Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 345671555105 ... SonuncuSonuncu

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    purifier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı jameika34 adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar Keeway 150'nin Ön Siperlik Cam'ını Sakın Esnetmeye Çalışmayın....
    Hemen Özellikle Bağlantı Yerlerinden Esnetmeye Çalışırsanız Gayet Rahat Bir Şekilde Kırılıyor. Ve Cam'ın Fiyatı 43.9 $ dır. Yani Yaklaşık 60 milyon tl. Eğer Cam'ı Kırılan Arkadaşlar Varsa Ben Sirkeci'de Çok ucuz fiyata ve Bu Motor'a Uygun Bir Cam Aldım Ve Monte Ettim Çok Yakıştı. Yalnız Orijinalininkinden Biraz İnce......
    dostum camın fotosu varsa koysan belki ilgileniriz.motor üzerinde nasıl duruyor,zaten orjinali çok ufak gibi. kırılmaya gerek kalmadan değiştirmek lazım. sirkecide nerden aldın telf yazabilirmisin. ayrıca bu motorun diğer yedek parçalarını nasıl buluruz sirkeciden bilgin varmı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    votka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WaLLa ÇiNLileR BiLiR
    Alıntı TAMER adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar bir duyum aldım,ne kadar doğrudur bilmiyorum.Bir tanıdık televizyonda keewayin basın tanıtımı şeklinde bir toplantısını izlemiş.Bu motorların şu anki fiyatının tanıtım fiyatı olduğunu,bu şekilde bu kaliteyi bir çok kişiye satarak tanıtmış olduklarını ve bu markaya güven sağlandığını ifade etmiş.2006 yılında gelicek olan modellerin sanırım bu bahsedilen landcruiser 250cc 5000$ dan aşağı olmayacağını söylemişler.Bana bunu motoru aldığım bayide söylemişti bu motorun tanıtım fiyatı diye,ben pek inanmamıştım ona ama sezon sonu bile 200 milyon zam yaptıklarına göre,sonuç dediği gibi olabilir.Bende ilerleyen zamanda memnun kalırsam150'likmotordan,seneye 250cc almayı planlıyodum şimdiden kısmet olursa,bakcaz artık fiyatlar yükselecek mi
    Dostum yurdışında bile 3500 usd, bende onu istiyorum fakat 5000 usd diye burada onu bence kimseye satamaz....
    ÇaMuR AtMa İzi KaLMaz SanADa BuLAşıR...
    ÇiN Malı YuRDuN MaLI OnU HeRkeS KuLLanMAlı...

asperadosyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Usta atmış gibi geldi. 5000$ o motor alınmaz.Zaten macar para birinden hesap yaptığın zaman 3500ytl oluyor.Hadi birz daha arttı 4000ytl yaklaştı diyelim çin parçalı macar montajlı bir motor için yeterli bir fiyat.6750 ytl ne bicim para 250cc lik çine o para verilirmi beee.

sijelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight 150 34 FB 5731
    Usta atmış gibi geldi. 5000$ o motor alınmaz.Zaten macar para birinden hesap yaptığın zaman 3500ytl oluyor.Hadi birz daha arttı 4000ytl yaklaştı diyelim çin parçalı macar montajlı bir motor için yeterli bir fiyat.6750 ytl ne bicim para 250cc lik çine o para verilirmi beee.
    Arkadaşım macar malı olan bi malzemeye verilir o para ben ilk keewayimi arn125 ten beri düşünüyorum bundan bi şey var bu fiyata bu kalite fazla dedikleri doğru tutucakmı diye çin malı malzeme olmayan motor kesinlikle yooook buda değil..
    ARN de kesinlikle çok az kullanmışlar kaliteden belli ama olsun...
    Bugün motoru melih ustaya teslim ettim 4.gün çoğu şeyi bozuk burda anlatıpta moralimizi bozmiyim ama çalışıp gittiğinde uçağa binsem bu kadar zevk almam süper bi cihaz
    sorunlarım garanti kapsamında hallolucak
    bu arada motogarı aradım bu ÇİN malımı komple dedim onlarmı yapmışlar dedim ölese alın motoru dedim bazı parçaları brezilyada bile yapılıyo deyince ok dedim
    sorunlarım hallolsun inşallah bende sorunsuz şeyler yazabilirim....
    Big Black SHARK
    :cat:
    34 FB 5731

northern - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150 S
    Arkadaşlar Keeway 150'nin Ön Siperlik Cam'ını Sakın Esnetmeye Çalışmayın....
    Hemen Özellikle Bağlantı Yerlerinden Esnetmeye Çalışırsanız Gayet Rahat Bir Şekilde Kırılıyor. Ve Cam'ın Fiyatı 43.9 $ dır. Yani Yaklaşık 60 milyon tl. Eğer Cam'ı Kırılan Arkadaşlar Varsa Ben Sirkeci'de Çok ucuz fiyata ve Bu Motor'a Uygun Bir Cam Aldım Ve Monte Ettim Çok Yakıştı. Yalnız Orijinalininkinden Biraz İnce......
    kardeş benim motoru komşu yan duvara düşürdü yan ayakta iken cam çatladı değiştirmeyi düşünüyorum ama sen bir resim koyar ve fiyat yazarsan alabilirim ilkgilenirsen sevinirim şimdiden teşekküreler
    annem beni öldürecek

sijelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight 150 34 FB 5731
    TAMER,
    kardeş bu sissy barı bende yaptırmak istiyorumda 100$ a napıyo abicim altın kaplamamı 300 gr demir kullanıyo kardeşim fazla değilmi bu
    demirci bi tanıtığı olan yokmu bu okadar pahalı bi hadise değil arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirm
    Big Black SHARK
    :cat:
    34 FB 5731

TAMER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAYsuper light150,HYOSUNG GT250
    Alıntı sijelli adlı üyeden alıntı
    TAMER,
    kardeş bu sissy barı bende yaptırmak istiyorumda 100$ a napıyo abicim altın kaplamamı 300 gr demir kullanıyo kardeşim fazla değilmi bu
    demirci bi tanıtığı olan yokmu bu okadar pahalı bi hadise değil arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirm
    hiçi bi özelliği olmayan motorun ön camı bile 60 milyon.sissy bar fiyatlarından haberin yok sanırım.190euroya satılıyorlar normal modellerini.para verip almayı düşünüyodum hazır olarak,pahalı diye bende atölyede yaptırdım.
    iiyiki de yaptırmışım hazır satılanlardan bile daha ii oldu.Öyle uyduruk demirci işi değil yani.forma bi bak şöyle fotoğaraflarını koydum.kıytırık bi mal değil bu.yoksa motorun üzerine takıp görüntüsünü bozmam aletin.bayi bende gördü hasta oldu satacağı motorlara bunu koymayı düşünüyorlar.fiyatı daha da yüksek olur onlar kendi karlarını koyunca.

Arkadaşlar Çin malı işleri kötülemenin bir mantığı yok.Şu an yamaha, honda,suzuki gibi dünya motorsiklet devleri bir çok parçalarını Çin'de yaptırıyorlar işcilik ucuz diye.hatta bmw nin f650 modellerinin parçalarının çinde yapılıp montajının almanyada yapılıp dağıtıldığını biliyormuydunuz?.Çin de kötü işcilik yok parasına göre işcilik var ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı.Biraz ön yargılı yaklaşıyoruz bence.Önemli olan nerde yapıldığı değil kalitesi olsa gerek.Örneğin ismiinden dolayı Hyosung marka motorsikletleride bir çok kişi çin malı sanıp aman uzak durun diyolar.Oysa Hyosung 35 yıllık bir motorsiklet firması ve korenin en büyük markası.Bizim bu keewaylerinde bazı parçaları Çİn de yapılıyor olabilir Macaristanda da montajı yapılıyodur.Biz bu motorlardan memnunsak ve sorun çıkarmıyorsa,uzun zamanda da durum böyle olursa şayet,çin malı bu motor diye gene şikayet edermiydiniz?

Arkadaşlar motoru inceledim ancak soyle bisi soyleyim cüsseli 1,80 boyunda arkadaslarımıza tavsiye etmiyorum acıkcası motor oldukca ufak duruyo gidon da küçük chooper dan uzak bir alet incelemeden yakından görmeden almayın derim makina olarak özellik olarak nasıl dır bilmiyorum ancak ben görünüs ve büyüklüğüne dikkat ettim o motor su anda Bursa da 2,590 ytl den satılıyo...

jameika34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA 600 F 2006 MODEL
    Purifer ve northern arkadaşlarım öncelikle geçmiş olsun diyorum kırılan camlarınız için. Bu motor'daki cam'ın kalın olduğuna sakın diğer arkadaşlarda aldanmasın gerçekten çok kolay kırılıyor ben hafif bir şekilde esnetmeye çalışırken montaj yerinden kırıldı.Önce üzüldüm daha sonra işyerimde Sirkeci'de olduğu için araştırma yaptım ilk önce orijinali küçük olduğu için gözüme değişik gelen büyük bir cam aldım motorda çook güzel durdu fakat cam'ın bitiş yeri ile gözümün birleştiği yer aynı olduğundan görüşümü engellediği için onu çıkardım ve başka arayış içine girdim daha sonra orijinalinin çok az bir farkla büyük olan başka bir cam buldum ve onu monte ettim gerçekten çoook güzel oldu ve oldukçada yakıştı. Tek problem biraz ince oluşu. (Fiyatı pazarlık sonucu 10 milyon) Benimle irtibata geçmek isteyen arkadaşlar olursa 0535 9271141 herzaman yardımcı olabilirim.Herkeze kazasız sürüşler temenni ediyorum........
    Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....

purifier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    jameika34,
    dostum ilgine tesekkür ederim. lakin benim cam henüz kırılmadı da küçük diye değiştireyim diyordum. gebze de olunca sirkeci uzak kalıyor tabi bana. yanlız ben daha önce kontrol düğmelerine bir değişiklik yapmak istiyorum.sinyallerin otomatik sönmesini kontrol altına almam lazım. hatta bütün düğmelerin fonksiyonlarında değişiklik yapmayı düşünüyorum da ne zaman fırsat olur bilmem.ayrıca değişik bir sissy bar tasarlıyacağım. inşallah yakında

lubimaya54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    coktan beri yazamadım..eee keewayleriniz nasıl benimki1390 kmde..motorumun her yerini gazladım.örtusunu örttum garajda 10 günden beri binemiyorum..yanlış anlamayın daha motoru kış için yatırmıyorum..daha gezecem.hatta haftaya ehliyeti cıkartınca rahat RAHAT GEZECEM.benim üniv. acıldıgı için bu aralar gezemiyorum..purifier, arkadasım sinyalller benide uyuz etti.,arsıra sinyalı yakasım bile gelmiyor.unutmadan harleyin bi modelinde gördum.bizim elcikler düğmeler aynı..sinyalleride zamanlı..sürücüsü chopperlerın bazılarında sinyaller zamanlı dedi.buna harleyde dahil.
    Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez

aragorn72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    selam herkese.Yav bu jikle olayını tamer arkadaşım geçende anlattı ama tam tersi bi vaziyet var.Jikle en altta açık vaziyette.Ortada hareket edebiliyorum ancak en üst konumda (koltuğa yakın) stop ediyor.Benim motorda bi problemmi var.jikle orta pozisyonda gitmek tehlike ya da arıza yaratırmı?

assi34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway 150 superlight 34 zd 0765
    arkadaşlar bu gün en sonunsa bende motoru aldım.35 km yol yaptım. ilk motorum. söyleyebileceğim tek şey yazık etmişim motorsuz geçen yıllara yazık .motorlar arası kıyas yapamam ama motoru olmayanlar hiç düşünmesin hiç de beklemesin derim.

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Assi34 e katılıyorum.2 haftalık kullanıcı olarak henüz motor almayıp şumu olsun bumu diye markadan markaya forumdan foruma gezene duyurulur.Biyerden herhangi bir motordan başlayın.Gerisi gelecektir eminim.

Motosikleti
    suzuki burgman an400 lacivert veya sym gts 250 siyah istiyorum kararsızım :)
    off ya kafayı kıracağım walla aragorn72 bu lafın tam bana göre markadan markaya forumdan foruma geziyorum buda yetmiyor araştırıyorum hatta buda yetmiyor hergün bayiye gidip bu motoru görüyorum bayiye gittimmi tamam bunu alacağım diyorum arkadaşıma oda alacak ama oradan çıktımmıda acaba sorusu kafama takılmıyor değil walla bilmiyorum şu ana kadarki yorumlar güzel ama daha erken en fazla yol yapan 2000 km ve zaman 2 ay daha birşey belli olmaz ama diğer taraftanda bakınca alacağın motor 2500 ytl diyorum kendi kendime ufak tefek şeyler olacak tabi kendi kendimi teselli ediyorum walla kafam geci şekilde karışık bir hafta sonu buradan bir arkadaşın motorunu görmek istiyorum sesi falan nasıl gidişi yokuşlardaki performansı yakıt tüketimi bu konuda kimse birşey yazmamış lubimaya 70 binlria demiş sadece peki performansı nasıl bunun yokuşlarda rahatmı mesela v.s v.s benim aklımda görüntüsü ve fiyatından dolayı bu motor var eğer bu olmazsa markası olan bir scoterr alacağım mesela honda olabilir aklımdaki socterr honda activa en azından mazisi belli diyorum hiçbir sorun yok servis parça marka belli ama ondada tip yok walla bakalım devamlı forumları takip ediyorum değerli arkadaşlarımızın yazdıklarını okuyorum ama genelde buradaki kullanıcılarda yni motora başlayan kişiler yani önceden motoru olupta motordan anlayan bir kişi yok gibi böyle birininyorumu olsa kararımı daha rahat vereceğim neyse daha vakit var önümüz kış nasıl olsa fuaara kadar yolu var o zman karar veririm artık birde diğer arkadaşların dediği gibi motor boş ken büyük üzerine çıktığınızda küçük duruyor ee bizdedebiraz boy var 1,80 bakalım nasip kısmet yardımcı olacak arkadaşların yorumlarını bekliyorum hoşçakalın

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Umutcan selam.Haklısın bende daha acemi bir kullanıcıyım ancak şu sana belki bir fikir verebilir: Bana öğreten arkadaşım Honda Varadero kullanıyor ve motor hakkındaki başlıca yorumları şu oldu:
    1. Diğer ucuz motorlar arasında en kalitelisi Keeway
    2. Eğitim yerine giderken ikimiz bindik ben 110 kilo oda 85 rampalarda çekişinin iyi olduğunu söyledi.
    3. Çok dengeli bir motor
    4. Başlangıç motoru olarak uygun.(2. el eski ve sorun yaratacak bir motora göre)
    5. Arka frene basmak bazen problem(motor koruma demiriyle arası biraz dar)
    Bu arada benim boy 1.80 ve kilo 110 motor kesinlikle küçük değil.

Motosikleti
    suzuki burgman an400 lacivert veya sym gts 250 siyah istiyorum kararsızım :)
    çok teşekkür ederim aragorn72 bu arada ismim umut böyle bir kişinin yorumu benim için çok iyi oldu ben baya kararsız biriyim birde birşeyle fazla problem yaşamak istemeyen biriki bu motosiklet sonuçta zevk makinesi neyse zahmet edipte cevap verdiğin için çok tşk ederim ya gerçektende aslında baktığında dahi gözle görülür bir kalite var diğerlerine göre hem malzeme hemde işçilik fren konusunda haklısın 1 veya 2 cm kısa olabilirdi pedal görüşmek üzere senden ayrıntılı yaorumlarını bekliyorum yineden özelden veya buradan yaz yada mail adreime de yazabilirsin ama sen buradan yazki diğer arkadaşlarda faydalansız iyi geceler biraz olsun içim rahatladı hoşçakal

Motosikleti
    HONDA 600 F 2006 MODEL
    Arkadaşlar Motoru Alalı Yaklaşık Bir Ay Oldu. 1500 km. Yol Yaptım 80 km.'den Fazla Hız'a Ulaşamadım. Eğer Varsa Sebebi Nedir. Yoksa Bu Motor'ların Maksimum Hızları Bukadarmı. Deneyimli Arkadaşlardan Bilgi Almak İstiyorum. Şimdiden Teşekkürler........

galli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gilera nexus 250i.e
    jameika benim motorumu bende yeni aldım ama hız olarak çook rahat 110nu görüyor acaba jigleni açıkmı kullanıyorsun?

Motosikleti
    HONDA 600 F 2006 MODEL
    Galli Kardeşim ilgine teşekkürler jikle nerede durması gerekiyor. Benim jiklem Ortada duruyor. Yada nerede durması gerekli .......

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 345671555105 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler