Lastik için acele etmeyin, Bizim motorlar için Lastik fiyatları daha gelmedi bekliyorum. Çok ucuz fiyatlara alma şansımız var. Hayal edemeyeceğiniz kadar ucuz.Tabiki Dubleks Lastiğe çevirmek isteyenler için söylüyorum.Can. adlı üyeden alıntı
Lastik için acele etmeyin, Bizim motorlar için Lastik fiyatları daha gelmedi bekliyorum. Çok ucuz fiyatlara alma şansımız var. Hayal edemeyeceğiniz kadar ucuz.Tabiki Dubleks Lastiğe çevirmek isteyenler için söylüyorum.Can. adlı üyeden alıntı
çalıştırmadan önce jigleyi çekip motoru ısıtıyor musun?ebru_soldier adlı üyeden alıntı
motor ısınmadığında birden gaz verirsen istop eder. boşta gaz versen de istop eder soğukken.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
ebru_soldier adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun güle güle kullan,
arkadaşlar bu tubless lastikler için bi lastikçi ile görüştüm jantında değişmesi gerekebilir dedi, bu konuda teknik bilgisi olan varmı birde tubless lastikler mi şamriyel li lastiklermi avantaşlı bizim motorlar için kafam karıştı
Obkavi arkadaşım lastik için Jameika34 arkadaşımızı bekleyelim derim. Dublex lastik yazmış vardır bir bildiği.
Jameika34 lastik markası bellimi?
Kaliteli bir lastik alacağız değilmi?
Birde SL için branda varmı ve ne kadar fiyatı bilgi verirseniz sevinirim. Motror kapalı garajda durmasına rağmen çok tozlanıyor.
Arkadaşım Jantın değişmesine gerek yok. Yalnız Dubleks lastiklerin Sibopları daha kalın olduğu için bizim jantlara girmiyor,obkavi adlı üyeden alıntı
Jantın sibop deliğini genişletilebilir(Çok Basit Matkapla kendinizde yada Serviste)
Lastiklerin Markası ve Fiyatları Gelecek. Brandaya gelince 20-25 ytl civarında Unkapanında Brandacılar Motoruna uygun olarak dikiyorlar. Bilgin Olsun.Can. adlı üyeden alıntı
jameika, sen neymissin be abi...her derde devasin...keewayi olan iki kere şanslı..jameika34 adlı üyeden alıntı
1-Mükemmel görünümlü bir motora biniyor
2-Jameikanin sınırsız ve karsiliksiz destegine sahip oluyo
Gerçekten Jameika süper.
Yakında SL'in her türlü yedek parçasını motomaxden çok daha hızlı ve ucuza temin edecek biz SL'cilere.
Branda bilgin için çok teşekkürler. Unkapanına bir uğrayım o zaman.
Egzost yaptırıyordun gelişmeler ne?
bu jikle olayı nedir ne yapayım hangi konumda olsun motor daha 20km de rakdaşım getirdi eve kadar mesela bazan boşa almıyor yani N yanık olmuyor bende çalıştıramıyorum vitese atıpmı çalıştırcan o pedala çalıştırmak için erkek olmak gerek mlsf bende ondan değilim napcam anlamadım en iisi kursa gideyim de
selam, jikle 1. konumda yani en yukarıdayken motoru çalıştırıp 10-15 sn gaz vermen gerekli , daha sonra 2. konuma getirp 30 sn civarında motoru ısıt sonra 3. konuma getirip zaten motorun sesi değişir gidebilirsin, boşa alma hikayesi şöyle bazan direk geçmiyo boşta iken debriyajı bırakıp tekrar sıkarsan vites değiştirebilirsin 1. vitese geçebilirsin, 2,3. viteste iken durman gerekebilir ozaman tekrar kalkmak için boşa getir bebriyajı bırak tekrar bas 1. vitese geçer yoksa geçmiyo meret ilk zamanlar baya korna küfür yemiştim kırmızı ışıklarda beklerken arkamda konvoy oluşunca, kick start yaparken dikkat et ayağına zarar verebilir birde yandaki plastik bölümü çarpıp kırıyo buda bi sıkıntı. rüzgarın bol olsunebru_soldier adlı üyeden alıntı
Ebru aramıza hoş geldin.ebru_soldier adlı üyeden alıntı
Bende yazmıştım ama obkavi arkadaşımız benden önce gayet güzel özetlemiş zaten
Bu durumda trafiğe çıkman çok tehlikeli. Mutlaka eğitim alarak ehliyet al öyle tarfiğe çık derim.
,borty adlı üyeden alıntı
baba listeyi herkese mail yoluyla yooladım senın mail adresını atmamıssın at hemen ozelımden listeyi senın mail adresınede yollayım.
Yav, bizim motosikletlerin lastikleri tubeless degil mi ki zaten
Icinde bildigim kadari ile zaten ic lastik yok ki bunlarin............
Keeway Superlight 150 :cherry:
34 ED 0798 (namı-diğer "vın vın")
Guray hoşgeldin
Ebru hoşgeldin, güle güle kullanın
arkadaşlar, dün Akçay'dan Çanakkale'ye gittim. Yola çıkarken Km 19 idi yani makinam daha yeni. Gece orada kaldım tabiki maçı da seyrettim. Beşiktaşlı olarak tabiki mutlu ve keyifliyim. Kaybetseydik Fenerbahçeli arkadaşlar gibi bende çok üzülürdüm. zaten 2 yıldır yeterince üzüldük. Neyse ben yol tecrübemi anlatayım. Arkadaşlar lastikler hemen değişmeli hiç güvenilir değil ısınmıyor ısınmadığı içinde yolu tutmuyor yani sakat. Ön cam rüzgarlık konumu çok iyi rüzgarı göğüse yönlendirmiyor. Arka frenleri yetersiz buldum veya benimkiler atarsız baktıracağım. Vibrasyon var ama motor sevdalısı için rahatsız edici değil zannedersem tabi şahsi görüşüm. Önden metal sesi geliyor gazı kesince kalkıyor kask ve rüzgar çok olduğunda pek yerine çıkaramadım takip ediyorum. 100 km hıza kadar çıktım yani bu makina bir müddet sonra 120 basar. % 30-35 lik rampaya 70 km hızla giriyorum hiç gaza dokunmadan 60 kadar düşüyor ve rampayı rahat çıkıyor performans iyi derim. Yakıt mı mükemmel. Arkadaşlar tam 257 km yol yaptım tüketim çeyrek depo. Yakıtım fazla diyorsanız servis ustanızı gözden geçirin derim. Usta çok önemli. Motorda ve eksozda fazla bir ısı görmedim normal. Yaniiiiii: Bu fiyata bu makina çok iyi derim. Ancak bu yedek parça olaylarında bir müddet sıkıntı çekebilecekmişiz gibi geliyor. Bu süre içerisinde böyle bir olay yaşamak istemem yaşamanızıda istemem. Baya baya uzun odu yeni farkettim .
Küçücük bir MERHABA diyebilmek-işitmek çok güzel
ya arkadaşlar bugün bi jınlunun üstüne oturdum baya bi heybetli geldi bana .
keeway deki ne göre daha iri daha ağır geldi. kafam karıştı %70 keeway%30 jınlun150 oldu siz ne dersiniz. sıkılıp kızmayın sadece sizin fikrinize deger verdim için soruyorum
ha ha ha bakkal dan pardon metro'dan scooter aldım....
Yaa Jamika supersin ben Antalyadayim burdan idare ediyorum ama lastik olursa belki sana havale cikarir kargo ile alirim lastikleri. Yanliz lastiklerimiz zaten dublex.Walla oyle yaziyor lasitigin uzerinde
Dostlar motoru iki gunlugune bakima sokuyorum. Arka disli degisecek yeni 12000 avansli beyin takiliyor bilmiyorum artik daha ne yapacak.Adama dedim cabuk hizlansin ve 120 yapsin tek istegim o ama yapsin zorlamadan yani.2 gun kalsin dedi bakalim haftaya size bildirecem.Yanliz bu motoru gercekten istedigim performansa getirir isem 250 cc motor filan almam.Bunun la 2 sene gezer sonrada bir Dragstar yada Vmax alirim artik.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Arkadaşlar katologda dupleks yazmasına karşı aldığım duyumlara göre bizim lastiklerimiz maalesef dubleks değilmiş.
Ebru hoşgeldin aramıza. İlk zamanlar hem sen alışkın olmadığından hem de makinanın parçaları kendilerine alışık olmadığından boş vitesi bulma-geçme problemi çok olur bende yaşadım, baya da kanırttım önceleri. Bazan vites geçmeme sorunu olabiliyor bizim makinelerde örneğin 1. ya da 2. viteste kaldı ve boşa alman gerekiyor çalıştırman için. motor stop konumunda iken depriyaja basmadan ileri geri ittir motoru sonra debriyaja bas ve al boşa. Etkili ir yöntem herkese tavsiye ederim.
Jamika ardeş herkes söylemiş ama bi'de benden duy; Süperrrsiiinn
HAMMER kardeş buji kafasını(su gecirmez ngk) ile değiştirdim demişsin. Nasıl bi'şeydir bu nekadardır. SL'e göre olan modelinin seri numarası nederi vs.?
Bu konuda da sen bizi bilgilendir bakalım.
[B][COLOR="DarkOrchid"]One Shot One Kill[/COLOR][/B]
ben iki aydır araştırıyorum bu motoru almaya karar verdim ancak bu benim ilk motorum olacak o yüzden rodajını tamamlamış bilinçli biri tarafından kullanılmış 2. el bir keeway alsam daha iyi olur gibime geldi.ki öyle bir motorda buldum 8500 km yapmış motorun sahibi her sabah işe gidip geliyormuş ve bu motorla bursaya kadarda gitmiş.motora önce 2400ytl istedi sıfırının fiyatının 2590ytl olduğunu söyleyince 2250ytl ye bıraktı.neden ikinci eline bu kadar fazla para istediğine gelince adam motorun zinciriden tutunda,sinyalleri,bujisi felan hemen hemen herşeyini değiştirmiş.sizdende bir fikir almak istiyorum acaba ben bu motorumu alsam yoksa gidip sıfırınımı alsam ne dersiniz?
sıfır al kardeşim. Kendin yaparsın rodajını.
[B][COLOR="DarkOrchid"]One Shot One Kill[/COLOR][/B]
aldığım adm baya bi bilinçli ama zaten ilk motoruda değilmiş keeway daha büyük bir motor alıcak.hatta onun motoru aldığım gün o da kendine alacak.ilk kullanım olayları beni zorlamasın ben bu konuda baya bi teccübesizim
Lastikler Dupleks değil.Ben geçen sene arka lastiği patlattım.Çivi girmişti Dupleks sanıyordum birde gittim fitil yaptırdım 20 dk sonra indi hüsrana uğradım tabi öyle biliyorduk.Lastik tamircileride arka lastiği sökmek istemiyorlar her lastikçi malesef yapmıyor tamiratı ona göre tedbirli olun bana kalırsa.
Bu arada Ebru hoş geldin.
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)