Ne acayip bir yoldur orası ya?
Öyle bir kavşakta ışık yok?
Bırak kavşak yok.
Ben bırak ordan o hızla geçmeyi yavaş gitmekten korkarım
Ne acayip bir yoldur orası ya?
Öyle bir kavşakta ışık yok?
Bırak kavşak yok.
Ben bırak ordan o hızla geçmeyi yavaş gitmekten korkarım
Eh ancak fırsat bulup resim yüklüyoruz ...
üstteki foto
Küçükçekmece,kanarya göl kenarı
Bu da haliçin kenarı ...
Burasıda haliç in kenarı "Ehliyeti aldığım gün "
bak bu da haliç
Stromcular foto yüklemez olduydu
Hanimiş bakalım stromcuların fotoları... modifiye yok ama olsun .
hade bir daha söyle seviyorum de
seviyoruuum
arkadaşlar dediklerinizin hepsine katılıyorum.zate ilk ayıda ilk kazamı yaptım.ondan beridir neredehız yapılır ögrenir oldum.şimdik 60 şi geçmiyorum.öncekilerde motoru açma sevdasına kurban gittim.şimdik öle bir niyetmde kalmadı.fotoraf telefondan cektim cd ye yüklemiştim cd yi kaybedince yükleyemedim. kısmet olursa yükliyecem.fazla vaktim olmuyor,giremiyorum.hepinize beni düşünüp uyardıgınız için teşekkür.
Buldunuz mis gibi İstanbulu gezın bakalım sahıl sahıl
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
ya mis gibi demesekte geziyor gibi yapıyoz arada... bu trafikte gezdiğindende bişey anlamıyorsunki...
KIRMIZI BOĞA..
Oda dogru ben bugun mesela boyle dag yollarından daracaık yoldan boyle ormanların tepelerın arasından 10 km yol gıttım bı alabalık tesısı var acayıp guzel bı yer valla ıcıma acıldı
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
İsmail abi bende koyayım barı ama yok bızde denız manzarası
Fark etmez bilginim
Ne güzel parke manzaralı olmus
3000 km bakımından erken çıksaydı motor Taksim İstiklal caddesinde de çekecektim fotoğraf kısmet olmadı
Ama oralarda da fotoğraf çekmek aklımda belki yarın başka bir sahilde oluruz canlarım
Ahmetim
Gel yarın beraber parselleyelim sahilleri desem müsaitolurmusun
Bilginde Atlar gelirmiş desem
Evet abı yaw bende ondan bahsedıyorum gıdıyorum gelıyorum bakıyorum gelen gıden yok :(
ne ağlıyon geldik işte yanına
T19Ahmet'in
Mutlu gezinin ilk buluşma Anı .
Kanuni Storm ve Asya T19A
İsmail Ahmet
İşte bu şeytan tüylü fırtına vadisinin delikanlısı kim diye sormayın
O bir nargilist
O bir kanuni stormcu
O bir motorcu...
O bir eee biraz da diğer arkadaşlarımız eklesin dimi
abi yahu şu gezide çektiğiniz bi sürü fotoları bi topicte toplayalım..
KIRMIZI BOĞA..
Bolu dağında üç yiğit
Sivaslı Aşık Veysel(Ahmet),Kara Elması bulan Uzun Memet(İsmail),Bolu Beyinin Korkulu Rüyası Köroğlu(Bilgin)"Oteki nerde diye sormayın Horlama sesinden Bolu dağı titriyordu
Abı su resımlerı bı ara msnden gonderde Gezı topıgıne eklıyımmmm
bu da gezimizin tüm fotoğraflarının linki
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...nt-gezisi.html
abi napsın sizin topic stormlar hiç arızalanmıyor galiba..
KIRMIZI BOĞA..
arkadaşlar ben 2 ay önce bir tane aldım pismanım niye ilk aldıgım gün ön farlar agzına kadar su doldu ıkıncı gun ön fren diski yerinden cıktı arka jant delik cıktı ön lastık egrı cıktı sag sinyal kapagı yerinden fırladı seyır halndeyken arka freb kitledı her yeri dökülüyor ses geliyor fabrıkasına sesleniyorum bunu benden gerı alın
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)