Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
23. sayfa BirinciBirinci ... 13212223242533 ... SonuncuSonuncu

Kanuni Tiger 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    reddragontwo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    herkeze selam arkadaşlar kanuni yeni modeller getirmiş siteşine falan eklemiş ama fiyat koymamış.birde peşin fiyatına 12 ay taksit yapıyolar.tigeri kullananları gördükçe artçı olarak yada bizzat kendim sürmekle bü yük bir zevk alıyorum .bana kalırsa birz fazla verelim ama bir kere alalım nede olsa KANUNİ bu. öne cam takan var mı arkadaşlar varsa bir foto gönderebilir mi???zahmet olmazsa...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    burakoksuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya jumper üstadım 6000km makina 2006 model full aksesuar kasazıs makina buldum yılbaşının ilk haftası alıyorum.yani istenirse bulunur.fiyat 2200ytl servise okutturduk makina saglam 15inch dişlide üstünde.
    YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.

darpçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kt125 mondial
    ŞU ANA KADAR KANUNİ KESİN KARARIM KANUNİYDİ FAKAT 2007 MODELLERİNDEKİ KALİTESİZ TEKNİĞİ VE ÇİN MALLARINDAN HİÇBİR FARKI OLMAYAN TEKNİK YAPIYI GÖRDÜM. BENİM KANUNİDEN BEKLENTİM BU DEĞİLDİ. ŞU SAATTEN SONRA KANUNİYLE İŞİM OLMAZ.

üstad kısaca bizimle paylaşmak istermisin gözüne takılan konuları.....
    YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.

Motosikleti
    kt125 mondial
    gözüme takılanlar şular arkadaşım ben zaten bir çin malı kullanıyorum dedimki motor büyütünce nede olsa yerli malıdır kanuni olsun. ama bence kanuni yerli malı tabusunun arkasına sığınmış modellerinin bir çok özelliğini açıklamaktan bile aciz bir marka. ayrıca bir seyhan 125 kullanıcısıyım bunuda belirteyim. yeni model diye önümüze getirilen motorlar, hani derler ya temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp kakalamak aynen öyle yaptılar. bu denli hızla gelişen bi sektörün üyesi olarak kanuniden tekniğini ve ürün gamını geliştirmesini ve genişletmesini beklerdim. en azından teknik anlamda bunu yapabilirlerdi..

haaa Bu Arada Unutmadan Kanunİden Yerlİ Mali Dİye SÖzettİm Ya, YanliŞlikla Oldu Kusura Bakmayin...

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Kanuni çinden ithal etmiş olsada bir çok firmadan daha sağlamdır ve piyasada bir yer edinmiş durumdadır.
    Tabiki de seçim sizin hakkınız bunu en iyi şekilde değerlendirmek zorundasınız. Parasını ucu ucuna denk getiripde bir çamura saplanmak kimse istemez o yüzden daha çok deneyimlerini tecrübelerini paylaşan arkadaşları dinlemek gerekir..
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

sahapimer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motorum 13.000 Km'de ve tiger'in klasik problemleri hariç(arka saplama,boyada solma,km saatlerinin dönemsel saçmalaması) bir problem yaşamadım.90 km'nin çok üzerine çıkmadan,maksimum 200 km'lik geziler beni keser diyorsanız,ben bu motoru sonuna kadar öneririm.Unutmayın arkadaşlar verdiğiniz para 4.500 YTL.Virago kalitesini elde etmek istiyorsanız bir bu kadar daha gözden çıkarmalısınız.Motoru son parçasına kadar söken biri olarak parça kalitesinde tam bir kalite standartı olmadığını bende kabul ediyorum.Motor ve karbüratör oldukçe kaliteli parçalardan oluşurken gösterge ve kumanda panellerinde bu kaliteye ulaşmak zor.Ancak bunlar basit elden geçirmelerle çözülüyor.RED arkadaşım hafta sonu cam taktım ve oldukça memnun kaldım.Şu an foto yollayamıyorum ancak cidden tavsiye ederim.

ya arkadaşlar çin veya değil.kanuni basitte olabilir.bunlar yoruma açık konular.ben kanuni tiger i seviyorum ve alacam.Türkiye yollarına uyarlanmış en iyi motor bence.ben kullandım ve burada birçok kullanan dostum var.aldığın motor 4500ytl varsa bu paraya daha kalitelisi onu al dostum.ama makinayı kötüleme bence.bu topik içeriğine bakarsan sanki fan gibi oldu tiger için bu yazdıkların yakışmıyo...belki biraz tatlı sert oldu ama benim makinama bu kadar hakaret kimse edemez.

Motosikleti
    kt125 mondial
    Alıntı burakoksuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar çin veya değil.kanuni basitte olabilir.bunlar yoruma açık konular.ben kanuni tiger i seviyorum ve alacam.Türkiye yollarına uyarlanmış en iyi motor bence.ben kullandım ve burada birçok kullanan dostum var.aldığın motor 4500ytl varsa bu paraya daha kalitelisi onu al dostum.ama makinayı kötüleme bence.bu topik içeriğine bakarsan sanki fan gibi oldu tiger için bu yazdıkların yakışmıyo...belki biraz tatlı sert oldu ama benim makinama bu kadar hakaret kimse edemez.
    Akadaşlar ben kötülemek adına bir yorum yapmıyorum eleştiriyorum sadece. kaldıki bu motor benimde alışveriş listemde ama herkes gibi bu markanın tüketicisi olarak bu markadan beklentilerim var doğal olarak.. benim sadece bir sorum var kanuni izlediği durağan politikayla gelişen motor sektöründe hangi notaya erişmeyi hedefliyor??? lütfen eleştirilerimi yıkıcı deil yapıcı gözle eleştirelim..

Bak olaya birazda ticari olarak yaklaş.Kuralkan holding kuşkusuz büyük bir marka.Ancak Kanuni'nin şu ana kadar ürettiği modellere bakarsan diğer üreticilerden lisans alınarak üretilen modeller olduğunu göreceksin.Yani ,baştan aşağı tasarımı yapılarak üretilen bir model yok.Firma,ülkenin bu konudaki gelişimine paralel olarak yatırımlarına yön veriyor.Kanuni şu an ortaya çıkıp kaliteli bir motor üretemezmi sence? Ancak ülkemizdeki işçilik maliyetleri ve hammadde fiyatları üreteceği motorun fiyatının diğer büyük markalara oranla rekabetçi olmasını engelleyecektir.Ve dürüst olalım fiyatı uygun olsa bile 3 kuruş daha ekleyip Japon alalım diyeceğiz.KYMCO Venox, çok hoş ve kaliteli bir motor üstelik işçiliği de kusursuz.Ancak fiyatı 8.000 YTL ve üzerine 3.000 YTL daha eklersen iyi bir Japon alabiliyorsun gibi....

ermac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Racer 200cc
    Arkadaşlar bende kanuni kullanıcısıyım ve buradan alacaklara sesleniyorum sakın çin malından farkı oldugunu sanmasınlar servislerin çoğu 3 kağıtçı çinden getirdikleri bu boktan motorların yedek parçalarını utanmadan dünya paraya satıyolar bende racer ve tiger var ikiside 5 para etmez sorun üstüne sorun hiç bir şey garantiden değil her arızada suçlu sensin..Arkadaşım benle anynı anda mondial almıştı onunla dalga geçtik çinidir dahılır dedik adam 10.000km ye sorunsuz geldi bizim kanuniler yürüyeemez halde şimdi...Alıcak arkadaşları şimdiden uyarıyım

Kuralkan Holding dediğin kuruluş kendilerini dini bütün bir kuruluş ilan etmiş ama müslamanlığa sığömıcak şekilde herkesi reklamlarla kandıran kuruluştan başka bişi değildir. önemli olan motorun çinden gelip gelmemeside değil isteseler çinden daha sağlam motorda getirirler çinde bu işi parasına göre yapıyo..
    Debriyajı kaçırma::...

Eleştri ve karalama farklı şeydir.Aynı motoru 13.000 Km'dir kullanıyorum.Klasik problemleri hariç sorunum olmadı.Kronik problemleri ise zaten biliyoruz.Kaba bir tabirle insanların bindiği eşeği tanıması gerekir diye düşünüyorum.Altındaki motor 14 HP ,tek silindirli ve mütavazi bir motor.Ona Race muamelesi yapmaya kalkarsan(avatardaki gibi) sonuç kaçınılmaz. Tiger'a gelince,evet arıza çıkarıyor ancak motor keyfini kaçıracak kadar değil ve en büyük üreticilerin bile tüm sorunları garantiden çözülmüyor(şikayetim var konulu sitelerden okuyabilirsin).Çin,Türk ayrımına gelince kaliteleri arasında çok ciddi bir fark yok kabul ediyorum.Ama fiyatları arasındada çok ciddi bir fark olmadığını unutmamak lazım.Sonuçta motorların %80 aksamı çinde üretiliyor.

slm...

yakıt tüketimi konusunda bilgi verebilirmisiniz.

ful depo(18 LT),90 km ile yakalşık 600 km

Motosikleti
    kt125 mondial
    QUOTE=ermac;528161]Arkadaşlar bende kanuni kullanıcısıyım ve buradan alacaklara sesleniyorum sakın çin malından farkı oldugunu sanmasınlar servislerin çoğu 3 kağıtçı çinden getirdikleri bu boktan motorların yedek parçalarını utanmadan dünya paraya satıyolar bende racer ve tiger var ikiside 5 para etmez sorun üstüne sorun hiç bir şey garantiden değil her arızada suçlu sensin..Arkadaşım benle anynı anda mondial almıştı onunla dalga geçtik çinidir dahılır dedik adam 10.000km ye sorunsuz geldi bizim kanuniler yürüyeemez halde şimdi...Alıcak arkadaşları şimdiden uyarıyım

Kuralkan Holding dediğin kuruluş kendilerini dini bütün bir kuruluş ilan etmiş ama müslamanlığa sığömıcak şekilde herkesi reklamlarla kandıran kuruluştan başka bişi değildir. önemli olan motorun çinden gelip gelmemeside değil isteseler çinden daha sağlam motorda getirirler çinde bu işi parasına göre yapıyo..[/QUOTE]

ARKADAŞIM HELAL OLSUN MERT ADMMIŞSIN. DOĞRULUK ADINA SANA TEŞEKKÜR EDERİM. BU SİTEDE BİR ÇOK KULLANICI KENDİNİ KANDIRMAKTAN ÖTE GEÇEMİYOR HER ZAMAN YANINDAYIM.

ermac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Racer 200cc
    ewt arkadaşım ebnde zaten bunu gördüğüm için üzülüyorum bence bayiler bu tip sitelere üye olup alıcak adamlara gaz vermekten başka bişi yapmıyolar buda ayıp bişi benim savuduğum açık açık sölüyorum KANUNİ DENEN AHLAKSIZ MARKA REKLAMLARINDA HERKESİ KANDIRIYO EĞİTİMLİ SERVİSLER GARANTİ BUNLARIN HEPSİ YALAN İNANMAYIN FORUMDAKİ HER KULLANICININ LAFINADA KANMAYIN HERŞEY MOTORU SATANA KADAR SONRA TANIMAZLAR..----NERDEN BİLİYOSUNMU DİCEKSİN İKİ TANEDE BENDE VAR ONDAN ---avartardaki tek tekler olayına gelince artık ne kadar düzgün kullnırsam kullanıyım motor dağılıyo birazda ben dagıtıyorum zaten bu takozları satmak imkansız gibi bişey...ben herkes bilgilensin diye konuşuyorum alıcaklar tekrar düşünsün hiçbir markayı karalama yada bir markayı öne çıkarma gibi bi olayım yok...

mondial gibi has çinli motrlar bile daha az sorun çıkarıyo walla
    Debriyajı kaçırma::...

Alıntı darpçı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    QUOTE=ermac;528161]Arkadaşlar bende kanuni kullanıcısıyım ve buradan alacaklara sesleniyorum sakın çin malından farkı oldugunu sanmasınlar servislerin çoğu 3 kağıtçı çinden getirdikleri bu boktan motorların yedek parçalarını utanmadan dünya paraya satıyolar bende racer ve tiger var ikiside 5 para etmez sorun üstüne sorun hiç bir şey garantiden değil her arızada suçlu sensin..Arkadaşım benle anynı anda mondial almıştı onunla dalga geçtik çinidir dahılır dedik adam 10.000km ye sorunsuz geldi bizim kanuniler yürüyeemez halde şimdi...Alıcak arkadaşları şimdiden uyarıyım

Kuralkan Holding dediğin kuruluş kendilerini dini bütün bir kuruluş ilan etmiş ama müslamanlığa sığömıcak şekilde herkesi reklamlarla kandıran kuruluştan başka bişi değildir. önemli olan motorun çinden gelip gelmemeside değil isteseler çinden daha sağlam motorda getirirler çinde bu işi parasına göre yapıyo..

ARKADAŞIM HELAL OLSUN MERT ADMMIŞSIN. DOĞRULUK ADINA SANA TEŞEKKÜR EDERİM. BU SİTEDE BİR ÇOK KULLANICI KENDİNİ KANDIRMAKTAN ÖTE GEÇEMİYOR HER ZAMAN YANINDAYIM.[/QUOTE]

ya ne kandırması arkadaşlar ben tiger ı seviyorum.ne yani bu kadar kişi salak tek akıllı sizmisiniz.anlamıyorum.

serdar23_Bilgem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 GS Adventure
    Alıntı ermac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kuralkan Holding dediğin kuruluş kendilerini dini bütün bir kuruluş ilan etmiş ama müslamanlığa sığömıcak şekilde herkesi reklamlarla kandıran kuruluştan başka bişi değildir.

Ya bu bir ticaret.Ticaretin de dini bütünlükle veya dinsizlikle ne alakası var ?

Malı ve markayı beğenirsen alırsın, beğenmezsen almazsın.Ben motosikletin kendisini sevdim ve aldım.Şu anda da bir şikayetim yok.
    Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;

Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.

Alıntı serdar23_Bilgem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya bu bir ticaret.Ticaretin de dini bütünlükle veya dinsizlikle ne alakası var ?

Malı ve markayı beğenirsen alırsın, beğenmezsen almazsın.Ben motosikletin kendisini sevdim ve aldım.Şu anda da bir şikayetim yok.
    helal üstadım sana yaaa.inan kuralkan holdinge mail attım.ya siz bu makinayı üret,yorunuz böyle bi sitede böyle bi forum var millet sizin ürettiğiniz makina için bir ton kötü şey yazıyor.sessiz kalmayın eğer yazdıklarında haklılarsa özür dileyin yoksa kendinizi savunun dedim.teşekkür mesajı attılar inceleyeceklerini söylediler bakalım ne olacak...

tanjuzafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hala düşünüyor.

Buna gerek olmaması lazım

Alıntı burakoksuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    helal üstadım sana yaaa.inan kuralkan holdinge mail attım.ya siz bu makinayı üret,yorunuz böyle bi sitede böyle bi forum var millet sizin ürettiğiniz makina için bir ton kötü şey yazıyor.sessiz kalmayın eğer yazdıklarında haklılarsa özür dileyin yoksa kendinizi savunun dedim.teşekkür mesajı attılar inceleyeceklerini söylediler bakalım ne olacak...
    Bence en hayret edilecek şey üreticilerin bu siteye ve söylenenlere sessiz kalmaları.Acaba üreticilerin bu foruma katılmaları yasak mı diye ciddi ciddi düşünmeye başladım.Ama bu konuda bu kadar bilinçli bir forum sitesinde kısıtlama yoktur diye düşünüyorum.(Acaba doğru muyum?)
    Şehir içi ulaşım için 100-150 cc arası bir motor almak için kararımda yardımcı olur diye uzun zamandır bu forumu ve konularını takip ediyorum; bu kadar duyarsız bir sektör görmedim.Bir çok üreticiye ben de mail attım ama cevap bile gelmedi.Bence firmaların Halkla İlişkiler diye kurulan departmanları bu tür siteleri mutlak takip ederek gerekli açıklamaları ve eğer gerekiyorsa kusurlarını ve planladıkları çözümlerini açıklıkla söylemeliler.
    Eleştiri getiren arkadaşlar da bence seviyelerini ayarlarsa daha şık olur.Kimse malına ya da tercih ettiği bir ürüne hakarete varan cümleler kullanılsın istemez ama aksayan şeyleri de burada olduğu gibi kabul etmek dürüstlük olur ve bence bir motorcuya da yakışan budur.
    Katkılarından dolayı tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

23. sayfa BirinciBirinci ... 13212223242533 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler