Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
15. sayfa BirinciBirinci ... 5131415161725 ... SonuncuSonuncu

Kanuni Tiger 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    -Black- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 2014
    Alıntı SicK_BoY adlı üyeden alıntı
    Bu arada Flood'a gerek yok beee onlar geyik topic'inde olcak şeyler
    Flood'dan kastettiğin şey, mesajların arka arkaya olması ise,mesajların içeriği farklı olduğu için ayrı ayrı mesaj yazdım.

1. soruna cevabım da, işte o sıktığın şeyin fren ayarı olması.... Pedal ve vites yüksekliği ile ilgili ayarları da pedalların dibinden yapabilirsin...sadece binip gezme sağına soluna da bir bak, bir süre sonra bazı şeyleri kendin yapmaktan da çok keyif alıcaksın.(ufak tefek bakımlar gibi)
    Sentis ad medullis!
    Dengeliyorum.com
    youtube.com/we2strom

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jumper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 :)
    Makine,
    sana da aydınlatıcı bilgilerin için teşekkürler dostum!

slm arkadaşlar bendede mz 301cc vardı halada var ama şimdi tiger 250cc aldım ama mz deki hızı ben bu motorda bulamadım tigerde cok güzel gidiyo ama mz bence bir efsane halada ona biniyorum tigerim daha 480 km de olmasına ragmen bircok yerinden sorunum oldu ama sürüş keyfine diyecek bişey yok çok rahat bi motosiklet ama birazdaha sglam olsaydı cok daha güzel olurdu mesele benim zincir koruması aldıgım ilk gün kırıldı o hafta yine aküsünden sorun çıktı ve degişti haladaha sorun var yani aküsünde motoru 5.vitese atınca teklemeye başlıyo bujidede sorun var ayani anlıycanız ama neyse sonucunda mal aygır gibi duruşu bile yeter beeee......

Motosikleti
    Arkadaşlar ayrıca Tiger'in lastik basınçlarını bulamadım!Kılavuzda da yazmıyor ve servis dahil herkes başka birşey söylüyor!
    Aranızda lastik basınçlarını bileniniz varsa yazsın lütfen!
    Lastikleri tubeless olarak da kullanılabilirmiş,Kuralkan böyle söyledi!Tabi sibobları uygunuyla değiştirmek suretiyle!

SicK_BoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Caponord ETV 1000
    Alıntı -Black- adlı üyeden alıntı
    Flood'dan kastettiğin şey, mesajların arka arkaya olması ise,mesajların içeriği farklı olduğu için ayrı ayrı mesaj yazdım.

1. soruna cevabım da, işte o sıktığın şeyin fren ayarı olması.... Pedal ve vites yüksekliği ile ilgili ayarları da pedalların dibinden yapabilirsin...sadece binip gezme sağına soluna da bir bak, bir süre sonra bazı şeyleri kendin yapmaktan da çok keyif alıcaksın.(ufak tefek bakımlar gibi)

Hocam bu kadar kızmana gerek yoktu ki ben şakasına yazmıştım onlar bu arada dediğin gibi fren ayarını hallettim şimdi herşey çok güzel bgün de bayaa bi gezdim benim HATUN'la banamısın demiyo...

Ayrıca toplam 20 liralık benzinle 200 km yol gittim nasıl sizce??
    Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...

Motosikleti
    sick boy:
    baya iyi gitmişsin!Ancak sen ve hatun kişi umarım kask ve mont giyiyordunuz o 200km boyunca!

Başka bir forumda Regal Raptoru tavsiye etmişsin!Sebepleri neler acaba?
    Yanlış anlama,merak ettim de!

Motosikleti
    Suzuki DL650 2014
    Alıntı jumper adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar ayrıca Tiger'in lastik basınçlarını bulamadım!Kılavuzda da yazmıyor ve servis dahil herkes başka birşey söylüyor!
    Aranızda lastik basınçlarını bileniniz varsa yazsın lütfen!
    Lastikleri tubeless olarak da kullanılabilirmiş,Kuralkan böyle söyledi!Tabi sibobları uygunuyla değiştirmek suretiyle!
    Şu anda tam olarak hatırlayamıyorum ama, lastiklerin kenarında yazar... (??? PSI) şeklinde... Ön 40 arka 32 falandı galiba ama, sen muhakkak lastiklerin üstüne bak...
    Sentis ad medullis!
    Dengeliyorum.com
    youtube.com/we2strom

Motosikleti
    Suzuki DL650 2014
    Alıntı SicK_BoY adlı üyeden alıntı
    Hocam bu kadar kızmana gerek yoktu ki ben şakasına yazmıştım onlar bu arada dediğin gibi fren ayarını hallettim şimdi herşey çok güzel bgün de bayaa bi gezdim benim HATUN'la banamısın demiyo...

Ayrıca toplam 20 liralık benzinle 200 km yol gittim nasıl sizce??
    Yok kızdığım için yazmadım ama, malum internet ortamı ( şimdi daha iyidir herhalde )
    Sentis ad medullis!
    Dengeliyorum.com
    youtube.com/we2strom

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer

Siyah Kanuni Tiger 250

Merhaba

İşte sonunda bir arkadaşımız Siyah Tiger 250 projesini gerçekleştirdi. Daha cilası falan atılmadı ama resmini çektim. Fazla bekletmek istemedim. Bence oldukça hoş görünüyor. İyi seyirler

Görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

super_meke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    varadero
    kanunı alacak arkadaşlara her modelınde
    yardımcı olurum.Cok samımı oldugum bı bayıı var.
    pesın almak isteyene fıyatta
    taksıtlı almak isteyen arkadaşlarada pesın fıyatına taksıt yaptırırım.
    2 yılda garantı verıyorlar
    aklınızda bulunsun

msn:ozkan_aygen@hotmail.com
    cep:0544 368 18 99

saygılarımla özkan

Motosikleti
    Makine ,
    resimler güzel,siyah ta fena olmamış hani!Aynalar ,yeni ek farlar güzel olmuş!Ayrıca egzostların içleri boşaltılmış sanırım!Ses ve performansı ne yönde etkilediler acaba?

Arka ayak demirlerini başka modelden uyarlamışlar!Ben de yaptırmak istemiştim ancak bağlantı yerleri uzun geldiği için kesilmesi gerekiyordu ve de pas yapacaktı!Ben de vazgeçtim.

Resimlerin bilgisayar hafızasından nasıl koyulabildiğini anlatırmısın lütfen?

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Makine ellerine sağlık ya Siyah süper ötesi güzel olmuşş....
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Evet çok güzel olmuş.

Neden kanuni bu rengini satmıyorki?

Bu arada 15 dişli meselesi ne oldu? son hız?

Motosikleti
    @jumper

Egsoz kesilmesini ben önermiyorum. Hem polis kıllık yapabilir hemde alt devir bandı gücünü azaltıyor. Ses öyle ahıım şahım değil. Uzun yolda da ses çok yorucu tavsiye etmem.

Arka ayaklık+sisy bar takımı aslen 150C nin. Ancak keserek uyarlanıyor. İşi iyi bilen birisi güzelce yaptırabilir. Bu motorun çantalarıda vardı ama bu resimde takılı değil. Eksiklikler tamamlandıktan sonra tekrar bir resim alırım.

Bu linkten nasıl resim eklendiğini öğrenebilirsin.

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=6278

@Akira

Siyah rengi niye satmıyor bilmiyorum ama hata ediyor. Aslında sedefli metalik siyah çok zengin durur. 15 dişli son hıza 15km civarı ek yapıyor. Vites aralıkları normale biniyor.

@just_life
    sağolasın üstat.

Görüşmek üzere.

Motosikleti
    Evveeet... Makine gerçekten sana çok teşekkür ediyorum Tiger'a siyah bi başka duruyo yahuu

Kanuni kesinlikle bu makinenin siyah-gri renginide çıkarmalı yada artık tek renge geçmeli derim...

Bu arada resimleri olan siyah tiger'a da güzel bir sisy bar eklenirse tam bir görsellik abidesi yaşarız

Teşekkürler...

Motosikleti
    Düz renkler bence çok daha iyi. Siyah çok güzel durmuş. Bu motorun kanuni olduğunu bilmeyenler bence meraklanır. Aslında bu motorun daha eksiği var tamamlansın birde öyle resmini çekeriz.

Motosikleti
    Suzuki DL650 2014
    bir ara da ruhsat değişikliği için masraf ne kadar tutuyor onu yazabilir misiniz??? Malum, renk değiştiği için...
    Sentis ad medullis!
    Dengeliyorum.com
    youtube.com/we2strom

Arkadaş lar dün akşam teslim aldım tigerimi,çok heyecanlandım,akşam temkinli bir şekilde biraz turladım sabah da işe motorla geldim,akşam olsada tekrar binsem diyorum,resimlerden çok çok güzel,tam da benim istediğim gibi.Ben rahat bir gezi motoru istiyordum,sürat yapmak gibi bir amacım yok,schooter almak yerine tiger aldım çok memnunum,motor kullanma zevkini alıyorum,gören herkez de fotoğrafların dan daha güzel diyor
    Kafamı çok bulandırmışlardı,şunu al bunu al o paraya 2. el bunun al diye,bir ara sıkıntı bile yapmıştım,ama herkez almaktan ve kullanmaktan kendini mutlu hissedeceği,ve de kısıtlı parası ile kendini çok da fazla sıkıntıya sokmadan alabileceği motoru almalı,herzaman daha iyisi var daha kuvvetlisi de,ne kadar hız o kadar da tehlike de var bunu da unutmamalı,en son fuar dönüşünde arkadaşım beni eve cbr 1000 RR ile bıraktı,inanılmaz bir makine,güç dehşet verici,hız da severim fakat,kendi kendime dedimki isteğim bu değil,isteğim arabalar dururken keyifli keyifli yolculuk yapmak,park problemi yaşamamak,yazın sahilde,trafik stresi olmadan dolaşmak ve köprü tıkalımıdır düşüncesi olmadan karşıya geçip bir kahve içebilmek.Ayrıca gerçi ben arabama da öyle,bir gönül bağı kurarım bazen canlıymış gibi düşünürüm,ayrılmam güç olur ama,sonsuza kadar başka motor alamayacak da değilim,illaki ilerde,daha güçlü motorlar alabilirim fakat şimdi tigerimle dolaşmaktan keyif alacağım,hemde kullanma konusun da pişmiş olacağım.
    Daha önceki tiger kullanıcıları gibi bende yaşadığım olumlu ve olumuz şeyleri,yakışını umarım çıkarmaz ama çıkarırsa sorunlarını, nasıl çözüldüğünü yazmaya çalışırım.Motoru olmayanlara en güzel motorları,olanlara kazasız zevkli yolculuklar dilerim.

Motosikleti
    ıcehockey;
    dostum hayırlı uğurlu olsun!Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin!

Ben de Tigerimi çok seviyorum ancak başlarda epeyce sorun çıkarmıştı bana ve satmayı bile düşündüm!Şimdi büyük ölçüde garantiden sorunları giderdim ve sorunsuz bir şekilde,üstelik cefasını da ben çekmişken satmaya kıyamadım!inşaallah bir daha da çıkmaz diyorum!Bu konuda yazdıklarım,ve sorunlarımın çüzümler,başına gelmesi büyük ihtimal olan konuları rumuzumla aratırsan(motordelisi.com sitesi ve bu sitede)ayrıntılarıyla bulacak ve çok fikir sahibi olacaksın!
    Mutlu sürüşler dilerim!!

Motosikleti
    Icehockey

Dostum hayılı ugurlu olsun ve allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin...

REKLAM ALANI
15. sayfa BirinciBirinci ... 5131415161725 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler