Selamlar herkese..Maşallah süper paylaşımlar olmuş göz gezdirdiğim kadarıyla..
Arkadaşlar bu superlightlar benim çok hoşuma gitti açıkcası..Önümüzdeki sezona girmeden motoru yükseltmek istiyorum.
Hali hazırda 125 zn kullanıcısıyım,motorumdanda çok memnunum açıkcası..Fakat uzun yol yapamaması ve tekerlek boyutunun 10'' olmasından dolayı biraz güvensiz geliyor bana..Sonuçta 97 kg bir scooter..
Sizler bu motoru tavsiye edermisiniz?Tamamen kendi ayakları üzerinde duran bir öğrenci bütçesiyle bu motordan zevk alabilirmiyim..Yoksa illaki bana saçma sapan masraflar açma potansiyeline sahip bir motormudur?
Bakımı vs kendimiz yapabilirmiyiz?125zn benim ilk motorum ve açıkcası gayet basit bir şekilde bakımını öğrendim ve devamlı uyguluyorum..Ve alacağım motorda da aynısının olmasını beklerim açıkcası..
100 kmde ortalama yakıt tüketimi ne kadardır?
Dediğim gibi müthiş performanslar beklemiyorum,benim amacım uzun yol yapmak,rüzgarı hissede hissede max 80 km hızla gitmek,beklentilerimi karşılar mı?
Piyasada 2006dan beri epey motor birikmiş sanırım fakat hangisi temiz,nerelere bakmak/baktırmak lazım alırken nelere dikkat etmek lazım?
Bi el atın şu kardeşinizin işine
Herkese kazasız belasız sürüşler..