Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
jigle aşağıda durması gerekiyor ortada kullanıyorsan jiglen açık gidiyorsun buda doğal olarak motoru boğuyor ilk çalıştırma esnasında jigleyi yukarı alıp gaz vermeden direkt marşla çalıştır sonra hafif gazla orta konuma getir ve hareket etmeden motor ısındığında jigleni alt konuma getirip kapa böylece tam randıman alırsın........
Reklamlar
-
bu keeway in max. hızı nedir
ama yani bi hızlanıp hemen yavaşlama olmayacak sabit bi 1 saat gibi fln gidilecek max. hızı soruorum
-
Galli Kardeş Senin Dediğin Gibi Jigle'yi yukarı kaldırdığım zaman motor hiç çalışmıyor. Nedeni nedir?
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
-
kardeşim hiç gaz koluna dokunma direkt marşa bas o zaman alır sen gazada dokunuyorsan makine boğuluyordur
-
Yahu arkadaşlar şu jikle olayını bir türlü açıklığa kavuşturamadık.Ben de jameika gibi jikle alt ve orta konumdayken motoru çalıştırabiliyorum, ortada motoru kullanabiliyorum ancak en üdt konumda (koltuğa yakın) motor ısınsa dahi stop ediyor.
-
jameika34,
Kardeş ben 100.yıl sitesinde oturuyorum superlight yok bizim buralarda ama senle karşılaşmadık herhalde bi kere murat sitesinin önünde ışıklarda birine selam vardim ama nese görüşürüz bi ara
Çalışma sorunu bendede var BİR NOKTA KOYAYIM BEN
MOTORU ÇALIŞTIRIRKEN JİKLE EN YUKARDA MARŞA BASIP GAZ VERİYOSUNUZ 10SN 4000 RPM DE TUTUN SONRA EN ALTTA İTİN JİKLEYİ YAVAŞ YAVAŞ ISINMAYA BIRAKIN 2 DAKİKA SORA UÇUŞA GEÇİN
ben çok çekiyorum aldığımdan beri çalışmıyo bi ara bujiyi değiştircektim garantiye götürdüm PETROL OFİSİ a*ına sı*mış karbürötörün sakın almayın tavsiyem benzin katkısı kullanıyorum dün aldım sonax marka bakalım deneyip görücem....
Big Black SHARK
:cat:
34 FB 5731
-
flasor
arkadaslar selam ben aleti daha teslim almadım kısmetse bu hafta ama aklımı kurcalayan bir kaç şey var bunlardan birincisi flaşör var mı
-
bu motorun krem rengi geceleri çok güzel duruyor gerçi arkadaşlarım postacı motoru diye alaya alıyorlar ama ben krem rengini alacam tek korkum 150cc çabuk bıkarım diye ama amacım hız yapmak değil gideceğim yere keyifle gitmek siz bu konuda ne dersiniz.
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
-
bu aleti aldığımızda renk değişimi yapmak için ruhsata işletmek gerekirmi yada modifiye parça koyduğumuzda trafikte bir problem yaşarmıyım.
-
birde bayiiler arasında fiyat farkı var. motomax sitesinde 2590 ytl bayilerde 2690 2750 gibi fiyatlar veriliyor ben çorluda oturuyorum şimdi başka bir bayiiden alsam rodaj bakımı için oraya gitmak lazım en az mesafe 150 km buda işime gelmiyor nasıl yapabiliriz acaba
-
ewrak olarak ne istiyorlar çok uzun sürüyormu.
-
northern,
kardeş ilk motorun olması iyi vitesli öğrenirsen her şeyi kullanır acemiliğini atarsın cbr600 e doğru kayarsın bıkmazsın motor çok seri hızlı 1 yıl götürür en az seni kesmedi dersen dediğim gibi cbr 600 onuda 1 yıl kullansan bile yemez
çin malları 250 lik motorlardan daha iyi kesinlikle diye bilirim macar malı olması sanıyorum depo kısmı çinde yapılşmış belli oluyor biraz dandik boyadan bile anlaşılıyor
kazasız belasız kullan dikkatli ol motor 5000 rpm i geçince kopuyo anlamadan 80 90 km hıza geliyosun 3.viteste gerisini sen hesapla ...
Big Black SHARK
34 FB 5731
-
eyvallah arkadaşım ben yarın gidip 200 ytl verecektim ben kendim yaptırayım o zaman 100 ytl para az değil sokaktan toplamıyoruz arkadaşlar parayı okuma yazmamız var hepimizin form doldurmakmı zor
-
arkadaşlar sinyallerin ikisinide aynı anda bastığınızda flaşör çalışıyor haberiniz olsun
-
sijeli plakan fb mi ayrıca diğer plakasını kendi çıkaran arakadaşlar bu şekilde fb v.s gibi plaka almak için ektra ödemek gerekiyormu ???
ewt arkadaşım aynen orda yazan plaka 34 FB 5731 ben bostancıdan aldım baş komsere bir pasta aldım halletti tanıdık diğer türlü bağış adında 200 -350 ytl civarı miktarlarda zaten satarkende 200 koycam ben isim baş harfi istiyosanız tanıdığım biri var müşavir kendisi o varsa 60-70 ytl verin hallediyor.
kendim çıkarmadım ben önceki motorumu kendim çıkardım 87 ytl tuttu ama 3 gün gidip geliyosun işim yoktu uğraştım şimdi çalışıyorum 1 günde halloluyor muameleciyle....
Big Black SHARK
34 FB 5731
-
SELAM Arkadaşlar;
Google'dan buraya ulaştım ve üye oldum,600 km yaptım superligt 150 ile ve sizlere süper bir haber,kız arkadaşımın ısrarları ile sissybar yaptırdım,hatta bayiler istiyor,isteyene temin edebilirim,mailim atillaozyuksel@mynet.com
-
-
Borty,bu sissy barın fiyatı nedir,kalitesi nasıl,resmini koyarmısın.Ben taktırdım gerçi benim motora iyi bir sissy bar,yaptırmak isteyen başka arkadaşlar da var.eğer kalitesi ve fiyatı makulse bi düşünürüz.Ucuz olupta tel maşa taktırmak istemez sonuçta kimse.
-
-
muharremce,
hayırlı olsun kardeş güzel durmuşsun üzerinde motorda 10 numara zaten...
cobalt,
kardeş motor küçük değil alacağın en iyi motor ben boşta sorun yaşadım ilk vitesli kullanmama veriyorum ama garantiden hemen hallettiler hemen çözültü şu an600 deyim köpek gibi gidiyo çalışmada bi sorun var benzinden dedi servis var yaa hala bitmedi anlamadım bi bitse yarın bakıma götürcem sorunlar: benzin göstergesi bozuldu alarm çalışmıyo bi de sabah zor çalışıyo çalışma dışındaki problemleri hemen çözücekler yenisini istettim gelicek takıcaklar klasik çin malı olsa yedek parça zooor hocam allahtan MACAR malı ben gittim en sorunlusunu aldım kimsede yok sorun şans işte ama çalışınca yola çıkıp herkesin bakması sorunları unutturuyoo
dip not arn'mde bakımları bile yaptırmadım sadece bi kere yağı değişti 900de 2800 km kullandım tıık etmedi böle bi şey yok sorun sadece benimkinde diyorum işte halledilecek çok ilgili<serviss bu konuda motomax bile aradı beni kim sölediyse artık memnunmusunuz falan filan diye neyse kazasız belasızzzz
Big Black SHARK
34 FB 5731
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler