Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    volkantuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuba sl 150 2012
    yarın resim çekeceğim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Saolun arkadaşlar ankaradayım ama kargo mümkünse satan için Türkiyenin her yeri olur.

Mr_Q - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150 MR Vulture - Keeway Superlight 150
    Alıntı volkantuna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yarın resim çekeceğim
    eywallah üstadım.

Arkadaşlar, bu fıkralara konu olan bahtsız bedevi beni görse, önünü ilikler sanırım. Motoru çıkardık, iyi güzel. Problem yok dedik. Baktım farın uzun kısa çalışmıyor, bugün onu yaptırdım. Sonra hazırlandım Ayvalık tarafına gidicektim. Balıkesir den henüz 3-4 Km çıkmıştım ki... Bobinden dumanlar çıkmaya başladı ve motor sustu. Hemen durdum ve bobin in kablolarını sökeyim dedim, o arada ön tarafdan dumanlar yükseldi ki, öyle böyle değil. Motorun büyün elektrik aksamını kıytırık yapan adam, kutup başını mıh gibi çakmış. Asıldım, çıkmadı. Çantadan pense geçti elime aceleyle ve kutup başını kestim. Yanımda ki yarım litrelik suyu da duman çıkan yere boşalttım.
    Velhasıl kelam, motorun tüm elektrik tesisatı yandı. Bobin patladı, kontak kullanılamaz durumda... Yaa arkadaş, merak ettim bir motor aldım, bütün olmaması gerekenler oluyo. Motorun herşeyini sıfırladım nerdeyse. Bir kez daha arıza verirse, o gün motoru sattığım gün olacak.

eregun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    öncelikle herkeze merhabalar daha önce görmediğim bir konu üzerinde görüşlerinize başvurmak istedim bu gün.
    olay şu; arkadaşım bir honca pcx scooter aldı ehliyeti olmadığı için ilk ben kullandım ve farkettim ki aynadan bütün arkası yuan şeritler geniş açıdan gözüküyor. benim aynların ise yarısı kendi omuzumu gösteriyor arkadan geleni görmek için eğilip bükülüyorum çünkü aynaların pozisyonu çok geride üretilmiş. aynıu dertten muzdarip olup ayna modifikasyonu yapan var mı aramızda çünkü aynaları kesinlikle daha uzunlarıyla değiştiricem. istanbuldan kargo yoluyla falan da alabilirim öneren olursa. saygılar. iyi sürüşler..

Motosikleti
    Alıntı eregun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle herkeze merhabalar daha önce görmediğim bir konu üzerinde görüşlerinize başvurmak istedim bu gün.
    olay şu; arkadaşım bir honca pcx scooter aldı ehliyeti olmadığı için ilk ben kullandım ve farkettim ki aynadan bütün arkası yuan şeritler geniş açıdan gözüküyor. benim aynların ise yarısı kendi omuzumu gösteriyor arkadan geleni görmek için eğilip bükülüyorum çünkü aynaların pozisyonu çok geride üretilmiş. aynıu dertten muzdarip olup ayna modifikasyonu yapan var mı aramızda çünkü aynaları kesinlikle daha uzunlarıyla değiştiricem. istanbuldan kargo yoluyla falan da alabilirim öneren olursa. saygılar. iyi sürüşler..
    Üstadım, bende aynı sıkıntıyı yaşadım. Aynaları değiştirdim. Fakat sorun şurda, keeway in orjinal aynaları 8 metrik. Piyasada ki aynaları 10 metrik. Yani piyasada ki aynalar, yuvaya girmiyor. Biz de matkapla yuvayı genişlettik. Gidip aynaların dişlerini biraz uzattım tornacıda. Sonra üstüne bir somun koyup yuvaya soktuk ve alttan da sıktık. Böylece oldu ve ben memnunum.
    eregun bunu beğendi.

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    2 adet uzatma somunu ile hiç problem kalmaz.

Motosikleti
    Henuz yok
    Arkadaşlar Mersin'de satılık keewayim var. 2012 eylülde almıştım. Öğrendim kullanmayı. Şastikler akü yeni sorunsuz makine. İkinci el olduğu için benden önceki sürücün veya sürücülerin kaza yapıp yapmadıklarını bilmiyorum forum üyesi olanlara 1800 tlye vereceğim sahibinden.com da ilan verdim zaten mersin'de sadece bir tane satılık var 2250 istedim. Dediğim gibi kullandığım süre için garanti veririm ama öncesi için bir ustaya gösterilebilir.

Motosikleti
    Selam arkadaşlar,
    Sonunda motorum tekrar yollarda Elektrik tesisatı yenilendi, karburator değişti, kontak bekleniyor, bobin değişti, motor sıfır yapıldı, debriyaj değişti... bundan gayri umuyorum sıkıntı çıkartmaz. Kontak gelince o da takılacak ve kablolar yerlerine oturtulacak, toparlanacak. Epey uğraştırdı ama sanırım bu defa oldu Yollarda görüşmek dileklerimle...
    thepope bunu beğendi.

thepope - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    --
    hadi hayırlısı inşallah daha sorun çıkarmadan kullanırsın birde bugün bir ilan gördüm arkadaşa motor bakıyorduk 80000km yazıyordu adam dediki piston sekman değişmedi anahtar değmedi dedi motora şaşırdım bende.İnşallah bizim motorlarda sorunsuz görür bu kilometreleri.

Motosikleti
    Alıntı thepope adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hadi hayırlısı inşallah daha sorun çıkarmadan kullanırsın birde bugün bir ilan gördüm arkadaşa motor bakıyorduk 80000km yazıyordu adam dediki piston sekman değişmedi anahtar değmedi dedi motora şaşırdım bende.İnşallah bizim motorlarda sorunsuz görür bu kilometreleri.
    Patron, benimkinin anahtar değmedik yeri kalmadı Yani benim makine o şansını kaybetti. İyi dileklerin için teşekkür ederim üstadım, inşallah sıkıntı çıkmaz. Yoksa cidden satıcam.

eregun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı Ercument adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 adet uzatma somunu ile hiç problem kalmaz.
    bi arkadaş böyle yapmış sanırım daha estetik bi çözüm varmı acaba ? arkadaş üretirken hiçmi kontrol etmediler başkasının motoruna binmesem anlamıcam yarı kör gidiyomuşum resmen. eğilip bükülüyorum arkadan geleni görcem diye.

Motosikleti
    http://img138.imageshack.us/img138/4...56small7ih.jpg bi arkadaş böyle yapmış sanırım daha estetik bi çözüm varmı acaba ? arkadaş üretirken hiçmi kontrol etmediler başkasının motoruna binmesem anlamıcam yarı kör gidiyomuşum resmen. eğilip bükülüyorum arkadan geleni görcem diye.
    Benim ustanın dediği şu ; mühendis bu motoru önce yapmış, sonra çizmiş. Bazı konularda ben de katılıyorum yani ustaya. Yan kapaklar ve aynalar bu konuda kesinlikle sakat. Yan kapaklar büyük problem yaratacak gibi duruyor.

olay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 APACHE (KIRMIZI)
    bende bu motordan almak istiyorum sıfırını almayı dusunuyorum 200cc 4100 tl ye buldum sıfırını ne dersiniz sıfır mı 2. el mi ilk motorum olacak

carsvegas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yenisi bekleniyor
    Alıntı olay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende bu motordan almak istiyorum sıfırını almayı dusunuyorum 200cc 4100 tl ye buldum sıfırını ne dersiniz sıfır mı 2. el mi ilk motorum olacak
    sıfır kesinlikle azıcık aşım ağrısız başım
    Yaratan rabbinin ismi ile oku!

Motosikleti
    Yarın Dikili ye gazlıyoruz... İzlenimler, pazar gecesi.

volkantuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuba sl 150 2012
    Alıntı carsvegas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sıfır kesinlikle azıcık aşım ağrısız başım
    karslı sen ne zaman alıcan sıfırını ?
    carsvegas bunu beğendi.

olay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 APACHE (KIRMIZI)
    bir sorum daha olacak benim boy 190 kilo 83 bu motor için sıkıntı olur mu?

sa arkadaşlar!
    bir sl de ben aldım henıuz 1 aylı kullanıcıyım! bir sorum olcaktı!
    daha iyi performans almak için neler yapmam lazım! duyduklarım kadarıyla hava filtresi dişlilerin felan degişmesi gerekiyormuş kaçlık dişli takmalıyım (ön ve arkaya)?
    yapabildiğim en yuksek hız 90 bu artıralabılırmı:d

thepope - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    --
    as. orijinal dişli ile motorun ayarları bakımları düzgünse biraz sıkıştırırsan 105 km hıza çıkıyor bu hıza bir anda ulaşmıyor tabiki tavsiyemm motorun dişlileriyle oynama lastiklerin basınçlarına bak tekerlerin rahat dönüp dönemdiğine hava filtrene subap ayarlarına bak.Ama bu hızı sadece son hızına denemek için çıkmıştım o hızda gitmek pek sağlıklı değil zaten motor çırpınıyor o hızda 90 ideal dir.Dişli konusundada mesela ön dişlimi 1diş büyütmüştüm 18 yapmıştım motoru hergün apartmanın altına koyuyorum çıkarken dik bir rampa var o rampayı çıkarken bile güç kaybını hissediyordum son hıza artısı oluyor fakat bence gerek yok

motoru aldım kışı on dışlıyı 18 yapmıştı zaten 17 olanıda bana verdı olur da degıştırırsın felan dıe! ya 80-90 ulasıyorum hani daha gaz verme olasılıgımda olusuyor motor bagırmaya baslıyor ama hızda tık yok 90 takılıp kalıyor anlatabıldımmı:d o yuzden sordum!

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler