Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Haziran 2006, 12:25
benim motoru 2 ye verdim.. evet belki biraz ucuz verdim ama 100-200 milyon pesinde degilim.. herneyse..
2 ye verdik ve geri kalan 5 milyar icin kredi kartlarından cektik.. 12 aylık vade cekildi.. tabi kredi kartı faiz işletiyo oda bi teklik olarak bindiriyo üstüne.. yani 6 milyar cekilmiş gibi dusunun 6000 / 12 ay oluyor.. onunda aylık odemelerii = 500 ytl.
şimdilik boyle.. ama Hyo lara ve diger buyuk motorlara fiyat artısı olucak %15.. yani sıfırı 6900 olan comet olucak 8000 YTL zaten..
alıcak olanlar ellerini cabuk tutarlarsa iyi eder derim..
iyi gunler dostlar.. bu Keeway topikindede Hyo muhabbeti yapmak sizleri kızdırabilir.. affınıza sıgınıyorum...
ama toplantılarda hep sizlerle bulusucam.. eski SL cetesi baskaydı
keyifli sürüsler dilerim.
Reklamlar
-
01 Haziran 2006, 14:26
arkaraşlar hafta sonu geldi hadi ne yapıyoruz hiç ses yok kimseden
-
01 Haziran 2006, 18:21
-
02 Haziran 2006, 10:19
Gece far için philips H4 ampul al için rahat etsin akün cabuk bitsin
Ceko yeni motorun hayırlı olsun umarım can gibi yapmazsın ( Can ın da kulaklarını çınlatalım) RR ı alınca unuttu bizi titreşim olayına takmayın Gece nin dediği gibi farklı açıdan bakın Mercedes in masaj yapan koltuğu varsa bizim motorların da masaj yapan koltukları var biraz sert ama idare etcez artık locco sen ctesi leri de calısıyodun. ctesi ( yarın aksam ) tophane de bulusalım mı ? saat 8 uygun mudur ehlıyetını yenı alan arkadaşların ehliyetlerıınıde ıslatmış oluruz ( meydandaki çeşme de yeni restore edildi )
alper arkadaşım hadi toparla biraz milleti
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
02 Haziran 2006, 10:23
arkadaşlar 16:00 gibi buluşalım, locco da sekizde katılır bize
-
02 Haziran 2006, 10:51
bana uyar.hatunları getirecekmiyiz?bengetirme taraftarıyım.malum cmtsi akşamı
212 deki arkadaslar ağırlasın bizi bakalım.ben bilmem tophane falan.hayatımda bi kez gittim.
-
02 Haziran 2006, 10:52
oh mıllet bulusuyo anasını satım bız calısıyorz ama
gecen pazar ögleden sonra tophaneye gıttık manıtayla nargılecılerın bırınde oturduk pöfledık
-
02 Haziran 2006, 11:45
-
02 Haziran 2006, 12:43
-
02 Haziran 2006, 13:01
Aile'ye taze kan...
Selam sizlere ey Motor Dostları! 2 hafta içerisinde bende SL 150 alıp aranıza katılmaya karar verdim (tabii ki kabul ederseniz...)
Bu bağlamda; hangi bayii'den almalıyım, alırken nelere dikkat etmeliyim, alış anında ekstra neler almalıyım (Kask ve branda hariç), ve hangi renk almalıyım?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Yollarda buluşmak üzere...
-
02 Haziran 2006, 13:13
simdiden hoşgeldin aramıza.saan motovizyon bahcelievleri tavsiye ederim.bence siyah.bellik ve mont da al.cok lazım şeyler bunlar
-
02 Haziran 2006, 13:21
hoş geldın erenengur
chopper ı gosteren renk sıyahtır derım bayıı konusunda bısey dıyemem ben 2. el aldım bıtek ıcıme oturan montu alırken acemılıgıme geldı montun sırt koruması yok ekıpmanı alırken bıkac yerden dolasıp fıyat al cok farkedıyo
veee once ehlıyet ini cebine koy ( bu ulkede ehlıyet edınmekten kolayı yok sadece motoru baglatıp eksrtadan 700-800 ytl verme dıye )
-
02 Haziran 2006, 13:30
arkadaşlar anadolu yakası için bakıma hangi servise gideyim ne dersiniz cumartesi buji ve yağı kendim alıp gideceğim
-
02 Haziran 2006, 13:34
obkavi adlı üyeden alıntı
arkadaşlar anadolu yakası için bakıma hangi servise gideyim ne dersiniz cumartesi buji ve yağı kendim alıp gideceğim
hasanpaşadakine gitmede nereey gidersen git
moto rs i tavsiye ediyorlar çemenzardaki.
-
02 Haziran 2006, 13:49
locco adlı üyeden alıntı
simdiden hoşgeldin aramıza.saan motovizyon bahcelievleri tavsiye ederim.bence siyah.bellik ve mont da al.cok lazım şeyler bunlar
Sağolasın Locco...ayrıca Cobalt'a da teşekkürler...
-
02 Haziran 2006, 14:34
erenengur adlı üyeden alıntı
Selam sizlere ey Motor Dostları! 2 hafta içerisinde bende SL 150 alıp aranıza katılmaya karar verdim (tabii ki kabul ederseniz...)
Bu bağlamda; hangi bayii'den almalıyım, alırken nelere dikkat etmeliyim, alış anında ekstra neler almalıyım (Kask ve branda hariç), ve hangi renk almalıyım?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Yollarda buluşmak üzere...
hoşgeldin.
Ben Feyizoğlu'nu tavsiye ederim. aksesuar çeşitleride oldukça bol. motomaxın sitesinde adres ve telefonu var. Hem sana da yakın sayılır. Eldiven önemli benim ilave edeceğim bir aksesuar olarak. Soğuk için değil düşme anında refleks olarak insan ellerini kullanıyor. Allah korusun.
Hayırlı olsun şimdiden.
[B]"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz..."[/B]
-
02 Haziran 2006, 14:42
obkavi ustad buji ve yag ı kendın aldıysan bı hunı bıde 30 cm hortum alıp hepsını kendın hallet ( bıde cıkan yag ıcın yogurt tepsısı )
-
02 Haziran 2006, 14:53
cobalt aslında doğru söylüyosunda, garanti dışı kalmasın diye gidiyorum servise
-
02 Haziran 2006, 16:40
erenengur hos geldın aramıza
obkavi bızım ordakı rs ye gıt bı dene en azından temız yerdır yanı saygıalr
-
02 Haziran 2006, 17:42
aarkadaslar selam herkese
2006 model 1900km de superlight150 satiliktir bilginiz olsun
satma sebepleri sirasi ile... ( alacak arkadaslara da duyurum olsun )
periyod servislerinin ucrete tabi olmasi ( 2000 bakimi ve sonrasi garantisi bitmesin die servisine ucretli olarak bakim yaptirmak zorunlulugu )
3. ayda benzin deposunun benzin sizdirmasi
vites bosta ve calisiyor halindeyken kendi kendine iler vitese gecmesi ( tum modeller de gecerli bu sorun )
3 ayda 2 kisa far degisimi
ayaklik dokumunun once sıkısması sonra kırılması ( yine hepsi icin gecerli )
yan korkuluklar ( aku koruma ) vs.. her ikisininde cok zayif olmasi ve anında kırılması
ayna camlarının cıkması ( cogu modelde gordum ama hepsi diyemem )
ve benzeri sorunlar
ilgilenenler mesaj atabilir saygilar hepinize
ruzgar arkanizda olsun ....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler