http://zsf-motorrad.de/ şu siteye ruhsatta yazan numarayı gir belki faydası olur ben buradan bulmuştum bişiler
http://zsf-motorrad.de/ şu siteye ruhsatta yazan numarayı gir belki faydası olur ben buradan bulmuştum bişiler
Ben de yakınca 2008 model enj.lu siyah cbf600 ile aranızda olacağım arkadaşlar.
Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000
Arkadaşlar bende de 2007 model CBF 600 ABS var. Titreşim problemi yaşıyorum. Özellikle uzun yollardan sonra motordan indiğinde ellerim hala titriyor sanki ve motor çok yoruyor beni. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı acaba aranızda? Yoksa benim motorda mı bir problem var?
Aşka düştüm ben de geldim
uzun yol diyorsun sonuçta yorgunluktan olabilir stresten olabilir ister istemez kasıyorsundur kendini buda gidona fazla sıkı tutunmana yansıyor olabilir
Önceden Hyosung comet kullanıyordum. Onda bu sıkıntı yoktu. Uzun yolla ilgisi yok yani
neskafe de yapar
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
Bende de var. Hepco Becker koruma demiri kullanıyorum. Motor blouna bağlı. senin koruma demirin ne marka?
Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000
Ondan olabilir mi? Bunu düşünmemiştim hiç. Benim demirler kappa marka
hayırlı sabahlar.2007 model 15500 km de honda cbf 600 abs almayı dusunuyorum. 13750 fıyatı sızce makul bır fıyatmı.(2011 model cbf 150 nın ustune 9750tl odeyerek)
6.vites 100-120 km kaç devir bu motorda?
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
selamlar abiler yardımınıza ihtiyacım var!.. ailem allem edip kallem edip 16 yaşından beri motosiklet kullanıcısı olan bana bir araba aldırdılar.. malum trafik stres yaptı bende tekrardan motosiklete dönüş yapmak istiyorum... ancak piyasadan haberdar değilim... öncelikli tercihim cbf600 aslında tek tercihim... piyasası nedir? aranızda satmayı düşünen var mı? nelere dikkat etmeliyim? birde insan oğlu 4 tekerleği neden aynı anda kullanır ki? sığmıyor anasını satayım hiçbir yere
İYİ GELİŞMİŞ REFLEKSLER ŞANSTAN DAHA HIZLIDIR ;)
BUralarda kimse yok galiba. Bende artık bir cbf600 sahibiyim. Yanlız normal cbflere biraz benzemiyecek. Üzerinde çalışmalarım devam etmekte. Bitince burdan görebilirsiniz.
habe habe
EDIT.......
Önce emniyet, sonra hareket...
bu sayfa b,t,k yawwwwwwwwwwwww
Selamlar bende cbf 600 alıyorum 2007 umarım keyifli yollar yaparım
kimseler yok burda bende alalı 1,5 ay oldu nerdeyse ve 1500km yi devirdim aldıktan sonra 2 haftasında hiç binmedim desem yeridir. bu da ortalama günlük 50km yol yapıyorum demek oluyor. ankara içi için bana göre yüksek bir rakam. 2 yıllık motorsuzlugun acısını çıkarıyorum
Bende geçtiğimiz günlerde aldım 17 mayısta 1000 i geçtim izne ayrılmıştım sürekli şehiriçi geziyorum ilk 3 gün eğitime katıldım Namık KUTLU hocamız OMM derneğinden geldiler 8 arkadaş keyifli 3 gün yaşadık iyide yol yaptık belki cbf olanlar yazıları görüp ilgilenirler nede olsa demir atlarımız aynı paylaşımlarımız olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)