Gidon çok güzel olmuş da arası biraz boş kalmış sanki, göstergeler biraz yukarıya kaldırılamaz mı.
Tamam tamam, mısırı bulduk, püsküllüsünü aramaya gerek yok.
Eline sağlık
Ay klikıd dı tambneyıls, end ay siin dı ful sayz imıc, tenk yu.
Gidon çok güzel olmuş da arası biraz boş kalmış sanki, göstergeler biraz yukarıya kaldırılamaz mı.
Tamam tamam, mısırı bulduk, püsküllüsünü aramaya gerek yok.
Eline sağlık
Ay klikıd dı tambneyıls, end ay siin dı ful sayz imıc, tenk yu.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Selamlar olcan, sağolasın.
Aslında ben göstergeleri senin dediğinden biraz daha yukarı kaldırmak niyetindeyim, yani tozlu raflara. Nasıl olsa kadranda çok okumaya değer şeyler göstermiyor; titremeye başlayınca anlaki 80-90km arasındasın, motorda cayırdamaya başlayınca zaman zaman karbüratör benzin yetiştiremeyip öksürünce 9000-9500 devirdesin demek oluyo
aitho bi gün işe gelmedim neler yapmışsın yaw... benim yokluğumu bekliyodun dimi bunları yapmak için alçak adam
locco 3-4 haziranda istanbul dışındayım yaw. erteleyelim bir hafta olmaz mı???
teaser 212 avrupa yakasının telefon kodu mekan falan değil anladığım kadarı ile
Gidon çok güzel olmuş yahu... bence modifiye budur arkadaşlar. benimde bi çaylak gidon yaptırmam şart oldu artık
[B]"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz..."[/B]
aitho bayıldım gidona 10 numara olmuş.promethe ayıp ediorsun zaten kimsede bi celallenme yok olmadı.bi hafta içi burdan topladıklarımı sizin oraya getiricem artık oyle bişiler yaparız.sanırm su 212 ve 216 pols kodları gibioldu
dun servisten aldım motorumu.egsozun dibinde bir curume ve catlama var.sanırım yine garanti kapsamı kavgaları olucak.gobegide actırdım arkadan gelen fren sesine bakmaları için soktuler temizleyip topladılar yine.cmtsi dahil çalışan biri oalrak motora gereginden az ilgi gosteriyorum maalesef.yoksa su ana kadar bi alet takımı alıp moleküllerine ayırıp motoru yeniden toplmaıştım.ya da toplyamamıştım hehehe.dun koltugu soktum.ve yerine bir regal koltugu koydum.ne yazıkki oturmadı ustune.arada muazzam bir bosluk kaldı ama otursaydı cok guzel olucaktı hem popo sağlığım hem de esteteik açıdan.ben sanırım orjinal koltugun içindeki süngeri değiştirticem ve derici oldugum için gercek deri ile kaplatıcam burada bir usta buldum(ümraniye) ona yarın ugruycam.
locco napıcaz bız agbı 250 r
arkdaslar ya bu motorların 100 kmde nkdar yaktıgnı bılen warmıı ??
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][/COLOR][/FONT][/CENTER](TraNCe-EnErGy)
olmazmı var tabı söle söylıgım normalde km basına 70-80 kurus yakıo dostum ben motor ıse 10 ytl ye 130 km fln gıdıyorum sen hesabla ıste..ılk aldıgımda full lemıstım sadece ondada 450 km fln gıttım benım egzos acık aynı zamanda ama 4000 devırı gecmezsen ınan cok cok az yakıo yanı motorlarımız cok kullanıslı benzın bakımından.. saygılar
aaaa senın trance energy yazını görmemıstım ben hıımm trance muzıkmı dınlıyrosun yoksa, benım muzık tarzım trance da
johan gıelen trance energy
arkadasalr ceko 35 sl 150 sini satıp hyosung comet aldı.kısmetse seneye bende alıcam.GeCe__ adlı üyeden alıntı
hah ayıpsın ya trance energy tarsı dınlıos.buarda bu motorların bukdar azGeCe__ adlı üyeden alıntı
yaktıgnıda blmıordum blgın ıcın tskkurler.
yoji_biomehanika trnce enrgy ;)
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][/COLOR][/FONT][/CENTER](TraNCe-EnErGy)
locco ne dıyorsun sen yaw ne zaman satmısta almıs yaw ee bızım sosıs noldu yaw ala alaa hyosung comet hangısı yaw
hee granajsız olanımı yoksa locco sordukmu sana yaw seneye ne alıcagını zuhahahahha .. belkı sna eslıke derım bende caktırma
xray.. lıveset tıestooo
abi yazmaya gerek duymadım ama tiesto kardeşimiz harbiden bi numara
özellikle;
Lethal Industry (Richard And Johnny Bass 2003 Remix)
lethal_industry_(ard_und_jorn_remix)
bu sarkıları blun dınleın dınlemedıysenızz..
ya buarda ben mondial 110 ft almayı dusunuorum konu baslıgı actım forumda ama kımse ılgılenmemıs..
bu motor hakkında bılgısı olan warsa noolur bana burdn yardım etsınler ;)
xray adlı üyeden alıntı
motorun problem çıkarınca buzdolabı tamircisine gitmek istersen hiç durma mondial al. sevdiğiniz müzik türlerini ve title ları sohbet bölümünde paylaşabilirsiniz. BRRR dan ricam topic fena şişti bi temizlik lütfen.
[B]"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz..."[/B]
Dostlar hic zincirini kendi geren oldumu.Yine bollasti zincirim ve yine ses yapiyor dogal olarak.Her seferinde sanayiye gitmeye zamanim olmuyor bu isler icin kendim yapiyim diyiorum.Bunu yapan var ise bana bir izah etmesini rica edecem.
Baris abi gercekten su biraz temizlik yapilsin cok sisti ve yeni uyeler hepsini okuyamaz bu sayfalarin.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
arka frenlerden yine ses geliyor.sanırım yakında beni bir gazetenin üçüncü sayfasında goruceksiniz.motomax servislerini olduren seri katil olarak.iyi bir fren balaatsı hakkında bilgisi olan varmı marka vs.varsa soylesin onu taktiriyim.x ray bana kalsa mondiali aklından bile gecirme.
arkadaslar bu makinayla yolda titresim seviyesine cikmadan rahatca gidilebilen max hiz nedir. ben 800km deyim 90-100 e çikiyo ama titresimden o hizda gidemiyorum acaba açilirmi diyorum km ilerledikce tecrubeler lutfen ? ? ? ?
60-70 un ustune cıktıgın zaman titreşim kaçınılmaz.80-90da kabul edilebilir bir titreşim(uzun yolda mahvediyor insanı)frontier adlı üyeden alıntı
110 da ise titreşim manyagı olursun.bu motordan bu kadar.ama hala motorumu seviyorum
dedigin gibi gecen hafta sapanca yolunda mahvetti beni titresim ya titresimden dolayi ön cami tutan civata düstü yolda tek civata ile idare ettimlocco adlı üyeden alıntı
ceko35 in secimide harika hayirli olsun diyorum (bende aynisini yapicam ama bi dahaki yaza anca)
senin o on camının zımbırtısı giyotin misali hemen yanımdan gecti.tam arkandaydım bu motorlar başlangc motoru kesinlikle değiştirmek lazım.
Sevgili arkadaslar... evet locco kardesimin dedigi gibi SL imi satıp bi tane 250 lik HYOSUNG naked alet aldım.. kızıl ejderimin fotolarını sonradan koyarım...
neden sattım neden aldımm???
hafta sonu sapancaya giderken anladımki hem bel saglıgım hemde motor zevkimin mahvolmaması icin bu kararı aldım.. tamam motorlarımız guzel görünüş acısından ona bisey demiyorum ama yok işte hem fazla titreşim var hemde biraz uzun yollarda sıkıntı oluyo...
su anda 250 lik makinada olsa cüssesi 600 lükler gibi olan bi cok kişininde yakından tanıdıgı cometi aldim.. cokta memnunum acıkcası ... bi cok 600 lük ve üstü race kullanan arkadasım var istanbul sehir ici trafiginde nasıl mahvolduklarını anlatırlar hep.. valla SL den cok daha rahat kullanabiliyorum bu cometi, cok daha stabil gidiyo.. az biraz gaz verdimmide 150 civarına geliyorum... biraz yüklü bi borca girdik ama askere gidene kadar bu makine ile sizlerle olmayı isterim
saglıcakla ve bol titreşimsiz günler gecirmenizi dilerim dostlarr
KSK FOREVER ... 35½
haklisin valla bunlar baslangic motoru beni baya bi idare eder diyordum 100-120 rahat gitse diyordum ama bos...locco adlı üyeden alıntı
ceko35 dostum sifirmi aldin ikinci elmi kredimi kredi karti taksitmi azcik bilgi lütfen ?
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)