13 yıldır motosiklet dünyasını ve gelişmelerini izleyen, 23 yaşında yeni mezun bir ingilizce öğretmeni olarak büyük hayalimi sonunda gerçekleştirmeye karar verdim. Aslında yüksek bütçeli bir Kymco istiyordum ancak aile baskısı yüzünden sadece yazları kullanacağım için Grand dink 250 ya da Xcting 250 alıp garaja atmak yerine göze daha hoş gelen ve kişiselleştirmeye çok yatkın olan Storm 150'yi seçtim. Seçimimde bu başlıktaki yorumlar büyük rol oynadı. Motoru önümüzdeki hafta alıyorum. Size hem motor hem ekipman konusunda bir kaç sorum olacak.
- Storm 150 'nin standart olarak çıkan hataları neler? Benim bu başlıkta tek yakaladığım gidonun boşluk yapması ve sürekli sıkılması gerektiği. Karburatör ayarının bozuk olması standart bir hata mı? Alır almaz servise söylemek gerekir mi?
- Kask olarak Cox Trip çene açılır güneş gözlüklü gri kask ve eldiven olarak (elim çok terleme yaptığı için gerek duyuyorum, önceki motorumda gaz kolu kayıyordu) Revit torx kırmızı siyah yazlık eldiven almayı düşünüyorum. Sizce yaz kullanımı için başka ekipman gerekir mi?
- 40lt'lik bir arka kutu almak istiyorum, marka-model ve fiyat konusunda kullanan arkadaşların önerileri ne olur? En sağlam olan, problem çıkarmayan model nedir, nekadardır?
Bu kadar sanmayın, motoru alınca sorularum devam edecek :D
Arabasız, kazasız ve motorlu günler