sapanca gezisi ile ilgili herşey burada izlemeye devam edin
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14741
sapanca gezisi ile ilgili herşey burada izlemeye devam edin
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14741
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
sapanca gezisi izlenimleri
1-promethe ile tanışma fırsatı buldum ki mutlu etti beni.
2-ccdorada gelir ve muhabbete neşe katar diye ummuştum ama olmadı
3-giderken sapancaya az bir yol kala yanımızda ki hemen yanımda oldu bir adet jip duz yolda takla atmayı başararak sağolsun bizlere soğuk duş aldırdı ama allaha şükür korktugumuz başımıza gelmedi.umarım jipteki arkadaşlar yarasız belasız kurtulmuşlardır
4-ağırlıkla sl 150 lerin içinde bulundugu konvoyumuzda gayet guvenli ve keyifli bir yolculuk geçirdik.
5-ne yazıkki mekanik problem cıkarmamasına rağmen agır tonajlı araçların seyirettiği ve hızlı bir yol olan tem yolunda.maksimum hız ve ivmelenme kabiliyeti düşük olan motorlarımız bizi biraz yordu.fakat yolda motorda şişme vesaire bir problem yaşamadım.tam tersine gayet başarılıydı sl sapanca yolunda.yan ruzgarlardan ozelliklede otobus vesaire cok etkilenecegimi dusunen ben ruzgarsız olan bir hava olmasınında olumlu etkisini gozonune alırsak yine de dusuncelerimde hatalı oldugumu anladım.
6-motorun selesi ne yazıkki inanılmaz rahatsız.promethe bu sorunu seyhan 250 koltugu takarak aşmış,sanırım bende oyle birşey yapıcam.
7-genel olarak kazasız(jasmmine ve gelisim surucu kursu ibrahimin atlattığı ufak kazalr dısında) belasız ve gayet keyifli bir gundu.
sadece sl cilerin oldugu bir gezi yapalım isterim ben.
herkese iyi haftalar
locco adlı üyeden alıntı
bunun organizasyonu ile ilgili beyin fırtınası yapalım biraz.
[B]"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz..."[/B]
valla uyar bana fun clubtan yapabılırız beyın fırtınası herkes fıkrını soylewsın tarıh kararlastıralım gıdelım
cumartesi akşamı.212 deki arkadasların bildikleri cok uzak olmayan bir yer olabilir mesela.motorları rahat park edip cıp tıs olmayan rahat sohbet edebileceğimiz bir yer.212 deki arkadaslar top sizde
Onursaka: Dostum garanti kapsaminda belirtilen olay gayet basittir. Tum standart km bakimlarinda yag ve degisen parcalarin ucretini sen odersin ama iscilik parasini sen asla odemezsin cunku servis o iscilik masrafini ithalatci firmaya kesiyor.Yani iki taraftan para almak olmaz.Bunu talep eden firmalar dolandiricilikla suclanir.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
ceko dostum ya su sapancada cektıgımız resimleri koyarmısın siteye kardesım fun cluba
yaw bu 212 nerde... :Dlocco adlı üyeden alıntı
soru ciddi bilmiyorum...
[FONT="Trebuchet MS"][B][SIZE="2"][COLOR="Red"]hocusfocus[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
arkadaşlar sapanca gezisi ile ilgili topic açıldı ordan bakabilirsiniz...
bu arada aidikurt seninle ve hanımınla tanıştığımıza lubimaya54 ve ben çok memnun olduk başka gezilerde tekrar görüşmek dileğiyle...
avrupa yakası.TEASER adlı üyeden alıntı
verdigin bilgiler icin sagol ben artık gerekeni yaparımzeda3000 adlı üyeden alıntı
Ben bugun Çınarçıktan dönüp motorumu Çınarcığa taşımadan bakımını yaptırdım. Sadece yağını değiştirdim buji iyi durumdaydı. Üstünde NGK marka bir buji var Platinyum mu bilemiyorum sadece bir kod var P???8??.
Bakımını Göztepe Uzman Oto'da yaptırdım. Ön cam (siperlik) siparişim de vardı, cam gelene kadar dolar uçtu ve cam bana 80YTLye maloldu.
Yağ değişimine de 20 YTL yazdı, işcilik elbette almadı. İşten anlıyorlar. Yeri Merdivenköy'den Göztepe sanayiye inen sokağın başı.
Esenköy yapacaktınız nooldu? Haftaya yapında Çınarçıkta size katılayım. Ben 35 senedir yazları Çınarcığa gelirim.
Biraz rehberlik vereyim. Çınarçık Belediye çay bahçesi daha açmamış ama onun yanında Kaktüs çay bahçesi açık. Mola için ideal.
Ayrıca Teşvikiyede güzel bir yayla var. Teşvikiye Esenköy'den daha yakın. Çınarçığın bitiminde ancak yayla için yarım saat tırmanmak gerekiyor ve yolun son kısmı topraktı. Eğer asvaltladılarsa çok güzel bir parkur olur. Sık bitki örtüsünde motor sürmek, doğanın kokusu nefis olur.
yaw tamamda nerde tam.... napıcaksın deme sadece merak ettim yaw.... herkes 212 falan diyor ya...locco adlı üyeden alıntı
[FONT="Trebuchet MS"][B][SIZE="2"][COLOR="Red"]hocusfocus[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
@joveio hoş geldin çınarcığa bende yalovadayım 1-2 hafta içinde ya sl150 yada 15-19 alıcam umarım tanışırız.
balatadan gelen ses iyice azıtmaya yüz tuttu. bu sorundan muzdarip olan arkadaşlar vardı, nasıl çözüme ulaştılar, bi yardımcı olsunlar lütfen. yoksa direkt motomax i mi arayalım? nasıl çözüyoruz bu işi
değişmeyen tek şey değişimin kendisidir..
avrupa yakasını kastediyor locco 212 diyerek teaser, mekan ismi
bu arada motosikletin üstündeki orjinal NGK'ın kod nosunu tam olarak almayı unuttum P???8?? şekindeydi
arkadaslar ben cok dolasan bır arkadastan tuyo yu aldım rumelı hısarını gecınce bıraz ılerde oba cafe var denıze "0" mıs
(bıtısıgındekı oba restoran degıl orası azcık kazık mıs )
bu arada mıllet hıc subap ayarı yaptıran oldumu 2000 bakımında ?
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
ben yaptırıcam.su an 2000 bakımına erdim.orada yapamıorlar.ahftasonuna doğru kısmetse vericem subap ayarına.gelişmeleri haberdar ederimcobalt adlı üyeden alıntı
arkadasım arka frenden gelen ses buyuk ihtimalle kirle alakalı.ben yıkattıktan sonra ses iyice azaldı.bugun bakıma bıraktım motoru servisede soyledim açıp bakacaklar.gelişmelerden haberdar ederim.siner adlı üyeden alıntı
Frenlari siktiginda kamyon lardaki gibi bir ugultu duyuyor isen bu balatanin gorevini yapamadigini gosterir.Kendinde dedigin gibi bu ses her gun artacak ve yakinda balata tutmayacaktir.Normalde balatayi acip zimparalayip tekrar yerine takmak gecici bir cozum olurdu.Ama fabrika balatalari uzerinde oldugu icin sana onerim 20 ytl gibi cuzzi bir rakkami gozden cikar ve benim gibi degistir su balatalari.Fren isi can isidir ses geliyor yada sorun varsa hemen servise kos derim.O gurultu yapan balata bir panik aninda seni yari yolda birakabilir.Dikkatli ol.siner adlı üyeden alıntı
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)