arkadaslar bej sl150 mi bu akşam itibariyle almış bulunuyorum makina ilk aşamada beni aşırı tatmin etti karşılıklı bi elektriklenme oluştu aramızda bu aşk olsa gerek
bu arada can eve gidemedin galiba çaglayandaki yerin bilgilerini vericektin
arkadaslar bej sl150 mi bu akşam itibariyle almış bulunuyorum makina ilk aşamada beni aşırı tatmin etti karşılıklı bi elektriklenme oluştu aramızda bu aşk olsa gerek
bu arada can eve gidemedin galiba çaglayandaki yerin bilgilerini vericektin
@frontier, güle gülle kullan, kazasız, arızasız, hasarsız günlerde hep beraber sürmek dileğiyle.
@Can., Kanuni Seyhan'ın sisybarı bahsedilen, kalite açısından mükemmel olmasa da gayet tatminkar bence, denedim, gördüm.Beni rahatsız eden küçük bulduğum boyu, biraz daha uzun olabilseydi...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Hayırlı olsun motorun frontier. Kazasız belasız iyi günlerde kullan.
adres ve kontak kişi:
M.S.A Metal Sanatları Atölyesi
Hürriyet Mah.Dr.Cemil Bengü Cad.Fidan sok.No:17/A
Tel :0212 219 88 24
Cep : 0536 521 49 92
Arslan Karakulak
Biz kazık yedik siz pazarlık yapın. Nakit çalışıyor kart geçmiyor
Olcan, sissy bar zevkinize kalmış. Farklı fiyatlarda birçok çeşidi var.
Size uygun olanını seçersiniz. Benim çok zamanım olmadığı için üçe beşe bakmayıp alıyorum. Maksat işim biran önce görülsün.
tiner kafidir 10 dakikada yazı mazı kalmıyorHammer adlı üyeden alıntı
Arkadaşım öncelikle merhaba ezsozdan güzel bir ses istiyorsan 9 mm lik demir matkap ucuyla üst ve alt etsozun yani ikisinide ortadaki eksoz çıkış deliğinin etrafına eşit aralıklarla 4 tane açacaksın o kadar ondan sonraki sesi sen dinliyeceksinHammer adlı üyeden alıntı
kusura bakmayın arkadaşlar biraz geç geldim. hoş bulduk jarmen tşk arkadaşlar ben motoru z.burnunda öncü motordan aldım bana kask ve sissy bar hediye ettiler sağolsunlar çokta güzel bu hafta sonu verecek işte sissy barı ama bir tane numune yapmış çok güzel ve sade bir şey
benim egzostun nikelajı kalktı içinde de benzer kabarmalar var.
Galiba birilerinin başına daha gelmişti ama bulamadım.
Garanti kapsamında değişirmi diye abuk birşey sorsam bilen varmı?
ArgaT;
Arkadaşım,ben de düşündüm bi ara sellozik tinerle çıkarmayı yazıyı ama sonra düşündüm alttaki siyaha da zarar werir diye.Sana güveniyorum,yarın sabah deniyecem,umarım bisi olmaz
OLCAN kardeş;
Fiyat 20.19 YTL
Vergi 3.63 YTL
Resim No 3
Parça No 77280-FYJ-000
Parça Adı ARKA DAYANAK SYH 250
online sipariş verebilirsin,
Url: http://www.kuralkankatalog.com/
Arkadaşlar ayrıca sisy bar öyle abanıp koltuk gibi yaslanmak için değildir ki, öyle olsa bile bağlantı yerleri sağlam çantanın bağlandığı kısma monte ediliyor. Yaslanılabilir yani, Kanuni güvenmiş koymuş. İsteyen 200 Euro'ya alsın, benim ki sadece aklınızda olsun diye bir öneri 150-200 vermek istemeyen arkadaşlar için. Tuzu kuru olan gidip en iyisini alsın tabi motoruna.
Basın sellozzik tineri basabildiğiniz kadar seleye ve yazıya. Bende çok korktum önce bi'şey olur mu bi'zarar veriri mi seleye diye ama sonuç mükemmel. Yazılar anında çıkıyor ve selede hiçbir sorun yok artı olarak biraz da parladı ve güzelleşti diyebilirim.
[B][COLOR="DarkOrchid"]One Shot One Kill[/COLOR][/B]
Cevaplar için sağolun arkadaşlar.
Selülozik tinerle deniyelim bakalım bir.
Bundan sonra sırada eksozu halletmek var.Fakat onu da ehliyet geldikten sonra yapacam.
Ehliyet yok motorun tadı çıkmıyo.Kuzu gibi yatıyo.
Benim motorda da Seyhan 250 nin sisy bari var belkide ilk takan benim gayette saglam malzeme walla 4 tane ayri somun ile tuturdum cantaliga.Hic bir sikayetide yok.Uzun sevenler Kanuni Tigerinki gibi takabilir ama bu gayet hos duruyor resim koymustum zaten evelinden.Benim balatalar tukendi arkadaslar alali 6 ay oluyor sanirim daha ii bir marka koymak lazim.Huzurlarinizda 4000 km yapmis bulunuyorum bugun.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Selülozik tiner derde derman oldu.Tekrar sağolun.
Motorda alır almaz epey bir bakım yaptırmıştım.Yağını,bujiyi ve buji kafasını(su gecirmez ngk) ile değiştirmiş ve diğer gerekli kontrolleri ayarları yaptırmıştım.
Marşlama, hızlanma iyi şuan.Akümüzde güzel.
Lastikleri değiştirmek fena olmaz gibi.Metzeller nası dır,en fazla kaç para verelim.
Teşekkürler jarmen, zaten benim alacağım sisybar öyle sürekli kullanmak için değil, motorun görüntüsünü biraz daha güzelleştirmek için (ama hala kalitesinin de kötü olmadığı kanaatindeyim.). En kısa zamanda bundan bir tane ediniyorum.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Metzeller 150 EUR civarı.Hammer adlı üyeden alıntı
hammer lastıkler ıcın acele etme jameika34 ıle baglantı kurabılırsin ,daha once bazı parcaları 10 arlı paketler halınde toptancısından daha ucuza mal edebılecegını yazmıstı . gecen gun aradım lastıkler ıcın de cok makul fıyatlar soyledı ama bıraz beklemek gerekııcekmıs özel mesaj atıp ogrenebılırsınHammer adlı üyeden alıntı
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
slm millet bende 2 gün önce 150'ye kavuştum..daha binemedim bindim ama çalıştıramadım aslında sonradan çalıştırdım ama süremedim h.sonu kursa gitcem benim motorla kurs veriyorlar yalnz bu oturn çalıştırmadaki püflerini ve 1 vitesdeyken neden stop ettiğini anlamış değilim birrde kısaca ne öneririsiniz sonuçta yeni gelin bu yanee..herkese tekrar selam
çok acemiyim diye gülmeyin yoksa ağlarım valla susturamassınız
zeda;
Dostum,Seyhanin sisybari gayet guzel duruyor ama biraz arkaya yatik gibi sanki..Ayari var mi dik durmasi icin?
Herkese selamlar
ebru,aramıza hoşgeldin,büyük bir ihtimal henüz ayağın debriyaja alışık olmadığı için stop ediyordur,lakin ikinci bir ihtimalde montajda debriyaj teli çok sıkılmıştır,debriyaj telini ayarlatman gerekir.
Yedek parça konusunda gerçekten kimse acele etmesin,jameika 34 gerçekten bu işler için biçilmiş kaftan,kendisi yedek parçacı ve çok uyguna bulabiliyor.
Bir gün kararlaştırıp buluşalımda ne parça lazım ne var ne yok anlaşalım.
görüşmek üzere aidikurt bana liste gelmedi
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
Arkadaşım Eğer Egsozundaki Nikelajlar kendiliğinden ve kısa bir süre içinde kalktıysa kesinlikle NİKELAJ hatası var. Onun için hiç zaman kaybetme bir yetkili servise götür ve diret değiştirilecek diye. Gerçi yetkili servislerin birçoğu bisikletçiler nasıl verdilerse bunlara yetki bende anlamadım ama. Mutlaka değiştireceklerdir ısrar et değiştirmiyorlarsa Motomakxa gideceksin onlarla konuşacaksın sonuçta bu motor 2 yıl garanti kapsamında. Hakkını Ara eğer başaramazsan benimli irtibata geç sana mutlaka yardım ederim. Kendine iyi bak, kazasız sürüşler....Can. adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Motorlarımızda kullanılan çantalar çook dandik olduğu için bazı arkadaşlarımız ve bende dahil çıkartmış bulunuyoruz. Onun için Eğer Farklı ve Çook Güzel, Kaliteli Çanta takmak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler.İmalatçısından, ithalatçısından çoook uygun fiyatlara toptan fiyatına çanta alabiliriz. Üçlü set halinde (2 tane çook şık yan çanta ve 1 tane sosis çanta) 65-70 ytl. civarı.Bu bir örnek.Bunların katologları bana gelecek. Keewayciler olarak bir ara toplanalım ve parçacılara kendimizi kazıklattırmayalım.Yukarıda verdiğim rakkam bir örnektir.Ayrıca bir imalatçı keşfettim onunlada görüşeceğim ve katolog ve fiyat listesi alacağım aldığımdada sizlerle paylaşırım zaten. (MOTORCUNUN DOSTU YİNE MOTORCU'DUR unutmayalım. )
Jamaika34 teşekkürler.
Motovizyondan almışdım 2 telefonunu da sürekli arıyorum açan yok.
Ulaşınca konuşacağım.
Çanta fikri çok güzel. Bendekinin tokası koptu hemen.
Bir de lastik işini halletsek be jameika34 arkadaşım. Uygun fiyata Metzeller bulabiliyormusun?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)