Söz vermeyim ancak bu hafta sonu yada önümüzdeki hafta sonu Ulusan'a gitme durumum var. Rahat anlaşılabilmesi için sorarım buraya bir resim vs bırakırsanız. Ancak yalancı çıkmak istemem planımda var ancak iş yeri bu aralar garip ilerliyor.
ilgin için çok teşekkür ederim hocam. Bugün buldum aradığımı soketide buldum kablo diziliminide resmini yüklüyorum forumda illaki arayan olur burda dursun.
SOKETİN VE KABLOLARIN DİZİLİM RENGİ CBF600 2006 KM SAATİ SOKETİ:
[IMG][/IMG]
BUDA CBF600 2006 MODEL KOMPLE ELEKTRİK ŞEMASI
Servis kitapçığı ihtiyacı olan olursa özel mesajla ulaşsın her türlü yardımcı olurum. iyi forumlar saygılar arkadaşlar..
I live my dream life.
grenajları söküp naked a çeviren hatta kuyruğu kesip tek koltuk yapan bir arkadaş gönderdi soketi ustası sağ olsun kabloları sökmeye uğraşmadan kesmiş çok işime yaradı. ön taraf bende dağınık, toplamadan ne öğrenmek istiyorsanız yardımcı olurum kafa grenajıda buldum ancak ufak bir kırığı var eğer başka bulamazsam mecbur onu alacağım. şuan sağ ve sol grenajım eksik bir tek çevrenizde varsa çıkma çok mutlu olurum.
selamlar, CBF600 için ön panel plastiği bulunabilir mi bir yerlerden? benimkinin rengi atmış ve soyulmuş. o kısmı kaplatayım dedim ama tutmaz dediler. cevap alabilirsem ne mutlu
sanki zımparalayıp yeniden boyamak gerekiyor gibi. bunu her hangi bir kaporta boyacı yapar mı?
Plastik boyası var götür boyacıya 50liraya halleder işini en temizinden
Merhabalar, bilen vardır belki... Hız farketmeksizin gazı kapattığımda ön taraftan tıslama gibi bir ses geliyor. Sanki bir şey sürtüyor da ssttt diye bir ses. Ama sadece gazı kapattığımda olduğundan sürekli bir durum değil. Önümüzdeki günlerde periyodik bakıma götüreceğim ama neyle karşılaşırım bilmiyorum. Gidon sallaması da cabası. Bilginiz var mıdır?
buraları hala okuyan vardır belki. cbf in en parlak dönemlerinde bile pek hareketli olmuyordu ama. arkadaşlar kadıköy civarında cbf600 için expertiz yapan firma bilen varmı? yıllar sonra yine cbf aşkım depreşti. diğer motorlara baktım baktım ama cbf gibisi yok benim için. teşekkürler herkese.
Kişiye göre aşkın bana göre mantığın birleştiği yer CBF600.
* 250 cc parasına 600cc
* 4 silindir. motora biniyom dedirtiyor.
* japon
* Parça sıkıntısı yok
* konforlu
* kronik arızası yok
* sağlam mekanik
daha ne olsun
Expertiz için honda servisine gidip baktırın bence 200-300 verin bişiler aklınız kalmasın.
I live my dream life.
honda servisleri araba expertiz servisleri gibi bu hizmeti veriyor mu? araba ekspertiz sektörü son yıllarda gördüğüm kadarı ile baya gelişmiş. ekspertizi yapıp elinize bir rapor veriyorlar. motosiklette en son durum, ustanın şöyle bi bakıp tamam demesinden ibaretti en son.
CBF 600 kullanıcıları fotoğraf atsa biraz da başlık şenlense
becerebilirsem bir video koyayım. 2 aydır ilk kez çalıştırdım motoru.
https://drive.google.com/file/d/1y5B...ew?usp=sharing
maalesef gözükmüyor.
İlk Resimler benden gelsin o zaman.
[QUOTE=okanius;4617488]becerebilirsem bir video koyayım. 2 aydır ilk kez çalıştırdım motoru.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)