Yahu şu Tigerleri Istanbulda Biryerde Toplasak ,tanişsak , Kaynaşsak Dimi Yahu Nasil Olur Ha Ne Dersiniz...
Yahu şu Tigerleri Istanbulda Biryerde Toplasak ,tanişsak , Kaynaşsak Dimi Yahu Nasil Olur Ha Ne Dersiniz...
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Ayağına yan yatırıp bi de fullerseniz benim gibi,düzeltince 2lt geri çekmek zorunda kalırsınız!
Taşıyor çünkü!En güzeli 17 yada 16lt almak!
kardeş hayırlı olsun en iyi markayı tercih etmişsin yararını ilerde görürsün...
bide kardeş sen muhakkak ön koruma demiri taktır orjinali hem çok iyi koruyor hemde motoru daha heybetli gösteriyor.
10 ytl lik benzin aldım ilk defa..pratik yaptık epey boş bi alanda..dur kalk falan..sonra şehirin tenha yerlerinde dolaştık..virajlarda epey dur kalk yaptık..viteslere alışalım falan derken..87 km de ışık yandı ikinci kez benzin almaya gittik..bana pek bi uyfun geldi..sizce?..bu arada ortalık scooter kaynıyo ya..millet pek bi bakıyo..havalı mı biraz ne
bir de fuar alanında pratik yaparken yoldan trafik polisi arabası geçiyodu..megafondan 'motorun hakkını ver hakkını' diye bağırmasın mı..yurdum polisi de geyik yaw..
Beyler bu forumu actığımda ben Tiger 250 cc yi yeni almıştım ve bir heyecan ile başlamıştım yazmaya ve burada artık tek kelime söylemek istiyorum....
Tiger Hakkını verebilen tek 20 hp çinlidir.... Rodaj süresinden sonra birde Ön dişli değişince banamısın demiyor gitmeyeceği yol yok arkadaşlar....
Uzun zamandır yazmıyordum da bugün Tiger ile biraz dolaştık keyiff motoru abi...
O polise söyleyin ben hakkını alıyorum motordan
Saygılar....
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
noldu şu abartılı tiger yau bi türlü göremedik kendisini...merak ettim vallah
selamlar herkese
ayhan cakan
yanlıs anlama sakın merak ettıgımden. benım de kafamda bazı planlar varda sen de fazla varmı dıe bakıyorum
selamlar herkese
Nasıl oluyo da oluyor yahu bu... Ben de düzelttiğimde taşırmadan 18.35 lt. aldım bi ara, papaz oluyodum adamlarla ama fazla da ses çıkaramadım acaba depo daha mı geniş diye... Aldığım benzinlik opet'ti ve kontrolleri sık oluyor bildiğim kadarı ile...jumper adlı üyeden alıntı
Benim motora 20lt menzin bastıktan onra benzinlikte kalktım gittim,nasıl oldu bu diye,onlarda dedi sürekli kontrol ediliyoruz,hatta sizinle tekrar yapalım,müdürü ile sahibi de geldi,ikisi birden benzin doldurdular ölçüm kabına,10 lt gerçekten de 10 lt çıktı,bana çaylar falan,anlattılar gezdirdiler,pc den kim hangi pompadan ne kadar ne zaman yakıt almış görünüyor,ama ben onlara da söyledim,kendi otokontrolünüzü yapın,onlarda söylüyor sonuçta yine mekanik,hatayı en aza indirmeye çalışıyoruz çalışanlarımızı denetliyoruz,bana o gün benzin vereni buldular pc den,birdaha ki sefer tekrar deneyelim bakalım nasıl olacak diye ağırladılar gönderdiler sonuçta,benim de farklı bir beklentim yoktu ama en azından kendim rahat ettim neden ,yemedim yaptığınızı,herkez söyler hava bastı pompacı falan diye, bu kadar söylediğine göre var demekki böyle birşey o yüzden kanımca ,15lt benzin ver veya 40ytl lik benzin ver diyerek benzin almak daha güvenli olacak,depoyu dolduruyorum deyip pompaya basıp basıp bırakırken hava mı yaptırıyor artık,yoksa servisi aradım 18lt den fazla alaz dedi,arkadaşımız makine de öyle dedi,e sen de takla da atsan filin wosvosa sığabileceğine inandıramazsın beni,allahtan motorumuz var belli oluyor,arabaya alırken kimbilir senelerce ne tokatlar yedik ben onu düşünüyorum,
bu arada,bir hafta doldu 401 km yaptım motorum la 5000 deviri geçmemeye çalışıyorum otobanda 70 e denk geliyor belki az birşeyde üzeri,sabitleyip yol alıyorum çok mutluyum,arada etrafı seyrederken şarkı söyleyesim geliyor,senelerce ist trafiğinın çilesini çekmiş biri olarak inanılmaz mutluyum umarım böyle devam eder,arada diğer tiger kullanıcıları ile karşılaşınca her iki tarafında yüzünde bir gülümseme oluyor ve karşılıklı korna çalıyoruz kim bilir belki sizlerle de karşılaşıyoruz dur.400-800 arası ilk bakımı var,600 den sonra götürmeyi düşünüyorum arkadaşların daha önceden karılaştığı şikayetler olursa o sırada onları da yaptırmayı düşünüyorum,herkeze iyi yolculuklar dilerim
Ya ben önümüzdeki günlerde motor almayı düşünüyorum ve iki motor arasında acayip bir şekilde kararsız kaldım. Bunlardan bir tanesi tiger diğeri ise asya motor'un yeni çıkardığı enduro'su as 200. İki motor ayrı sınıflar biliyorum ama ikiside ayrı bir güzel göründü gözüme.Görüntüye göre motor alınmaz elbette ama sanırım tiger alacağım.Bayisinde gidip gördüm hasta oldum.As 200 200 cc bir motora göre performansı düşük geldi.Zaten henüz piyasada da yok.ama tiger'a kötü diyen birini duymadım henüz.Burada da tiger hakkında güzel şeyler yazılmış.İkna olmak üzereyim.Teşekkürler.
arkadaşlar bende motor almak istiyorum ve tiger ile regal arasında seçim zorluğu yaşıyorum.son günlerde terazi tigerdan yana basıyor.boyum 1.82 ve regale fuarda oturduğum zaman altımda sanki küçük kaldı gibi hissettim.ayrıca kollarımda sanki mopet kullanıyormuş gibi vücuduma yapışıktı.tigerı denemek daha nasip olmadı lakin en kısa zamanda bir bayiye gitmek hem bilgi almak hem yakından görmek istiyourm.
Bu arada sormak istediğim bir şey var.Tigerın ön tarfındaki korumalığın başka bir şekillisi varmı? Koruma demirinin motora farklı bir hava verdiğini düşünüyorum.Güvenlikte cabası.Fakat mevcut tigerlardaki koruma demirinin şekli çok hoşuma gitmiyor.
Ayrıca anadolu yakasında kanuni bayisi varmı?
bu arad 300cc geliyormuş.tip olarak aynımı acaba?
Arkadaşlar bizim topic bakıyorum da iyice yerlere düşmüş ne oldu bize?? nerede eski TİGER'cılar ??
Egsoz konusunda bilgisi olan varmı arkadaki son susturucuyu çıkartmak istiyorum bi problem yaratırmı acaba??
Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Bu başlık altında tigerin 350 cc liğinin(yoksa 300 müydü) geleceğini okumuştum. Acaba bunun yaklaşık tarihi hakkında bilgi sahibi olanlar varmı? yoksa asparagas habermi ?
Arkadaşın birisi tutturdu tiger 250 alıcam diye. Adamı 350 cclik gelecekmiş diye durdurmaya çalışıyorum. Bi yardım etseniz.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
bunu bende çok merak ediyorum.çünkü yakın bi zamanda gelicekse sanırım onu bekleyeceğim.Bu arada genelde ilk çıkan modellerde teknik arızalar olur.bunda da öyle olmasın
Akira
Dostum ben bu haberin kesinlikle asparagas olduguna inanırım başka bişey demem çünkü ben bu motorsikletin üretici firmasıyla mail yoluyla iletişime geçmiştim ve attığım mailde ülkemize ithalatınız olacakmı gibisinden şeyler sormuştum fakat bana gelen cevapta arada distrübütör firma olmadığından o nedenle Türkiye'de satışı gerçekleşmeyecek denmişti tabi bunlar ingilizce olarak yazılıp cevaplanmıştı
Çok beklemeyin arkadaşlar Daha doğrusu araya bir firma girer de getitrmek isterse bilemem ama o da bana zor gözüküyo en iyisi siz şimdilik bizim gibi TİGER 250'yle idare edin
Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...
Sağol dostum.
Ozaman ben salayım bizim çocuğuda koşup alsın motorunu
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
arkadaşlar kesin bilgisi olan varmı nasıl olsa bekledik biraz daha bekliyelim çünkü motor 250 lik aksesuarlarıyla birlikte 250 kilo oluyo üstünede 2 kişi bindimi 100 yaparmı o motor bence bu motor en az 350 lik olmalı ve 180 i görmeli
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)