Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
21. sayfa BirinciBirinci ... 11192021222331 ... SonuncuSonuncu

Kanuni Tiger 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Arkadaşlar siyah tiger'ın nasıl göründüğünü resimlerde gösterdim. Zincir koruması beş para etmez birşey ben söktüm ve unutmuştum.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    intercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki 750 LTD (avartardaki)
    Alıntı Makine adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar siyah tiger'ın nasıl göründüğünü resimlerde gösterdim. Zincir koruması beş para etmez birşey ben söktüm ve unutmuştum.
    Himm... siyahini baska bir yerde görmüstüm galiba ama gercekten iyi yakisiyor Tigere. Birazda gidon ile ilgelenecegim galiba neyse ilk önce bir alayim ondan sonra konusayim. su her her sey sadece bir rüüüya....
    all you need is love

sahapimer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BBDAY benim şu ana kadar arka dişli vidası ile ilgili bir problemim olmadı hatta arka dişlide bulunanan boşluğun nedenlerini araştırmak için arka lastiği söküp iç kısımdan da kontrol ettim.Diğer Tiger ları da kontrol edip servistende bu boşluğun normal olduğu teyidini alınca sorun çözülmüş oldu.
    Siyah renge gelince kırmızı/siyah motorlarda ruhsat kaydı kırmızı .Bu da trafik kontrolleri ve fenni muayenelerde sorun anlamına geliyor.Ben parlament mavisini beğenmeme rağmen bu sorundan çekinip sedefli kırmızıyı seçmek zorunda kaldım.
    Gidon değişimi benimde gündemimde Roptor'un E sınıfında kullanılan düz gidon hoş duruyor .Tiger'da da hoşduruyor(bir arkadaşımız denemiş).
    Raptor u getiren Sarı Kayalar adlı şirketin battığı gibi bir söylenti dolaşıyor,doğrumudur? bilen varmı? Raptor almak isteyen arkadaşlar sırf bu söylenti nedeni ile bekiyor.

Diğer forumları geziyorum ve çok sayıda kararsız arkadaş olduğunu görüyorum.Herkesin tercihlerinde belirleyici bir özellik var kimi 2 silindir,tek silindir ayrımında ,kimi hava ve su soğutmayı tartışıyor.Ancak kullanım keyfi ,denge ve motor ile oluşan uyum hakkında yazılan yorumlar 9-10 adet.Sadece motorun üzerine oturup tartan adamlar kullanımı hakkında fikir beyan ediyor.Motorsiklet sadece motorundan ibaret değildir arkadaşlar.250 cc sınıfındaki motorların beygir güçleri ve torkları birbirine oldukça yakın performansları da birbirine benziyor,seçimlerde belirleyici faktörler biraz daha farklı olmalı bence

eskici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kktc de sürgünde... 3 yıllık hasretlik yaşayacam belliki
    Motosikleti
    tiger250, nexus 500, virago 1100
    Alıntı sahapimer adlı üyeden alıntı
    Siyah renge gelince kırmızı/siyah motorlarda ruhsat kaydı kırmızı .Bu da trafik kontrolleri ve fenni muayenelerde sorun anlamına geliyor.Ben parlament mavisini beğenmeme rağmen bu sorundan çekinip sedefli kırmızıyı seçmek zorunda kaldım.
    arkadaşlar olurda motosikletimizi istediğimiz bir renge boyatmamız durumunda bunun ruhsata işlenebilme durumu yokmu? eğer mümkünse bunun ne gibi bir ek külfeti olur.
    SAYGILAR HEPİNİZE
    KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
    MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU
    %0.1

renk değişikliğini ruhsata işletmen mümkün ancak 250 ytl yi bulan meşakatli bir iş.Boya masrafı da dahil 500 ytl ye çıkan bir rakkam.

safak52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    SN ASLAN SAHIPLERINE SELAMLAR.sizinle ortak bir yanım var ama ben bulamadım ney acaba sanırım sahıp oldugumuz TIGERLAR.herneyse bi ara rahatsız ederım sızlerı

BU ARADA Bİ ARA EVİMEDE BEKLERİM.İŞTE EV ADRESİM.KALIN SAĞLICAKLA

http://www.motordelisi.com/modules.p...t=28976#577858

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı safak52 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SN ASLAN SAHIPLERINE SELAMLAR.sizinle ortak bir yanım var ama ben bulamadım ney acaba sanırım sahıp oldugumuz TIGERLAR.herneyse bi ara rahatsız ederım sızlerı

BU ARADA Bİ ARA EVİMEDE BEKLERİM.İŞTE EV ADRESİM.KALIN SAĞLICAKLA

http://www.motordelisi.com/modules.p...t=28976#577858
    sen bir ara motoru satıyordun satmamışsın anlaşılan

Motosikleti
    Alıntı sahapimer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Diğer forumları geziyorum ve çok sayıda kararsız arkadaş olduğunu görüyorum.Herkesin tercihlerinde belirleyici bir özellik var kimi 2 silindir,tek silindir ayrımında ,kimi hava ve su soğutmayı tartışıyor.Ancak kullanım keyfi ,denge ve motor ile oluşan uyum hakkında yazılan yorumlar 9-10 adet.Sadece motorun üzerine oturup tartan adamlar kullanımı hakkında fikir beyan ediyor.Motorsiklet sadece motorundan ibaret değildir arkadaşlar.250 cc sınıfındaki motorların beygir güçleri ve torkları birbirine oldukça yakın performansları da birbirine benziyor,seçimlerde belirleyici faktörler biraz daha farklı olmalı bence

250cc motorlarin performanslari birbirlerine cok yakin. aralarinda stil, sogutma, tek cift silindir ve olsa olasa iki üc beygir fark ediyor. bende Raptor, Tiger, MCT lere baktim, inceledim, forumlari karistirdim.....

Raptor un görüntüsü bir harika! fakat cok asagida, arabalarin arasina ufacik kaliyorsun ve arabalarin üstünden bakamiyorsun, Su sogutmasi dertli, ariza yapiyor. yedek parcada cok büyük bir sorunu yok fakat RAHAT bulunuyor da deyil, bu da eksi not.

MCT..... fazla ilgilenmedim dogrusu, Raptorun yaninda bir hayli uyduruk kaliyor

TIGER in Raptora avantaji: yüksek oturma, bacaklar Raptordaki kadar kirmak zorunda deyilsin, Su sogutmasi bozulamaz cünkü YOK, tekerleri daha büyük, yedek parcasi türkiyenin her yerinde rahatca temin ediliyor....
    Titresim Raptora nazaran 100 km de biraz daha fazla, ayak marsi yok, yol tutusu, yolculuk konforunda fazla bir fark yok....
    Tek/cift silinir ????? bilemiyecegim.... birileri fark etmeeez der, diyeri TEK daha az yakar der, diyeri cift daha güclü der, baska biriside TEK in daha az agriza yaptigini anlatir...
    all you need is love

absedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tiger-raptor

Meraba tiger 250 almak istiorum fakat geçenlerde raptor gördüm.Gayet büyük ve sağlam görünüyor sizce hangisi daha iyi???

Motosikleti
    Alıntı absedo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Meraba tiger 250 almak istiorum fakat geçenlerde raptor gördüm.Gayet büyük ve sağlam görünüyor sizce hangisi daha iyi???
    ha haaa......

bu sitelerde bilgi kübü.. ama okumak lazim.....!
    all you need is love

absedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Özür

İntercom son sayfa olduğu için direk oraya geldim ve sorumu sordum o yüzden okumamıştım komik oldu :D özür dilerim

safak52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BUDA KANUNİNİN URETTİĞİ SİYAH INCI.EN SONUNDA ORJINAL SİYAH TIGER

http://www.motordelisi.com/ftopic-28...rderasc-0.html

Çok şık olmuş.Yalnız biri çıkıp şu motora küçük ve şık bir koruma demiri yapsa dişimi kıracam.Birde Raptor E serisinde bulunan düz gidon hakikaten çok güzel olabilirdi.

Motosikleti
    tiger,kinroad 150 scooter
    cidden güzel olmus.

ııh ön çamurluğu küçültmek,ön farı metal alaşımlı hale getirmek,seleyi alçaltmak (ciddi tavsiyen ederim koltuğu çıkartıp oturun sürüş pozisyonuna hayran kalacaksınız),motor hacmini en az 350 cc.ye çıkarmak vee düz gidon .İşte o zaman harika olacak

ktipiyoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mnerhaba arkadşalar 5 6 aydır tiger kullanıcısıyım ama forumdan uzak kaldık almadan once gşirşyordum şimdide satarken gşrşiyorum kusra bakmayın sadece ilgilenenler için not bırakmakistedim 3200 km de ss koruma demiri 15 dişlisi takılmış tiger 3300 ytl tşk ler
    5356813996
    kti

has_adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni deer 2005
    forumdan uzak kaldığın belli oluyor. satılık ilanı vermenin de bir formatı var.

Bu arada arkadaşlar arka dişlide boşluk olduğunu farkedip servise götürdüm.Servisten aldığım cevap zincirin hareketinde balanslar bulunduğu ve dişlinin bu oynamayı gerçekleştirmezse çok çabuk yıpranacağı söyledi.Bu beni kesmeyince 0 bir tiger 250 bulup kontrol ettim adam haklıymış.

kullandığım tiger 10.500'ü devirdi hiçbir problem yok.Sizden de KM bilgisi ve son durum bekliyorum lütfen..

atikandemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır araştırma yapıyorum sonunda kararımı tiger den yana verdim ama ileride degiştirmek istersem 2. el satışı kolay oluyormu

Diğerleri gibi aslında sezonda kolay,sezon dışı zor.Hayırlı olsun..
    Bu arada arkadaşlar sezon sonu yaklaştı herkesi deneyimlerini ,keyiflerini ve Tiger hakkında son yorumlarını yazmaya davet ediyorum.Mesela şu anki Km. bilgisi ve çıkan sorunlar ile başlayalımmı?

10.622 Km yaptım.
    Karşılatığım sorunlar,boyada solma(Sedefli kırmızı'ya boyandı),ve arka dişlide boşluk(servis doğal olduğunu söylüyor ama bence değil,yapılacak inşallah)

REKLAM ALANI
21. sayfa BirinciBirinci ... 11192021222331 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler