Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
14. sayfa BirinciBirinci ... 41213141516 ... SonuncuSonuncu

Kanuni Storm 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    hanedan12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayorlı olsun XENONların arkadaşım ....
    İnşallah sıkıntı yaratmaz....
    Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
    Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kanuni Strom 150

Veni Vidi Vici

Yakışır nitrojen arkadaşım
    Xenonlar güzel durmuş...

Bende bir iki bakım yapayım dedim ....

Egzoz borusunu söktüm ve ısıya dayanıklı bir boya ile boyadım ....
    Boya almışken birde anti pas alayım dedim ...
    İşe egzoz borusunun pasını tel fırça ile fırçalayarak başladım..."Not ->egzoz borusunu öncelikle sökmelisiniz." (matkap ucuna takılan tel fırça daha makbul olurdu ama elle o kadar)

Fırçalama bitince depodan bir miktar benzin çekerek bir bezi benzinledim ve fırçalanmış olan
    egzoz borusunu güzelce sildim ...

uygun bşr yere asarak yada gazete parçasının üzerine koyarak boyayı püskürtebilirsiniz. Gayet kolay oluyor.

Gece gece fotoğraflarda biraz bulanıklık olmuş...
    Bir kaç foto daha gelecek bitmiş haliyle ....

Sıradan çalışmanın sonucu ... eh işte...

Fotolar fazlamı oldu ne ... gelecek tadilatlarda buluşmak üzere

13/04/2008

6888 km-7037 km 149 km yapmış alınan benzin 13,00 ytl 13,00/149=0,0872 ytl km başına

7037 km-7172 km 135 km yapmış alınan benzin 14,00 ytl 14,00/135=0,1037 ytl km başına

7171 km-7340 km 173 km yapmış alınan benzin 17,50 ytl 17,50/173=0,1011 ytl14/04/2008

7340 km-7488 km 148 km yapmış alınan benzin 16,50 ytl 16,50/148=0,1114 ytl km 19/04/2008

7488 km-7647 km 259 km yapmış alınan benzin 31,00 ytl 31,00/259=0,1196 ytl km -01/05/2008 BP litre fiyatı 3,33 ytl

Motosikleti
    ASYA 19 A
    bahaustakı 800 c derecelık boyayı tavsiye ederım cok ii epey gıdıyor.600 c fazla uzun omurlu olmuyor.

Motosikleti
    Kanuni Strom 150

birde gece resmi
    Veni Vidi Vici

Alıntı motorzede adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bahaustakı 800 c derecelık boyayı tavsiye ederım cok ii epey gıdıyor.600 c fazla uzun omurlu olmuyor.
    Bende zaten soba boyası kullandım... ;)

Alıntı NitRoJen adlı üyeden alıntı Mesajı göster

birde gece resmi
    Göz kamaştırıcı .... sanırım bende taktırırım yakında...geceleri biraz kör kalıyor orjinal ampüller ...
    ancak bu haliyle bile akü zor yetişiyor.Bazı zamanlarda Gündüzleri de farım açık ....

Motosikleti
    Kanuni Strom 150
    Inan bende gece gunduz far acık geziyorum..
    tek özen gosterdigim, uzun sureli park yapacagım zaman
    farları kapatıp 1 dakka felan calışır durumda bırakıyorum motoru

ve bi sıkıntı yok aküden yana
    Veni Vidi Vici

Motosikleti
    storm
    arkadaşlar ya bu motorların hepsinin direksıyonunda boşluk varmı yoksa banamı rast geldı acaba
    bıde arada bi çalışmamazlık yapıyo ndn acaba ?

koray arkadaşım ...
    gevşedikçe servisine sıktıracaksın biraz biraz oturuyor sonradan yerine iyice ....

alkadras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Merhaba Arkadaşlar
    Motor sitelerinde, servislerde, bayilerde geçen ve oldukça uzun süren araştırma ve para biriktirme devresinin ardından nihayet motorumu aldım. yarın montajı yapılacak ve servisten acalağım.
    Şimdilik benim için en uygun motorun Storm 150 olduğunu düşündüm. Scooter sınıfının bütçesi bizimkisi gibi olanlar için bence en şık motoru.
    heyecan mutluluk hatta belki biraz tedirginlik gibi karmakarışık duygular içindeyim : ))) motor dünyasına giriyor olmak çok keyifli : ))
    Şimdi geriye eksikleri tamamlamak kaldı. hiç durmadan onlar için de çalışmaya başlıyorum..

Kullanma sürecinde başıma gelen olaylar ve tecrübeleri yine burada paylaşıp, sizden yardım isteyip başınızı ağırtacağım.

umarım hayırlısı ve en güzeli olur..,

hayırlı olsun arkadaşım
    +25 karakter

abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    Alıntı alkadras adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar
    Motor sitelerinde, servislerde, bayilerde geçen ve oldukça uzun süren araştırma ve para biriktirme devresinin ardından nihayet motorumu aldım. yarın montajı yapılacak ve servisten acalağım.
    Şimdilik benim için en uygun motorun Storm 150 olduğunu düşündüm. Scooter sınıfının bütçesi bizimkisi gibi olanlar için bence en şık motoru.
    heyecan mutluluk hatta belki biraz tedirginlik gibi karmakarışık duygular içindeyim : ))) motor dünyasına giriyor olmak çok keyifli : ))
    Şimdi geriye eksikleri tamamlamak kaldı. hiç durmadan onlar için de çalışmaya başlıyorum..

Kullanma sürecinde başıma gelen olaylar ve tecrübeleri yine burada paylaşıp, sizden yardım isteyip başınızı ağırtacağım.

öncelikle aramıza hoşgeldin. motorunda hayırlı olsun. güle güle kullan. iyi bi tercih yapmışsın her ne kadar bazıları senin kafanı çinmalı olayıyla karıştırmaya çalışıcak olsalarda. bu bütçeye göre gayet uygun bi motor aldın. inşallah hayırlı günlerde kullanırsın. tavsiyemde güvenlik ekipmanlarınında olmasıdır. en azından sağlam bi kask, dizlik, bide korumalı mont.

bu arada motorumun resmini böyle kaliteli bi makineden çekmemiştim hiç bi bakim nası görünüyor görüşmeyeli uzu zaman oluyor tekrardan buralardayım inşallah.

buarada ismail abi bu yakıtları ortalama kaç km hızda yaptın. ve trafik varmı bunun içinbde yoksa hepsi uzun yolmu. bizde motoru değiştik komple. şuan canavar gibi maşallahı var. bi kaç ay forma giremedim.. nazar değmesin diye geçen maltepeye gittim geldim. abimle gelirken iki kişi 125 gördük hayretler içinde bıraktı bizi halen maşallah diyorum başka bişey demiyorum.
    KIRMIZI BOĞA..

Merhaba Arkadaşlar

Hayırlı uğurlu olsun ....
    Güle güle kullan inşallah.

Alıntı abal adlı üyeden alıntı Mesajı göster

buarada ismail abi bu yakıtları ortalama kaç km hızda yaptın. ve trafik varmı bunun içinbde yoksa hepsi uzun yolmu. bizde motoru değiştik komple. şuan canavar gibi maşallahı var. bi kaç ay forma giremedim.. nazar değmesin diye geçen maltepeye gittim geldim. abimle gelirken iki kişi 125 gördük hayretler içinde bıraktı bizi halen maşallah diyorum başka bişey demiyorum.

Değişik kilometreler de ve değişik yerlerde yapıldı içine şehir içi ve dışı da dahil ....
    3 haftadır motur yok ... o yüzden son yuvacık gezisini hala yazamadım
    ne kadar yaktığımı.... :S

öN CAMI deqiştirme şansımız varmı acaba ses yapmaya başladı

Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Motorum yeni arkadaşlar..
    depoyu tam doldurduktan sonra 100- 110 km civarı bir yol gittim ve benzin bitmek üzere.. Bu Rodaj süresinde mi böyle yoksa bu motorun yakıt tüketimi bu mudur?
    Ayrıca bu rodaj denilen sürede motora yüklenmemek lazım diyorsunuz ya. yüklenmekten kasıt nedir. yani saatte 80 km'yi geçmedim. 2 kişiyle yokuşlardan çıktığımızda oluyor. bunları yapmamalı mıyız ?

iyi sürüşler herkese

Alıntı bursali17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öN CAMI deqiştirme şansımız varmı acaba ses yapmaya başladı
    Öncam kolay kolay ses yapacak cinsten değildir ... Vidalarını bir kontrol et....
    Değiştirme şansımız zor denecek kadar az...

Motorum yeni arkadaşlar..
    depoyu tam doldurduktan sonra 100- 110 km civarı bir yol gittim ve benzin bitmek üzere.. Bu Rodaj süresinde mi böyle yoksa bu motorun yakıt tüketimi bu mudur?
    Ayrıca bu rodaj denilen sürede motora yüklenmemek lazım diyorsunuz ya. yüklenmekten kasıt nedir. yani saatte 80 km'yi geçmedim. 2 kişiyle yokuşlardan çıktığımızda oluyor. bunları yapmamalı mıyız ?

iyi sürüşler herkese
    Sanırım evet rodajdaki motosikletler biraz fazla yakıyor....

Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    [QUOTE=Sanırım evet rodajdaki motosikletler biraz fazla yakıyor....[/QUOTE]

teşekkürler usta..

benzin koymaya gittiğimde depo göstergede boş gözükürken 13 ytl lil benzini ancak aldı. sadece 7 ytl lik yakmışım 110 kmde.. rodaj için fena da değil galiba
    demekki göstergeye ilk serviste bir ayar çekilmesi lazım.

soru ????????
    motor henüz 250 km de.. rize/güneysu merkezden 20 km yukarda bir yaylaya (Handüzü) çıkacağız 2 motor ve motorlarda 2 kişi.. Acaba benim motorun yeni olduğunu düşünürsek ve arkamda da artçı olacağını hesaba katarsak acaba bu motora yüklenmek mi olur?
    çok soru soruyorum kusura bakmayın ama zarar vermek istemiyorum alete ...

Motosikleti
    asya 150t1
    teşekkürler usta..

benzin koymaya gittiğimde depo göstergede boş gözükürken 13 ytl lil benzini ancak aldı. sadece 7 ytl lik yakmışım 110 kmde.. rodaj için fena da değil galiba
    demekki göstergeye ilk serviste bir ayar çekilmesi lazım.

soru ????????
    motor henüz 250 km de.. rize/güneysu merkezden 20 km yukarda bir yaylaya (Handüzü) çıkacağız 2 motor ve motorlarda 2 kişi.. Acaba benim motorun yeni olduğunu düşünürsek ve arkamda da artçı olacağını hesaba katarsak acaba bu motora yüklenmek mi olur?
    çok soru soruyorum kusura bakmayın ama zarar vermek istemiyorum alete ...
    arkadaşım motosıkletın henuz rodaj suresının içinde 20 km de az bi kmetrede degıl yaylalarda dık ve engebelı motorunun krank ve pstonun zorlarsın sakıncalı bı durum..

slm ben soner kanuni storm 150 almak istiyorum motorunuzdan memnunmusunuz bu motoru önerirmisiniz ?ben 17 yaşındayım a2 ehliyet alıcam ağustosda sınavda kaç soru olucak nası sorularla karşılaşıcam???

ben soner scooterleri bayabi inceledim ama storm başka bi güzel çok erkekduruyo ama hiç kullanmadım tavsiye edermisiniz ? 100 km de kaç lira yakıyo?cevaplar için şimdiden tş..

14. sayfa BirinciBirinci ... 41213141516 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler