Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    tüzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA GL1800 2003 ve HONDA FORZA NSS300 2015
    arkadaşlar en güzeli brandacı ya diktirmek. Hem olçu alıyorlar tam sizin motora göre 1 saatte de dikip veriyorlar. Fiatları da seçeceğin kumaşın kalitesine bağlı. Rutubet yapmasın istemiyorsanız bez seçin ama yağmurdan korumak içinse su geçirmeyen içi özel pamuklu kumaşlar var ondan seçin. Ölçüye gore yaptırdığınız için yok büyük olacak yok küçük oldu gibi kaygınız olmaz.ben bezden 25 ytl ye yaptırdım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

dün sabah otoparkta motoru çalıştırdım. ısttım yola çıktığım anda fark ettim ki debriyaj acayip gevşemiş. nerededyse 2-3 cm boşluk oluşmuş kavrama noktasında fazla bir değişiklik yok ama neden olmuş olabilir fikri olan var mı?
    birde motovizyon ısrarla kullanım kılavuzu diye bir şey yok diyor motomax klasöründe oysa sizler kalvuzda yazılanlardan, yazılmayanlardan bahsediyorsunuz. yani kullanım kılavuzlarınız var acaba herkezde mi var bazılarınız da mı?
    şu an 400 küsür km deyim bakımda yapılması gerekiyor ama o kadar yoğunum ki servise gidecek vaktim yok . başka biriylede göndermek istemiyorum servise, başında olmak istiyorum bizzat görmek istiyorum. akşam eve giderken ( o saatte servis kapalı oluyor) yol üstünde bir motorcu var ona uğradım ve sordum o kadar boşluk olması normaldir dedi. teli gerdirirsek motora zarar verir dedi. gerdirmedim bende. henüz motomax kırmızı klasörü alamadığım için neyin garanti kapsamında olup olmadığını bilmiyorum.
    sizce debriyaj daki o boşluk normal mi yoksa korkmaya devam mı etmeliyim?
    [B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]

hayalbert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway s.light 150
    Alıntı frontier adlı üyeden alıntı
    dostum karizma dedigin zeytinburnu karizmami ?? neden motovizyona gitmiyorsun ??
    evet zeytinburnu karizma
    motovizyon nasıl ?
    bana yakın gerçi ama...
    sanki birkaç olumsuz yazı vardı
    eğer son zamanlarda gidip de memnun dönen varsa lütfen bilgi versin

Motosikleti
    strateji akadaşım motor ilk 500 km ye gelinceye kadar mekanik sistemlerde olacak boşluklar ortaya çıkıyor yani debriyaj boşluğu,zincir gevşemesi,ses oluşumu hatta civata düşmesi dahi oluyor. O yüzden bunları ilk 500 lük bakıma gittiğinde senin görebildiğin olumsuzlukları bir yere not ederek sakla.Servise 500 km lik bakıma gittiğinde yazılı olarak ver ki bakımda check etsinler ve sende teslim alırken bu hususları kontrol et yanlarında.Debriyaj da boşluk olursa vitese geçme problemi daha çok artar. Boşluğu alıp yağlarlar halatı sorunun hallolur.Ama ihmal etme. SOnra debriyaj tam ayırmazsa problemlerin artar debriyaj balatasını yersin.

promethe76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW Regal&Raptor DD250E-9 Sonunda:)
    Alıntı sKy adlı üyeden alıntı
    abi nası yani harbi 17 mi??

17 ytl y se hakkayten yuuh diorum baskada bişi demiorum bide adres ve telefon istiorum ...
    MURAT OTO.LTD.ŞTİ.
    Gürsel Mah. Belediye Çıkmazı No:7 Çağlayan/İSTANBUL - Çağlayan
    0 212 220 66 00
    Alıntı optik1907 adlı üyeden alıntı
    dikkat ettim de çantaları nasıl diri ve parlak tutabiliyosunuz....
    benim baktığım bayide mat ve şekilsiz duruyordu
    dik durması çantaların ön gözüne şablon çıkartıp kestiğim mukavva sayesinde... parlaklıkta bildiğimiz ayakkabı süngeri

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Dostlar bazi arkadaslarimiz branda koymak istiyormus motorlarina bence golge ve ustu kapali yerlere cekmeniz yeterli olacaktir.Cunku branda kedilere davettir uyarmadi demeyin.
    Sod teker hava uyarin icin sagol bende pek bamadim son zamanlarda yarin onu bir kontrol ediyim gercekten.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

NicemaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    dün ev arkadaşıma bi tane aldık bu keeway den sorularım şu:

1-jikle yi aşağı aldığımda motor stop ediyor neden ?
    2-yan sehpayı sabit bi şekle getirebilirmiyiz otomatik kapanması problem çıkaracaktır her zaman.
    3-göstergelerin doğru göstermediğini düşünüyorum çünki benim kanuni ile gittiğim mesafe 6.5 km iken bununla 10 km gösterdi.
    4-debriyajı bıraktığımda genelde bir takırtı sesi geliyor zincirden ziyade şanzıman gibi geldi bana sanki dişliler sonradan yerine oturuyor gibi.

daha önce hiç kullanmadım kullanan ilede sohbetini edemedim genel anlamda nelere dikkat etmemiz gerekiyor toplu bir yanıt verirseniz memnun olurum...
    www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri

fatih81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL 150 cc
    Alıntı northern adlı üyeden alıntı
    kamde ben motor aldığımdan beri ufak tefek şeyler oldu ama yaşadiğim en büyük olay egzozda hırıltılı ses oda ekzozun içindeki kaynaklar atmış o garantiden değiştirdim ikinci tavsiyem ise brandaları kendiniz yaptırın ben yaptırdım ama kullanmıyorum şimdi garaj yaptım motora çünkü

Aynı ekzoz hırıltı ve cızırtıları benim motordada var. Servisler tamir edilir diyolar. Ben değiştirilmesini istiyorum. Güvenilir hiçbir servisi yok bence sl 150 nin. bütün servisler başından savıyorlar keewaycileri. Buradan bütün servisleri protesto ediyorum... İşlerini iyi yapmadıkları, ilgi göstermedikleri için...!

Motosikleti

hayırlı olsun niceman

1.Motor soğuk iken jikleyi tam aşağıya alırsan stop eder. Çalıştırdıktan sonra 15-20 sn oyle tut sonra ortaya al. hareket edeceğin zaman en aşağıya al. Motor ısındığında da stop ediyorsa rolanti düşük demektir yükselttir (1300 en ideal motor devri)
    2. Motor yan ayağına çok küçük bir müdahele ile kendi kendine kapanması önleniyor. Yan ayak açık olduğunda ayağın dayandığı bir vida var o biraz uzun olduğu için ona dayanıyor.O vidayı ucundan kestirirsen ayak daha ileriye gideceği için kendiliğinden kapanması ortadan kalkıyor.
    3.O duyduğun zincir sesidir. Zincirin gevşek olduğunda vites değiştiriken ortaya çıkıyor.Gevşek olmasın ve yağlattır.
    4. Bazan göstergelerde sorun olabiliyor sendeki Km sayacının yanlış gosterdiğini soyluyorsun. bazan devir saatide yanlış gosterebiliyor. servis halleder ilk 500 km bakımda.

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    bu oglen sırkecı den jameikanın tarıf ettıgı dukkandan ( dogru anlamısımdır umarım ) aynaları aldım aksam cıkısta sanayıı de kılavuz cektırıp takıcam kanunı seyhan ın aynaları fıyat 20 ytl sosıs canta 20 ytl ılgılenenlere.

Can aynaları gor bak ıstersen c.tesi de sana alırız ok ?
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

northern - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150 S
    Aynı ekzoz hırıltı ve cızırtıları benim motordada var. Servisler tamir edilir diyolar. Ben değiştirilmesini istiyorum. Güvenilir hiçbir servisi yok bence sl 150 nin. bütün servisler başından savıyorlar keewaycileri. Buradan bütün servisleri protesto ediyorum... İşlerini iyi yapmadıkları, ilgi göstermedikleri için...!

sevgili kardeşim bütün servisler yaramaz para yolmak için bakıyorlar servise git deki benim ekzoz içindeki kaynaklar atmış arkaşım garantiden değiştirdi ben de değiştireceğim de değiştiremeyiz derse www.motomax.com gir şikayet et 3 gün içinde değişir.
    annem beni öldürecek

Hammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Bugün motoruma henüz 50 km bile yapmamış olmasına rağmen bakım yaptırdım.

Sebebide içindeki orijinal yağa,bujisine,zincirine,debriyajına frenlerine montajına güvenip gönül rahatlığıyla binemememdir.

İçinden çıkan orijinal yağ su gibiydi.Elinizi yıkasanız bulaşmaz o derece yani.Yağ olarak Castrol GPS koyduk.
    Bujiyi ve buji başlığını NGK marka taktık.
    Zincir ayarlarını yaptık ve Castrol marka zincir yağlayıcı koruyucu kullandık .300 km de bir bu zincir yağını kullanıcam.
    Rölanti ayarını yaptık.
    Tüm somun vidaları kontrol ettik.
    Debriyaj fren ler kontrol edildi.

Şu anda motorumun marşlaması ,gidişi,kalkışı çok değişti.İçim daha rahat binerken.Bu arada motomaxın servisleri(Gercekten kaliteli ve işine özen gösteren motomax servislerini hariç tutuyorum) hiç de tatminkar değil.Herkes bence garantiyi bozmayacak işlemler için işinin ehli bir özel servis bulmalı.Garantinin devamı için de bu yetkili servislere gidip prosedür gereği bir miktar para verip garanti kartını imzalatmalı.Mümkünse de motoruna hiç dokundurtmamalı.

promethe76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW Regal&Raptor DD250E-9 Sonunda:)
    Alıntı tüzemen adlı üyeden alıntı
    3.O duyduğun zincir sesidir. Zincirin gevşek olduğunda vites değiştiriken ortaya çıkıyor.Gevşek olmasın ve yağlattır.
    abi inatla ve ısrarla söylüyorum o ses zincir sesi değil ayın 30 unda o sesin ne sesi olduğunu söyliycem. şehir dışına çıkarken motorları (aitho ve benimkini) servise bırakıcaz. gerekirse motor inecek ama o sesin kaynağını bulucaz. forumdakilerin %80 i bu sesten şikayetçi ve bunların çoğunluğu motosikletlerini bizim gibi yeni alanlar. bir imalat yada montaj hatası olduğunu düşünüyorum ben.

Kazasız, belasız ve arızasız günler.

Alıntı fatih81 adlı üyeden alıntı
    Atatürk Sanayi sitesi 1.kısım 26.sokak Katrancı. Serdar ustayı bul Aytekin ve Emirhan gönderdi diye söyle. zaten söylemesen bile ilgileneceklerdir. şu an motomax ın sitesinde sadece yetkili bayii olarak göründükleri için güncellenmediğinden servisler içinde yoklar. Bu mesajım servislerle problem yaşayan diğer arkadaşlar içinde geçerlidir.

Kazasız, belasız ve arızasız günler.

jameika34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA 600 F 2006 MODEL
    Çook Yakında Arkadaşlar KEEWAY 150'ler için Abart Egsoz (Denemek İçin Yapıldı ) ve Chopper Digon'u özel olarak çıkacak hem kaliteli hemde çok uygun Fiyatlara. Egsoz ses olarak süper hatta süper'in üzerinde Harley'den ayıramazsınız kesinlikle. İmalatına başlanacak en kısa zamanda Tüm KEEWAY 150'cilerin bilgilerine......
    Önümüzdeki Günlerde Gezilere Katılan Arkadaşlar Benim Motor'umda Görecekler ve Test Edecekler.(En Kısa Zamanda Takılacak)

Can. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 F6
    Alıntı jameika34 adlı üyeden alıntı
    Çook Yakında Arkadaşlar KEEWAY 150'ler için Abart Egsoz (Denemek İçin Yapıldı ) ve Chopper Digon'u özel olarak çıkacak hem kaliteli hemde çok uygun Fiyatlara. Egsoz ses olarak süper hatta süper'in üzerinde Harley'den ayıramazsınız kesinlikle. İmalatına başlanacak en kısa zamanda Tüm KEEWAY 150'cilerin bilgilerine......
    Önümüzdeki Günlerde Gezilere Katılan Arkadaşlar Benim Motor'umda Görecekler ve Test Edecekler.(En Kısa Zamanda Takılacak)
    Ben de isterim o egsozdan. Ne zaman ve kaça alabiliriz bilgi verirsen sevinirim.
    Ayrıca bildirdiğin parça fiyatları çok makul düşünceli davranışın için teşekkürler.
    Akü hariç hepsinden birkaç adet alıp eve koymak isterim bende.

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    jameika34
    ustadım harıkasın ben bıde sole bısııı ıstıycem bızım koruma demırlerına sıs farı takılıyor ya ıste ona su otomıbıllerın park lambalarına takılan gıbı bı de cakar yaptırsak harıka olur valla ılk cevırmede alırlar ama
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

S.S.S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAY SL150
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı
    Dostlar bazi arkadaslarimiz branda koymak istiyormus motorlarina bence golge ve ustu kapali yerlere cekmeniz yeterli olacaktir.Cunku branda kedilere davettir uyarmadi demeyin.
    Sod teker hava uyarin icin sagol bende pek bamadim son zamanlarda yarin onu bir kontrol ediyim gercekten.

Arkadaslar zeda3000 e katılıyorum .Malesef brandayı orttugum ilk gun kedinin biri icine girmis ve sissybarın derisini yumusak oldugu icin tırnaklarıyla ha$at etmis ama hic dokunmadım nazarlık oldu .Zaten havalar duzeliyor en azından kı$a erteleyin derim .
    [FONT="Comic Sans MS"]8-) [/FONT]

TAMER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAYsuper light150,HYOSUNG GT250

aynalar

İşte arkadaşlar yaptırdığım yeni aynalar.Krom kaplama olup orjinaliyle aynı tasarımda ve yaklaşık iki kat daha uzun.

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki intruder C800
    Alıntı Can. adlı üyeden alıntı
    Tamer bugün gidip bende senin aynalardan aldım.
    Gerçekten orjinalliği bozulmadı ve artık arkamı görebiliyorum.
    Teşekkürler.
    abi nerden alıyorsunuz bu aynaları yav bende ısterım bı tane yerını soyleyın bızlerde alalım ve fıyatı kaca patladı belırtırsenız sevınırım

Can. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 F6
    Alıntı aidikurt adlı üyeden alıntı
    abi nerden alıyorsunuz bu aynaları yav bende ısterım bı tane yerını soyleyın bızlerde alalım ve fıyatı kaca patladı belırtırsenız sevınırım
    40 YTL.ye aldım. 0212-219 88 24 Arslan Usta Çağlayan tarafında Hürriyet Mah.inde. Ben aynaları söküp götürdüm hemen uzunlarına montajını yaptılar.
    Sonra kendim motora 2 dk.monte ettim çok kolay.
    Elinde hazırda 1 adet vardı onu da ben aldım ama 50 adet sipariş vermiş gelecekmiş.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler