zeda arkadaşım bende neredeyse 4-5 yıldır motor sürüyorum ama herşeyden önce güvenlik senin yaşadığın gibi sen çarpmasanda mutlaka biri gelip sana çarpıyor dikkatli olmak lazım arkadaşlar
zeda arkadaşım bende neredeyse 4-5 yıldır motor sürüyorum ama herşeyden önce güvenlik senin yaşadığın gibi sen çarpmasanda mutlaka biri gelip sana çarpıyor dikkatli olmak lazım arkadaşlar
Geçmiş olsun zeda3000
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
zeda gecmıs olsun dikkat et kendine ( ve etrafına ) daha lazımsın bize
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Çok geçmiş olsun Zeda.
Aynalarınızı tez zamanda değiştirin ve arkanızı iyi kollayın arkadaşlar.
Burası İstanbul Tehlike 4 bir yanda değil 6 yanda. çukurada düşersin kafanıza birşey de düşer.
zeda arkadaşım, çok geçmiş olsun. Umarım kaza-bela limitini doldurmuşsundur, tekrarını yaşamazsın.
Ben aynasına bakıp beni göremeyen ve önüme atlayan arabaları bir kırmızı ışıkta yakalayıp, "nasılsa kullanmıyorsun" diye aynalarını kırıyorum (gerçi altı üstü bir kez teşebbüs ettim, onda da aynayı ıskalayıp kaportayı tekmeledim).
Hata yapmakla eşşeklik yapmak arasında ciddi bir fark vardır. Hata yapmanı affedebilme şansım var, ama gözümün içine manasız manasız bakıp da arabasını kasten üzerime sürenin a...... (bu kısmı sansürlüyorum, hayal gücünüzü kullanın)
Zeda kardeşim çok çok geçmiş olsun. Bu arada benim ikinci adresim ısparta bir daha buralara gelirsenmutlaka haberim olsun antalya çevreyolundan Isparta girişinde karşılarım seni. Bu arada burada bi'hayli SL var hatta bir tanesi bende 32 plakalı. tekrar geçmiş olsun.
zeda arkadaş geçmiş olsun
Yaa dostlar sag olun adamin aynasi kirildi kirilmasinada benim cozemedigim ayna nereye carpti tam olarak.Motorda darbe izi yok ondaki hasar benden cok bir tek benim guldugum dunku halimiz her yerimiz sizliyor evin icinde 80 lik yaslilar gibiydik. Yanliz bu motorun saglamligini yazabilirim burda tekrar tekar.Motor yan yattigi anda sadece koruma demiri yere temas ediyor ve hic bir yeri cizilmiyor.Ben scooter ile ayni sekilde dusmustum o zamanlar acemiydim scooter lego gibi dagildi resmen.Birde yeni baslayanlara benden nasihat yaz kis demeden eldiven takin.Yere dustugunuz an refkles olarak elleriniz koyuyorsunuz.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
zeda hem sana hem arkadaşına çok geçmiş olsun..en kısa zamanda tekrar rüzgarı hissedebilmen dileğiyle
motorla yaşa, hayatı yaşa...
Çok çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız.
Bu arada ispanyada bu motorları görememen normal fakat ilerleyen yıllarda Çinliler orayada girecektir şüphen olmasın.
dostum geçmiş olsun ikinize de Allah başka kaza vermesin
[B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]
Tekrar tekrar sag olun yanliz dostlar cok guseldi 500 cc asagi motor gormedim ne modeller ne markalar.Oraya cinliler biraz zor girer adamlar kalite ariyorlar.Kore arabasi bile yoktu dusunun.
Bu arada dunyali sen hic o motora bindinmi aldigin gunden beri yaa bende temiz tutuyorum her gun silerim filan ama bu kadar gicir gicir durmadi motorum.Nazara gelmesin ama ilk gunku gibi aman hep boyle kalsin.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Selam arkadaslar bende araniza katiliyorum bej sl150'mle carsamba insaallah teslim alicam merterde oturuyorum fun clubunuze bilgilerimi yolladim bu civardaki arkadaslarla gorusmek isterim bu civarda diyorum henuz ehliyet yok cunku maalesef
tşk ler arkadaşım eski hastalık camın orda bezim eksik olmaz her sabah yıkar cilalarım bide her gün cıkarmam zevk icin cıkar gezerim daha 1200km deyim.zeda3000 adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar bende sizin bu form sitesini gezindikten sonra sizin motorlardan almaya karar verdim dün bayiye gittim fiyatları sorarken 250 liğin fiyatını gördüm ancak daha türkiyede olmadığını biliyorum ama bu ay sonu gelecekmiş almışken bir kere alıyım diyorum 250 liğini alıyımmı arkadaşlar bilginiz varmı motor hakkında şimdilik bende honda scotter var 1 ay daha onunla idare ederim heralde
valla genel kanı keeway 250 yenı modellerı 150 modelı kadar guzel degılgurolteke adlı üyeden alıntı
Biri 250 cc ligin zincir yerine kayisli oldugunu soylemisti dogrumu bilmiyorum.Ama boyle ise cok guc kaybi olur son hizda ve pek bi fark kalmaz 150 cc motor ile.
ya siz beni aranıza almıcaksınız heralde bi hoşgeldin dahi diye olmadı ne iş arkadaşlar ya (gerçi aidikurt eklemiş hemen sagolsun)
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)