Way be ne motormuş alanlar ep geziyo
Way be ne motormuş alanlar ep geziyo
Genelde insanlar bir yere giderken araç kullanır.. Biz ise "Motor Kullanmak" için bir yerlere gideriz..
maalesef bu sitede fazla aktif değil cbf 600 kullanıcıları. bende aynı dertten muzdaribim
hadi bismillah o zaman
motor 2007 model, 34.000'de. çok şükür memnunum. 2 hafta evvel arka balatayı değiştirdim. EBC marka taktım. ağustos başı gibi de lastikleri yenileyeceğim. 3 eylül'de de marşa basıp doğu karadeniz turuna çıkacağız kısmetse
sizde durumlar nasıl?
benimkide 2007 12binde :D benden önceki sahibi hiç kullanmamıştı motoru oyüzden km çok az ben aldım biraz yaptım ama uzun bir gezi yapacağım ege akdeniz olarak düşünüyorum eylül ekim gibi çünkü çok sıcak oluyor o taraf yazın ve bizim motorlarda şehir içi bayaa bi hareret yaptığı için hiç motoru yıpratmak istemiyorum eylül ekim gibi tam ideal diye düşünüyorum. haftaya 12bin bakımına gideceğim anes motora gitmeyi düşünüyorum 120 lira işçilik alınıyormuş sordum birde değişecek olan ne varsa onların ücretleri. tam ne değişiyor bilgin varmı
Mayısta aldım 2007 14000 km de dusuk km diye aldım temiz sadece yağ değişimi yaptım ben memnunum yakıt deneme şansım olmadı ama gazlayınca bir depo 300 km geçiyor çok rahat ee tabi ybr den sonra uçak gibi TEMOD dernekle gezilerde bulunuyorum memnun kaldım sesi de arrow egsoz var çok zorlamadım ama iyi gidiyor
ege-akdeniz yolları güzeldir. bende geçen sene aynı tarihlerde antalya yapmıştım. fotoğrafları şuradan görebilirsin;
https://www.facebook.com/zeki.demirc...2633115&type=3
sana tavsiyem yanına kışlık mont ve eldivenini alman yönünde. özellikle gece sürüş yapacaksan cidden soğuk oluyor. ben afyon-burdur- antalya arası dondum diyebilirim. antalya'ya varınca pişmeye başlıyorsun o ayrı..
bu arada bizim motorlar hararet yapmaz kolay kolay, tabi teknik bir sorun olmadığı müddetçe. evet bol bol fan açar ama fan açması hararet yaptığı anlamına gelmez ve fan açmasının (motor ısısının yükselmesinin) motora bir zararı yok. gönül rahatlığıyla sür gitsin..
12.000 bakımını geçenlerde bir arkadaşım yaptırdı. sabah öğrenip yazarım.
CBF 150-->CBF 250-->CBF 500-->CBF 600-->...?
yakıt konusunda ışık yeni yandığında 250km yapmış oluyorum ama hep ister istemez basıyorum bilmiyorum çokmu azmı. ama yakacaksa bu yaksın değer bence :D benim egzos orjinal sesi yeterli geliyor bazen, ama bazende egzos taksammı diyorum uzun yolda pişman olurmuyum diyorum yani arada :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------
resimlere baktım güzel yerler gezmişsin, plaka dikkatimi çekti neden 59 tekirdağlımısın ve ön camda yükseltme aparatı gördüm faydası oluyormu? bakım olayınıda öğrenip yazarsan sevinirim ;)
Buyruunnn plan
http://www.temod.org/forum/index.php?topic=667.msg4636#new
Genelde insanlar bir yere giderken araç kullanır.. Biz ise "Motor Kullanmak" için bir yerlere gideriz..
selam herkese, bende motorumu alalı 4.5 ay oldu. 2008 model enjeksiyonlu combined absli. aldığımda 8000 km de idi şu an 16500 km'de. aylık 2000 km üzerinde yol yapıyorum. çok memnunum. hiç bir sıkıntda yaşamadım.
yaptığım hesaplarla bir depo ile, şu an için şehir içi 370 km yol gidebildim ( sakin kullanımda). Geçen hafta yaptığım istanbul gezisinde otobanda 250. km'de benzin bitti ve yolda kaldım. neyseki yanımda arkadaş vardı motorla alıp geldi, yoksa kötü olcaktı. Ondan önceki yaptığım ankara, adana, izmir, ankara gezisinde ortalama olarak her 350 km de benzin aldım, ortalama hızım ise 100 ila 130 km arası idi. ama uzun yolda gerçekten çok rahat bir motor.
geçenlerde şöyle bir site ile karşılaştım, insanlar yakıt miktarlarını paylaşıyor, herkes bakabiliyor. gayet açıklayıcı, bende üye olup kendi yakıtlarımı da eklemeye başladım. burda nerdeyse her türlü motosiklet için yakıt miktarını bulabilirsiniz. benim motosiklet için de link şu. ( bu arada benim motorun resmidir o, biraz değiştirdim de
http://www.fuelly.com/driver/pufpuf/cbf600-s
usta sen naptın motora yahu
CBF 150-->CBF 250-->CBF 500-->CBF 600-->...?
habe habe
Selam 2006 model absli cbf 600 buldum ama karbüratör luymus sanirim. Dogrumudur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-kullanilmis-acil-satilik-honda-cbf-600-138078976/detay/
Bahsettiğin ilan buysa kaçırma derim. Temiz motor, arkadaşımın VFR alıyor ondan satılık
arkadaş ben ne soruyorum siz ne söylüyorsunuz ?
evet karbüratörlüdür, 2008 modellerde enjeksiyon başlamıştır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)