Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
19. sayfa BirinciBirinci ... 9171819202129 ... SonuncuSonuncu

Kanuni Tiger 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    ne renk?
    özel mesaj gönderdim size...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Merhaba arkadaslar;

Hemen konuya girmek istiyorum. Su an 5000 YTL nakit param var ve bir motosiklet almak istiyorum. Normalde gecen seneden beri aklimda Kanuni Tiger 250 olmasina ragmen son 1 aydir forum forum gezmekten, sabahlara kadar incelemeleri okumaktan gozlerim bozuldu

Arkadaslar, benim motor deneyimim yok. Bu ilk motorum olacak. Tarz olarak chopper tarzi bor motor istiyorum. Kanuni'yi seklinde ve markanin bilinirliginden oturu cok istiyordum ancak son haftalarda kiminle konustuysam bana Kanuni'yi kotuluyor. Daha agzimdan Kanuni'nin Ka si cikar cikmaz "abi o paraya o motor alinmaz, ayni paraya ne modeller var, birak bosver 2. el al" falan filan tarzi bir suru laf duydum. Ne alayim dedigim zaman verilen bir cevap da yok isin ilginc tarafi. "Ne bileyim abi Keeway var, Mondial var falan filan" diyorlar, kesin bir cevap verdikleri de yok yani. Nasip olursa bu hafta cuma gunune kadar motoru alacagim. Burada bir arkadasin dedigi gibi baskalarini dinlersem bir sey olacagi yok, en azindan kendim ettim kendim buldum derim. Inadina Kanuni alacagim. Kanuni'nin neden boylesine olumsuz bir imaji oldugunu hala anlamis degilim. Sanki adamlar Turk markasi diye gicik oluyorlar firmaya. Kimse yanlis anlamasin ama ne idugu belirsiz markalar adamlara daha cazip geliyor. Ozellikle bana alternatif olarak gosterilen Keeway konusunda oldu bu mesela. Adamlar daha motor gelmeden 26 sayfa foruma ayzi yazmislar, yok motor soyle yok boyle diye. Motor ne test edilmis, ne kimse dogru durust bir bilgi vermis. (Son 3 ayda yazilan yazilari saymiyorum. Konu 2005 te acilmis. O zamanlarda yazilan ovgu dolu yazilari kastediyorum) Nolmus sonra, motor gelmis, hem dusuk model, hem eksik aksesuar hem de yuksek fiyat. E bu mu bana onereceginiz motor. Kimse nedense yedek parcadan, servisten bahsetmemis. Bu mu bilgi vermek. Tekrar ozur dilerim ama "heyooo ben bu motordan aldim, supper bisi arkadaslar, mahallede 3 tur attim, cok memnunum" falan gibi ifadeler beni hic bilgilendirmiyor. Sizleri de bilgilendirmeginden ve hatta ilgilendirmediginden eminim. Bu baslikta bir cok arkadasi takdir ettim. Zincir boyutundan aku yerine, alt vidasindan ust vidasina, yakit tuketiminden vibrasyonuna bir cok bilgi ve deneyimlerini paylasmislar. Bu basliktaki forum kalitesini baska basliklarda bulamadim.

Demem o ki Allah nasip ederse yarin obur gun koyacagim cebime parami, gidecegim bir Kanuni bayisine, alacagim Tiger 250 yi. Gunahi sevabi bana ait olsun. Allah kaza bela yazmasin insallah. Bu maili Kanuni'ye de iletecegim. Iletecegim ki sayfalarinda Kanuni sahipleri ile alakali bir bolum olustursunlar, motorlarini daha fazla tanitsinlar, daha fazla reklam yapsinlar, hepsinden de onemlisi piyasadaki bu Kanuni dusmanliginin nedenini arastirsinlar. Ben bu forumda Kanuni ile alakali cok cok olumsuz bir sey okumadim ancak disarida kiminle konustuysam sanki ailesinden biri Kanuni motor yuzunden can vermis gibi "aman abi kanuni alma, aman derim, yazik parana" gibi ithamlarda bulunuyorlar.

Lafi fazla uzattim kusura bakmayin. Bir soru ile konuyu kapatayim. Kanuni'nin satis fiyati 4,394 YTL . Sisibar, koruma demiri, canta gibi aksesuarlarla bu motor bana kaca patlar?

Hepinize kolay gelsin

SicK_BoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Caponord ETV 1000
    Hocam öncelikle sana sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum

Bu kadar insanın konuşmalarına tek bir mesajla cevap yazmışsın helal olsun... Şimdiden motorun sana hayırlı uğurlu olsun ve allah kaza bela vermesin güle güle kullanman dileğiyle ama kasksız deil tabiki

Bak şimdi ben sana kaba taslak anlatiim hocam aksesuarların ne kadar tuttugunu??

Motor Koruma demiri = 75 Lira
    Sissy Bar(arka yaslanma)=60 Lira
    Çanta Takımı= 80 Lira

Toplam = 215 Lira

Tekrar hayırlı ugurlu olsun beraber turlarız inşallah
    Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...

Arkadaşlar hepinize selamlar.
    Öncelikle belirtmeliyimki siteye yeni katıldım ve bu forumu baştan sona okudum. Arkadaşların gerçekten içerikli yazıları için teşekkürler. Gerçekten motoru çok güzel irdelemişler. Bİrazda sizin sayenizde tiger 250 ye takmış durumdayım.
    Yalnız aklıma yakıt tüketimiyle ilgili bir soru takıldı. Arkadaşların bildirdikleri gayet birbirleriyle tutarlı ve yaklaşık olarak 20Ytl yakıt ile 235km gittiklerini ve km de 85-90ykrş yaktığını yazmışlar. Acaba burda bir işlem hatasımı var yoksa ben mi yanılıyorum.
    20:235=~0,085YTL bunu kuruşa çevirirsek;
    0.085*100=8,5ykrş olması gerekmezmi. Benmi bir hata yapıyorum.
    Saygılar.

Naci63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    toprak17100, sen haklısın. Yani yakıt 8.5-9 ykrş. 85000 TL şu an 8.5 ykrş'a karşılık geliyor. Selamlar.

Dogin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 600f
    ben geçen hafta cuma tiger aldım 20 milyonluk benzinle 200km yaptı daha rodaja 600 km var daha da düşer heralde

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Dogin, tüketim normal. rodajdan sonra motor biraz daha rahatlar daha az tüketirsin. tabi tüketime en çok etki eden şey elinin ölçüsü.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

Selam arkadaşlar.
    Birşey soracaktım. motoru Çanakkalede sordum 4.500ytl. buna kasko, plaka, kask dahil diyorlar. bilmediğim için soruyorum. bunlar ekstra sayılırmı yoksa her sıfır motor satılırken verilen şeylermi yani satıcı ağızımı yapıyor adamlar. sonuç olarak bu şartlarda fiyat nasıl?

tarik_pehlivan89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ TİGER
    selam arkadaşlar, ben motoru sanayide motorcuya götürdüm adam bi kullandı bu motor sağır açılmış,subablı motorda basabildiğin kadar basacan dedi sizce bu ne kadar doğru???

safak52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaslar 2005 6000 km tıger alıcam.cok temız.4 ay daha garatısı var.arkadasım sıkısmıs 3000 ytl ye satıyor.barı ben alayım dedım.ne dersınız.fıat guzel dımı.ayrıca 15 dışlı ve sisy bar mevcut.

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    @safak52

Güzel fiyat. Almak istiyorsan iyi seçenek.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

bugun alıcam nasıp olursa.saat 10 da satıs gerceklerscek.

-Black- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 2014
    hayırlı olsun
    Sentis ad medullis!
    Dengeliyorum.com
    youtube.com/we2strom

SicK_BoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Caponord ETV 1000
    Şimdiden hayırlı ugurlu olsun safak52 iyi günlerde kullanmak nasip olsun ve allah kaza bela,nazardan saklasın kardeşim umarım yakında senide aramızda görürüz...
    Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...

ne oldu ya bu topıc hortladımı.

ammsav - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Racer 200 cc
    Alıntı Cassius Clay adlı üyeden alıntı
    Merhaba arkadaslar;

Hemen konuya girmek istiyorum. Su an 5000 YTL nakit param var ve bir motosiklet almak istiyorum. Normalde gecen seneden beri aklimda Kanuni Tiger 250 olmasina ragmen son 1 aydir forum forum gezmekten, sabahlara kadar incelemeleri okumaktan gozlerim bozuldu

Arkadaslar, benim motor deneyimim yok. Bu ilk motorum olacak. Tarz olarak chopper tarzi bor motor istiyorum. Kanuni'yi seklinde ve markanin bilinirliginden oturu cok istiyordum ancak son haftalarda kiminle konustuysam bana Kanuni'yi kotuluyor. Daha agzimdan Kanuni'nin Ka si cikar cikmaz "abi o paraya o motor alinmaz, ayni paraya ne modeller var, birak bosver 2. el al" falan filan tarzi bir suru laf duydum. Ne alayim dedigim zaman verilen bir cevap da yok isin ilginc tarafi. "Ne bileyim abi Keeway var, Mondial var falan filan" diyorlar, kesin bir cevap verdikleri de yok yani. Nasip olursa bu hafta cuma gunune kadar motoru alacagim. Burada bir arkadasin dedigi gibi baskalarini dinlersem bir sey olacagi yok, en azindan kendim ettim kendim buldum derim. Inadina Kanuni alacagim. Kanuni'nin neden boylesine olumsuz bir imaji oldugunu hala anlamis degilim. Sanki adamlar Turk markasi diye gicik oluyorlar firmaya. Kimse yanlis anlamasin ama ne idugu belirsiz markalar adamlara daha cazip geliyor. Ozellikle bana alternatif olarak gosterilen Keeway konusunda oldu bu mesela. Adamlar daha motor gelmeden 26 sayfa foruma ayzi yazmislar, yok motor soyle yok boyle diye. Motor ne test edilmis, ne kimse dogru durust bir bilgi vermis. (Son 3 ayda yazilan yazilari saymiyorum. Konu 2005 te acilmis. O zamanlarda yazilan ovgu dolu yazilari kastediyorum) Nolmus sonra, motor gelmis, hem dusuk model, hem eksik aksesuar hem de yuksek fiyat. E bu mu bana onereceginiz motor. Kimse nedense yedek parcadan, servisten bahsetmemis. Bu mu bilgi vermek. Tekrar ozur dilerim ama "heyooo ben bu motordan aldim, supper bisi arkadaslar, mahallede 3 tur attim, cok memnunum" falan gibi ifadeler beni hic bilgilendirmiyor. Sizleri de bilgilendirmeginden ve hatta ilgilendirmediginden eminim. Bu baslikta bir cok arkadasi takdir ettim. Zincir boyutundan aku yerine, alt vidasindan ust vidasina, yakit tuketiminden vibrasyonuna bir cok bilgi ve deneyimlerini paylasmislar. Bu basliktaki forum kalitesini baska basliklarda bulamadim.

Demem o ki Allah nasip ederse yarin obur gun koyacagim cebime parami, gidecegim bir Kanuni bayisine, alacagim Tiger 250 yi. Gunahi sevabi bana ait olsun. Allah kaza bela yazmasin insallah. Bu maili Kanuni'ye de iletecegim. Iletecegim ki sayfalarinda Kanuni sahipleri ile alakali bir bolum olustursunlar, motorlarini daha fazla tanitsinlar, daha fazla reklam yapsinlar, hepsinden de onemlisi piyasadaki bu Kanuni dusmanliginin nedenini arastirsinlar. Ben bu forumda Kanuni ile alakali cok cok olumsuz bir sey okumadim ancak disarida kiminle konustuysam sanki ailesinden biri Kanuni motor yuzunden can vermis gibi "aman abi kanuni alma, aman derim, yazik parana" gibi ithamlarda bulunuyorlar.

Lafi fazla uzattim kusura bakmayin. Bir soru ile konuyu kapatayim. Kanuni'nin satis fiyati 4,394 YTL . Sisibar, koruma demiri, canta gibi aksesuarlarla bu motor bana kaca patlar?

Hepinize kolay gelsin

kardesim bende senin gibi dusundum niceman da. simdi sonumuzu iyi seyret. kanuni alan hemen hemen herkesin yasadıgı sorunlar ve kafayı duvara vuruslarını bizden daha iyi bilemezsin.
    forum forum gezmene gerek yok alsana kanuninin karakteristik özelliklerini cıkartacak iki topic
    al sana neden ...

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16798

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=9698

Saygılar...

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    ammsav Sizin yazılarınızı okudum Servis ve servisin müşteriye bakış problemi..

Kanuni Tiger aldım servisim sayesinde çözümü olmayan bir adet bile problemim olmadı ayrıca kanuni firmasi ile görüştüğüm zamanlar bile oldu cevapsız kalmadım..

Kanuniyi kullandım zamanı geldi değiştirmek istedim ve bir arkadasıma sattım motorumu satın alan arkadaş ise halinden memnun...
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

Motosikleti
    tiger 250
    ..arkadaşlar, hepinize selamlar saygılar..daha önce söylemiştim tiger aldığımı..şu an 1550 kmde..gayet memnunum..ağustosta askere gideceğim..1inde ankara'da sınava gireceğim..kalan 12 günlük sürede de bi tatil yapmak istiyorum..çorum'da oturuyorum..sınava burdan motosikletle gitmeyi planlıyorum, sınavdan sonra da ankara'dan başlayıp izmir'e, oradan da az güneye inip geri dönecem..
    ..bu yüzden buraya sormak istiyorum..
    1)tiger bu yolu kaldırır mı?(havayı da hesaba katarak yaklaşık 2500 km yol)
    2)yola çıkmadan önce ne yapılmalı?
    3)sizce uzun yolda ne yakar?
    4)yolda nelere dikkat edilmeli?
    ve şu an aklıma gelmeyen bi kaç soru?
    ..beni biraz bilgilendirirseniz çok minnettar kalırım..

hayırlı olsun arkadasım allah kazasız belasız surmek nasıp etsın...bendede kanuni tiger var 2005 model alalı uc ay oldu yanı ıkıncı el aldım aldıgım kısıde cok temız bakmıstı motora aynı sekılde bende oyle bakıyorum...uzerındekı kanunı yazılarını sıldım orjınal herley yazıları aldım zor buldum bıraz pahalı oldu ama basardım suanda kımse harleyden ayıramıyoo...motor parcası satan bırısı bıle anlamadı kanuni oldugunu cok harıka oldu..sanada bu konuda yardımcı olurum yanı yazılar konusunda...cok orjınal oldu resım yollayabılırım tabı ıstersen...tekrar hayırlı olsun........

bendede tiger var hıc durmadam tamgaz 200 km yol gıttım ne sıstı ne performans kaybettı gercekten ben bukadar tahmın etmıyordum gercekten cok mukemmel...sakın korkma eger o motorla yuz km hızı gecme yada doksanı 100 kmde uc bucuk lıtre yakar yakmaz...eger cok sıkıstırırsan baya yakar ama sıkıstırma sana garantıde verebılırım 500 km hıc durmadan gıdersın sorunsuz olarak..ama motorun uzerınde durmadanda bukadar uzun gıdemezsın sanırım cunku yoruluyor ınsan ....ama motorundan korkma ıstedıgın yere gıdebılırsın korkma......

hayırlı olsun kardeş.................... ama yinede dikkatli sürüşler......
    alonesx@

19. sayfa BirinciBirinci ... 9171819202129 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler