Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    canın sagolsun ceko35 istersen kendi resmimi de gonderebılırım ama kel ve gobekli pek ii durmaz herhalde

can yeni motorun hayırlı olsun arkadasım sen ehlıyetı alana kadar bı tane de race alacaksın gıbı gelıyo bana
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    siner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    Günaydın arkadaşlar. Yaklaşık 7 aydır takip ettiğim forumda sizlerden edindiğim bilgiler doğrultusunda dün ben de artık bir Keeway SL 150 sahibi oldum. Allah izin verirse bu akşam gidip motorumu alacağım. sissy bar, buji, ayna problemi, tekerlekler, jigle, rodaj.. şimdi aklıma gelmeyen ama forumda geçen bu konularda teorik olarak pek çok fikir edindim (tabi sizin sayenizde). Şimdi bunları pratiğe dökme şansım oldu. C.tesi günü yapılacak direksiyon sınavı sonrası ehliyetimi de alacağım işallah (tabi bugün açıklanacak yazılı sınavı geçebildiysem ) Bundan sonraki buluşmalarda bende olmak istiyorum. Bi de diyorum ki takip ettiğim kadarı ile benimle birlikte pek çok kişi bu c.tesi ehliyet sınavına girecek. Sınav sonuçları da açıklandıktan sonra hep birlikte bi yerlere gitsek de bunu kutlasak? Şimdilik erken diye düşünülebilir ama geçen seferki organizasyonda bazı arkadaşlar nerde kaçta buluşulacağını bilememişti. sonradan öğrendiğim kadarı ile sl 150 cilerin kayıtlı olduğu bi liste varmış. O listeye ben de girmek isterim. Yardımcı olursanız sevinirim.
    değişmeyen tek şey değişimin kendisidir..

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    siner hosgeldin oncelıkle
    motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullan ,lıste ıcın aidikurt a özel mesaj yada maılle bılgılerını gonder . Sınavda da tüm arkadaşlara başarılar ehliyetlerinizi alın da bi ıslatmasını da yapıcaz inşallah
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

Can. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 F6
    Teşekkür ederim cobalt arkadaşım.
    Bu sene race almam artık
    Cumartesi sınava girerken MEB'in görevlilerine verilmek üzere 30 YTL talep ediyor benim kursum. Bütün kurslar istermiş bunu
    B'den A2'ye geçmek için ne para verdim valla. Ehliyeti çıkarırken enaz 100 YTL'de trafik alır.
    Sürücü kursu açmak lazım. Yattıkları yeren para kazanıyorlar. Kebap iş. Kayıt yap ver 200 YTL.

Siner motorun hayırlı olsun. Hoş geldin

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı cobalt adlı üyeden alıntı
    siner hosgeldin oncelıkle
    lıste ıcın aidikurt a özel mesaj yada maılle bılgılerını gonder .

şimdi aidikurt ile irtibata geçiyorum, teşekkür ederim.

ehliyetlerinizi alın da bi ıslatmasını da yapıcaz inşallah
    ben buluşup tanışmak için çok güzel bibahane olduğunu düşünüyorum. Pek çok arkadaş ehliyeti olmadığı için buluşmalara katılamıyo. Şu anda piyasa da SL 150 kalmamış olduğunu düşünürsek (çapa da oturuyorum motorumu üsküdar da bi bayiden almak zorunda kaldım) aslında oldukça kalabalık bi kitleyiz. ehliyetlerimiz gelince daha katılımlı buluşmalara doğru motorumuzu sürecez işallah...

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    cobalt alemsın sen yaw ceko35 ile karıstırdın galiba benı iyi bak bakalım kım calmıs senın resmı

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı Can. adlı üyeden alıntı
    Siner motorun hayırlı olsun. Hoş geldin
    Teşekkür ederim Can dostum . Senin de yeni motorun hayırlı olsun. Eh zaten yakın oturuyomuşuz, ehliyetlerimizi alalım buluşmalara beraber gideriz artık.
    Valla daha seleye poposu değmeyen biri olarak sınava kadar nasıl öğreneceğimi bilmiyorum. Bu akşam motoru bi arkadaş getirecek eve, öğretmeye çalışacak bakalım... Tavsiyelerinize açığım. Sürüş sınavında da neler oluyo en ufak bi fikrim yok

locco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Sl 150
    siner hayırlı olsun.kazasız belasız kullan.bu arada arkadaslar.yunusar ile ilgili actıgımız topic e ilginizi bekliyoruz.

ceko35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X-EVO & Ducati Monster
    yeni arkadaslar hosgeldiniz oncelikle..
    can dostum yeni motorun hayırlı olsun ama bana gore hata yaptın.. ben bisey demiyorum artık gule gule kullan motorunu ama 1 sene sonra bu motor bana yetmiyo deme babacı oldun sende ha.. kaybettik senide.. neyse...

arkadaslar ehliyetleri aldıktan sonra biliyosunuz buyuk bi ehliyet ıslatma partisi yapılacak zaten.. bilmeyen arkadaslar icin soyluyorum haziranın ilk yada ikinci haftasında ehliyetleri kutlama amacıyla biz SL ciler olarak bulusucaz..

yakında gorusmek uzere.. keyifli surusler herkese...
    KSK FOREVER ... 35½

Motosikleti
    Honda CBR 600 F6
    Siner teşekkürler.
    Bu arada Cobalt da bize çok yakın oturuyor. Artık üçümüz buluşup gideriz etkinliklere. Sınavda scooter veriyorlarmış.Vitele filan uğraşmayacaksın. 30 km hızla 10 m.gider gelirsin. Bisiklet kullanan herkes bu sınavı geçer.
    SInava nerede giriyorsun?

Ceko dostum selam,
    seneye yetmezse değiştiririm ne olacak. Muhtemelen de yetmeyecek zaten ama bu motor çok hoşuma gitti. Başlangıç olarak buna binmeye karar verdim. SL'e göre ciddi artıları var ve fiyatı çok uygun. Bu farkları sen de gayet iyi biliyorsun.
    Şuan için SL'imde olduğu için henüz sizden kopmuş değilim.
    Ayrıca RR ile gelsem yanınıza kovacakmısınız yani

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı Can. adlı üyeden alıntı
    Siner teşekkürler.
    Bu arada Cobalt da bize çok yakın oturuyor. Artık üçümüz buluşup gideriz etkinliklere. Sınavda scooter veriyorlarmış.Vitele filan uğraşmayacaksın. 30 km hızla 10 m.gider gelirsin. Bisiklet kullanan herkes bu sınavı geçer.
    SInava nerede giriyorsun?
    Şimdi sürücü kursunu aradım. Sınavdan 90 la geçmişim (ben 100 bekliyodum ya ) c.tesi 10 da burda olun dediler. Nerede gireceğimi bilmiyorum. Valla ben aslında sınava kendi motorumla gitmeyi planlıyodum ama ğer bu bi kaç gün içinde sürüşümü pekiştiremessem, oradaki scooterları kullanırım herhalde. C.tesi ye kadar ne yapacağım belli olur artık...

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Can hayirli olsun secimin kotu degil bence bu gecis donemi hic birimiz bu motorlarin evladiyelik oldugunu zaten soylemedi.Umarim hepimiz yavas yavas daha iii motorlara geceriz ama gusel bir baslangic yapmis olduk bence.

Kanuni sisy barini soranlar icin yine soyluyorum su anda piyasadaki en ucuzu ve takmasi en kolayi o . Yaslanmaktan yana hic bir sikayetim yok bakiyorum kiz arkadasima hep yayilmis etrafi izliyor arkadan sorun yok yani.Tavsiye ederim.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

kivanctf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 Honda Silverwing 600 ABS
    Arkadaslar bende sizin super 150 ligin oncamından aldım . Gercekten cok hosuma gidiyordu. Birkac gune kadar elimde olacak o zaman resminide gonderırım . Kullanım esnasında camdan sikayet eden veya iyi yapmsıın dıyen arkadaslar varmı ?

Motosikleti
    Honda CBR 600 F6
    Teşekkür ederim Zeda3000

tüzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA GL1800 2003 ve HONDA FORZA NSS300 2015
    Kanuni SİSY bar bende taktım vede gayet güzel. Çokta şık ve ucuz.Arkaya doğru eğik durma olayı yok. Biraz büyük bir parça kaynatırsanız daha dik duruyor. Yan çıtalara dayanağının altına gelecek yere. İsterseniz bundan da dik kalmasını sağlayabilirsiniz. 20 YTL ye maloldu sağolsun istanbuldaki dostumun sayesinde.

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    tüzümen bende de var aynısından 10 gun once taktırdım gercekten guzel kucuk ve sırın cokta rahat aynı zamanda fiyatınıda iyi almısım ben 35 ytl aldım 10 ytl de montaj parası saygılar

obkavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru :)
    Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı
    tüzümen bende de var aynısından 10 gun once taktırdım gercekten guzel kucuk ve sırın cokta rahat aynı zamanda fiyatınıda iyi almısım ben 35 ytl aldım 10 ytl de montaj parası saygılar

üstad nereden aldın ve nerede taktırdın

selase - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    1-2 gün önce bende sisybar almak istediğimi yazmıştım.sakaryalıyım ve burda sisybar bulmakta pek kolay olmuyo .düşündüğüm fiyat 20-30 ytl civarı.montaj olayını ben hallederim.

tüzemen; sisybarını nezaman aldın.sana gelişi kaça?bu konu hakkında yardımcı olursan sevinirim

Motosikleti
    Hyosung GV250
    bu sissy bar tam benim istediğim şekilde. ne çok büyük ne de abartılı. ayrıca çok da ekonomik. merak ettiğim herhangi bi kanuni servise gidip elimizi kolumuzu sallayıp bundan istiyorum mu diyoruz yani? yada orada kanuninin servisi mi takıyo bunu? gece dostum dün taktırdım diyosun hayırlı olsun ama biraz daha ayrıntı lütfen.

locco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Sl 150
    dun akşam gece ile birlikteydik.gercekten bu cc ar cok ii gidiyor motora.gece bu arada msn e ekle dostum beni.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)

Bu Konudaki Etiketler