Arkadaşlar siyah tiger'ın nasıl göründüğünü resimlerde gösterdim. Zincir koruması beş para etmez birşey ben söktüm ve unutmuştum.
Arkadaşlar siyah tiger'ın nasıl göründüğünü resimlerde gösterdim. Zincir koruması beş para etmez birşey ben söktüm ve unutmuştum.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Himm... siyahini baska bir yerde görmüstüm galiba ama gercekten iyi yakisiyor Tigere. Birazda gidon ile ilgelenecegim galiba neyse ilk önce bir alayim ondan sonra konusayim. su her her sey sadece bir rüüüya....Makine adlı üyeden alıntı
all you need is love
BBDAY benim şu ana kadar arka dişli vidası ile ilgili bir problemim olmadı hatta arka dişlide bulunanan boşluğun nedenlerini araştırmak için arka lastiği söküp iç kısımdan da kontrol ettim.Diğer Tiger ları da kontrol edip servistende bu boşluğun normal olduğu teyidini alınca sorun çözülmüş oldu.
Siyah renge gelince kırmızı/siyah motorlarda ruhsat kaydı kırmızı .Bu da trafik kontrolleri ve fenni muayenelerde sorun anlamına geliyor.Ben parlament mavisini beğenmeme rağmen bu sorundan çekinip sedefli kırmızıyı seçmek zorunda kaldım.
Gidon değişimi benimde gündemimde Roptor'un E sınıfında kullanılan düz gidon hoş duruyor .Tiger'da da hoşduruyor(bir arkadaşımız denemiş).
Raptor u getiren Sarı Kayalar adlı şirketin battığı gibi bir söylenti dolaşıyor,doğrumudur? bilen varmı? Raptor almak isteyen arkadaşlar sırf bu söylenti nedeni ile bekiyor.
Diğer forumları geziyorum ve çok sayıda kararsız arkadaş olduğunu görüyorum.Herkesin tercihlerinde belirleyici bir özellik var kimi 2 silindir,tek silindir ayrımında ,kimi hava ve su soğutmayı tartışıyor.Ancak kullanım keyfi ,denge ve motor ile oluşan uyum hakkında yazılan yorumlar 9-10 adet.Sadece motorun üzerine oturup tartan adamlar kullanımı hakkında fikir beyan ediyor.Motorsiklet sadece motorundan ibaret değildir arkadaşlar.250 cc sınıfındaki motorların beygir güçleri ve torkları birbirine oldukça yakın performansları da birbirine benziyor,seçimlerde belirleyici faktörler biraz daha farklı olmalı bence
arkadaşlar olurda motosikletimizi istediğimiz bir renge boyatmamız durumunda bunun ruhsata işlenebilme durumu yokmu? eğer mümkünse bunun ne gibi bir ek külfeti olur.sahapimer adlı üyeden alıntı
SAYGILAR HEPİNİZE
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
renk değişikliğini ruhsata işletmen mümkün ancak 250 ytl yi bulan meşakatli bir iş.Boya masrafı da dahil 500 ytl ye çıkan bir rakkam.
SN ASLAN SAHIPLERINE SELAMLAR.sizinle ortak bir yanım var ama ben bulamadım ney acaba sanırım sahıp oldugumuz TIGERLAR.herneyse bi ara rahatsız ederım sızlerı
BU ARADA Bİ ARA EVİMEDE BEKLERİM.İŞTE EV ADRESİM.KALIN SAĞLICAKLA
http://www.motordelisi.com/modules.p...t=28976#577858
250cc motorlarin performanslari birbirlerine cok yakin. aralarinda stil, sogutma, tek cift silindir ve olsa olasa iki üc beygir fark ediyor. bende Raptor, Tiger, MCT lere baktim, inceledim, forumlari karistirdim.....
Raptor un görüntüsü bir harika! fakat cok asagida, arabalarin arasina ufacik kaliyorsun ve arabalarin üstünden bakamiyorsun, Su sogutmasi dertli, ariza yapiyor. yedek parcada cok büyük bir sorunu yok fakat RAHAT bulunuyor da deyil, bu da eksi not.
MCT..... fazla ilgilenmedim dogrusu, Raptorun yaninda bir hayli uyduruk kaliyor
TIGER in Raptora avantaji: yüksek oturma, bacaklar Raptordaki kadar kirmak zorunda deyilsin, Su sogutmasi bozulamaz cünkü YOK, tekerleri daha büyük, yedek parcasi türkiyenin her yerinde rahatca temin ediliyor....
Titresim Raptora nazaran 100 km de biraz daha fazla, ayak marsi yok, yol tutusu, yolculuk konforunda fazla bir fark yok....
Tek/cift silinir ????? bilemiyecegim.... birileri fark etmeeez der, diyeri TEK daha az yakar der, diyeri cift daha güclü der, baska biriside TEK in daha az agriza yaptigini anlatir...
all you need is love
Meraba tiger 250 almak istiorum fakat geçenlerde raptor gördüm.Gayet büyük ve sağlam görünüyor sizce hangisi daha iyi???
İntercom son sayfa olduğu için direk oraya geldim ve sorumu sordum o yüzden okumamıştım komik oldu :D özür dilerim
BUDA KANUNİNİN URETTİĞİ SİYAH INCI.EN SONUNDA ORJINAL SİYAH TIGER
http://www.motordelisi.com/ftopic-28...rderasc-0.html
Çok şık olmuş.Yalnız biri çıkıp şu motora küçük ve şık bir koruma demiri yapsa dişimi kıracam.Birde Raptor E serisinde bulunan düz gidon hakikaten çok güzel olabilirdi.
cidden güzel olmus.
ııh ön çamurluğu küçültmek,ön farı metal alaşımlı hale getirmek,seleyi alçaltmak (ciddi tavsiyen ederim koltuğu çıkartıp oturun sürüş pozisyonuna hayran kalacaksınız),motor hacmini en az 350 cc.ye çıkarmak vee düz gidon .İşte o zaman harika olacak
mnerhaba arkadşalar 5 6 aydır tiger kullanıcısıyım ama forumdan uzak kaldık almadan once gşirşyordum şimdide satarken gşrşiyorum kusra bakmayın sadece ilgilenenler için not bırakmakistedim 3200 km de ss koruma demiri 15 dişlisi takılmış tiger 3300 ytl tşk ler
5356813996
kti
forumdan uzak kaldığın belli oluyor. satılık ilanı vermenin de bir formatı var.
Bu arada arkadaşlar arka dişlide boşluk olduğunu farkedip servise götürdüm.Servisten aldığım cevap zincirin hareketinde balanslar bulunduğu ve dişlinin bu oynamayı gerçekleştirmezse çok çabuk yıpranacağı söyledi.Bu beni kesmeyince 0 bir tiger 250 bulup kontrol ettim adam haklıymış.
kullandığım tiger 10.500'ü devirdi hiçbir problem yok.Sizden de KM bilgisi ve son durum bekliyorum lütfen..
merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır araştırma yapıyorum sonunda kararımı tiger den yana verdim ama ileride degiştirmek istersem 2. el satışı kolay oluyormu
Diğerleri gibi aslında sezonda kolay,sezon dışı zor.Hayırlı olsun..
Bu arada arkadaşlar sezon sonu yaklaştı herkesi deneyimlerini ,keyiflerini ve Tiger hakkında son yorumlarını yazmaya davet ediyorum.Mesela şu anki Km. bilgisi ve çıkan sorunlar ile başlayalımmı?
10.622 Km yaptım.
Karşılatığım sorunlar,boyada solma(Sedefli kırmızı'ya boyandı),ve arka dişlide boşluk(servis doğal olduğunu söylüyor ama bence değil,yapılacak inşallah)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)