daha herhangi bir problem çıkacak kadar kullanmadım arkadaşım soal :)
ama ilkkez motor sahibi oluyorum nelere dikkat emeliyim acaba
bide farları angel xenon yapmak istiyorum nasıl yapabılırım
daha herhangi bir problem çıkacak kadar kullanmadım arkadaşım soal :)
ama ilkkez motor sahibi oluyorum nelere dikkat emeliyim acaba
bide farları angel xenon yapmak istiyorum nasıl yapabılırım
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
ilk bakımın 500 km de,ondan sonra her 1250 km de bir yağını değiştir.ince yağ kullan 10-40 15-40 15-50 gibi,bakımlarını mutlaka zamanında yaptır. far olayınıda elektrikçiye yaptır..bide kimseye emanet motor verme...hayırlı uğurlu olsun Allah kaza vermesin
1-iki kişi binme ilk 500 km
2-fazla zorlama ortalama 50-60 km hızlarda kullan.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
500 den sonra korkma istediğin şekilde bin
Genelde göbek bilyası dağıtma yanlısıdır motorlarımız.Benim tahminim o yönde.Fakat daha kaliteli rulman takarsan garanti dışı bırakıyorlarmış motoru.
93km/h bence normal,8.45 hp'lik motordan daha fazlasını beklemek yada yapmak biraz tehlikeli olur.Km sayacımı diğer kaliteli motorlarla karşılaştırdığımda birebir çıktı ve son 105km/h'ı gördüm ama kesinlikle 1-2 dk'nın üzerinde aynı süratle devam etmiyor.Ve de kesinlikle havanın serin hatta soğuk olması gerekiyorki ısınıp şişmesin.Benim tavsiyem motoru fazla zorlamaman.Bende geziler sırasında tempoya uyabilmek için o kadar basıyorum.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
peki normalde bu tek silindir 4 zamanlı motor uzun yol çekermi acaba toplanıp geziye gidildiğinde motor yetiyomu?
Kimileri diyoki uzun yol yapamassın motor şişer vs...
her kafan ses çıkıyor şaşırıyor insan bunu aslı nedir acaba?
motora yavaş yavaş alışırsınız telaş etmeyin ufak aksilikler her zaman olur hele sıfır motorda daha sık görülür telaşa gerek yok size bi şey söyliyimmi? servise giderseniz gözünüz hep ustada olsun göz ucuyla bi bakın ne yapıyor nerelere göz atıyor sizde ufaktan öğrenmeye çalışın ufak tefek işlerden anlayın biraz
Yakışıklı Durmuş ...Güzel ve Güle güle kullan...
Akü olayını akşam açarım biraz ucundan değineyim ...
Motorun ürettiinden fazla elektirik enerjisi tüketirsen
2 değil 4 akü de taksan durum değişmez.
eeeee peki gerçekten xenon farlar öle bır durum yaratıyormu
ürettiğinden fazla enerjı tüketmek gibi
taktırmak ıstyorum ama bir sakıncası olur mu acaba ?
hanedan kardeşim, xenon cok enerji tüketmez biliyorum ben
adı üstünde KIT, icinde sadece ampul olsa dedigin dogru
olmazsa 2.aku
ama servis sorunu cozeceklerini soylediler, aksam üstü gelir motorum
hem foto hem test ederim.. büyük ihtimalle motor yeni oldugu icin ben sorun yaşadım.
Veni Vidi Vici
peki bizim motorlara normal xenon kiti oluyormu?
Selam arkadaşlar bende yeni kanuni rokko aldım motorun eksi ve artı yanlarını yazarmısınız. İçimizde kullananlar vardır mutlaka...
kardeşşşşş 10 numara olmuşşşş ellerine sağlık:P
eywallah kardeşim sagolasın
motoru cok abartı olmıyacak şekilde, modlayacam zaman icinde..
keşke tdi olsaydı
chip chüp derken motoru hayabusa gibi yapardık
Veni Vidi Vici
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)