Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    GURAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAY SÜPERLİGHT 150
    slm arkadaşlar nasılsınız hayat nasıl gidiyor zeda dostum nasılsın kusura bakma baya bir gelemedim buralara doğal alarak slmınıda daha yeni gördüm sağol arkadaşlar bu ayna mevzusuna izninizle bir şey söyliyeceğim bunlarla uğraşacağınıza istanbulda olanlar için söylüyorum özenden hawhawk kın malzemelerindon orjinal ayna uzatma aparatı var ondan aldım ben 1 2 gün sonra gelecek onlardan almanızı tavsiye ederim yada yeni ayna almak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Guray dostum selam , yaa su aparati bildir bana da alirim burda bulamadim daha aramam lazim. Zor oluyor bu aynalar ile.Fuarda Land crusier gordum gusel ama bizim ki daha sik duruyor.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki intruder C800
    Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı
    stratejı dostum gercekten uzuldum bak sana gecmıs olsun, tabı nıye öle onun ıcın yorum yapmak ıstemıyorum yanlıs olabılır, senın yapıcagın gec bıle kalmısın ama neyse, dogru servıse götur arkadasım anlat skkıntını,kötü bı olay tabı benım basıma gelse ben hemen ustanın yolunu tutarım.. benım kendı sahsı gorusum bu yanı dostum veya arkadaslar.. obkavi dostum ngk dpr-8evx alıcagın bu aynı zamanda benım motora takılı tabı dun 117 yedı gordum be 117 tabı marıfet olmadıgını bılıyorum kımse yanlıs anlamasın.. bı sorum olucak bıde arkadaslar ya benım motor rölanti 2000 devırde calısıo normalmıdır?? sızınkıler kaçta calısıo?? saygıalr.. göztepeli..
    1400-1500 normal ama bu motorların ılk alındıgında fabrıka cıkısları 2000 devır gelıyor bende 500 bakımında ayarlattım 1500 e

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı
    max hız ne kadar bu motorda? konforlu titremeden gidilen hız ne kadar ?
    250 cc ile karşılaştırarak cevaplayabilirmisiniz lütfen...
    250cc ile dağlar kadar fark var mı? ben sabit 90-100 km/h ile gitsem bu motor beni yorar mı ?
    allah rızası için

northern - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150 S
    Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı
    stratejı dostum gercekten uzuldum bak sana gecmıs olsun, tabı nıye öle onun ıcın yorum yapmak ıstemıyorum yanlıs olabılır, senın yapıcagın gec bıle kalmısın ama neyse, dogru servıse götur arkadasım anlat skkıntını,kötü bı olay tabı benım basıma gelse ben hemen ustanın yolunu tutarım.. benım kendı sahsı gorusum bu yanı dostum veya arkadaslar.. obkavi dostum ngk dpr-8evx alıcagın bu aynı zamanda benım motora takılı tabı dun 117 yedı gordum be 117 tabı marıfet olmadıgını bılıyorum kımse yanlıs anlamasın.. bı sorum olucak bıde arkadaslar ya benım motor rölanti 2000 devırde calısıo normalmıdır?? sızınkıler kaçta calısıo?? saygıalr.. göztepeli..

arkadaşlar motorun rolantisi 1100-1200 devir ona göre ayarlayın

Alıntı leventkozcu adlı üyeden alıntı
    slm dostlar, izmirden kimse yok mu? hoş ben izmirde trafikte baya SL ciyle tanıştım. sevgilerle

selam topragım benı unutma ya olmaz mı kımse ben yeterım butun ızmıre bu arada ayna manyak olmus arkadasım tebrık ederım helal olsun harbıden yalnız bıraz goruntuyu bozmus kabul etmek lazım herkes saglıcakla kalsın

bana ulaş tanışalım bilgehan yetişen 05552781263
    annem beni öldürecek

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki intruder C800
    beyler yarın yanı cumartesi saat 19:30 bulusma var gelmeyen slcılerın ıfadesını lınacaktır devamlı bulussak fılan dıyordunuz bu cok guzel bı fısat dızelım 20-30 tane sl ı yanyana boy gosterelım bunu yapcak gucteyız daha once 20 sl dızmıstık yanyana sıle gezısınde sımdı bu rekoru asmanın zaman gelıyorsunuz dımı

siner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    Herkese günaydın. Aidikurt dostum bu akşam buluşma düzenliyormuşsun. İçim cız etti valla. Gelebilmeyi bende çok isterdim ama motorumu (tabiki keeway sl) p.tesi alacağım. Daha önce maabadı motor selesine değmemiş körpe sevdalı olarak hiç endişeli değilim. 6 ayı aşkın süredir bu forumu takip ediyorum ve motor hakkında notlar alıyorum. Daha motorum olmamasına rağmen jigle, ayna, cc bar, bujiler, vb. hakkında neler yapmam gerektiğini biliyorum. Geriye bi tek uygulamaya koymak gelecek. Benimle birlikte ayın 20 sinde sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Aslında ehliyetimi almadan trafiğe çıkmamayı düşünüyorum ama dediğim gibi daha önce hiç motosiklet kullanmadığım için sınava girmeden önce motorumla biraz alıştırma yapayım bari. Sizce bu doğru bi karar mı? Yoksa yanlış yoldayım ve motor sürmeyi çok mu hafife alıyorum?
    Ama şundan eminim bi sonraki buluşmada bende olacağım. Herkese saygılar...
    değişmeyen tek şey değişimin kendisidir..

locco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Sl 150
    bu akşam sl 150 gecesi olucak.

Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Dostlar size soylemeyi unuttum benim benzin deposunun muslaga baglanan kisminda bir catlama oldu.Olusan catlama sonucu benzin sizintisi yasadik ve o gun tum depoyu bosaltip almis oldugum katalizorlu yapistirici ile o kismi yaoistirdim.Bir sey dikkatimi cekti benzin depo kisminda pembemsi bir siva maddesi goreceksiniz bu adamlar orayi siva surmusler ama kaynak noktasina surmemisler.Basiniza boyle bir olay gelir ise hic korkmayin benzin deposunu bosaltip kuruttuktan sonra oraya katalizorlu yapsitirici ile yeni siva yapin.Aklinizda bulunsun
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

promethe76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW Regal&Raptor DD250E-9 Sonunda:)

arkadaşlar eski sissy barı söktüm bunu taktım düşüncelerinizi bekliyorum.

Roland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 1000 Varadero
    Bu akşamki buluşmanın detaylarını bilen varsa lütfen bilgi versin
    [COLOR="Blue"]En iyi motorcu, gideceği yere varan motorcudur. Önemli olan varmak değil, yolda olabilmektir.[/COLOR]

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    arkadaslar nerde bulusucaksınız ben 9 da cıkıyorum gerci ama bılmek ısterım belkı sıze sonradan katılabılırım bensız olurmu hıc

huuuuu bulusma nerde yaw ben 9 da cıkıyorum gercı ama belkı sonradan katılabılırım aidikrt gelmıyenlerın ıfadesı alınacak demısın ama bugun cumartesı aksamı yanı özel bı aksam mıllet kız arkıyla olabılır yada bı eyere egelenmeye fln gıdilebılır malum yarın pazar tatil, ama ben gene erken kalkıcam mangala gidicegımız ıcın mzs92 den saygılar....göztepeli

locco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Sl 150
    Arkadaşlar dün bellik almak için sirkecideydim.CC bar taktırmak isteyeninz varsa diye yazıyorum.kkewaylere uygun cc bar getirecekmiş dun tanıştıgım yer.fiyaı ise yaklaşık 90 ytl olucakmış
    www.tumopar.com
    0212 5272222
    piri reis sok.nO:2/4 sirkeci
    Hüseyin ÇOBAN

TEASER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mayıs '06
    Alıntı promethe76 adlı üyeden alıntı

arkadaşlar eski sissy barı söktüm bunu taktım düşüncelerinizi bekliyorum.
    göründüğü kadarı ile oldukça şık... bir de nerden temin ettiğini bizimle paylaşırsan seviniriz...
    [FONT="Trebuchet MS"][B][SIZE="2"][COLOR="Red"]hocusfocus[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

romeo1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya as 150 t
    arkadaşlar bende de asya 150 t var ama bunu stıp keeway superlight 150 alaagım umarım kullanan arkadaşlar memnundur ve asya dan dolayı ugradıgım hayal kırıklıgına ugramam

Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Romeo1907 essekten inip Ata bineceksin dostum , sanirim bu aciklama sana yeterli olur.Bir daha da almazsin scooter filan zaten.

onurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125
    promethe76 gerçekten güzel olmuş güle güle kullan.
    onurcan - AB+

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    ya beyler cok sacma ama bulusmadan bahsetmısınız yer ve zaman yok ne bızım ıs bu

huuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Roland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 1000 Varadero
    Bu ne biçim iştir ya . Buluşalım diyorsunuz iyi güzel , gelmeyene hesap soracam deniyor ama. nerede buluşulacak ? zamanı anladık ama yer neresi ? Böyle organizasyon olmaz kardeşim.
    [COLOR="Blue"]En iyi motorcu, gideceği yere varan motorcudur. Önemli olan varmak değil, yolda olabilmektir.[/COLOR]

promethe76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW Regal&Raptor DD250E-9 Sonunda:)
    Alıntı TEASER adlı üyeden alıntı
    göründüğü kadarı ile oldukça şık... bir de nerden temin ettiğini bizimle paylaşırsan seviniriz...

elbette paylaşırım bu kanuni tiger 250 nin siisy barı... 95 ytl fiyatı var. bu tip şeylerin montajını kendimiz yapıyoruz o yüzden montaj ücreti ne olur bilemem. açıkçası biraz uğraştırıyor. ama değdi doğrusu. salı günü sipariş ettiğim iki parçalı koltukta gelince daha detaylı resimlerini koyacağım.

Bu arada satın aldığım yer. çağlayan kanuni servisi murat oto. kanuni ni sitesinde adres ve telefonu mevcut.

Kazasız belasız ve arızasız sürüşler.

Alıntı onurcan adlı üyeden alıntı
    promethe76 gerçekten güzel olmuş güle güle kullan.
    teşekkür ederim.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler