ortalık geriliyo, insanlar tartışıyo, ben bunlara bi anlam veremiyo. lafı da fazla uzatmak istemiyo. ama (sesli, hatta yazılı düşünüyorum :D) bence tartışmaya yol açan ve cevaben yine tatsızca yazılan yazılar topikten silinmeli. olmuş bitmiş o an yazılmış ama bu topiği takip eden arkadaşların "bu adamlar kendi aralarında çelişiyo, tartışıyo" gibi izlenimlere kapılmalarını istemiyorum ben. neyse efendim.
aitho abicim cc barın (bu dalga nasıl yazılıyo yaw? sisi bar?, cicy bar? ss bar?) tam benim istediğim şekilde. tam benim zevkime uygun. ama totalde 50ytl ye mal oldu diyosun. bana parça fiyatını sööleyebilirsen ben kendim takmayı beceririm diye düşünüyorum.
bende burdan gürzan abime bu topiği açtığı, beni sl150 sahibi yaptığı için teşekkür ederim.
son olarak debriyaj balatası için yaylara dair; dün
http://www.motomax.com.tr/iletisim_2.asp (müşteri şikayet formu linki) adresinde boşlukları doldurdum. Notlar kısmına da
"SL150 model aracımın debriyaj balata yaylarının değiştirilmesi için gereğini bilgilerinize rica ederim."
yazdım.
sabah mailbox ımda motomax in cevabı.
Sayın Siner,
Aracınız için gerekli olan balata yayları bugün gönderilecek olup,yarın yetkili servisimiz Petsa'da olacaktır.
Saygılarımızla,
Motomax Motorlu Araçlar A.Ş.
www.motomax.com.tr
aracı hangi bayiden aldığınızı belirtmeyi unutmayın. Gelişmelerden sizi haberdar edeceğim. Acaba servis değişim için ücret talep edecek mi bakalım?
Bol rüzgarlı, dikkatli sürüşler...