Hepinize merhaba arkadaşlar ben bir scooter almaya karar verdim ama hangisini alacağımı bilemiyorum. AS 150 t i BİSAN 150 Senator mü biraz uzun boyluyum onun için büyük olması ve az yakıt tüketimi ve ucuz olmalı ne tavsiye edersiniz.
Hepinize merhaba arkadaşlar ben bir scooter almaya karar verdim ama hangisini alacağımı bilemiyorum. AS 150 t i BİSAN 150 Senator mü biraz uzun boyluyum onun için büyük olması ve az yakıt tüketimi ve ucuz olmalı ne tavsiye edersiniz.
ben de asya 150 var. valla çok gezersen çok yakıo az gezersen az yakıo
boyum uzun demişsin. asya da çok ufak deil. yani scooter olarak bile kabul etmiorum. epey gösterişli
benim siyah limuzinim o zaten
yani sölemek istediğim ben çok ama çok memnunum. asya yı tavsiye ederim
ama diğerlerini bilmiorum
Senatör veya 150 zat olabilir.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
paranı biriktir daha düzgün bi şey al ama sakın ÇİN malı alma japon al alabiliyorsan...
[COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR] [COLOR="Red"][B][U]TÜRK'E KEFEN DİKENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!!![/U][/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR]
Honda Dylan al bence
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
illa buyuk scooter diyorsan mondial 150zat tek gecerim. istanbul'dan canakkale-gokceada'ya gittim 150zat'la ve o rahatligi diger Cinlilerde bulamadim. Bu arada boyum 1.80
zat rahattır zat güzeldir zat hızlıdır. . .
zat buyuktur.. .. zat yakısıklıdır...
e yeter baskada bısı yazmam
zatla as 150 t1 kıyaslanmaz 150 t1 tek gecerım ,)
[B][COLOR="Red"]hücRéLérimin hér ßiriyDi kansérin yémi !![/COLOR][/B]:bounce:
Arkadaşım ; Çin veya Japon farketmez; temiz baktıktan sonra hepsi performanslıdır...
Gösterişli demişsin ; ben Mondialin ZC modelini beğeniyorum ve tam orta boy; ne büyük ne küçük.. Kullanan arkadaslarım da gayet memnun motordan...
ZaT Hakkında pek iyi şeyler duymadm ama yine de düşünülebilir...
Diğer bir tercih olarak da asya alabilirsin.. ASYa da temiz ve kalite li motorlar üretiyor...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Paran varsa japon scooterların dan al paran yeterli değilse 150 zat al derim...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)