arkadaşlar yazdıklarınız için hepinize çok teşekkür ederim.
motorumu bugün teslim aldım...
adam uğraşmış baya bir çok parçasıda değişti zaten ama baktıkki yine olmuyor en son adam beyni değiştirdi baktık akımlar doğru gidiyor herşey tamam güzel... el marşıylada biraz zorda olsa çalışıyor ve usta dedi al bi tur at bakalım nasıl olmuş diye. (tabi tur at demeden önce bi 125 kağıt daha gitti oldumu sana toplamda 275tl) neyse aldık motoru bi tur attım el marşı ile çalıştırıp tam turu tamamladım derken tık... sinyaller gitti yanan sinyaller yanmamaya başladı... far mum ışığı gibi sönük yanmaya başladı ve ben yine büyük bir hayal kırıklığı içine düştüm:(
ama işin tek iyi tarafı şu ki ayak marşı ile dokunsan çalışıyo motor...
neyse
artık ustada bende sıkıldık tabi bu durumdan ben aldım motoru cuma günü tekrar götürcem bu sefer tekrar bi elden geçicek başka bir usta tarafından allahtan bu sefer ücret istemiyorlar bakalım artık cuma gününü beklicez...
şuandaki durumu şu
ayak marşı ile hemen çalışıyor
yanan sinyaller artık yanmıyor
el marşı ile sadece tık tık yapıp duruyor (ama zorlamıyorum cumaya kadar beklicem)
bakalım bugün bayaa bi gezdim florya büyükçekmece bakırköy filan bi sorun çıkartmadı farların bi süre güçlü daha sonra mum gibi en son da sönmesinden başka...
olmadı bi usta bulucam artık keşke olsa bu beylikdüzünde tanıdığım bi keeway sahibi veya sağlam bi usta filanda gitsem ona yaptırsam...
bu arada arkadaşlar konu farklılaşıcak ama motosiklet.netin buluşma günleri filan var mı yakın tarihte???