Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Mayıs 2006, 10:40
Aitho arkadaşımızın sorunu gewrcekten üzüntü verici.
Ben bir kaç hafta önce motomax ın serviste yaşadığı ve yaşadığı sorunlarla alakalı bir kaç şey yazdığımda(ki hiç bir art niyetim de yoktu,ben de bu motorun kullanıcısıyım) bir kaç arkadaşımız ve büyük bir motomax servisi durumun böyle olmadığını en gec üç gün içinde her türlü parçanın bulunup, her arızanın giderilebileceğini benim abarttığımı söylemişlerdi.
Aitho dostum sen bu servise de başvurdun mu?Şimdi onlar için laf değil icraat zamanı.Ayrıca takip edebildiğim kadarıyla başka bir arkadaşımız da fren telinin koptuğundan ve servisin bulamadığından şikayetçiydi.Acaba o ne yaptı?
Biz bu olumsuzlukları kendimize saklar burada paylaşmazsak hep pembe gözlüklerle bakarsak ithalatçı firma da haklı olarak rehavete kapılır ve bizi "sallamaz".
Bu motor hakkında bu topic altında ben de dahil hepimizn yazdığı sayfalar dolusu olumlu yazı var.Bu kadar eleştiri de tuzu biberi olsa gerek.
Pazar günkü sınav için bize 8.30 da sınav yerinde olun dediler.
İçerenköyde Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi.
Yerini bilen varsa E-5 den geliş için biraz tarif edebilir mi?
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Reklamlar
-
18 Mayıs 2006, 10:51
locco adlı üyeden alıntı
arkaadasım motorun sağ tarafındaki kapağının içinde(selenin hemen altındaki) anahtar takımının yeri var.cantda değilse orada olabilir bence bi kontrol et.gerci anormal dandik bir anahtar takımı ama iş goruyor.hayırı olsun bu arada.kazasız beelsız kullanırsın inşallah.aidikurta bilgilerini evrdinmi sl 150 fun club için.?
tekrar hayırlı olsun.
Teşekkürler locco. O kapak olayını bilmiyodum. DÜn akşam getirdik motoru, ne sürmeye ne kurcalamaya doğrudürüst vakit bulamadım. sl 150 fun için aidikurt a bilgilerimi mail attım. ama alıp almadığını bilmiyorum. Gözden kaçıracağını sanmıyorum.
değişmeyen tek şey değişimin kendisidir..
-
18 Mayıs 2006, 11:08
Blacat adlı üyeden alıntı
zealsuna girme derim.bence kaltesiz işciliği var o motorların.kkeway sl 150 veya regal raptor dusun bence.eger uyarsa can'ın sl 150 si var cok temiz motoru 200 km de falan.aksesuarlı da bence kaçınrılmaz fırsat.
-
18 Mayıs 2006, 11:17
siner adlı üyeden alıntı
Teşekkürler locco. O kapak olayını bilmiyodum. DÜn akşam getirdik motoru, ne sürmeye ne kurcalamaya doğrudürüst vakit bulamadım. sl 150 fun için aidikurt a bilgilerimi mail attım. ama alıp almadığını bilmiyorum. Gözden kaçıracağını sanmıyorum.
valla nereye attın bılgılerını bana burdan ozelden mesj gonder motosıklet net uzerınden cunku sadece gunduzlerı bılgısayar basındayım burdanda hotmail yahoo maillere bakamıyorum o yuzden sen bana ozelden at bılgılerını
-
18 Mayıs 2006, 11:26
aidikurt özel olayını bilmiyorum ben. ama mail adresim ae_altintac@hotmail.com
başka bilgi gerekiyosa nasıl temas kurmam gerektiğini söölerseniz sevinirim.
değişmeyen tek şey değişimin kendisidir..
-
18 Mayıs 2006, 11:30
Dostlar 3 gundur Hem motomax a hem Antalya Nebiogullari ile telefonda gorusmekten sikildim.Tek sordugum beyin fiyati yok bilgisayar arizali yok o kisma bakan adam yemekte , yerinde degil simdi gelecek sonra ara. Yaa motorum ii ama ana servisi (diger servisleri suclamiyorum) berbat tek kelime ile.Sordugum bir fiyat ne siparis ne baska bir sey 3 koca is gunu veremediler.Antalya daki dostlar icin soyluyoum Nebiogullarinin servisi berbat tek kelime ile.Motomaxin zaten umrunda degil.Yazik yaa.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
18 Mayıs 2006, 11:41
-
18 Mayıs 2006, 15:40
slm millet nasılsınız can dostum sen nasılsın senden bir ricam var bu ayna kollarını gösteren bir resim vardı ya sayfa 66 da yada 78 deydi o resimlerin arasında bir sissy bar gördüm çok hoşuma gittim onu nerden almışlar yoksa o sissybarın aynısı sende varmı onu nasıl bulabiliriz birde bu kanuninin sissy barı hangi modelin onu bir arkadaşlar söyliyebilirlermi rica etsem
-
18 Mayıs 2006, 16:03
keeway paris ve milan motosiklet fuarlarında fotolar aşağıdaki linkte
http://www.keewaymotor.com/news.html
-
18 Mayıs 2006, 16:09
evet 1555km ulaştık her 500km de yağ değişimi ni gercekleştirdiğim halde viteslerde sorun başladı ve gitikce artmakta ama ısındıktan sora başlıyor vites sorun yaratmaya bilginize arkadaşlar
-
18 Mayıs 2006, 16:57
GURAY adlı üyeden alıntı
slm millet nasılsınız can dostum sen nasılsın senden bir ricam var bu ayna kollarını gösteren bir resim vardı ya sayfa 66 da yada 78 deydi o resimlerin arasında bir sissy bar gördüm çok hoşuma gittim onu nerden almışlar yoksa o sissybarın aynısı sende varmı onu nasıl bulabiliriz birde bu kanuninin sissy barı hangi modelin onu bir arkadaşlar söyliyebilirlermi rica etsem
Güray selam,
78 nci sayfadaki sisyden bahsediyorsan (SOD'unki) benimkinin aynısı.
Sisy barı çağlaya nHürriyet mah.Arslan ustadan temin edebilirsin. Daha önce adres ve telefon detaylarını foruma yazmıştım. Şimdi yanımda olmadığı için tekrar yazamıyorum. Aynaları da aynı yerden temin edebilirsin. Sisy peşin para 100 USD sanırım. Cobalt sormuştu. ben yediğim kazığı öğrenmemek için sormamıştım ama cobalt sağolsun öğrendim
-
18 Mayıs 2006, 17:19
tamam sağol can dostum tşk ben z.burnundan aldım motormu bana hediye ettiler sissya barı ama pek içime sinmedi bir ara resmini yollarım birde sanki kanuninki biraz hoşuma gitti gibi o güzelmiş ama kanuninin hangi modelin acaba o sissy bar bilmiyorum onu öğrenmem lazım ee can dostum senin motor nasıl gidiyor bir problem varmı
-
18 Mayıs 2006, 17:21
-
18 Mayıs 2006, 17:22
arkadaşlar,
motoru orta sehpaya kaldırıyoruz tamam daaa yan ayaklığa güvenen var ı aranızda iki kez yattı motor durup dururuken oysa son yattığında o kadarda kontrol etmiştim ama yinede yattı. Bu konuda bi değişikliğe giden oldumu
[B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]
-
18 Mayıs 2006, 17:33
Keeway SL150 NTV'de
Captain Future adlı üyeden alıntı
Bugun 11:20 de NTV de MOTOKEYF diye bi programda Keeway i tanitip test surusu filan yaptilar. ..motoru epey anlattilar...ozellikle uzaktan kumandasi uzerinde durdular. trafikte ve trafige kapali alanda test surusu yaptilar...
motokeyf in sitesinde tesadufen ilgili goruntuyu buldum...izlemek isteyenler buyursun :
http://www.motokeyf.com/ProgramOzetl...-%203.%20Bölüm
-
18 Mayıs 2006, 17:41
dünyali senin sisibar tigerinkimi???
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
-
18 Mayıs 2006, 17:48
Topiği okuduktan sonraki bu 2 saatimi aldı açıkcası almayı düşünüyodum ama soğudum arkadaşlar ne kadar ekmek okadar köfte diyen olabilir ama para kolay kazanılmıyor heyecanla bu motoru alırım beğendim derken böle hataları çıkartması üzdü beni ben şimdi ne alacam ya
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
-
18 Mayıs 2006, 17:58
GURAY adlı üyeden alıntı
tamam sağol can dostum tşk ben z.burnundan aldım motormu bana hediye ettiler sissya barı ama pek içime sinmedi bir ara resmini yollarım birde sanki kanuninki biraz hoşuma gitti gibi o güzelmiş ama kanuninin hangi modelin acaba o sissy bar bilmiyorum onu öğrenmem lazım ee can dostum senin motor nasıl gidiyor bir problem varmı
Güray benim motor 200 km.de duruyor. Kendime Bir de Regal Raptor aldım.
SL'i satacağım için artık binmeyide düşünmüyorum. Km.az kalsınki daha rahat satabileyim.
-
18 Mayıs 2006, 18:08
Strateji;
Arkadasim,motoru yan ayakliga birakirken muhakkak vitesi de 1'e tak.Boylece arka tekerlek kilitlenecegi icin motorun hareket edip dusmez..Tabi yan ayakliginda bir sorun yoksa..
-
18 Mayıs 2006, 18:19
saol rebet dostum
bide öyle deneyeyim umarım yatmaz bu sefer
[B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler