Fıyatı tanesı 15 ytl kdv dahıl 2 sı 30 ytl arkadasım haberın olsun fazla verme sakın.
Yan cantalrı derken martıan 150 nın mı dıyorsun emın ol ıgrenc duruyo BIZIM motorda ama martıanda fena durmuyo
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
teşekürler nitrious yardımların için.yan çantalarda evet martian ın güzel görünüyordü.şimdi ben iki kişi olduğum için çok bagaj lazım o bakımdan
servisindenmi aldın sen parçaları?ben bugün bayiisine sordum servise git dedi
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Paran kadar saçmalamışsın arkadaşım cevap bile verilmez aslında sana hadi yoluna
Janjanlı olabilir diye düşündüm ama haklısın ...
Death
Bende zonguldağa gelmeyi düşünüyorum istanbuldan
Devrekliyim aslen
Bence de ayaklıklar ve o grei parça çok hoş duruyor ayrı bir hava veriyor motora ...nitrious81;696428[IMG adlı üyeden alıntı
Hayırdır Huuhuuuu kimse yok mu sızın baslık gıtmıs taaa 3. sayflara zor buldum gezıyorsunuz galıba
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
vay stormculara çoğalmaya başladı heaa bu ara toplanma olayına stormcu arkaaşlarımıza katılabilir..hakkatten sizin sayfayı 3 veya 4. sayfalarda buluyoruz hep..
KIRMIZI BOĞA..
Gezi olayını elbette destekliyoruz hemde sonuna kadar ama ehliyetlere az kaldı da alamadık bir türlü sertifikayı bile alamadım daha ..
Gri Ejder de çok güzel duruyor hayorlı olsun en kalitelisinden..
evet arada 3-4. sayfalara düşüyoruz ama olsun zıplıyoruz arada ..
ozrace motorun güzel duruyo güle güle kullan..
KIRMIZI BOĞA..
arkadaşlar 19a ve storm gezisine katılmak isteyenler
http://www.motosiklet.net/forum/moto...0t-19a-66.html
takip edebilirler..
KIRMIZI BOĞA..
Ahmedim Ehliye_t i daha alamadım uzak diyarlara gitmek zor ...
diğer ileti panosundan da takip etmekteyim yoğunum zati şu aralar ..bir atlatayım şu günleri bakarız hal çaresine ama 24 haziran değilde bir sonraki pazar olsa daha rahat olurdum inan... :S
sayım ozrace sele altı gümüş renklerimi çelik motrdan aldın
abal merhaba ozrace'ye nasıl ulaşırım acaba
BAYPEKER
öncelikle o sele altı gümüş renkli parçaları çelik motordan temin edildi.. bu arda nitrious arkadaşımızın o motor..alıntı yaptığı için karıştırdın heralde..ozrance ye ancak formdan ulaşabilirsin... yada özel mesaj atarsın...
bu arada buluşma için 1 temmuz büyük ihtimal... 19a toipiğindende takip edebilirsiniz..
KIRMIZI BOĞA..
Bugun Zonguldak dan ereğli - akçakoca ya doğru uçuşa geçiyorum.
Henüz 1,5 ay olmasına rağmen km 1950 oldu
Herşey çok güzelde 1000 km de bir yağ değiştirmek kötü oluyor
Mobil 4t - 10/40 motosiklet yağı kullanıyorum
14 ytl satış fiyatı :o
--------------------------------------------------------------------
Nerdesiniz alog dümbelekler
Suan Akcakoca' da denizin sahilin bikinili kızların sefasını cekiyorum.
Yolda pide yemişim birde sormayın.
Epeydir servise gitmiyordum kesin bişi cıkıcak dedim
Park ettiğim bir yerde egzoz kelepcesinin koptugunu gördüm
Sağlam kalsa şaşardım..
Ayrıca yolda trafik cevirdi.. Sadece motorları ceviriyorlarmıs.
Polislerin cevirme yaptıgı yerden bir önceki virajda kask ımı cıkarmıstım.
Dedim yedik cezayı..
Benle birlikte çevirdikleri 3 motorcuda ne yanlarında kask nede ehliyet bulamayınca herkese beni örnek gösterdiler
ehehhe ::
Kaskınız kafanızda, yolunuz açık olsun.
Öptm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)