stratejii, bir de yan ayağın kendi kendine kapanma mekanizmasını kestikleri civatayla devre dışı bırakanlar var. Onu da deneyebilirsin.
stratejii, bir de yan ayağın kendi kendine kapanma mekanizmasını kestikleri civatayla devre dışı bırakanlar var. Onu da deneyebilirsin.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
olcan138 in dediğini yapan arkadaşlar bu konuda bi yönlendirme bekliyorumolcan138 adlı üyeden alıntı
[B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]
dünyali adlı üyeden alıntıstratejii, şimdilik bunları bulabildim.tüzemen adlı üyeden alıntı
beyler bende hıc yan ayak sorunu fln yok ne ıs bide benım ayak kendı kendıne atmıo sen ayaganla atıyosun yada kaldırıyosun.. neyse hadi hayırlı aksamlar olsun..
can kusura bakma .siz beni yanlış anladınız öle demek istemedim.yani bahsettiğin sisybar aynı mı anlamında sormuştum?ben sisybarlar hakkında falza bilgiye sahip deilim.fiyatı 100 diye belki sodun ki farklıdır zannettim.tekrardan özürdilerim..
arkadaslar evrmiştim detayları tekrar veriyorum sissy bar için.Can. adlı üyeden alıntı
TÜMOPAR
PİRİ REİS SOK.NO'/4 SİRKECİ
0212 5132541
FİYAT 90 MİLYON
Gece n hafta konustugumda 10 gune kadar gelicek demişlerdi.
geceGeCe__ adlı üyeden alıntı
ben de 2000 bakımına giricem.su senin ustaya beraber gidelim hocam.
arkaadsım sinyallerin beyaz renks enin.ben mi yanlış hatırlıorum bizimkiler sarıdeğilmi.nasıl değiştiridns en? ok sinyal değilmiş extra farmış.ozur dilerimdünyali adlı üyeden alıntı
Rebet abim, selamlar saygılar;rebet adlı üyeden alıntı
Kavrama konusu baya baya karıştı walla, sen görmedim diyosun ama bende sorunsuz olanını görmedim sıfır km motora bakıyorum vitrinden çıkartıp aynı hikaye. Biz promethe76 ile son olarak önümüzdeki pazartesi gününe söz aldık V motordan, malum yaz şimdi motor sezonu iyi ustalar yoğun oluyor haliyle de artık sabır taşı çatladı çatlayacak, bu haftasonu sabredilecek son haftasonudur.
Aslında bana kalsa elli kere halletmiştim bu mevzuyu da garanti prosedürleri var iptal falan edilir diye kendi ustalarıma elletmedim makineyi. Motomax'ın ortadan kaybolması biraz zor ihtimal ama diyelimki kayboldu, naapcaz ?? Çok şükür bizim süperlaytlar honda titan motoru kullanmışlar debriyaj balatasına kadar herşeyi aynı yıllar sonra bile alıp alıp titan parçalarını takarız motora kuzu gibi gideriz
Sissy bar demirleri çıktı tornacıdan, kromaj kaplamasını yaptırırım herhalde bu hafta sonu, ayaküstü bir denedim fena duruyor benden söylemesi :D
İyi Seyirler...
arkadaşım dikat edersen siyalerim sarı onlar yerinde duruyor ekstradan sis ekledim gerci watı yüksek olduğundan 55wat selektör olarak kulanıyorum gece uzunları yakıp gelene cakınca aklı başına geliyor)))locco adlı üyeden alıntı
evet tiger in biraz üstünde oynadınmı rahat oluyor bazı arkadaşlar icin büyük gelse de ben beğeniyorum zevkler tartışılmaz yakında didonu da değiştirecem bizimkiler 2.5 milim piyasadakiler 2.3mm re resim koyarım arkadaşlar.lubimaya54 adlı üyeden alıntı
locco gıderız ya ayıp ettın ama benım ne zaman gıdıcegım malum tabi
anasını satım motor geldi 2520 km ye bu arada sıssy barlardan fln bahsedıyosunuzda fiyatlar sankı yuksek geldı 35 ytl ye var yaw ucmayın o kadar ...saygılar
eyvallah olcan saol dostum. bu arada yan ayağa bıraktığımda motoru ( ki hala Güvenemiyorum) 1. viteste bırakınca daha sağlam duruyor
GeCe doğru diyor arkadaşlar ben dün sordurdum Kanunide 36 Ytl demişler.
Bu arada arkadaşlar depoyu fulledikten sonra dün akşam benzin bitti ve ben sadece 227 km yol yapabildim yedek depo hariç hadi onunlada 30 km olsa toplamda 260 km civarı yol yapmış olurum. ya nasıl oluyor da bu dakar yakıyor anlamadım ben
tamam motoru açmak adına vites geçişlerinde devri yüklettikten sonra değiştirdim ama bu kadar da olmaması lazım diyorum ama anlamadım bişi bu işten yaaa
[B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]
Arkadaşlar sissy barı ve ayna kollarını görebilmeniz için gönderdim.
Gönderemedim. Görmek isteyenler özelden mail adreslerini verirlerse gönderebilirim. Şimdi upload nasıl yapılır uğraşamayacağım.
arkadasalr gidon hakkında nerde yaptıracagım hakkında bilgisi olan varmı
bir de 2 parça koltuk takabilirmiyiz makineye bu koltuklar cok kotu duruyor ve rahatsız.
locco sen rahatsız olmayasın sakın 46 seni bılıyosun beyın a.. ceyrek kalmıs sendeya .. ay canım sakıldı napım ya))..millete tatil bıze ısguc var gerci benım ıste zevklı ama neyse fazla yayılmasın sora adımız cıkar fln ... neyse hadi boıl ruzgarlar olsun...
aitho;
ben sorun olana rastlamadim derken superlightlar haric
Simdi motomax'tan bu sabah gelen maili kopyaliyorum buraya,mumkunse randevulasip bereber gidelim.. Sevgiler....
''
Sayın A....... ,
Sizin İçin Uygun bir zamanda sizi maslak Atatürk Oto Sanayi deki servisimizde motorunuzu bir inceletip gerekli bakımlar yapılsın.
Bana gelmek istediğiniz gün ve zamanı belirtirseniz bende serviste bulunmak isterim.
T.Ozan BİRİCİK
teknik@motomax.com.tr
MOTOMAX ''
Dün Kadıköy'deki Kanuni servisine uğradım bu sisybar olayı için.Bay Moto mudur nedir..? Ellerinde yokmuş, fiyatı bilmiyorlar, ama kuralkankatalog adlı sitede varsa doğrudur fiyat dedi.
Getirtebilir miyiz diye sordum.Pendik servisinde vardır ondan, sen oraya git dediler.
Montaj hakkında konuşurken "Ama onlar takmaz, ben de takmam, ya kendin, ya da kendi motorunun servisi taksın." dedi. Şimdiye kadar alanlar nasıl yaptı acaba bu montaj işini?
Koltu kanuni Seyhan250c koltuğu iki parçalı... ama arkadaşlar ben derim ki aman girmeyin. bir türlü oturtamadık başta...çok uğraştırdı. en sonunda orjinal koltuğun enjeksiyon tabanının üzerine monte ettik... aitho çok fena tepeledi beni uğraştırıyorum onu diye ama en sonunda güzel oldu bee ne dersiniz??? rebet abi en alttaki özel dizayn sissy bar şekli bu kromajı bitince haber vericez sana...
promethe76; aitho'ya yazdigimi okudun umarim,p.tesi ben de maslaga gitmeyi dusunuyorum.Motomax'in elemani da haber bekliyor orada olmak icin..Beraber gidelim isterseniz..Haberlesmek icin ''armanli@hotmail''e mail yazin telefonlasalim.Sevgilerpromethe76 adlı üyeden alıntı
rebet adlı üyeden alıntı
abi mail attım sana. bi okuyup dönersen sevinirim.
merhaba arkadaşlar. acaba aranızda uzun yol gideniniz varmı. önümüzdeki ay diyarbakırdan bursaya gitmek istiyorum. ne kendi performansımı nede motorun performansını kestirebiliyorum. motoruda kamyonun içinde götürmeye içim elvermiyor. size zahmet bu konu hakkında bir tecrübesi olan varsa beni aydınlatabilir mi. teşekkürler. hepinize kazasız güneşli ve rüzgarlı günler
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)