Kanuni Storm 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Temmuz 2007, 11:05
Reklamlar
-
07 Temmuz 2007, 19:09
slm storm cular.bugün sabah sınava gitmek için evden çıktım bide ne göreyim.stop lambası yanık vaziyetde kalıyor.hemen gittim servise kapalı.bende çaresiz o vaziyet gittim sınava.sorularda kazıktı zaten inşallah geçeriz.gerçi suç bende değil.kurs internetden çalış 50 sorumuz var onun içinden 20 tane çıkacak dedi.ama çıkan soruların abartısız yarısı alakasızdı.
neyse sınavıda bitirip dooğğru servise gittim.sonuç tahmin ettiğim gibi çıktı.fren möşürü mort olmuş.sağolsunlar yenisini taktılar.hemde tek kuruş ödemeden.nasılmı?tabiki garantiden servisimi seviyorum yaw.en ufak şeyde gidip soruyorum yardımcı oluyolar sağolsunlar.bitmedi bu arada bagajımın menteşesinin bi parçasıda düşmüştü.ustam onuda yaptı
vallahi bugün üzerimde bir uğursuzluk vardı.bence kesin hanedan12 nin nazarı değdi aslında nazar boncuğuda var ama.sınavdanda geçersem günü düzeltmiş olucam.inşallah geçeriz.
saygılar......
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
10 Temmuz 2007, 10:07
ozrace adlı üyeden alıntı
slm storm cular.bugün sabah sınava gitmek için evden çıktım bide ne göreyim.stop lambası yanık vaziyetde kalıyor.hemen gittim servise kapalı.bende çaresiz o vaziyet gittim sınava.sorularda kazıktı zaten inşallah geçeriz.gerçi suç bende değil.kurs internetden çalış 50 sorumuz var onun içinden 20 tane çıkacak dedi.ama çıkan soruların abartısız yarısı alakasızdı.
neyse sınavıda bitirip dooğğru servise gittim.sonuç tahmin ettiğim gibi çıktı.fren möşürü mort olmuş.sağolsunlar yenisini taktılar.hemde tek kuruş ödemeden.nasılmı?tabiki garantiden
servisimi seviyorum yaw.en ufak şeyde gidip soruyorum yardımcı oluyolar sağolsunlar.bitmedi bu arada bagajımın menteşesinin bi parçasıda düşmüştü.ustam onuda yaptı
vallahi bugün üzerimde bir uğursuzluk vardı.bence kesin
hanedan12 nin nazarı değdi
aslında nazar boncuğuda var ama.sınavdanda geçersem günü düzeltmiş olucam.inşallah geçeriz.
saygılar......
41,5 kere maşallah tü tü tü :D
Özrace benim nazarım değmez de ... O müşir sorunu benim makine de de oldu ...
Arka fren müşiri aynen eriyip yapıştı ben kendim sökmüştüm tamamını ama parça olmadığında alamamıştım ...İlk bakımda servise halletmişlerdi. ...
-
12 Temmuz 2007, 13:39
SLM ARKADAŞLAR BEN KONYA DAN MUSTAFA .2 AY ÖNCE BENDE STORM CULAR AİLESİNE GİRDİM.ARTIK BENİ DE ARANIZA ALIRSINIZ UMARIM.SİYAH YAKIŞIKLI Bİ MOTORUM OLDU.
-
12 Temmuz 2007, 14:13
Storm umla gecirdiğim 2 ayı özetlersek
2700 km yaptım
Bu süre çercevesinde
Her bakımda ön çatal sıkıldı, buna rağmen ses kesilmedi.
Ön fren musuru bozuldu.
Artık kontağıda bozuk.
Sabahları ilk çalıştırdıgımda kalkarken acayip titreşim yapiyor.
2700 lira para verdim motora
satsam acaba 1600 liraya musteri cikar mı diyorum.
Keske almasaydım diyorum suan..
-
12 Temmuz 2007, 15:28
ARCEV)A adlı üyeden alıntı
SLM ARKADAŞLAR BEN KONYA DAN MUSTAFA .2 AY ÖNCE BENDE STORM CULAR AİLESİNE GİRDİM.ARTIK BENİ DE ARANIZA ALIRSINIZ UMARIM.SİYAH YAKIŞIKLI Bİ MOTORUM OLDU.
Her zaman aramızdasın arkadaşım ..
Bir firsatta fotoğraflarınıda görürüz inşallah .
death adlı üyeden alıntı
2700 km yaptım
Bu süre çercevesinde
Ön fren musuru bozuldu.
Artık kontağıda bozuk.
Death Kıymetli hemşerim ..
Aynı sorunları bizde yaşamaktayız ... :( Her serviste ön gidon sıkılmakta .. önden ses gelmekte...
Kontak anaftarı garantiden değişmesi gerekir.Kanaatimce.
Titreşim tüm çinlilerde mevcut :(
Satmak için almadım en azından benim için geçerli ...
Fiyat konusu ancak sezon başında yüksek olur diğer zamanlarda
çok düşer malesef :(
-
13 Temmuz 2007, 15:03
Arkadaşim Yazdiklarin Benim Bilgisayar Da Net Okunmuyor.ama Anlaşilan Motorun Dan Pek Memnun Degilsin.bence Ufak Tefek şeyleri Sorun Ediyorsun.sabahlari Titreme Bende De Oluyor, Ama Ben Motordan Fazla Anlamam .co Kard Arabalarinin Bakimiyla Ugraşiyorum .motor Daki Titremede Bence Sabah Motor Soguk Oldugu Için Normal. Sadece Benim Motorun Bi Sorunu Va. Oda Kolduk Tam Kapanmiyor, Arka Tutacaklara Degiyor,sürtüyor .yakinda Aşinacak.serviste Yapamadi.acaba Bu Sorun Diger Arkadaşlar Dada Varmi ?
Konya Da Storm Bi Tek Bende Var .ve Fikir Alacagim Bi Arkadaşim Da Yok.bi De Nasil Açmam Gerek Hiç Bi Bilgim Yok .şu Anda 110 üstü Gitmiyor.
-
14 Temmuz 2007, 16:49
500 km ye kadar 50km/hz geçmemeni şiddetle tavsiye ederim...
2500-3000 e kadar da fazla kasma motoru... ;)
Rolantideki motorda titreme normal her motorda olur. yanılmıyorsam.
Koltuk konusuna gelince . arkaya sürtüyormu bilmem ancak ,
sele altı bagajı çıkarıp bakmakta fayda var belkide kloltuk 1-2 cm öne doğru çekiledebilir .
Vidaların yerlerine bakmak lazım ...
-
14 Temmuz 2007, 17:12
Arkadaşim Yazdiklarin Benim Bilgisayar Da Net Okunmuyor.ama Anlaşilan Motorun Dan Pek Memnun Degilsin.bence Ufak Tefek şeyleri Sorun Ediyorsun.sabahlari Titreme Bende De Oluyor, Ama Ben Motordan Fazla Anlamam .co Kard Arabalarinin Bakimiyla Ugraşiyorum .motor Daki Titremede Bence Sabah Motor Soguk Oldugu Için Normal. Sadece Benim Motorun Bi Sorunu Va. Oda Kolduk Tam Kapanmiyor, Arka Tutacaklara Degiyor,sürtüyor .yakinda Aşinacak.serviste Yapamadi.acaba Bu Sorun Diger Arkadaşlar Dada Varmi ?
Konya Da Storm Bi Tek Bende Var .ve Fikir Alacagim Bi Arkadaşim Da Yok.bi De Nasil Açmam Gerek Hiç Bi Bilgim Yok .şu Anda 110 üstü Gitmiyor.
Dostum 110 km/h diyosun,üzeri gitmiyo diyosun! 150cc 8.49hp'lik motordan beklentin fazla değilmi?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
14 Temmuz 2007, 18:04
motoru açmak için basmak gerekmiyor.. bi kere rodajdaki bi motor o kadar zorlanmaz.. motorunu açmak istersn ilk önce rodajını sakin bi şekilde bitirmelisin..sonra bu motorlarda max. hız zaten 120
death adlı üyeden alıntı
2700 km yaptım
Bu süre çercevesinde
Ön fren musuru bozuldu.
Artık kontağıda bozuk.
kalkarken titreme yapması, kavramada bi sorunu var demektir..bunu srvisin yapması lazım.. valyatör,silindir,silindir seti,kayış,debriyaj balantası.. bunların her hangi biri sorunluysa kalkarken titreme yapabilir..aynı sorun bende dün vardı.. valyatör silinir seti değişti... ön çataldaki sorunu servisin halledemiyorsa, o servsite iş yok demektir.. bence işi ehline göstermelisin.. Yani bi motorcu ustasına.. ben servise gitmiyorum...
hanedan12 adlı üyeden alıntı
Buluşma olaylarına gelince Ahmet kardeşimin organizasyonunda pazara bir şeyler yapılabilir diye düşünüyorum ...
Yakın olanlar ve istediği yerden gelmek isteyenlere ...
Yapalım bir şeyler yahu . :D
Yapalım abiyalnız önümüzdeki iki pazar yaş..
-
18 Temmuz 2007, 15:34
-
18 Temmuz 2007, 15:43
Selenin arka demire deyme problemi bende de var.
Hatta koltugun derisi yırtıldı bu sebepten
garantiden değişcek..
heralde arka demirin traşlanması lazım biraz.
-
19 Temmuz 2007, 18:34
ben servise gösterdim kardeş , daha da kötü oldu.servis hiç bi şehirde ilgilenmiyor bu bi gerçek.başka motorcuya gitsekte garantiden çıkıyor.mecbur gülü seven dikenine katlanacak.Bi de Death arkadaşım daha önce motorda titreme var demiştin bazı şeyler yazmışsın , motorun 2700 km olmuş.2 ayda baya gezmişin . Benimki de o civarlar da.Sana bi tavsiye bi kaç gün motora binme sonra onu özlüyor ve aynı sevgin devam ediyor.Ve motorunun ne kadar sessiz oldugunu farkediyorsun.ben sıkılınca bi kaçgün uzak duruyorum.
-
19 Temmuz 2007, 18:53
Haklısın ARCEV)A
Bakalım erken satabilirsem motorumu
Sezonu cbf 150 ile kapatmayı dusunuyorum
-
19 Temmuz 2007, 19:01
benim motorun valyatörünü değiştim demiştim geçende.. bu serferde silindir çok sıkı olmuş.. kavramada sorun yaşıyordum.. yani motor yüksek vitese zor çıkıyordu.. çıktığı zamanda inmiyordu.. kalkış yaparken sanki yüksek vitesteymiş gibi kalkıyordu.. tekrar gittim..bi temizlediler ufaktan zımparaladılar hafifde yağladılar... şimdi kaymak gibi oldu maşallah...
bu arada servis mantığı genelde aynı oluyor para tuzağıı.....
bazı servsiler hariç tabi mesela bizim bi arkadaş çok memnun servisinden.. ama
ben 3000 km den sonra artık servise gitmiyorum..şuan 6000 yaklaştı.motor servise gidince sorunları dahada artıyor...
-
23 Temmuz 2007, 00:37
-
23 Temmuz 2007, 11:58
death adlı üyeden alıntı
Bugun motorumla amasra ya doğru uzadım
Çok yoruyor bu beni.. popom, ellerim uyustu
ve bir resim
Shot with
W810i at 2007-07-22
Hayırlı gezmeler death ..
Oralara gelebilmeyi çok arzu ederdim inan ....
-
25 Temmuz 2007, 20:45
death adlı üyeden alıntı
2700 km yaptım
Bu süre çercevesinde
Ön fren musuru bozuldu.
Artık kontağıda bozuk.
bu kadar kötümser olma bence herşeyin en iyisine deneme yanılma yöntemiyle ulaşırsın dostum
sen böyle 110 km görmeye devam edersen 1000 km ye gelmeden motoru göremiyeceksin.rodajı doğru yapmanı tavsiye ederim
[QUOTE=hanedan12;736270]500 km ye kadar 50km/hz geçmemeni şiddetle tavsiye ederim...
2500-3000 e kadar da fazla kasma motoru... ;)
sana katılıyorum hanedan12 .ARCEV)A duydun dimi???
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
25 Temmuz 2007, 23:59
Benim anlamadıgım bir mevzu var.
Motorumda 90 km hızı geçtikden sonra gerek titreşim gerekse yolda verdiği güvensizlikten dolayı korkuyorum ve 90 ı geçmemeye özen gösteriyorum.
110 un üstüne çıkıp ne yapcaksın?
Azrail in çay ısmarlayacağını mı sanıyorsun?
-
27 Temmuz 2007, 10:37
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler