Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    locco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Sl 150
    arkadaşlar custom motorcu adrenalin motor hamdi bey ile gorsutum az once detaylar su sekilde
    birincisi custım motor ve sele uygulamaları apıyorlar
    ikinci olara keewaylerde gorulen bir hava emiş probleminden bahsetti.performans ve yakıtı etkiliyormuş bu.biz bunu basit bir sekilde cozuyoruz geldiğinizde anlatrız dedi.ilgimi cekti gidip gostericem motoru ve izlemimlerimi yazıcam.bu arad allah askına custom gidon yapabileceğimiz bi yer bilen varsa haber versin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gabe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    hamdi bey'le tanıştığımda direksiyon vardı tezgahın ustunde. buyuk ihtimalle gidon yapıyordur, bir sor ona

Motosikleti
    Keeway Sl 150
    Alıntı Gabe adlı üyeden alıntı
    hamdi bey'le tanıştığımda direksiyon vardı tezgahın ustunde. buyuk ihtimalle gidon yapıyordur, bir sor ona
    abicim yapıyorlar ogrendim de.baska yerde bulmak laızm.150-200 ytl civarı oluor dedi bana gidonu.biraz pahalı geldi o yuzden başka bi yerle daha konusup fiyat almak istiyorum.bua arda arkadasklar 50-100 ytl olursa bende yaptırım diorsanız bana yazın.adamla pazarlık ediym.

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Locco bizim balatalar Ybr den daha buyuk boy ve standart bulunan bir parca.Kalite kalite var piyasada.Iyi bir sey isitiyorum de 20 ytl ye cikarsin sanirim.Ama fren can isi o yuzden iyi bir sey al bende oyle yaptim.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    slm arkadaslar yaw cenk nerelerdesın sen ceko35 yani su cepını verde ben gelırım pendıge senden su emanetı almaya hu huuuuu.. bende bu arada sabah motoru bakıma bıraktım göya 2000 bakımı motor 2600 anasını satım) iyicene cirlop gıbı olsun dedım vala .. saygılar..

Motosikleti
    Keeway Sl 150
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı
    Locco bizim balatalar Ybr den daha buyuk boy ve standart bulunan bir parca.Kalite kalite var piyasada.Iyi bir sey isitiyorum de 20 ytl ye cikarsin sanirim.Ama fren can isi o yuzden iyi bir sey al bende oyle yaptim.
    bildiğin bir marka varmı zeda cunku takoz sevisleri yonlendirmek zxor oluyor

Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Dostum walla yok , cocuga dedim ii bir sey olsun tamam dedi 20 ytl odedim iste.Marka bilmiyorum.

Dostlar su beyini degistirmistim yaa Honda Nx 350 ile.Geri iade ettim bugun.Motora ii geliyor ama son hizi etkilemiyor , sadece calismasini duzenliyor o kadar. 75 ytl bana cok geldi ayni paraya silindir degistiriyorlar 200 cc olabiliyor.O yuzden deneme yanilma yontemi ile bu onerimi geri aliyorum beyini degistirmeyin 500 cc motorlarin altindaki motorlarda bir fark alinmiyor.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    zeda3000 sende alemsın vala, barı ıns. mıllet sana uyupta almamıstır yoksa bosuna gıttı paralar ccdora arkadasım benım bayılacagımı fln dusunmusun ama sende alemsınde neyse kusuruma bakma ama ben begenmedım kesınlıkle öle bısı yaptırmam helekı tek kısılık ımkanı yok dostum benım arkaya bınen var cunkı tek kısılıgın bence bı anlamı yok ama bak sakın alınma bu benım fıkrım senın ıcınde hayırlı olsun sonucta senın begenıyosunya gerısı ruzgar).. bu arada dun hep karsıdaydım yanı avrupa yakasında bıara ortaköydeydım ve cok vardı slden he he motoru zaten barlar sokagının ıcınde bı yere park etmıstım ötekı sl nın yanına neyse sonra gdıerken bındık motora bı kız bı erkek geldı yanıma nasıl memnunmusun ıste ben bu motoru cok sevıyorum almayı dusunuyorum fln dedi bende cok memnunum dedım öle yanı)..he bıde oturdugumuz yerdekı bıze bakan bı kız vardı elımızde de kaslar kız sey dedı aa motorunuzmu var yoksa capırmı harleymı bende evet capır harley dedım zuhahah ...

promethe76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW Regal&Raptor DD250E-9 Sonunda:)
    Alıntı engin139 adlı üyeden alıntı

motora ayrı bir güzellik kattı valla hem dik hem sağlam yaptım (taş gibi oldu malum 8-10 somun birarada ) yani yaslanılabilir (test ettim) zaten küçük ve çok şirin bişey. zevkler tartışılmaz ama ne öyle tiger ınki , 1 metre cc bar mı olur ha bide cc barının resmini çekip gönderen bikaç arkadaş galiba kusura bakmasınlar ama yapamamışlar montajı yani çok arkada kalmış cc barın kafası onlara de-montage ve re-montage öneriyorum (bkz. resimlerdeki benim yöntemimle)

Hayırlı olsun... zevkler tartışılmazsa tartışmamayı öğrenmeni tavsiye ederim. Aynalar olmamış bence ama olsun işlevsellik önemli güle güle kullan.

Alıntı locco adlı üyeden alıntı
    bu arad allah askına custom gidon yapabileceğimiz bi yer bilen varsa haber versin.

bende deli gibi arıyorum walla... mondiallerin çaylak gidonları güzel ama bizimkiler 25lik boru olduğu için elcikler falan uymuyor. bide çaylak gidon takınca disk hidrolik borusu fren debriyaj telleri sinyal ve far kabloları hepsinin uzaması gerekiyor. açıkçası gözüm yemedi ancak araştırıyorum. bir yer bulursam bilgi veririm.

TAMER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAYsuper light150,HYOSUNG GT250
    bende deli gibi arıyorum walla... mondiallerin çaylak gidonları güzel ama bizimkiler 25lik boru olduğu için elcikler falan uymuyor. bide çaylak gidon takınca disk hidrolik borusu fren debriyaj telleri sinyal ve far kabloları hepsinin uzaması gerekiyor. açıkçası gözüm yemedi ancak araştırıyorum. bir yer bulursam bilgi veririm.
    Arslan usta yapar gidon(sissy bar ve aynalari yapan usta),bende yaptirmayi dusunuyodum ama kablolar yuzunden caydim.

Motosikleti
    bu arada bu resım ortaköydekı gıttıgımız cafe oluyo tam kalkarken kendımı bı cekıgım demıstım .. millet kımse yokmu yaww

promethe76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW Regal&Raptor DD250E-9 Sonunda:)
    Alıntı TAMER adlı üyeden alıntı
    Arslan usta yapar gidon(sissy bar ve aynalari yapan usta),bende yaptirmayi dusunuyodum ama kablolar yuzunden caydim.
    Muhtemelen yapar da Tamer yanlış anlama senin aynalar süper olmuş işçilik falan 10 numara ama pahalı yapıyo sanki biraz arslan usta... 40 ytl ayna kolları için çok geldi bana. ama Allah'ı var çok güzel olmuş güle güle kullan tekrar.

Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı
    bu arada bu resım ortaköydekı gıttıgımız cafe oluyo tam kalkarken kendımı bı cekıgım demıstım .. millet kımse yokmu yaww
    gece gözlüksüz çıkmam diyosun

lubimaya54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ]ARKADASLAR BU SORUN SİZDEDE WAR MI????[/COLOR]rolantıde motor calısırken gaza birden sonuna kadar abanınca pufff diye bogulup stop ediyor..sizdede aynısını yapıyor mu herkes bi deneyıp paylasır mı???rolantıde calısırken birden sonuna kadar gaza yuklenılcek bakalıp sizdede olacak mı????????

beler cewaplarınıza göre motomaxa mail atacam
    Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez

Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Lubimaya : Sen bir bardak suyu sakin sakin icerken ben senin agzindan asagi bir kova suyu doker isem ne olur sence.Iste ayni puf o motorda oluyor.Motoru boguyorsun. Bosta iken gaza asilmak pek iyi bir sey degildir.Bosa cig yakit gider iceri.

Gece ben burda bilgi paylasiyorum pesimden gelin demedimki daha silindir degistirecem benim imkanim var oynayabiliyorum.Sen oku burdan yapmis kadar olursun.Bana uymak yada uymamak size kalmis ben sadece bilgi paylasiyorum sonra bana deme motorum kul oldu senin yuzunden.

lubimaya54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zeda kopardın beniii abi makıne bu yenı farkettım????demek herkeste oluyo..sendede war dımı???acıklaman gayet mantıklı abi
    Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez

Alıntı lubimaya54 adlı üyeden alıntı
    ]ARKADASLAR BU SORUN SİZDEDE WAR MI????[/COLOR]rolantıde motor calısırken gaza birden sonuna kadar abanınca pufff diye bogulup stop ediyor..sizdede aynısını yapıyor mu herkes bi deneyıp paylasır mı???rolantıde calısırken birden sonuna kadar gaza yuklenılcek bakalıp sizdede olacak mı????????

beler cewaplarınıza göre motomaxa mail atacam
    Korkma korkma hepimizde var o mevzu, olayın mekanik açıklaması zeda3000 dostumuzun dediği gidi bardak ve kova olayı İşin güzel yanı ise kontak anahtarına dokunmadan motoru stop edebiliyoruz, en azından promethe76 ve ben öyle yapıyoruz

İşlerin yoğunluğu, haftasonu gezmeleri yüzünden foruma bakamadım fazlaca ama baktımda ne göriim; yine birileri örnek teşkil etmiş "Kirpi Yawrusunu Pamuğum Diye Severmiş" sözüne, yok senin sisi barın kötü ben daha iyisini yaptım hadi millet sizde böölea yapın değiştirin kendinize has customize işlemlerini benim gibi olun en doğrusu benim doğrum, falan filan, laf-ı güzaf

Bu arada sessiz sakin ama köklü değişiklikler yapıpta caka satmayan mütevazi (zeda, promethe76, tamer, vs.vs.) SuperLight kullanıcılarına canı gönülden tebriklerimi sunarım.

Sapanca Gezisinde görüşmek üzere,
    İyi Seyirler...

Motosikleti
    zeda3000 vala ben anlamam agbı bak motora bısı olursa ben senden sorarım he he he

zeda3000 vala ben anlamam agbı bak motora bısı olursa ben senden sorarım he he he ..promethe76 evet gözluksuz cıkmam bab

engin139 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150 - 34 ED 17"61"
    Alıntı aitho adlı üyeden alıntı
    yine birileri örnek teşkil etmiş "Kirpi Yawrusunu Pamuğum Diye Severmiş" sözüne, yok senin sisi barın kötü ben daha iyisini yaptım hadi millet sizde böölea yapın değiştirin kendinize has customize işlemlerini benim gibi olun en doğrusu benim doğrum, falan filan, laf-ı güzaf

Bu arada sessiz sakin ama köklü değişiklikler yapıpta caka satmayan mütevazi (zeda, promethe76, tamer, vs.vs.) SuperLight kullanıcılarına canı gönülden tebriklerimi sunarım.
    ülem 3 mesaj attık topu topu
    birinci ve ikincisine cevap falan gelmedi zaten
    diğerine de kendi el emeğimle yaptığım bi işi göstermeye çalışırken fırça yedim
    ne güzel istanbul be

yani bi şeyleri başarmanın hevesiyle yazılan şeylere gösterilen sert tepkileri gayet mantıksız buluyorum kimse kusura bakmasın sonuçta burda yardımlaşmaya çalışıyoruz ama büyüklerimiz en ufak bi şeyi bile hoşgörmüyor bundan sonra mesaj da yollamam zaten herkese teşekkürler...

Selamlar engin kardeşim;

Ben senin yazı yazmana yada yorum yapıpı yapmamana karar verebilecek bir merci değilim, herkes gibi forum üyelerinden biriyim. Senin bu yaptığın tavşan dağa küsmüş hikyesine benziyo biraz. Ama asıl yanlış olan senin başkalarının yaptığı değişiklikleri yorumlarken kullanmış olduğun alaycı üslup, bende dayanamayıp aynı üslubu sana kullandım inceden, demekki neymiş kırıcı olabiliyormuş

Yardımlaşma, fikir alışverişi gibi ortaklıklar için sonuna kadar varım, hatta fazlasına da varım, malum eskiden hurda motorlara binerken az yolda kalmadık oradan geçen abilerimiz az taşımadı bizleri sırtında lastikçilere ustalara, keza bende az taşımadım başkalarını, bak akalteke inip kavgaya bile girmiş başka bir motorcu zor durumdayken elleri dert görmesin.

Sen iyisi hiç bana kızıp foruma darılma, dediğim gibi sadece üslubunu birazcık eleştirdim, inşallah güzel güzel şeyler yazarsın da 3.000'inci mesajını da okuruz severek.

İyi Seyirler...

ccdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aitho gerçekten yardımsever biridir engin139 bunu tecrübe ederek öğrendim, beni buradailk duyandır o! bu yüzden onunda dediği gibi sen üzüm yemeye devam et bırak bağcıyı! GeCe_ sana gelince; ben yaptığım modifikasyonu daha paylaşmadan zıpladığın için şimdi aramızdaki mesajlar garip bir halde. ayrıca benim ardçım da orjinal koltuğumla oturan eşim, ben uzun yol için bir deneme yaptım beğenip beğenmemen umurumda değil!!! ayrıca yakında koyacağım fotoğrafa da çok dikkat et tek kişilik koltukta nasıl iki kişi gidiliyor gör!!!! önyargılı genç arkadaşım.. bırak bu doğmatik, konjenital, tekbenci yaklaşımları, kaliteye başını eğ, merak etme boynun kırılmaz. sevgiler kardeşim...

http://img389.imageshack.us/img389/4...untu4523qe.jpg o henüz 17 aylık ama motora bayılıyor adı dora.. havalar düzeldiğinden beri her gün akşam üzeri yaklaşık 1/2 saat motorla ve babasıyla geziyor, bazen eve döndüğümüzde uyumuş oluyor, tek kişilik bir sele düşünün ki iki kişi binmiş, biri de uyumuş! bir varmış bir yokmuş...

http://img435.imageshack.us/img435/8...untu4539nc.jpg bu aparatı stuttgart' tan aldım arkadaşlar, uzun yıllar önce bir gün bir evledım olursa diye, aynı zamanda o zamanlar motorum da yoktu, almaya niyetimde. yaklaşık 10 sene evvel. şimdi bir bmw 5.20i otomobilim var onu da satıyorum güzel bir chopper daha alıcam SL imi şehir içinde, markasını henüz bilmediğimi de uzun yolda kullanmayı düşünüyorum.. 90' ı aşmayın sevgiler...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler