Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Hammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Aitho arkadaşımızın sorunu gewrcekten üzüntü verici.

Ben bir kaç hafta önce motomax ın serviste yaşadığı ve yaşadığı sorunlarla alakalı bir kaç şey yazdığımda(ki hiç bir art niyetim de yoktu,ben de bu motorun kullanıcısıyım) bir kaç arkadaşımız ve büyük bir motomax servisi durumun böyle olmadığını en gec üç gün içinde her türlü parçanın bulunup, her arızanın giderilebileceğini benim abarttığımı söylemişlerdi.

Aitho dostum sen bu servise de başvurdun mu?Şimdi onlar için laf değil icraat zamanı.Ayrıca takip edebildiğim kadarıyla başka bir arkadaşımız da fren telinin koptuğundan ve servisin bulamadığından şikayetçiydi.Acaba o ne yaptı?

Biz bu olumsuzlukları kendimize saklar burada paylaşmazsak hep pembe gözlüklerle bakarsak ithalatçı firma da haklı olarak rehavete kapılır ve bizi "sallamaz".

Bu motor hakkında bu topic altında ben de dahil hepimizn yazdığı sayfalar dolusu olumlu yazı var.Bu kadar eleştiri de tuzu biberi olsa gerek.

Pazar günkü sınav için bize 8.30 da sınav yerinde olun dediler.
    İçerenköyde Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi.

Yerini bilen varsa E-5 den geliş için biraz tarif edebilir mi?
    "Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    siner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı locco adlı üyeden alıntı
    arkaadasım motorun sağ tarafındaki kapağının içinde(selenin hemen altındaki) anahtar takımının yeri var.cantda değilse orada olabilir bence bi kontrol et.gerci anormal dandik bir anahtar takımı ama iş goruyor.hayırı olsun bu arada.kazasız beelsız kullanırsın inşallah.aidikurta bilgilerini evrdinmi sl 150 fun club için.?
    tekrar hayırlı olsun.
    Teşekkürler locco. O kapak olayını bilmiyodum. DÜn akşam getirdik motoru, ne sürmeye ne kurcalamaya doğrudürüst vakit bulamadım. sl 150 fun için aidikurt a bilgilerimi mail attım. ama alıp almadığını bilmiyorum. Gözden kaçıracağını sanmıyorum.
    değişmeyen tek şey değişimin kendisidir..

locco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Sl 150
    Alıntı Blacat adlı üyeden alıntı
    Locco Kardeş bu kavrama olayı alaşağı edilebilecek bir problem değil mi? kavrama sorunu hakikaten ayyuğa çıkmış.. bu arada bahçelievlerde tekay suzuki var arkadaşlar oldukça ii bi servis hem de motomax bayisi.. haberiniz olsun denedinz mi bilmiyorum ama denemediyseniz bi bakın derim ... bu arada ramak kaldı ya keeway sl150 ya da zealsun cruiser... tavsiyeniz nedir arkadaşlar?
    zealsuna girme derim.bence kaltesiz işciliği var o motorların.kkeway sl 150 veya regal raptor dusun bence.eger uyarsa can'ın sl 150 si var cok temiz motoru 200 km de falan.aksesuarlı da bence kaçınrılmaz fırsat.

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki intruder C800
    Alıntı siner adlı üyeden alıntı
    Teşekkürler locco. O kapak olayını bilmiyodum. DÜn akşam getirdik motoru, ne sürmeye ne kurcalamaya doğrudürüst vakit bulamadım. sl 150 fun için aidikurt a bilgilerimi mail attım. ama alıp almadığını bilmiyorum. Gözden kaçıracağını sanmıyorum.
    valla nereye attın bılgılerını bana burdan ozelden mesj gonder motosıklet net uzerınden cunku sadece gunduzlerı bılgısayar basındayım burdanda hotmail yahoo maillere bakamıyorum o yuzden sen bana ozelden at bılgılerını

siner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    aidikurt özel olayını bilmiyorum ben. ama mail adresim ae_altintac@hotmail.com
    başka bilgi gerekiyosa nasıl temas kurmam gerektiğini söölerseniz sevinirim.
    değişmeyen tek şey değişimin kendisidir..

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Dostlar 3 gundur Hem motomax a hem Antalya Nebiogullari ile telefonda gorusmekten sikildim.Tek sordugum beyin fiyati yok bilgisayar arizali yok o kisma bakan adam yemekte , yerinde degil simdi gelecek sonra ara. Yaa motorum ii ama ana servisi (diger servisleri suclamiyorum) berbat tek kelime ile.Sordugum bir fiyat ne siparis ne baska bir sey 3 koca is gunu veremediler.Antalya daki dostlar icin soyluyoum Nebiogullarinin servisi berbat tek kelime ile.Motomaxin zaten umrunda degil.Yazik yaa.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    slm arkadaslar valla benım motorun 2.bakımı geldı 2000 bakımı yanı ama bız hala goturcez anasını satım 2480 km fln geldım bıran once goturmem lazım sanırım.. unspoken sanda helal olsun kardesım vala bı seferde anladık bızım motorun guzellıgını senın sayende tamam kalıte olarak belkkı bı adım gerı attın ama onada deger bence, ben cok bındım arkımda var cbr 125 altımda oyuncsak gıbı duruyo bıde egılmen fln gerekıo arkadakı kısı rahatsız oluyo aynı zmanda hıc gorunuste yok neyse dostum tebrıkelr iyi bı secım yaptın rahat ol .. saygılar..

GURAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAY SÜPERLİGHT 150
    slm millet nasılsınız can dostum sen nasılsın senden bir ricam var bu ayna kollarını gösteren bir resim vardı ya sayfa 66 da yada 78 deydi o resimlerin arasında bir sissy bar gördüm çok hoşuma gittim onu nerden almışlar yoksa o sissybarın aynısı sende varmı onu nasıl bulabiliriz birde bu kanuninin sissy barı hangi modelin onu bir arkadaşlar söyliyebilirlermi rica etsem

alialince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    keeway paris ve milan motosiklet fuarlarında fotolar aşağıdaki linkte

http://www.keewaymotor.com/news.html

dünyali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet 1555km ulaştık her 500km de yağ değişimi ni gercekleştirdiğim halde viteslerde sorun başladı ve gitikce artmakta ama ısındıktan sora başlıyor vites sorun yaratmaya bilginize arkadaşlar

Can. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 F6
    Alıntı GURAY adlı üyeden alıntı
    slm millet nasılsınız can dostum sen nasılsın senden bir ricam var bu ayna kollarını gösteren bir resim vardı ya sayfa 66 da yada 78 deydi o resimlerin arasında bir sissy bar gördüm çok hoşuma gittim onu nerden almışlar yoksa o sissybarın aynısı sende varmı onu nasıl bulabiliriz birde bu kanuninin sissy barı hangi modelin onu bir arkadaşlar söyliyebilirlermi rica etsem
    Güray selam,
    78 nci sayfadaki sisyden bahsediyorsan (SOD'unki) benimkinin aynısı.
    Sisy barı çağlaya nHürriyet mah.Arslan ustadan temin edebilirsin. Daha önce adres ve telefon detaylarını foruma yazmıştım. Şimdi yanımda olmadığı için tekrar yazamıyorum. Aynaları da aynı yerden temin edebilirsin. Sisy peşin para 100 USD sanırım. Cobalt sormuştu. ben yediğim kazığı öğrenmemek için sormamıştım ama cobalt sağolsun öğrendim

GURAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAY SÜPERLİGHT 150
    tamam sağol can dostum tşk ben z.burnundan aldım motormu bana hediye ettiler sissya barı ama pek içime sinmedi bir ara resmini yollarım birde sanki kanuninki biraz hoşuma gitti gibi o güzelmiş ama kanuninin hangi modelin acaba o sissy bar bilmiyorum onu öğrenmem lazım ee can dostum senin motor nasıl gidiyor bir problem varmı

rebet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight
    Aitho,nasilsin arkadasim
    Bu bizim kroniklesen konu ile ilgili ne gerekiyorsa yapalim.Avukatsa avukat...Bizimkilerden baska bir tane daha kavrama problemi olan motora rastlamadim.....Bunlarin bu problemin kaynagini bilmediklerini sanmiyorum..Fakat sattiklari yuzlerce makinenin toplatilip duzeltilmesi bayaa maliyet gerektirdigi icin salaga yattiklarina eminim....Bence sirketin kendi icinde bir sorun war..Yarin oburgun Motomax'i ortada bulamazsak sasirmiyacagim gibi bir hisse kapildim artik.. Dedigin gibi Motomax'a kalacak olursa bu da Landcrusier'le Supershadow'un hikayesine donecek...5-6 ay'dir parasi elinde o motorlari bekleyenler taniyorum...Ben de onlardan biriydim,SL'm eskidi neredeyse, hala getirecekler...Bugun son bir mail daha yazdim Motomax'a,onun sonucuna gore harekete gecelim derim artik..Sevgiler promethe76; dostum sana da selam

arkadaşlar,

motoru orta sehpaya kaldırıyoruz tamam daaa yan ayaklığa güvenen var ı aranızda iki kez yattı motor durup dururuken oysa son yattığında o kadarda kontrol etmiştim ama yinede yattı. Bu konuda bi değişikliğe giden oldumu
    [B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]

Captain Future - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SuperLight 150

Keeway SL150 NTV'de

Alıntı Captain Future adlı üyeden alıntı
    Bugun 11:20 de NTV de MOTOKEYF diye bi programda Keeway i tanitip test surusu filan yaptilar. ..motoru epey anlattilar...ozellikle uzaktan kumandasi uzerinde durdular. trafikte ve trafige kapali alanda test surusu yaptilar...
    motokeyf in sitesinde tesadufen ilgili goruntuyu buldum...izlemek isteyenler buyursun :

http://www.motokeyf.com/ProgramOzetl...-%203.%20Bölüm

lubimaya54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dünyali senin sisibar tigerinkimi???
    Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez

cbrhalil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor siyah inci 34 AZ 6983
    Topiği okuduktan sonraki bu 2 saatimi aldı açıkcası almayı düşünüyodum ama soğudum arkadaşlar ne kadar ekmek okadar köfte diyen olabilir ama para kolay kazanılmıyor heyecanla bu motoru alırım beğendim derken böle hataları çıkartması üzdü beni ben şimdi ne alacam ya
    YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+

Can. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 F6
    Alıntı GURAY adlı üyeden alıntı
    tamam sağol can dostum tşk ben z.burnundan aldım motormu bana hediye ettiler sissya barı ama pek içime sinmedi bir ara resmini yollarım birde sanki kanuninki biraz hoşuma gitti gibi o güzelmiş ama kanuninin hangi modelin acaba o sissy bar bilmiyorum onu öğrenmem lazım ee can dostum senin motor nasıl gidiyor bir problem varmı
    Güray benim motor 200 km.de duruyor. Kendime Bir de Regal Raptor aldım.
    SL'i satacağım için artık binmeyide düşünmüyorum. Km.az kalsınki daha rahat satabileyim.

rebet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight
    Strateji;
    Arkadasim,motoru yan ayakliga birakirken muhakkak vitesi de 1'e tak.Boylece arka tekerlek kilitlenecegi icin motorun hareket edip dusmez..Tabi yan ayakliginda bir sorun yoksa..

saol rebet dostum

bide öyle deneyeyim umarım yatmaz bu sefer
    [B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler