bogulma olayını sadece sogukken yasıyorum motor ısındıktan sonra abanıyorum ,,bıraz beklıyo gaz yerken ama tıkanma falan yapmıyo benımkı
bogulma olayını sadece sogukken yasıyorum motor ısındıktan sonra abanıyorum ,,bıraz beklıyo gaz yerken ama tıkanma falan yapmıyo benımkı
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
3200 çünkü 200 ytl de plaka + ruhsat masrafı alıyolar
arkadaslar eurodaki artıstan kaynaklanan zam ikinic el değerini artırtırmış gibi gozuksede reelde bi işe yaramıyor.cunku tl değer kaybediyor.o yuzden bence sevinmenin hali yok.ve ben kurun geri gelecegini hiç zannetmiyorum
feyizoglu gibi bazı bayilerin listelerinde hala 2590 görünüyor ama motomax'ın sitesinde 2990 olmuş
alper_tim adlı üyeden alıntı
Ohoo biz promethe76 ile +1'er artçı kaydımızı yaptırdık bile ki üzerine gezi topiği birkaç kere temizlikten bile geçti Üstine üstlük MT İstanbul'un kadrolu artçısı alper_tim topiğimize gelip davet edecekte, icabet etmeyenin aklına şaşarım, şimdiden 150 motor falan oldu artçılar hariç. Hatta biz foruma sanırım henüz üye olmamış bir arkadaşımızı bile geziye getirmeye niyetliyiz
Gezelim görelim, görelim öğrenelim, Sapancaya kaçalım, eğlenlim coşalım
İyi Seyirler...
arkadaslar 500km bakiminiza ne kadar ödediniz ve bi tane ngk bujinin fiyati nedir bende ilk bakimi yaptiricamda?
dostum ılk bakım 15 yada 20 ytl bujı ıse ngk platın 15 ytl daha fazla verme sakın
GeCe__ adlı üyeden alıntı
ngk buji ile beraber ilk bakima 35 ytl istediler bu fiyat normal o zaman
tesekkurler
Arkadaşlar motor yağınızı seçerken Sentetik ya da yarı sentetik olmasına dikkat edin. Kesinlikle kaydırıcı katkı maddeleri kullanmayın şanzmanda aynı yağı kullandığı için vites kavramalarında sorun yaşarsınız.iyi kayar
arkadaşlar şimdi reklam olmasın diye ismini bu forumda dile getirmek istemediğim bi bayiden geçen hafta sl150 almıştım. 2590 + (plaka+ruhsat masrafı olarak) 150 = 2,740 ytl ödedim. Yani diğer bayiler gibi 200 ytl istemiyorlar plaka ve ruhsat masrafları için. Açıkçası etik olup olmaması konusunda endişelerim var yoksa bayi adını söölerdim. İlla da sööle derseniz söölerim tabi
değişmeyen tek şey değişimin kendisidir..
Plaka ruhsat masrafı zaten o kadar. 2005 sonunda 92 YTL idi burda ama maalesef kimse uğraşmak istemediği için birde komisyon alıyor bayiler takipçilere vermek için. Şu an kendiniz almaya kalksanız max 150 YTL
dostum ben motoru martın 27 sinde aldım 2590 alım satım dahil, libadiye petsa bayiinden,
o alım satım masrafı 150 ytl alıyorklar ama 86 ytl falan tutuyor hepsi aslında birde madem bukadar para verdin, 30 ytl mtv vergisinide yatırttır uyanıuklım yapıp onu ödemiyolar sonra cezalı ödersin
obkavi ikimizde aynı bayiden almışız demek ki... burdan şu çıkıyor arkadaşlar; bayiler kime ne kadara gazlarsa o kadara satıyo! pazarlığınızı iyi yapın yoksa sizde benim gibi kazık yersiniz.obkavi adlı üyeden alıntı
obkavi dostum bu bahsettiğin mtv değil ötv vergisi mi? bi harf hatası mı oldu (malum ö ile m yanyana) ötv ise de 30 ytl olcağını sanmıyorum yani
değişmeyen tek şey değişimin kendisidir..
mtv Motorlu taşıtlar vergisi yılda ikikez yani 2 taksitle veriliyo ozak - temmuz 30 x2 = 60 ytl değerinde benimkini ödememişler cezalı yatırdım onu hiç söylemiyolarsiner adlı üyeden alıntı
Mükemmel bı haber yav 2990 olus bızım motorlar 2ncı el satsak zararsız satarız daha ne ıstıyonuz
15 ytl 500bakımı 15 ytl ngk platınium bujı fıyatıfrontier adlı üyeden alıntı
Ben zaten orjınal aynaları kullanmıyorum özel sap yaptırdım onları kullanıyorum,bir problem yok yani camım kırıldığı için sapları hariç tekrar değiştirecem takacam yerine.aynayı eski sapları keserek çıkartıyorum,aynaya zarar vermiyor saplarda dolayısıyla artık çöp oluyor.Captain Future adlı üyeden alıntı
Gidon fiyatını sordum 100ytl ye yapıyor.promethe76´isimli üyeden Alıntı
Muhtemelen yapar da Tamer yanlış anlama senin aynalar süper olmuş işçilik falan 10 numara ama pahalı yapıyo sanki biraz arslan usta... 40 ytl ayna kolları için çok geldi bana. ama Allah'ı var çok güzel olmuş güle güle kullan tekrar.
TAMER
Eyvallah kardeşim sağol.Ben sorarım gidon işini sana fiyat için bilgi veririm,makul bi fiyat verirse düşünürsün.Bu arada benim aynamın camı kırıldığı için motovizyondan yeni ayna ısmarlattım(sol taraf sadece)fiyatı 26 milyon çifti 52 milyona geliyor bizim standart aynaların.
Arkadaşlar ben ngk platinium bujiyi 4ytl den aldım bilgilerinize
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]Ateşi yandıran kavdır,demiri dövdüren tavdır.[/FONT][/SIZE][SIZE="2"][/SIZE][SIZE="3"][/SIZE]
[SIZE="2"][COLOR="Red"][COLOR="red"][B]B rh +[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
LINUX yanlışın var.belki senin yanlışın yok ta satın aldığın yer yanlış vermiş. Normal resiztanslı buji bile 3.5 YTL.Onu veriyoruz diye sana yanlış vermişlerdir. Ya da çırak falan varsa aldığın yerde karıştırmıştır. varsa platinum bize de yolla :=))
sevgili Tüzemen en başta bende şaşırdım bu kadar fark nasıl olur diye ama bunu satan arkadaşlar motosiklet parçası toptancısı,anadoluya da kamyonlarla dağıtım yapıyorlar zaten 2 adet aldım ambalajında yazan made ın USA ngk performance platinium.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]Ateşi yandıran kavdır,demiri dövdüren tavdır.[/FONT][/SIZE][SIZE="2"][/SIZE][SIZE="3"][/SIZE]
[SIZE="2"][COLOR="Red"][COLOR="red"][B]B rh +[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
LİNUX52 adlı üyeden alıntı
Dostum piyasada ciddi sayıda taklit mal olduğunu söyleyip uyardılar beni serviste ... Sahtesi ile orjinalini nasıl ayıracağız oldukca şaibeli...
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)