Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Can. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 F6
    Alper motorunu sarıya boyat en custom sen olursun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Tam Can.'ın sorunu üzerine artık bana da cam lazım.

Motoru durduğu yerden çıkardım, kaldırımdan aşağıya indirmek için alçak bir basamak yakınımdayken biraz geri alıp rampadan daha rahat indirme fırsatım vardı. Orta sehpaya çıkarmadım yan ayağa dayadım. Aklıma düşebileceği geldi ve yarım dakika da yanında dengesinin bozulup bozulmayacağını inceledim. Sonunda hiç hareket görmeyince 2 metre uzaklaştım, rampanın önündeki 2 arabanın arasından rahatça çıkabileceğimi gördüm ve tam arkamı döndüğüm anda motorun gözlerimin önünde devrilmesine şahit oldum. Yakındım, büyük bir hızla yanına koştum yakalar gibi oldum; koruma demirinde bile çizik yok ama cam kırıldı.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Motosikleti
    Honda CBR 600 F6
    Geçmiş olsun Olcan. Görülmez kaza diye buna derler.
    Motomaxi aradınmı sende?
    İlla orjinal olsun diye bir isteğin yoksa SOD sana cam için birkaç adres verebilir.

durano - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [QUOTE=aidikurt]ya yakıt tuketımı sende abartı valla benımkı 32 ytl benzınle 475km yol yaptı alnayamadıgım sız napıyorsunuz yav jıkle hep acıkmı gıdıyorsunuz sadece o zaman bu kadar yakar yada jıklenızmı bozuk baktır bence

kesinlikle motorda bi arıza olduğuna inanıyorum cünkü 8yıldır motosiklet kullanıyorum. şu an sahip olduğum tek motor bu değil ama yakıtından behsettirecek tek motor bu. ybr nin gözünü seveyim abi kokluyomus yaa.

GURAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAY SÜPERLİGHT 150
    can arkadaşım sen sissy bar taktırdınmı taktırdıysan nerden ve kaça taktırttın rica etsem söyleyebilirmisin birde arkadaşlar egsozu delen oldumu ben ikisinede 4 er tane 9mm lik delik açtım çok hoş oldu bence

Motosikleti
    Honda CBR 600 F6
    Güray ben motoru sissy barlı aldım ve 200 YTL ödedim.
    Daha sonra ayna problemi için uğraşırken Çağlayanda bir yer buldum ve ne göreyim meğerse benim aldığım sisy barı onlar yapıp aldığım yere veriyorlarmış.
    Yediğim kazığı öğrenmemek için fiyatını sormamıştım ama cobalt arkadaşım sağolsun fiyatını söyledi bana
    Nakit 100 USD.
    Benimkine ilave olarak birde arkaya çanta koyma yeri ilave etmişler üstelik. tahmini 100 YTL zarar ettim SOD sağolsun. Bu fiyat iyidir dedi kaçtı bir tarafıma. Ama gerçekten çok sağlam ve şık bir sissy bar onu söyleyim.

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı Can. adlı üyeden alıntı
    Geçmiş olsun Olcan. Görülmez kaza diye buna derler.
    Motomaxi aradınmı sende?
    İlla orjinal olsun diye bir isteğin yoksa SOD sana cam için birkaç adres verebilir.
    Ben olayın ardından hemen Petsa'yı aradım, siparişi bugün verirsek cuma günü gelir dediler.MotoVizyoN'la da konuşup ne yapacağıma bakacağım.

GURAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAY SÜPERLİGHT 150
    can arkadaşım senin motorunun bana bir resmini yollayabilirmisin acaba

Motosikleti
    maxi scooter 150 t 1 in aynısı..
    hepimiz görsek ........
    ha ha ha bakkal dan pardon metro'dan scooter aldım....

frontier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    can senin makinanin özellikle sissy bar kismini bi fotolasan bize iyi olur ve bide o caglayandaki yerin bilgileri varsa?

Motosikleti
    Honda CBR 600 F6
    Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı
    Ben olayın ardından hemen Petsa'yı aradım, siparişi bugün verirsek cuma günü gelir dediler.MotoVizyoN'la da konuşup ne yapacağıma bakacağım.
    Benim kuzenime motomax 2 ay demiş. Petsa kim yetkili servismi? Ben anlamadım şimdi. Kime güveneceğiz? sana 1 hafta deyip ha bügün geldi ha yarın gelecek diye aylarca oyalamasınlar sakın?
    Ellerinde parça varmıymış?
    Ucuz olsun diye mallar Çin'den gemi ile geliyordur ve gemi Türkiye'ye 40 gün civarlarında gelir. Yani şimdi sipariş geçse ve adamlar hemen işleme alsalar ve önümüzdeki haftada gemi olsa, Türkiyedeki gümrük işlemlerini de hesaba katınca zaten 2 ayı bulur gelmesi hesap ortada.
    Ben özel bir bankada Dış işlemlerde yönetmenim ve ithalat ihracat işleri uzmanlık alanımdır. Uçak navlun bedelleri çok pahalı olduğu için bu tip ucuz motorlar için hele hele yedel parçası için uçak kullanmazlar.
    Hal böyleyken sana ellerinde olmadığı halde 1 hafta sonra cam getirirlerse Türkiye'de bir sanayide yaptırıp sana orjinal diye gazlayacaklardır demektir.

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Bilemiyorum tam ne olduğunu, varsa sıcağı sıcağına değiştirmek için telefon ettim.
    Petsa (yetkili servis), merkezden isteriz cuma elimizde olur dediler.Olup olmadığını bilmeden böyle birşey de söylemiş olabilirler.

Motosikleti
    Honda CBR 600 F6
    Arkadaşlar inanın motoru aldım kapalı garaja koydum yatıyor ve fotosunu bile çekmedim. Ehliyeti haziranda alacağım için polis korkusundan kullanmıyorum.
    Temizlemeye vaktimde olmadı toz içinde duruyor. Ama abimin motorunda da aynı sissy bardan var ve evde fotoları da var. İzni olursa akşam sissy barın fotosunu eklerim görürsünüz.
    çağlayandaki yerin bilgilerini de akşam eve gidince veririm. Ben aynaları da oradan aldım. Orjinal kolların daha uzunu. Hem orjinalden farkı yok hem de arkamı rahat görüyorumki boyum 1.91
    Aynaları görelim derseniz geçmiş sayfalarda Tamer'in motorunun fotoları var.
    nasıl durduğunu görebilirsiniz hatta yanlış hatırlamıyorsam sissy barda benimki ile aynıydı. Bir bakın arkadaşlar.

jarmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway-Superlight
    GURAY hoşgeldin. Zeda kardeşim sorum oydu. Fakat benim ikinci adresim Isparta dedim sana eğer bir daha gelirsen seni il sınırında (Antalya-Isparta çevre yolu) karşılarım. Eskort yaparım sana. Gelirsen mutlaka haberim olsun, hem tanışmış oluruz.
    Arkadaşlardan biri MOTOMAX'a topluca mail atalım demiş evet abi iyice yüklenelim deli gibi satıyorlar aletleri her şehirde sorunsuz servis ve yedek parça bulundurmak zorunda. Bu arada geçen gün motorum çalışmadı evin önünde 1 saatten fazla uğraştımama olmadı. Sonra servisi aradım motoru buraya getir biz gelemeyiz dediler, orada yapılacak bi'şey yok dediler dumur oldum Tamam sonuçta BMW yol yardımı kadar sağlam bir hizmet beklemiyoruz ama en azından bir çözüm gelebilirdi. Adam bana motoru buraya getir diyor 134 kg. 10-15 km. iteceğim yani En sonunda yoldan bir kamyonet buldum ona bağladık mecburen çekerek yine aynı servise gittik. Arkadaşlar aramızda hukukçu arkadaşlar varsa bu servis-yedek parça konusunda bize yol yordam göstersin ve bizde topluca motomax'a bastıralım.
    Ceko sabırsızlıkla bekliyoruz fotoları, bu arada camı kaça veriyorsun?
    [B][COLOR="DarkOrchid"]One Shot One Kill[/COLOR][/B]

Hammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Arkadaşlar iki sorum olacak.

Cevaplandırırsanız cok sevinicem.

Öncelikle koltuktaki Keeway yazısını zarar vermeden çıkarabilmem için solvent türü bir malzeme bilen var mı?Nereden bulabilirim.Elinde olan varsa ücreti karşılığı almak isterim.

Bir de eksozu delen arkadaşlar bunu nasıl yaptınız.Yani hangi noktalardan kaç adet delik çapı kaç....vs.

Motosikleti
    Keeway-Superlight
    Parça bulamayan arkadaşlar Antalya Nebioğlu'na bi'sorun derim.

http://www.nebiogullari.com/tr/index.html

Solvent bi'işe yaramıyor, sellozik tinerle çıkarttım ben ve hemen çıktı.

SoD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı Can. adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar inanın motoru aldım kapalı garaja koydum yatıyor ve fotosunu bile çekmedim. Ehliyeti haziranda alacağım için polis korkusundan kullanmıyorum.
    Temizlemeye vaktimde olmadı toz içinde duruyor. Ama abimin motorunda da aynı sissy bardan var ve evde fotoları da var. İzni olursa akşam sissy barın fotosunu eklerim görürsünüz.
    Sevgili kardeşim beni deli etme gırtlaana mı bastım bu sisy ile al diye... Kendin beğendin aldın... ayrıca asıl kaynağını bilip daha ucuz yolla alabiliyor olsaydım kendi kendimide senide pahalıya alma debilliğine maruz bırakmazdım... yinede soner saolsun diğer konularda yaptığı indirimlerle burdan attığı kazıı hafifletmiş oldu ortlamada yinede iyi durumdayız ...

Arkadaşlar benim eski mesajlarımda motorun fotoğraflarını haliyle sisy nin nasıl durduğunu görebilirsiniz... Çanta ici destek demirinin deformasyonu önleyecek uzunlukta düsünülmüş olmasına kadar detaylar ve gayet iyi bir işciliği ile sağlam malzemesi var... Artık bizim aldığımızdan daha ucuz almanın yolunuda Can söylemiş durumda... 30-40 milyona gördüğüm bazı tel maşa sisy lerden alana kadar 100$ verip bundan almak hala daha mantıklı bence ... hem o ucuz olanlarda dediğim çanta desteğide yok...

Ayrıca kuzenim Lary ninde başında olan dert gibi cam sıkıntısı olanlara uzmanlık alanı motor camı olan bir plexy üstadımız var ... Eski motorum kawasaki zzr250 nin kırdığım camına orjinali icin 200$ istediklerinde ona yaptırdım 30YTL ye maal oldu ve orjinalinden cok daha güzel bir camım olmuştu... Bizim motorların orjinal camı çok kırılgan ince ve ucuz malzemeden oysa oldukca makul fiyatlara kırılması daha zor adam gibi malzemeden yaptırmak daha mantıklı geliyor bana...

Motosikleti
    Keeway-Superlight
    Arkadaşlar kanuni seyhan 250'nin sisy-bar'ı bizim motora uyuyormuş 20 ytl. Haberiniz olsun.

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    jarmen, bu fiyatı nereden aldın?
    Ben hangi Kanuni servisine sorsam, elimizde yok ama 80 ytl civarı diyor.

Motosikleti
    Honda CBR 600 F6
    Arkadaşlar 20 YTL'lik sissy bardan hayırmı gelir?
    Artçı yaslanınça kırılır o yada eğilir. Sağlam metalden birşey alın.
    Unutmayın artçılarınız güvenip sissye yaslanacaklar. Ucuz olsun diye yolda düşmelerini istermisiniz?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler