2)oğru düzgün kullanıp motorundan memnun olan herkez bayimidir.3)Bayi olsam senin ve buradaki muhabbetin bana ne faydası olabilir. 4)Ben senin yaşın ve bundan sonra hasbel kader kullanacağın motor toplamından daha fazla motora binmişimdir.Başka motorumda var üstelik ayaklarım yere basmadan tek tekere kalkabiliyor.(avatardaki fotoğrafa atıf yapılmıştır.)
atıf yapılmıştır.)
Arkadaşlar daha büyük bir motora terfi ettiğim için(suzuki İntruder 600) bu gün itibarı ile Tiger'ımı satıyorum.Ancak bu forumu sonuna kadar takip edip yardım isteyen arkadaşlara elimden gelen desteği vermye çalışacağım.Suzuki,görünüş 2; ve torku ile kesinlikle göz dolduran ve keyif veren bir makine ama viraj ve denge konularında Tiger'dan daha iyi değil(uzun maşa nedeni ile olsa gerek) ve kontrolü daha zor.Siz genede motorunuzun değerini bilin.
Arkadaşlar merhaba. Ben tokat tan katılıyorum foruma. yaklasık bır senedır kullandıgım motorum olan mondial 151rs yı artık degıstırmeyı ve tiger almayı dusunuyorum umarım ısabetlı bır karardır. Genel olarak yazılanları okudum ve tiger alma kararını aldım. burada bulamadım tıgerını satmayı, takas etmeyı dusunen varsa letfen bana ulassın msn ım yazıor. Tokat konsu ılleden olması tercıhımdır.Keyıflı gezıler
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
EE Arkadaslar ben tiger almayı dusunuyorum dıyemı başlığı terkettınız ya. Abı uyanın kendınıze gelın bı. Nerelerdesınız sız. Hadi ben başlıktaki butun mesajları okudum. Daha paylaşıma ihtiyacım var. Aktıf olun bıraz. Tigerından memnun olmayan varmııııııı ???? (Gofret reklamı gıbı oldu ama)
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)