Honda CBF 600 ABS Hakkında Herşey
Reklamlar
-
09 Nisan 2016, 23:46
Geçen hafta sonu yaptığımız ankara-kazan-kızılcahaman-yeniçağa-kartalkaya-kıbrısçık-beypazarı-ayaş-ankara toplam 430 km lik geziden, tırmanış videosu.
Reklamlar
-
18 Nisan 2016, 15:20
ABS li oluşu güvenliğini daha da arttırıyor.
-
09 Temmuz 2016, 21:49
Selamin aleykum nc 700 kullabicisiyim motoru satip cbf600 almak istiyorum 14 - 15 bin tl ye alacagim.motor cok sikinti cikarirmi yakit masrafiniz nedir sehir ici disi lt olarak verirseniz sevinirm
-
09 Temmuz 2016, 22:31
antilop_skul adlı üyeden alıntı
Selamin aleykum nc 700 kullabicisiyim motoru satip cbf600 almak istiyorum 14 - 15 bin tl ye alacagim.motor cok sikinti cikarirmi yakit masrafiniz nedir sehir ici disi lt olarak verirseniz sevinirm
Facebook kullaniyorsaniz ordan cbf 600 grubuna dahil olup, sorulariniza cok daha kisa zamanda cevaplar bulabilirsiniz
-
10 Ağustos 2016, 11:32
2 gündür bu motora taktım kafayı. 2008 modellerde enjeksiyon var alt modellerde enjeksiyon dışında bariz eksiklikler varmı ? yani 2008 model sonrasında ki bariz yenilikler nelerdir yada ? yardımcı olabilir misiniz ?
-
ardacik adlı üyeden alıntı
Facebook kullaniyorsaniz ordan cbf 600 grubuna dahil olup, sorulariniza cok daha kisa zamanda cevaplar bulabilirsiniz
Malesef facebook kullanmiyorum burdan yardimci olacak arkadas varsa sevinirim
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
Malesef facebook kullanmiyorum burdan yardimci olacak arkadas varsa sevinirim
Bu motosiklet artik uretilmiyo diye biliyorum ben. 2008 de yapilan Guncellemede ayarlanabilir on amortisor enjeksyonlu motor blogu benzin gostergesi geldi diye biliyorum. 2008 oncesinde benzin azalinca bi isik yaniyo sadece ve karburatorlu oldugu icin benzin tuketimi yuksek. BEn cbf 1000 kullaniyorum sehir ici 7.5 uzun yolda performansli kullanimda 6litee , sakin giderseniz 5, 5.5 litre
-
Benim ici. Tek sikinti yakiti. Bide 600 kullanan arkadaslar varsa yorumlari i bekliyorum
-
12 Aralık 2016, 13:15
cbf 600 sa mı bugun aldım . inazuma f ile takas ettik 100000 km de biraz bakıma ihtiyacı vardı
YAPILACKA İŞLEMLER
YAĞ DEĞİŞİMİ
YAĞ FİLTRESİ DEĞİŞİMİ
ÖN AMANSÖR KEÇELERİ VE YAĞ DEĞİŞİMİ
GİDON DÜZELTME
FREN DİSKLERİ TAŞLATMA
ÖN FREN BALATALARI DEĞİŞİMİ
GENEL TEMİZLİK VE YAĞLAMA
TOPLAM MASRAF : 950 TL
5000 KM SONRA Bİ LASTİK İSTER suanlık bu kadar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------
uzun tur camı nereden buluruz veya kendi camı yukselebilyormu ?
-
12 Aralık 2016, 17:02
cbf 600 sa mý bugun aldým . inazuma f ile takas ettik 100000 km de biraz bakýma ihtiyacý vardý
YAPILACKA ÝÞLEMLER
YAÐ DEÐÝÞÝMÝ
YAÐ FÝLTRESÝ DEÐÝÞÝMÝ
ÖN AMANSÖR KEÇELERÝ VE YAÐ DEÐÝÞÝMÝ
GÝDON DÜZELTME
FREN DÝSKLERÝ TAÞLATMA
ÖN FREN BALATALARI DEÐÝÞÝMÝ
GENEL TEMÝZLÝK VE YAÐLAMA
TOPLAM MASRAF : 950 TL
5000 KM SONRA BÝ LASTÝK ÝSTER suanlýk bu kadar.
---------- Mesajlar birleþtirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamaný 13:14 ----------
uzun tur camý nereden buluruz veya kendi camý yukselebilyormu ?
Zeus cam var netten bulabilirsiniz 54cm, buralar pek aktif değil gibi bizim motor icin... Bu bakımları nerede yaptırdınız acaba birde disk değişimi yapın bende ekonomi el veriyorsa taşlama işlemi icin pek iyi şeyler duymadım. Benim de 30000 bakımı var fiyat aldım güzel kalın maşallah :/
-
12 Aralık 2016, 22:38
dalangıç adlı üyeden alıntı
Zeus cam var netten bulabilirsiniz 54cm, buralar pek aktif değil gibi bizim motor icin... Bu bakımları nerede yaptırdınız acaba birde disk değişimi yapın bende ekonomi el veriyorsa taşlama işlemi icin pek iyi şeyler duymadım. Benim de 30000 bakımı var fiyat aldım güzel kalın maşallah :/
Mv agusta. Ducati vs yaria icin olan makinalarda. Taslama islemi yapiyorlarmis. Gittigim servis ozel bi servis sariyer de
Mevcut cam kac cm aca a
TECRUBE = 250K +
-
13 Aralık 2016, 00:01
Mv agusta. Ducati vs yaria icin olan makinalarda. Taslama islemi yapiyorlarmis. Gittigim servis ozel bi servis sariyer de
Mevcut cam kac cm aca a
O tür makinelerden herhangi birine sahip olsam hiç girmezdim o işe kaldı ki bizim diskler öyle çok pahalı değil ama siz bilirsiniz iyice araştırın bence. Orjinal cam kaç cm bilmiyorum maalesef
-
13 Aralık 2016, 10:14
dalangıç adlı üyeden alıntı
O tür makinelerden herhangi birine sahip olsam hiç girmezdim o işe kaldı ki bizim diskler öyle çok pahalı değil ama siz bilirsiniz iyice araştırın bence. Orjinal cam kaç cm bilmiyorum maalesef
valla yapan kişi işin ehli idi o yuzden sıkıntısızca tamam dedim ve bu aralar baya sıkıstıgım icin yeni disk alma ben biraz yorardı .
bu cbf turkiye forumuna giremiyorum kayıt olunmuyor ve cogu forum kilitli üyemisin acaba oraya ? yada baska forum varmı cbf icin
TECRUBE = 250K +
-
14 Aralık 2016, 22:40
valla yapan kiþi iþin ehli idi o yuzden sýkýntýsýzca tamam dedim ve bu aralar baya sýkýstýgým icin yeni disk alma ben biraz yorardý .
bu cbf turkiye forumuna giremiyorum kayýt olunmuyor ve cogu forum kilitli üyemisin acaba oraya ? yada baska forum varmý cbf icin
Benim motorun da ağır bakımı geldi mototalden bir fiyat aldım herşey dahil yağ bal su 2400 tl bende bütün gerekenleri en ucuz yoldan toplayıp iyi bir usta ile bu işi çözmeyi deneyeceğim :/ cbf Türkiye grubuna hiç bakmadim açıkçası Facebook grubunda yeterli bilgi alışverişi var hatta bugün tecrübeli arkadaşlardan biri parça bulma konusunda baya yardımcı oldu. Bu işin sonunda tek tesellim bu ağır bakımdan sonra uzun bir zaman (yağ ve yağ filtresi hariç) hiçbir şeye dokunmayacağım, ama seviyorum bu motoru
-
18 Aralık 2016, 20:26
Cbf icin facebook disinda bir site varmi ? Ben facebook kullanmiyorum o yuzden pek dahil olamiyorum
-
19 Aralık 2016, 23:10
Cbf icin facebook disinda bir site varmi ? Ben facebook kullanmiyorum o yuzden pek dahil olamiyorum
Facebook dışında yabancı kaynaklı forumlar olabilir araştırmak lazım...
-
26 Aralık 2016, 22:35
-
26 Aralık 2016, 22:46
Fotolar guzel yakit ne yakiyorsunuz acaba?
-
27 Aralık 2016, 03:10
şimdi bu alet er6f'e alternatif mi oluyor? Şekilden falan biraz öyle anladım.
-
27 Aralık 2016, 09:21
CBF Türkiye forumu kapandı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:20 ----------
Erwin adlı üyeden alıntı
şimdi bu alet er6f'e alternatif mi oluyor? Şekilden falan biraz öyle anladım.
ER6F'e göre daha cüsseli ve iki kişi için daha rahat bir motosiklettir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)