motoru boguyorsun dostum hiç de hayırlı bir iş yapmıyorsun ayrıca. sıfır motorda durduk yerde devir yukseltilmez(-miş yeni yeni öğreniyoruz biz de)lubimaya54 adlı üyeden alıntı
motoru boguyorsun dostum hiç de hayırlı bir iş yapmıyorsun ayrıca. sıfır motorda durduk yerde devir yukseltilmez(-miş yeni yeni öğreniyoruz biz de)lubimaya54 adlı üyeden alıntı
cimbom un şampionluk kutlamalarında neredeyse motoru yakacaktım ne hararet ne de başka bir sorun korna bile bozulmadı, motorun sesi harikaydı ama bahsedilen istoplama olmadı..
abi sen motoru yakıcakmıssın ben cimbom sampiyon oldu diye kendimi yakıcaktımccdora adlı üyeden alıntı
Eyvallah kardeşim sağol.Ben sorarım gidon işini sana fiyat için bilgi veririm,makul bi fiyat verirse düşünürsün.Bu arada benim aynamın camı kırıldığı için motovizyondan yeni ayna ısmarlattım(sol taraf sadece)fiyatı 26 milyon çifti 52 milyona geliyor bizim standart aynaların.Ama ben sapını atıp aynasını takacam sadecepromethe76 adlı üyeden alıntı
Tamer, sapini atip aynayi takma isi sakat...aynanin arkasinda 2 vida var...o vidalari sokmek kolay...ama sıkamıyorsun...vidanın karşısında,aynanın tam arkasında somun var,somun sabit değil.vidayı sökünce somun düşüyor.Ben bu hatayı yaptım ve vidayı söktüm.vidayla somunu denk getirmek icin tam 3 saat ugrastimTAMER adlı üyeden alıntı
keewayci dostlarım hepinize merhaba 28 mayıs pazar günü sapanca gezisi var ve sizleride aramızda görmek istiyoruz lütfen isimlerinizi listeye yazdırın hep beraber mükemmel bir gün geçirelim here türlü aktivite mevcut olacak ve şile gezisindenn daha çok eğlenicez emin olabilirsiniz her gezi dahada güzel oluyo bilginize hadi sizleri bekliyoruz elleri görelimmm
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13584
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
ccdora; teşekkür ederim, elimizden geldiğince ve dilimizin döndüğünce adab-ı muhaşeret kuralları dahilinde herkese yardım etmeye çalışıyorum ama bunu yapan birtek ben değilim tabiki, diğer arkadaşlar sağolsun onlarda çok yardımcı oluyorlar bizlere.
Kızın dora çok güzelmiş walla allah nazarlardan saklasın, amman iki kere üç kere dikkat motor üzerinde, kısmet olurda seneye evlenebilirsem ve çocuk yaptıktan yaklaşık 7 sene sonra 50cc küçük kros motorlardan alıcam altına tır tır por por gezecez beraber
Şampiyonluk kutlamaları içinse tebrik ederim Galatasaraylı arkadaşları, malum ortak rengimiz yanında lacivert var serde
Son olarakta forumdaki yükseliş gözteren elektriğe dair biraz huzur diyorum, site yöneticileri ve kullanıcıların tek isteği bu.
Sözünü bilen kişinin, yüzünü ak ede bir söz;
Sözünü pişir diyenin, işini sağ ede bir söz.
Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı;
Söz ola ağulu aşı, bal ile yağ ede bir söz.
Kişi bile söz demini, demeye sözün kemini;
Bu cihan cehennemini, düzelte bir güzel söz.
Yunus Emre
slm beyler, ccdora acayıpsın sen ya sen demısın hayal kırıklıgına ugratıcam sana ınat falan fln tmm eyvalah bende ona cvp olarak yazdımbenım fıkrım sadece arkadasım,2 kısıde bınebılırsın olabılır nıyecelallenıyosınkı..bu arada resımlerde genc gösterırım rahat ol ... aynı zmanda istoplama degıl stoplama dıgcektın galıba..
arkadaslarGeCe__ adlı üyeden alıntı
benim motor istoplamıyor.stoplamıor da.sadece 1-2-3 tıp yapıyor arada.aynı problemi olana arkadaslar yazmasın cok gülerim.saygılar
KENDİZİ DEBRİYAJDAN GELEN SESE ALIŞTIRIN!
Arkadaşlar pazan günü mootoru yeni bir servise götürdüm ustasını pek met ettikleri için, mevzu yine o iğrenç ses debriyaj mıdır zincir midir ne zıkkımsa usta ile beraber balataların olduğu tarafı açtık hiç bir anormallik yok her şey muntazam usta inat etti bulucam diye motor pazarteside kaldı pazartesi akşamı motoru almaya gittim ustanın cevabı hiç bir anormallik yok biraz daha kullan ses artarsa motomax ile irtibata geçip halletmeye çalışalım. Yani uzun lafın kısası o ses Keeway cilerin kaderi dün benim motor ordayken biriside 500 bakımına getirmiş aynı sesin ondada olduğunu söyledi. Bu arada vitesleri süper yapmış şıkır şıkır.
Beyler her gezide oldugu gıbı bu gezıdede sl150 damgasını vurucak kımse bızım sayımızı gecemez gelıyorsunuz dımı mıllet bu konuyu fun clubtan konusalımalper_tim adlı üyeden alıntı
GeCe__ adlı üyeden alıntıGeCe__ adlı üyeden alıntıGeCe__ adlı üyeden alıntı
Lütfen beni kimse yanlış anlamasın. ama bu mesajların şişkinlik yaratmaktan başka hiç bir ehemmiyeti yok. çok rica ediyorum teknik konular harici mesajlarla forumu takip etme konusunda birbirimize güçlükler yaratmayalım.
ya o ses ıcın egzostan gelıyor dıyenler var susturuculardan sanırım gaz verınce zırıldıyorErcument adlı üyeden alıntı
Ercument adlı üyeden alıntı
benim o sese hiç mi hiç alışmaya niyetim yok. motorum şu an serviste ve sanırım problemi buldular. alıp kullanmadan kesin bir şey yazmayacağım ama tüketici yasasında ayıplı ürün diye bir kavram var arkadaşlar. yasanın bu maddesi tamamı ile bizim yanımızda. Unutmayın hiç birşey kader değildir.
pardon abi beklettim. yinede haddimi aştıysam kusuruma bakmayın.locco adlı üyeden alıntı
ne demek promethecim.sen bizi bağışla
Arkadaşlar bizim superlightin yeni fiyatı anahtar teslim 3200 ytl olmuş, artık ikinci el fiyatlarımız daha iyi olacak gibi...
promethe 76 merakla bekliyorum inşallah bulmuşlardır benim usta nerdeyse kafayı sıyırıyordu ama sonuç yine sıfır bu arada motomax fiyatlara zam yapmış SL 2.900 YTL. olmuş. MET ALİ BENDEN ÖNCE DAVRANMIŞ.
2900 mü 3 200 mu arkadaslar??
Ercument adlı üyeden alıntı
muhtemelen akşam alıcam motoru. biraz gezer akşamda foruma yazarım. motorlarımızın 0 km sine gelen zam birazda eurodaki artışla ilgili.
2990 motomaxın sitesinden baktım. +200 ruhsat plaka dersen ikiside doğrulocco adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)