Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
16. sayfa BirinciBirinci ... 6141516171826 ... SonuncuSonuncu

Kanuni Tiger 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    kovboy03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk125 Tiger250 MCT250 Süperlight150 YBR
    Merhaba dostlar sonunda tigerimi aldım.Özellikle justlife ve makine ve diğer arkadaşlar hepinize teşekkürler sizlerin görüşleriniz çok önemli oldu karar vermemde.Motordan genel anlamda memnunum 2.el 2500 km de 3.250 ytl ye aldım.Nasıl sizce Birede benim devir saati bozuldu servis ücretsiz değiştirimi.Şu anda 2750 km oldu negibi bakımlar yaptırmam gerekir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kovboy03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk125 Tiger250 MCT250 Süperlight150 YBR
    Merhaba dostlar sonunda tigerimi aldım.Özellikle justlife ve makine ve diğer arkadaşlar hepinize teşekkürler sizlerin görüşleriniz çok önemli oldu karar vermemde.Motordan genel anlamda memnunum 2.el 2500 km de 3.250 ytl ye aldım.Nasıl sizce Birede benim devir saati bozuldu servis ücretsiz değiştirimi.Şu anda 2750 km oldu negibi bakımlar yaptırmam gerekir.

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Merhaba

@kovboy3
    Hayırlı olsun. Güzel fiyata almışsın. Allah kazasız, belasız kullanmak nasip etsin. Devir saatini garanti kağıdınız varsa değiştirebilirsiniz.Yağını ve yağ filtresini değiştirin. Hava filtresine hava tutun yeter.

Görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

AYHANÇAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Denizlili Tigerci

Beyler Belki Gorebileceginiz En Abartili Tiger Bende Yarin Oğleyin Resimle Beraber Tekrar Yazarim

Arkadaşlar haziran 2005 den beri Tiger kullanıyorum bazı deneyimlerimi paylaşmak istedim :
    1- 750km de motor içinde (ilk hareket dişli takımı) 3 cıvata kesti. Marmariste yaşıyorum 3 hafta parça bekledim.
    2- Metal görünümlü plastik aynalar elimde kaldı, 45 ytl verip kendim başka ayna taktırdım memnunum.
    3- Sakınan göze çöp batar mantığıyla rodaj falan dinlemedim bastım. Şu anda motor 4000 km de 130 rahatlıkla görüyor. Vibrasyon zamanla azalıyor ama tamamen bitmiyor. Rahatsız edici düzeyde değil.
    4- Zincir ayarını kafaya takmayın kendiniz rahatlıkla yapabilirsiniz.
    5- Bu fiyata bu motor. Pek fena sayılmaz.

SicK_BoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Caponord ETV 1000
    Alıntı AYHANÇAKAN adlı üyeden alıntı
    Beyler Belki Gorebileceginiz En Abartili Tiger Bende Yarin Oğleyin Resimle Beraber Tekrar Yazarim

Hocam merakla bekliyoruz senin tiger'ı umarım bizi hayal kırıklığına uğratmazsın...

Ayrıca Kovboy03 sanada hayırlı ugurlu olsun arkadasım allah kaza,beladan korusun aman dikkatli kullan...

Motorunu yeni aldığına göre yapman gereken fazla birşey yok sadece garanti kağıdındaki dönemlik bakımlarını yaptır yeter yoksa motorun garanti kapsamından çıkar...

Kalın sağlıcakla
    Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...

Arkadaslar Resm Ekleyemedim Nasil Olduunu Tarif Ederseniz Dondercem

Kanuni Tiger

ARKADASLAR ISTE BENIM TIGERIM

Kusura Bakmayin Ben Haala Bu Olayi Cozemediimden Su Resmi Gonderemedim

akalteke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger
    yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı..yaşasın tiger

Motosikleti
    Alıntı AYHANÇAKAN adlı üyeden alıntı
    Kusura Bakmayin Ben Haala Bu Olayi Cozemediimden Su Resmi Gonderemedim

Hocam ilk önceleri bende çok zorlanmıştım ama en sonunda yapmıştım... Senin için buraya resimli bi açıklama planı çıkartayım umarım yardımcı olurum...

Eğer resimlerin üstüne tıklarsan daha net bir şekilde görebilirsin...

İlk önce şu adrese tıkla http://www.imageshack.us/ Sonrasında ise gözat butonuna tıklayarak klasörden resmi seç...

Bu işlemleri yaptın resmi seçtin sonrasında ise HOST İN butonuna tıkla ve resmi yüklesin

Ondan sonra yapacagın tek şey kalıyo o da linklerden en alttakini kopyalayıp foruma koyman...

Eğer yardımcı olduysam ne mutlu bana...

arkaşdalar hiç aklımda olmamasına rağmen bugun kanuni tigerrımı aldım ne kask ne çanta nede arkasında ss yok bu tigerın yani alırken yanında bişi vermemişler şimdi öğrenmek istediğim acaba alınılan bayiye geri donsek ss kask yada başka herhangiş bişi alabilirmiyiz arkadaşımın motorla beraber alabileceği ama almadığı bişi varmıdır. yada motorda dikkat etmem gereken bişi ? bu arada istyen varsa 22km de 3600 ytl 2 tane daha var motor aklınıza yanlış bişi gelemsin motorlar kıralayıcı bir fırma tarafından belediyye kıralanmak için alınmış fakat belediye motoru beğenmediği için ellerinde kalmış sıfır poşetlerinde daha 1 aydır yatıormuş. ilgilnen olursa 0535 681 3996 teşşekurler motor kullanmayı bilmiyen ehliyetide olmayan birisi olarak tavsiyelerinizi bekliorum

jumper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 :)
    http://img102.imageshack.us/img102/6...185315x4ya.jpg

Bakalım çıkacakmı!
    Bu da ben ve kaplanım!

Yanında hiçbirşey yok!Sadece avadanlığı var.Anlaşırsan 30Ytl lik dandik kasklardan alabilirsin!

Motosikleti
    tiger 250
    ahan da ben de aldım tiger, ne olacaksa..o kadar yaza yaza aldırdınız bize de bi tane kaplan..inşalla yemez bizi))..herkese slmlar..

Motosikleti
    ktipiyoz_ ve rotinda62
    ikinizede yeni motorsikletlerini hayrılı ugurlu olsun ve allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin...

Motosikleti
    tiger 250
    eyvalla sick_boy saol..lakin pek bi güzel motormuş yaw..plaka falan dahil 12 taksit 4.500e aldık..nası ödeyeceksek..bunlar hep sizin suçunuz

hayırlı olsun moturun yakıtı hakkında bilgi verirsen sevinirim

Motosikleti
    Tüketim ve diğer birçok konu hakkında benim bir yazım var. Sanırım 14. sayfa civarlarında.

Arkadaşlar,bu bizim tigerlerin benin deposu 18 lt ama,maksimum ne kadar alabiliyor ek deposu falan varmı,sormamın nedeni,cuma akşamı iş çıkışı depoyu fulleyeyim dedim,ayrıntıya girmeyeyim sonuç itibari ile 20 lt benzin basmış,fişteki numaradan telefonlarını aradım,dedim 18 lt bu motorun deposu,boş da değildi bu depo sırtıma alıp gelmedim ya bu motoru,2 lt içinde olsa hadi max verebileceğin 16 lt ,plakam ve benzin miktarı fişte yazıyor 20 lt,enayi yerine mi koyuyorsunuz yani araba olsa hadi neyse,boruya dolar ek depoya dolar birkaç lt anlarım,benzinlikteki olmaması lazım falan,fişinizi kaybetmeyin pazartesi gelin görüşelim dedi,bende sizlere danışayım dedim,öyle alabiliyorsa da 20 lt falan gidip adamlarla uğraşmayayım,yoksa akşam aynen oradayım ,bu arada motorum 250 km yi geçti,tır tır tır gidip geliyoruz vallahi oraya buraya alışmaya başladım motoruma,hepinizin yolu açık olsun

Motosikleti
    Depo'yu doldurruken motor ayaklık açık, yana yatık olacak ve toplamda 18lt benzin alır. Sanırım benzinci sahtekarlık yapıyor.

REKLAM ALANI
16. sayfa BirinciBirinci ... 6141516171826 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler