arkadaşlar benim acemi olarak bir sorum olacak. ben cüssem gereği büyük bir makineye geçmek istiyorum 250 cc bakıyorum hep ama bu araç sizce bana 250cc yi aratır mı? güç olarak boyut olarak ki şuanda 125cc drift kullanıyorum.
arkadaşlar benim acemi olarak bir sorum olacak. ben cüssem gereği büyük bir makineye geçmek istiyorum 250 cc bakıyorum hep ama bu araç sizce bana 250cc yi aratır mı? güç olarak boyut olarak ki şuanda 125cc drift kullanıyorum.
herkese merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim burada keeway superlight 150 aldim iyi durumda ama ben bunu custom bobber yaptırmak istiyorum istanbulda bildiğiniz bir usta varmi bu tür işlerle uğraşan herkese güvenmek istemiyorum biliyorsunuz motor başka bişeye benzemiyor kimse yolda kalmak istemez sonuçta
teşekkür ederim dostum burayı ben de gördüm gerçektende işciliği iyi görünüyor ama sanki biraz palliya kaciyor gerçi gidip konuşmadim ama başka bir yer varsa yine yorumlarinizi dineyebilirim
ben denk gelirsem paylaşırım ama ben birşeyler yapmaya karar verince bu adama gideceğim
arkadaşlar merhaba sizden bir isteğim olucak benim motorumun elektrik tesisatı kesilmiş durumda rica etsem birisi kontağın soket kısımlarını resimleyip atabilir mi ? kontak soketi ve ana hattan gelen soketi.renkleri ve girişleri çözüp bağlamam lazım şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba ben motorumun yedek parçalarını nerden bulabilirim bilginiz varmıdır. istanbul ve sakarya olabilir. teşekkürler şimdiden
Çoğu parçası Küba sperlight aynı ben üç yıldan fazla bindim 36 bindealdım 87 binde sattım Küba bayilerinden bulabilirsin
arkadaşlar elimde parçalara ayrılmış superlight vardır parça ihtiyacı olan iletişime geçsin. Saygılarımla.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-keeway-cinar-motor-sizleri-senetle-kefilsiz-motor-sahibi-yapiyor-270917036/detay
arkadaşlar ilk motor deneyimi için bu motor nasıldır.fiyatı ve km de makul görünüyor.
Dostum bunun fiyatina daha iyi bir keeway alabilirsin koltuk ve camurluk degismis sanki ama sakın çin motoru alma
sitede bu fiyata daha uygun göremedim hocam.bunun km de düşük.belki km ile oynamışlardır bilmiyorum ama değişen parçası olduğunu söylemişsin doğrudur benin o konularla alakalı fazla bilgim yok.tekrar fiyat ve model aalığına bakacağım.yalnız malum kirada oturup ççocuk okutan biri olarak fazla bütçemde yok.o yüzden çin mallarına da bakıyorum ne yalan söyleyeyim
Herşeyin hayırlısı...
Arkadaşlar, superlight 150 için sinyal flaşörü nereden bulabilirim? Flaşörüm arıza yaptı, burada bir ustaya bıraktım ama 2 haftadır bir şey yaptığı yok. İnternette aradım, bir kaç firmayla görüştüm ama bu malzemeyi bulamadım. Çalışır olmak kaydıyla 2. el bile olsa bulmamda yardımcı olursanız sevinirim.
ARKADAŞLAR İYİ GÜNLER BANA ŞANZIMAN LAZIM 3.VİTES DİŞLİSİNİ PARÇALADIM PARÇA SATAN VARSA YA DA SATILAN Bİ YER VARSABANA MESAJ ATSIN LÜTFEN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
arkadaşım buldun mu şanzıman, aynı sorun bendede var honda cg 125 ile aynıymış şanzıman ama emin olamadıgım icin alamıyorum.
Selam arkadaşlar Küba superlight yankapakları keeway superlight 150 ye uyarmı? bilgi verirseniz sevinirim
@nublack ; uyması lazım aynı fabrika ürünü her iki motor da ...
@shadowmaster ; öyleise bile soruma tam cevap değil yinede teşekkür ederim.
kuba sl yankapaklarının kewaay sl a takan varmı?
S.a Arkadaşlar keeway superlight 150 ye VLM YTX9-BS AKÜ UYARMI? BOYUTLARI En:87mm Boy:150mm Yükseklik:105mm beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)