Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    stratejii, bir de yan ayağın kendi kendine kapanma mekanizmasını kestikleri civatayla devre dışı bırakanlar var. Onu da deneyebilirsin.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı
    stratejii, bir de yan ayağın kendi kendine kapanma mekanizmasını kestikleri civatayla devre dışı bırakanlar var. Onu da deneyebilirsin.
    olcan138 in dediğini yapan arkadaşlar bu konuda bi yönlendirme bekliyorum
    [B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı dünyali adlı üyeden alıntı
    Alıntı Hammer adlı üyeden alıntı
    Yan ayağın kendi kendine kapanması sorununu ben de coğunuz gibi civatayı kısaltarak halletmiştim.

Yalnız yine de uyarmak istedim.Önceki halinde yaylı mekanizma tam görev yaptığı için motoru düz konuma getirdiğinizde ayak kendiliğinden kapanıyordu.

Artık açık unutmayıp kendimizin kapaması gerekiyor.

Şimdi durduk yerde ne alaka diyenler varsa dün ayağı açık unutup gittiğim için neredeyse çakılıyordum biraz korkuttu da o yüzden arkadaşlarla paylaşayım kulağa küpe olsun istedim.
    gecmiş olsun ucuz atlaşmısın şansın varmış bizler değişiklik yapıyoruz ama hesaplamadan ucuz mal dahi olsa güvenlik hesapları ayrıdır ayağı civata kesen arkadaşlar bari bir müşür yapsın ayak acıken marş basmasın bence .
    Alıntı tüzemen adlı üyeden alıntı
    Yan ayaklığın bağlanmış olduğu civatanın boyunu biraz kısaltırsan sorun tamamen hallolur. Çunku yan ayak vidaya yaslanıyor tam açılmıyor.En küçük bir düzeltmede yay ayağı geri çektiği için motor yatmaya daha meyilli oluyor. Civata yı 5 mm kes. sorun hallolur.
    stratejii, şimdilik bunları bulabildim.

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    beyler bende hıc yan ayak sorunu fln yok ne ıs bide benım ayak kendı kendıne atmıo sen ayaganla atıyosun yada kaldırıyosun.. neyse hadi hayırlı aksamlar olsun..

selase - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    can kusura bakma .siz beni yanlış anladınız öle demek istemedim.yani bahsettiğin sisybar aynı mı anlamında sormuştum?ben sisybarlar hakkında falza bilgiye sahip deilim.fiyatı 100 diye belki sodun ki farklıdır zannettim.tekrardan özürdilerim..

locco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Sl 150
    Alıntı Can. adlı üyeden alıntı
    Güray selam,
    78 nci sayfadaki sisyden bahsediyorsan (SOD'unki) benimkinin aynısı.
    Sisy barı çağlaya nHürriyet mah.Arslan ustadan temin edebilirsin. Daha önce adres ve telefon detaylarını foruma yazmıştım. Şimdi yanımda olmadığı için tekrar yazamıyorum. Aynaları da aynı yerden temin edebilirsin. Sisy peşin para 100 USD sanırım. Cobalt sormuştu. ben yediğim kazığı öğrenmemek için sormamıştım ama cobalt sağolsun öğrendim
    arkadaslar evrmiştim detayları tekrar veriyorum sissy bar için.
    TÜMOPAR
    PİRİ REİS SOK.NO'/4 SİRKECİ
    0212 5132541
    FİYAT 90 MİLYON
    Gece n hafta konustugumda 10 gune kadar gelicek demişlerdi.

Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı
    slm arkadaslar valla benım motorun 2.bakımı geldı 2000 bakımı yanı ama bız hala goturcez anasını satım 2480 km fln geldım bıran once goturmem lazım sanırım.. unspoken sanda helal olsun kardesım vala bı seferde anladık bızım motorun guzellıgını senın sayende tamam kalıte olarak belkkı bı adım gerı attın ama onada deger bence, ben cok bındım arkımda var cbr 125 altımda oyuncsak gıbı duruyo bıde egılmen fln gerekıo arkadakı kısı rahatsız oluyo aynı zmanda hıc gorunuste yok neyse dostum tebrıkelr iyi bı secım yaptın rahat ol .. saygılar..
    gece
    ben de 2000 bakımına giricem.su senin ustaya beraber gidelim hocam.

Alıntı dünyali adlı üyeden alıntı
    evet 1555km ulaştık her 500km de yağ değişimi ni gercekleştirdiğim halde viteslerde sorun başladı ve gitikce artmakta ama ısındıktan sora başlıyor vites sorun yaratmaya bilginize arkadaşlar

arkaadsım sinyallerin beyaz renks enin.ben mi yanlış hatırlıorum bizimkiler sarıdeğilmi.nasıl değiştiridns en? ok sinyal değilmiş extra farmış.ozur dilerim

Alıntı rebet adlı üyeden alıntı
    Aitho,nasilsin arkadasim
    Bu bizim kroniklesen konu ile ilgili ne gerekiyorsa yapalim.Avukatsa avukat...Bizimkilerden baska bir tane daha kavrama problemi olan motora rastlamadim.....Bunlarin bu problemin kaynagini bilmediklerini sanmiyorum..Fakat sattiklari yuzlerce makinenin toplatilip duzeltilmesi bayaa maliyet gerektirdigi icin salaga yattiklarina eminim....Bence sirketin kendi icinde bir sorun war..Yarin oburgun Motomax'i ortada bulamazsak sasirmiyacagim gibi bir hisse kapildim artik.. Dedigin gibi Motomax'a kalacak olursa bu da Landcrusier'le Supershadow'un hikayesine donecek...5-6 ay'dir parasi elinde o motorlari bekleyenler taniyorum...Ben de onlardan biriydim,SL'm eskidi neredeyse, hala getirecekler...Bugun son bir mail daha yazdim Motomax'a,onun sonucuna gore harekete gecelim derim artik..Sevgiler promethe76; dostum sana da selam
    Rebet abim, selamlar saygılar;

Kavrama konusu baya baya karıştı walla, sen görmedim diyosun ama bende sorunsuz olanını görmedim sıfır km motora bakıyorum vitrinden çıkartıp aynı hikaye. Biz promethe76 ile son olarak önümüzdeki pazartesi gününe söz aldık V motordan, malum yaz şimdi motor sezonu iyi ustalar yoğun oluyor haliyle de artık sabır taşı çatladı çatlayacak, bu haftasonu sabredilecek son haftasonudur.

Aslında bana kalsa elli kere halletmiştim bu mevzuyu da garanti prosedürleri var iptal falan edilir diye kendi ustalarıma elletmedim makineyi. Motomax'ın ortadan kaybolması biraz zor ihtimal ama diyelimki kayboldu, naapcaz ?? Çok şükür bizim süperlaytlar honda titan motoru kullanmışlar debriyaj balatasına kadar herşeyi aynı yıllar sonra bile alıp alıp titan parçalarını takarız motora kuzu gibi gideriz

Sissy bar demirleri çıktı tornacıdan, kromaj kaplamasını yaptırırım herhalde bu hafta sonu, ayaküstü bir denedim fena duruyor benden söylemesi :D

İyi Seyirler...

dünyali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı locco adlı üyeden alıntı
    arkadaslar evrmiştim detayları tekrar veriyorum sissy bar için.
    TÜMOPAR
    PİRİ REİS SOK.NO'/4 SİRKECİ
    0212 5132541
    FİYAT 90 MİLYON
    Gece n hafta konustugumda 10 gune kadar gelicek demişlerdi.

gece
    ben de 2000 bakımına giricem.su senin ustaya beraber gidelim hocam.

arkaadsım sinyallerin beyaz renks enin.ben mi yanlış hatırlıorum bizimkiler sarıdeğilmi.nasıl değiştiridns en? ok sinyal değilmiş extra farmış.ozur dilerim
    arkadaşım dikat edersen siyalerim sarı onlar yerinde duruyor ekstradan sis ekledim gerci watı yüksek olduğundan 55wat selektör olarak kulanıyorum gece uzunları yakıp gelene cakınca aklı başına geliyor)))

Alıntı lubimaya54 adlı üyeden alıntı
    dünyali senin sisibar tigerinkimi???
    evet tiger in biraz üstünde oynadınmı rahat oluyor bazı arkadaşlar icin büyük gelse de ben beğeniyorum zevkler tartışılmaz yakında didonu da değiştirecem bizimkiler 2.5 milim piyasadakiler 2.3mm re resim koyarım arkadaşlar.

ccdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu resmi nasıl koyuyorsunuz anlatır mısınız? dünyali...

Motosikleti
    locco gıderız ya ayıp ettın ama benım ne zaman gıdıcegım malum tabi
    anasını satım motor geldi 2520 km ye bu arada sıssy barlardan fln bahsedıyosunuzda fiyatlar sankı yuksek geldı 35 ytl ye var yaw ucmayın o kadar ...saygılar

eyvallah olcan saol dostum. bu arada yan ayağa bıraktığımda motoru ( ki hala Güvenemiyorum) 1. viteste bırakınca daha sağlam duruyor

GeCe doğru diyor arkadaşlar ben dün sordurdum Kanunide 36 Ytl demişler.

Bu arada arkadaşlar depoyu fulledikten sonra dün akşam benzin bitti ve ben sadece 227 km yol yapabildim yedek depo hariç hadi onunlada 30 km olsa toplamda 260 km civarı yol yapmış olurum. ya nasıl oluyor da bu dakar yakıyor anlamadım ben
    tamam motoru açmak adına vites geçişlerinde devri yüklettikten sonra değiştirdim ama bu kadar da olmaması lazım diyorum ama anlamadım bişi bu işten yaaa
    [B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]

Can. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 F6
    Arkadaşlar sissy barı ve ayna kollarını görebilmeniz için gönderdim.
    Gönderemedim. Görmek isteyenler özelden mail adreslerini verirlerse gönderebilirim. Şimdi upload nasıl yapılır uğraşamayacağım.

locco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Sl 150
    arkadasalr gidon hakkında nerde yaptıracagım hakkında bilgisi olan varmı
    bir de 2 parça koltuk takabilirmiyiz makineye bu koltuklar cok kotu duruyor ve rahatsız.

Motosikleti
    locco sen rahatsız olmayasın sakın 46 seni bılıyosun beyın a.. ceyrek kalmıs sendeya .. ay canım sakıldı napım ya))..millete tatil bıze ısguc var gerci benım ıste zevklı ama neyse fazla yayılmasın sora adımız cıkar fln ... neyse hadi boıl ruzgarlar olsun...

rebet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight
    aitho;
    ben sorun olana rastlamadim derken superlightlar haric
    Simdi motomax'tan bu sabah gelen maili kopyaliyorum buraya,mumkunse randevulasip bereber gidelim.. Sevgiler....

''
    Sayın A....... ,

Sizin İçin Uygun bir zamanda sizi maslak Atatürk Oto Sanayi deki servisimizde motorunuzu bir inceletip gerekli bakımlar yapılsın.
    Bana gelmek istediğiniz gün ve zamanı belirtirseniz bende serviste bulunmak isterim.
    T.Ozan BİRİCİK
    teknik@motomax.com.tr
    MOTOMAX ''

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Dün Kadıköy'deki Kanuni servisine uğradım bu sisybar olayı için.Bay Moto mudur nedir..? Ellerinde yokmuş, fiyatı bilmiyorlar, ama kuralkankatalog adlı sitede varsa doğrudur fiyat dedi.
    Getirtebilir miyiz diye sordum.Pendik servisinde vardır ondan, sen oraya git dediler.
    Montaj hakkında konuşurken "Ama onlar takmaz, ben de takmam, ya kendin, ya da kendi motorunun servisi taksın." dedi. Şimdiye kadar alanlar nasıl yaptı acaba bu montaj işini?

promethe76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW Regal&Raptor DD250E-9 Sonunda:)

koltuk modifiyesi....

Koltu kanuni Seyhan250c koltuğu iki parçalı... ama arkadaşlar ben derim ki aman girmeyin. bir türlü oturtamadık başta...çok uğraştırdı. en sonunda orjinal koltuğun enjeksiyon tabanının üzerine monte ettik... aitho çok fena tepeledi beni uğraştırıyorum onu diye ama en sonunda güzel oldu bee ne dersiniz??? rebet abi en alttaki özel dizayn sissy bar şekli bu kromajı bitince haber vericez sana...

rebet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight
    Alıntı promethe76 adlı üyeden alıntı
    Koltu kanuni Seyhan250c koltuğu iki parçalı... ama arkadaşlar ben derim ki aman girmeyin. bir türlü oturtamadık başta...çok uğraştırdı. en sonunda orjinal koltuğun enjeksiyon tabanının üzerine monte ettik... aitho çok fena tepeledi beni uğraştırıyorum onu diye ama en sonunda güzel oldu bee ne dersiniz??? rebet abi en alttaki özel dizayn sissy bar şekli bu kromajı bitince haber vericez sana...
    promethe76; aitho'ya yazdigimi okudun umarim,p.tesi ben de maslaga gitmeyi dusunuyorum.Motomax'in elemani da haber bekliyor orada olmak icin..Beraber gidelim isterseniz..Haberlesmek icin ''armanli@hotmail''e mail yazin telefonlasalim.Sevgiler

promethe76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW Regal&Raptor DD250E-9 Sonunda:)
    Alıntı rebet adlı üyeden alıntı
    promethe76; aitho'ya yazdigimi okudun umarim,p.tesi ben de maslaga gitmeyi dusunuyorum.Motomax'in elemani da haber bekliyor orada olmak icin..Beraber gidelim isterseniz..Haberlesmek icin ''armanli@hotmail''e mail yazin telefonlasalim.Sevgiler

abi mail attım sana. bi okuyup dönersen sevinirim.

ilhanca_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merhaba arkadaşlar. acaba aranızda uzun yol gideniniz varmı. önümüzdeki ay diyarbakırdan bursaya gitmek istiyorum. ne kendi performansımı nede motorun performansını kestirebiliyorum. motoruda kamyonun içinde götürmeye içim elvermiyor. size zahmet bu konu hakkında bir tecrübesi olan varsa beni aydınlatabilir mi. teşekkürler. hepinize kazasız güneşli ve rüzgarlı günler

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler