Kanuni Tiger 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Nisan 2006, 22:24
Dogin
Gerekli açıklamayı yaptım ama yeterli gelmedi sanırım sana?? Türkiyede distribütör firma olmadığı için ithalatı gerçekleşmiyecekmiş...
Evet arkadaşlar bu jonathan marka 350'lik motosiklet dışında sizlere bişey sormak istiyorum.... Egsoz'ların ikisinden de son susturucuları çıkarmak istiyorum fakat bana zararı olacak mı bilmiyorum yardım pls
Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...
Reklamlar
-
20 Nisan 2006, 11:42
Yeni Anket... Uğrayı verin.
Yeni bir Chopper/Cruiser 250cc alacak olsanız hangisini tercih ederdiniz?
http://www.motosiklet.net/forum/show...557#post210557
-
20 Nisan 2006, 12:34
@janbi
300cc'lik olan bana sızan bilgilere göre piston, biyel le oynanılması sonucu hacim arttırma ile yapılmış bir motormuş. Tiger'ın birebir aynısı olabilir sadece renkler ve bir iki ufak makyaj yapılır. Fazla birşey değişeceğini sanmıyorum.
Beta firması direkt suzuki motoru kullanır. Çatı olarak aynıdır.
Ben motorumu satıyorum şu an. Eğer Tiger almak isteyen olursa haberiniz olsun.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
27 Nisan 2006, 16:16
oldu işte en sonunda oldu yılların hasreti bitti ve bir motorum oldu
hem de o bir KAPLAN...
-
27 Nisan 2006, 21:34
ben demin üye oldum daha okuyunca yazamadan gecemedim
arakadaşın biri 90 sanla 120 km arası hız yapıyoo demiş bide birinci viteste arkandakiler ezer falan demiş ben birinci viteste kalkamıyorum cünkü pati cekiyo genelde ikinci vitesi kullanıyorum kalkarken birle kalkınca önünü bile kaldırdıgım motor arkadaştaken nasıl olmuşta gitmiyormuş onu cözemedim
ben normal olarak bastıgımda 140 km yi cok rahat görüyorum devri şıkıştırarak basarsan 175 km yi çok rahat bir şekilde görüyoo en azından ben görüyorum artı özellik olarak bir tek eksozların son susturucularını açtım o kadar ses yapıyoo bide benzinin içine ediyoo ama hız konusunda 175 te gidiyo hatta 6 istiyoo ama 5 te bitiyoo ne yazıkki sonuç olarak memnunum cok ta rahat kullanımı var bir ara satmayı düşündündüm ama şimdi öyle bir niyetimde kalmadı helede yaz gelmiş ken bide sizden bir rica okuyan arkadaşlardan tiger için arka dayanmalık istiyorum nereden alacagımı ve fiyatı hakkında bilgisi olan arkadaşların yarıdımı bekliyorum yoksa kalkarken birini bırakıcam yolda
-
27 Nisan 2006, 23:37
Arkadaşlar herkese selamlar ben de az önce kayıt oldum hemen dalayım dedim muhabbete
-
28 Nisan 2006, 00:57
İbrahim35 Hoşgeldin... Ne iyi yapmışsın buraya kayıt olmakla...
Sanırım senin'de KANUNİ TİGER 250'in var eğer bi problemin bi derdin olursa burda rahatça konuşabiliriz, biz birbirimize destek olmak için burdayız
kozmikfare
ben demin üye oldum daha okuyunca yazamadan gecemedim
arakadaşın biri 90 sanla 120 km arası hız yapıyoo demiş bide birinci viteste arkandakiler ezer falan demiş ben birinci viteste kalkamıyorum cünkü pati cekiyo genelde ikinci vitesi kullanıyorum kalkarken birle kalkınca önünü bile kaldırdıgım motor arkadaştaken nasıl olmuşta gitmiyormuş onu cözemedim
ben normal olarak bastıgımda 140 km yi cok rahat görüyorum devri şıkıştırarak basarsan 175 km yi çok rahat bir şekilde görüyoo en azından ben görüyorum artı özellik olarak bir tek eksozların son susturucularını açtım o kadar ses yapıyoo bide benzinin içine ediyoo ama hız konusunda 175 te gidiyo hatta 6 istiyoo ama 5 te bitiyoo ne yazıkki sonuç olarak memnunum cok ta rahat kullanımı var bir ara satmayı düşündündüm ama şimdi öyle bir niyetimde kalmadı helede yaz gelmiş ken bide sizden bir rica okuyan arkadaşlardan tiger için arka dayanmalık istiyorum nereden alacagımı ve fiyatı hakkında bilgisi olan arkadaşların yarıdımı bekliyorum yoksa kalkarken birini bırakıcam yolda
Ben şu olaya da çok şaşırdım nasıl oluyorda 175 km hızı görebiliyosun dostum,nasıl oluyorda 1. vitesle pati çekmeden kalkabiliyosun ?? senin motorda ne var böyle nos falan mı taktın yoksa sende 15 dişliyi taktırdın mı??
Bize bi açıklama yap hocam işin aslı vallahi çok merak ettim...
-
29 Nisan 2006, 15:07
İbrahim35 arkadaşım söylediklerimi abartılı buluyorsan geliboluya geldigin zaman sor bal rengi kanunusi olan bir genç arıyorum die bende sana seve seve nasıl gittigini gösteririm çift kişiyle bile o hızı buluyomu kendin gör motorda oynama yapılan tek yer eksozlerı boşaltılmış başkada bir oynama yok ben 185 kiloluk motorla ön dahi kaldırıyorum sana da seve seve kullanman için veririm bide kendin test ederek görebilirsin motor sürekli gelibolu internetin önünde duruyoo yalnızca tek sorun arka saplamalrı kırıyooo:(
-
04 Mayıs 2006, 02:39
ikiteker.org'dan çin'deki fuara giden bir arkadaş sayesinde bizim motorun orjinini buldum...
www.loncinmotor.com
Aynı zamanda Arjantin'de falan galiba (ispanyolca konuşan bi memleket de) satışı var...
http://www.supermotos.com.mx/lx250-8.html
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
05 Mayıs 2006, 16:41
Merhaba, tiger sevenler artık bende aranıza katıldım, sanırım iyide ettim, bu başlığı uzun zamandır takip ediyordum sonunda kanıma girdiniz ve aldım kaplanımı. Aklımda size danışmak istediğim bir kaç husus var 15 dişli taktırmayı düşünüyorum bir yandanda motoru yoracağı endişesi taşıyorum boşver orjinali iyidir deyip ikilem içerisinde kalıyorum, diğer mevzu ise egzoslardaki susturucunun çıkarılması, motor sesi derinden gelip eski tip bombardıman uçağı sesi edasına bürünsede bununda dezavantajları var, bu konular hakkında siz deneyimli tiger kullanıcıları tecrübelerinizi yazarsanız memnun olurum, keyifli sürüşler...
-
06 Mayıs 2006, 00:46
-
06 Mayıs 2006, 23:58
Teşekkürler tavsiyelerin için. buarada benim makina 1 yaşında 7000 de, bugün sirkecideydim dükkanlara göz attım 15 dişli sordum hani piyasa orasıya belki vardır ellerinde diye ama yokmuş çokta şaşırmadım olsa zaten süpriz olurdu, bu dişliyi nereden bulabilirim fiyatı nedir ben 35 ytl diye duymuştum, takması sorun değil hallederim, ama öncelikle temin etmem lazım, istanbul avrupa yakasında biryer söylerseniz dişliyi değiştireceğim. Egzos konusunda emin değilim uzun yolda kafa yorması ve benzin sarfiyatını arttırması olaya biraz olumsuz bakmama neden oluyor...
Teşekkürler
-
07 Mayıs 2006, 02:49
-
12 Mayıs 2006, 13:48
Evvet arkadaslar en sonunda motorumun arka sırtlık yani sisy bar'ını taktım ve yan çantaları çıkarttım şu anda motorum gerçekten mükemmel denebilcek kıvama geldi en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım resimlerini...
Not: Bu arada çok büyük bir sorun yaşadım umarım sizlerde de böyle bir problem yoktur...
Yolda seyir halindeyken ışıklar vardı ve ışıklarda durdum tamam buraya kadar hiç birşey yok ama bundan sonrası en önemli nokta 1. vitese taktım ve normal bi şekilde kalkış yaptım 2. viteste de motorun devirini biraz zorladım ve tam 3. vitese geçicekkten motorsiklet aniden kendini 1. vitese attı ve motorda bir bağarış bir çığırış derken hemen debriyajı sıktım 3. vitese taktım zorlamadan gittim...
Bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar ben tam olarak problemi anlayamadım??
-
12 Mayıs 2006, 14:33
Üstat öyle bir hata olması çok zor. Hadi 3.de vitese geçmedi geri attı vitesten 2 ye düşmesi gerekir. 1'e düşmesi çok ilginç. Arada birde Null var. Şu an normal çalışıyor mu peki?
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
13 Mayıs 2006, 01:34
Makine adlı üyeden alıntı
Üstat öyle bir hata olması çok zor. Hadi 3.de vitese geçmedi geri attı vitesten 2 ye düşmesi gerekir. 1'e düşmesi çok ilginç. Arada birde Null var. Şu an normal çalışıyor mu peki?
Yok hocam sen beni tam anlamadın sanırım daha dogrusu ben tam olarak anlatamadım kusura bakma...
Durum şu ben 1. vitesle kalktım motoru biraz zorliyim dedim bagarttım, 2. vitese aldım yine bağarttım devri yükselttim hiç bi şekilde vitese yada debriyaja dokunmadım motor kendi kendine 1. vitese attı... Durum budur hasan abi... Sanırım şanzuman problemi var yada dişlide yeme var yani servisin yolları taştan zaten 7500-8000 bakımı gelmişti...
-
13 Mayıs 2006, 19:28
-
17 Mayıs 2006, 16:41
Herkese Merhabalar;
Foruma yeni uye oldum ve ilk olarak bu basliga girdim. Ben Kanuni Tiger 250 modeline 1 senedir kafayi takmis durumdayim. Cok sukur bu aralar motoru pesin alabilme durumum olustu. Ancak kime soylediysem hep olumsuz seyler soylediler. Saatlerce internette gezindim, arastirma yaptim. Acaba asli astari var mi diye.
Servis cok kotuymus, ilgilenmiyormus, dogru durust tamir edemiyormus, motor adiymis, falancanin arkadasi kaza yapmismis, ayagina platin takilmis, yedek parca pahaliymis, motoru berbatmis..... neler duymadim neler. Butun bu duydugum olumsuz elestirilere ragmen, Harley tarzina benzeyen yapisi nedeniyle Tiger almak istiyorum ancak buradaki basligi gorunce sevinerek sormak istedim. Butun sayfalari tek tek okudugumu belirteyim oncelikle ve olumsuz bir sey yoktu, aksine herkes ne kadar memnun oldugunu anlatmis ama yine de sormak istiyorum. Nedir bu Tiger? Niye bu kadar elestiriliyor?
-
17 Mayıs 2006, 18:00
bence kimsenin dedigine bakma çekemediklerinden diyolardır yoksa taş gibi motor hoşuna gittiyse al derim başkalarının dediklerini düşünürsen motor bile alamazsın sen bi kezdaha bakmaya git ama paran cebinde olsun ozaman kararını verirsin
-
19 Mayıs 2006, 23:28
bir firmaya kiralanmak üzre satın alındı ihale fes edilidği için 6 aydır depoda yatıyor trfaiğe çıkmadı 2 km demi 22 km demi hatırlamıyorum sıfır hiç kullanmılmadı 3600 ytl ye vericez bir tane kaldı 0535 681 3996
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler