Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Alıntı ebru_soldier adlı üyeden alıntı
    2500 ytl ye ilk göz ağrımı zeytin siyahı SL'yi satmayı düşünüyorum daha alalı 1 hafta oldu motor 32 km dedir onun 20 km zaten eve getirtirken oldu..yani böle ben satıyorum bu motor beni aşar 1 hafta oldu daha kullanamadım kursta racinglere biniyorum aha bunu yapamadım..en iiisi ben bir scooter aliyim 125 lik ..çok acele ettim çok motoru benden başka herkes ama herkes beğeniyor..yaf annem bile beğeniyor kardeşime kalsa motordan inmeyecek
    2500 ytl ye satıyorum ...acilen

Eninde sonunda vitesli motora bineceksen neden satıyorsun ki motorunu, ayrıca scooter'dan bu keyfi alamazsın bence, devrini istediğin gibi ayarlayıp kafana göre kullanırsın. Herneyse dediğim gibi eğer iki sene sonra vitesli alırım binerim dersen boşa zaman kaybı gün bugündür. Yinede hayırlısı olsun...

Herkese İyi Seyirler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    ebru_soldier cok komıksın ya racıng lere bınen buna haylı bı bınmeıs lazım cunkı onlartdan bın kat daha rahat tek farkı iri toplu buyu olması bu arada söylıgım 2500 ytl satamazsın bence onu gec sen 2200 ytl belkı satarsın cunkı bıde ruhsat devır ıslemlerı var ne kadar bılıyomusun 300 ytl ye fln gelıo neyse ben senın ılk formunu okudugumda zaten tahmın etmıstım böle bısı dıgcegını saglık olsun tabı ama aitho arkadasımızın dedıgı gıbıde scoter dan böle bı zevk almanın ımkanı yok ben daha dun aksam surdum agbımde var mondıal 150 zat yanı varya harbı cok kötu bı kere lastıkler ıp ınce ben benımkının frenlerı tutmuyo dedım ama bu motora bınınce fikrimi degıstırdım cok ii tutuyomus yanı mondıalda hıc fren dıye bısı yok yaw sasırdım vala yatamıyosunda neyse bılgınıze sunulur, ama keeway arn 125 scoter ı önerebılırım bıde ramzey kıde cok guzel, bu arada suanda en ıyı scoter keeway ARN 125 dıyolar ıns. öledır tabı.. saygılar.. göztepeli..

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    ebru gel satmaktan vazgec bıkac tur atınca alısırsın eyvahlanmaya baslarsın gec olur ..
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

Motosikleti
    YA BEYLER BISI SORCAM YA hıs 2yada 3 sl ci fln kalkıs yapa yan ı ıste yarısan oldumu merak edıyorumda bıgun ısteyen olursa gelsın kalkalım dun geceden berı aklımda kaldı yaw bızım cocuklar hep kendı motorlarıyla kapıstıalr kalktılar fln onların motoru cbr 125 bende bıtıs noktasında onları beklıodum
    bugunde aksam ıs cıkısı karsıya gecıcem saat 9 da yollar benı beklıo, benım sıssy barı cok guzel oldu duymıyanlara duyurulur .

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Ebru bak senin gibi bir bayan daha var SSS kodlu oda superlight istiyordu internetten ona bu motoru kullanmayi ogrettim 2 ay boyunca dusunki hic yardim yok destek yok ve bu kiz simdi catir catir bu motoru suruyor.Bence dur bi dusun korkunun ustune git derim.Bu motor hicte oyle zor bi olay degil.Bence biraz daha ugras bak goreceksin cocuk isi bu.

***Onemli***
    Dostlar motordaki beyini Honda NX 350 beyini ile degistirdim su anda motorum 12000 devire cikabiliyor ve sorun yok kesici ona gore ayarli yani kalkis anindan itibaren hizlanma bile olsun cok farkli.Son hizi tam deniyemedim yol musait degildi ama 4. viteste 90 gordum hemde hic zorlanmadan.Sanirim motor standart olarak 120 ye geliyor artik.Beyin biraz pahali 75 YTL ve tanidik sag olsun diyecem iscilik bile odemedim. Motoruna son hiz ve guc isteyen arkadaslara tavsiye ederim
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Can. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 F6
    Gece burada kimsenin senle kalkacağını veya yarışacağını sanmam.
    Sende bu motoru bu işler için zorlama elinde kalır derim.
    Altımızda yarış motorları olsa kalkalımda bunla ne kalkması?

Motosikleti
    YA ZEDA OLMADI AMA SIMDI AGBI SEN 20 YTL DEMEMISMIYDIN YAW SU BEYINDEN BENDE ISTIYORUM KASABTA VARMIDIR ACABA NEYSEDE PEKI HONDANIN SERVISINDEN MI BULUCAZ ONU NE DERSIN

can dostum ben ısın gırgırındayım yaa, ama elımde kalmaz yanı ben motoru kımse kusura bakmasın öle kız gıbıde kullanamam yani arasıra basıcaksınkı acılsın sonucta hersey basılarak acılıo basmaszan acılmaz

Motosikleti
    Honda CBR 600 F6
    Cobalt artık rüzgar kalmadı yaz geldi hava süper.
    Artık pek savuracak rüzgar olmaz.

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    gece_ su sissy bar ın resmını koysan da gorsek be guzel falan dıyosunda ben guzele guzel demem forumda resmını gormeyınce
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

Motosikleti
    Honda CBR 600 F6
    Ebru o fiyatı veren varsa ben hemen satayım. Benimkide henüz 130 km.de üzerinde 200 YTL verdiğim sissy ve 40 YTL orjinalinin daha uzunu ayna kolları var. kapalı garajda duruyor.
    sıfırı 2.490 anahtar teslim (peşin alırsan)
    Sen 2500 2 nci ele istiyorsun. anahtar teslim fiyatımı

leventkozcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x9 500
    ınsallah bu sefer resmım gozukur

evet en sonun da resım koymayı becerdım
    Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
    Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...

Motosikleti
    yaw strateji dostum nasıl 6000 devırı gecemıyosun ben sana söylıgım kesın jıgle acıık senın, en altta olucak dostum en altta 80 km gecememene ımkan yok yaw vala benım motor hıc hızı kesılmeden 100 cıkıo onu söylıgım bı muddet sonrdaa 105-110

benım bugun cenem dustu herhalde arkadaslar cobalt dostum ii kelıme yapmısın guzele guzel demen hanı ben sey etmeyınce falan ya dostum ınan harbı koyucamda bende bluetooth vardı arkıma verdım telde resmını cekıp bılg. atıyorum ordan buraya eklıcem ama suan henuz arkımdan alamadım malesef zaten bılg. danda cok tele atıcagım resımlerde var ama bı alsak bluetooth

obkavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru :)
    arkadaşlar jikleyi doğru kullanıyorum motor 280 km de ama 8,000 devirin üstüne çıkıyorum 5. vites düzyol 90'i zar zor görüyorum daha fazla yüklenemiyorum bende mi bi hata var anlamadım ya

Motosikleti
    Er6f abs
    Beyler şu ayna konusunu tekrar sormak istiyorum , 40 ytl verip kolumu uzatalım yoksa o fiyata yada daha ucuza komple yeni ayna mı takalım ... yorumlar rica olunur.

Motosikleti
    Honda CBR 600 F6
    Metali ben 40 YTL verip kolu uzattım aynen orjinali gibi oldu ve kendi aynalarını kullanıyorum. Diğer motorların aynaları bizimkine pek yakışmıyor bence. 40 YTL biraz pahalı olabilir ama ben terciğimi bundan yana kullandım çokda memnunum.
    Diğer motorların aynaları 20 YTL civarlarında mesela cobalt bu konuda sana bilgi verebilir. Tercih senin.

promethe76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW Regal&Raptor DD250E-9 Sonunda:)
    Alıntı METALİ adlı üyeden alıntı
    Beyler şu ayna konusunu tekrar sormak istiyorum , 40 ytl verip kolumu uzatalım yoksa o fiyata yada daha ucuza komple yeni ayna mı takalım ... yorumlar rica olunur.
    bizim aitho kanuninin bi modelinin aynasını taktı ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum. geldiğinde sorar bilgi veirim 30 ytl idi fiyatı. sanırım küçük bir işlem yaptı sadece montaj için.

Motosikleti
    bakın arkadaslar sıze bısey daha dıgım su aynalar konusunda, pekı sız hıc o camı dık yaptınızmı soruyorum sıze??? bı deneyın ıstersenız elınızle cevırım ben sahsen öle kullanıorum arkayıda gösteıo artık yana bakmak ıcınde kafayı cevırırsın yeter ben sahsen degıstırmem o guzleım aynaları cunkı cok guzel gercekten belki ama belki aparat taktırırım ılerde hıc olmazsa.. göztepeli

locco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Sl 150
    selamlar
    arkadaslar bende iki ses problemi var birincisi sizin de bahsettiğiniz gibi motor ısındıktan sonraki 1.vitesden 2 ye atarken ki ses ve abzen 1 ile kalkarkenki titreme.zincir sesi ise cukurlara girdiğimde oluyor ya da ben oyle algılıorum.zincir zincir korumaya carpıor bu kesin.bana soylenen bizim tarz motorlarda''palet'' denilen bir parçanın olması gerektiği bu carpmayı engelleyen ama bizimkinde yokmuş.bunu bilen biri varsa beni aydınlatsın.servisten bile kulaktan dolma bilgi ve yarımağızlı cevaplar almaktan bıktım.bana kadıkoy civarında hasanpaşadaki servis haric servis tavsiye edebilecek bir arkaads varsa rica ediym.bu arada aidikurt arkadasımız bi tarafını yırtıor fun club için.lutfen daha fazla etkin olalım bu konuda.buluşmalarda hiç olmazsa biraz boy gosterelim.tekrar selamlar

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Levent : guselmis motorun hep boyle kalsin insallah

Dunyali : Seninle ayni fikirdeyim serviste bu isi bilen yok bu senelerin isi. Ucra koselerde kalmis tamirciler var onlerinde GS500ler KTM ler yatiyor millet bu adamlarin tecrubesini serviste bulamiyor.Ben de bu isi bilenlerden ogreniyorum sirlarini.

Gece:Az yavas git dostum hem ehliyetin yok hem yaris yapmaya kalkiyorsun ve Istanbuldasin.Bu motor cruiser racing degil bak motorun dagilacak sonunda bence biraz yavas git. Yarislar yaris pistinde olur ehliyetin olsaydi zaten bu sekilde konusmazdin.Daha dun cocugun biri kesici ile giderek motorunu nasil dagitigini anlatiyorsu masraf 1000 ytl.Bu arada bu parcayi Honda da bulsan bu fiyata alamazsin sanirim cunku tanidik vardi bunu takma parasi ile 200 ytl den asagi cikmaz , cunku bu honda eeee guc istiyorsan kesenin agzini acacaksin.

Obkavi: Subablarini kontrol ettir eger jikleden emin isen kesin cok sikidir ve motoru kasiyordur birde bujiye bir bak yuksek devirde sorun yaratiyor olabilir.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

alaaddin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya arkadaşlar servislere bakıma gidince ücret ödedinizmi bide bu motoru nasıl güçlendiririz
    alaaddin

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)

Bu Konudaki Etiketler