Bugün motorumu rutin bakıma soktum. Hava filtresi değiştirilecekti. Ve saçma sapan bir fiyatla karşılaştım. 21 TL servise gelişi. İnternetten de baktık öyleydi gerçekten. Usta kendine gelişine bana verdi filtreyi. Biraz koydu açıkcası. 11000 km'deyim. İlk defa kanuniden bu kadar sağlam kazık yedim. daha önce de hava filtresi değiştirmiştim bu kadar pahalı değildi.
Havafiltresi + Yağ + buji 44 TL tuttu.
Eğer japon bir motorum olsaydı tüm bunlara ne kadar para verecektim merak ediyorum. bilenler varsa yazarsa sevinirim. Yedek parçamız ucuz diye teselli ediyorduk kendimizi bu son olay canımı sıktı.
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
hanedan abi, sizin motorların hava filtresi arkada, bizimkiler ortada, yağmurda su doluyor içine...sizin motorların hava filtresi komple takım alsak bizim motora uygulanırmı..komple filtre fiyatı nedir??
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
Arkadaslar S.a. Ben Buraya Yeni Kayıt Oldum Ama Yılbaşından Sonraki Cumartesi Günü Aldım Motorumu. Ve bu konuda yazılanları okuyarak aldım. herkeze teşekkür ederim.
Kanuni STORM 150 den Gayet memnunum şuan 1700 küsür km de bana sadece arka ve ön müşir lerden sorun çıktı onların yerine direkt bağlı bir kablo taktık ve hiç bir sorun yok sadece direksiyon klidini taktıktan sonra ara sıra çok sola bastırdıgım zaman dıreksiyonu arka fren acık kalıyo. birde sgortasında sorun çıktı o kadar.
motor suan max. 80km ile gidiyo acaba bu hız daha artarmı arkadaslar bılgısı olan lütfen yanıtlayabılırmı ?
100 lira civarında idi yanılmıyorsam...
uygulanabilir elbette ...
Unutulmaz dostlarım saygılar....
tam 30,000 km olunca ayrıldı yollarımız kırmızımla....
yolun açık olsun kırmızı ...
Boş ol , Boş ol , Boş ol ,
Cbf 150 ile devam karakız la
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:36 ----------
ben dışarıda yaptırıyordum ...
15 lira hava filtresi ,Buji yi kendim veriyordum 4 lira (yağ da kendimden )yağ 20 lira
toplam maliyetim 15+4+20= 40 lira idi. normal gibin yani.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:39 ----------
Acizhane tavsiyem fazla kasma motoru derim ... yoksa çok üzer seni...
ama emsalleri içinde en sağlamlarından unutma nede olsa türk kılıklı çinli...
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
arkadaşlar benim storm çok fazla benzin yakmaya basladı km 5800 lerde servise gittim karbüratör değişecek dedi 70 tl fiyat söyledi normal mi sizce fiyat ve fazla yakması karbüratörden dolayı mı ??
şimdi bende bu motordan alcamda uzun yol deneyimi olan arkadaşlar warmı bu motorla nasıl oluyo uzun yolda.bi yorumlarını almak isterim!
kaya.cihan@yunuspolis.com[B][I][U][COLOR="Black"]::coool:::cat:[/COLOR][/U][/I][/B]
istanbul'da olup satmayı düşünen var mı acaba?
bu cihazı almayı düşündüğümden beri bu foruma bakıyorum ama hiç hareket yok 2 haftadır =)
arkadaşlar storm da göstergedeki saat'i ayarlayamıorum bilen varsa yardımcı olabilirmi
slm arkadaşlar ben motor alcam sizce kanuni storm mu yoksa AS 150T 19A daha iyi ikiside birbirine benziyo hangisi iyiyse ondan alcam
Herkese selamlar
2. el temiz storm buldum anlaştık ve pazartesi alım-satım işlemini gerçekleştirip alıcam motoru.
gri renk 2008 model 1800 km.de
İstanbul-Gaziosmanpaşa'dayım
Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz servisler varmıdır?
merhabalar arkadaşlar stormcular olarak aranıza katılıyorum Cuma günü motoru teslim alıyorum. Motor gri 22.000 de fakat motor aksamı komple sıfırlanmış . 900 liraya anlaştık. Cuma günü motorun ilk resimlerini paylaşırım forumu baştan sona okudum nerdeyse. Umarım beni memnun bırakır ben ona gözüm gibi bakarım çünkü. Tek eksiği varmış şuan marş kavraması kaçırıyormuş 60 liraya yağını ve marş kavramasını değiştiririm dedi. Tamam dedim. Onuda hallettik. İnşAllah başka bir problem ile karşılaşmam ilk motorum olacak inşAllah beni illallah ettirmez
arkdaşalr motor güzel asya 150t 19 a aldığım gün çok kızdırdı beni çünkü ben masrafsız motora biniyordum az yakıyordu bunu alınca biraz girdi bana :D aynen depo göstergesi çalışmıyor 2 kere yaptırdım gene aynıydı yağ akıtmaya başladı yaptırdım gene akıyordu kızdım aldığım fiyata sattım 180 kuurş yakıyor km de bitene kadar 10 tl e 55 km giddi arkdaşlar siteye resim nası aatıyoruz
Motorumu satıyorum arkadaşlar. İlgilenenler için
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1020418/detay/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)